Jump to content
Posted
arkadaşlar bilmem ne kadar farkındasınız ama random bg ya yazılınca ya açılınca ya bitinde dc geliyor random olmayınca ortam bir rahat yazdık bunu her yerlerde ama hala random yazılınıyor tamam bazen dc olmuyor ama genel hava dc dc dc biz pvpyi sevmediğimizden değil dcden dolayı girmiyoruz randoma siz de yazılmayın da bari pve yapabilelim!!
  • Replies 52
  • Views 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Ya yeter Allah belasını versin artık icc girmeye tırsar oldum loot dagıtırken dc gelcek diye
inşşallah temennim o butun bg ler kapatılır
samimi soyluyorum... ha ben istemezmiyim bg kesinlikle isterim ama yetti artık
tüm bg mekanlarında deprem !! olur inşallah bg giremeyiz
ya açıkçası uzun süredir bu sorun var bu soruna bi çare bulunmazsa ben girerim hocam :) girerim ki sorun çözülsün girerim ki huzursuzlugu gören gmler yetkili şahıslara ulaşsın :)
  • Author
[quote name='Darkie' timestamp='1287172249' post='277717']
ya açıkçası uzun süredir bu sorun var bu soruna bi çare bulunmazsa ben girerim hocam :) girerim ki sorun çözülsün girerim ki huzursuzlugu gören gmler yetkili şahıslara ulaşsın :)
[/quote]
dc yedikçe biz pc başında delleniyoruz bu sorun çözülsün diye kimsenin sinir hastası olması gerekmiyor bence bunun içinde forumu kullanmak en iyisi şu an ortamda gm falan yok nesilleri tükenmiş yeniden gm olana kadar en iyisi elimizden geldiğince sorunu halletmek geçici olarak
[quote name='dementor' timestamp='1287172368' post='277719']
dc yedikçe biz pc başında delleniyoruz bu sorun çözülsün diye kimsenin sinir hastası olması gerekmiyor bence bunun içinde forumu kullanmak en iyisi şu an ortamda gm falan yok nesilleri tükenmiş yeniden gm olana kadar en iyisi elimizden geldiğince sorunu halletmek geçici olarak
[/quote]

peki şu açıdan bak konuya bugune kadar eksik speller ve eksik birçok şeyle huzurlu bir şekilde oyun oynuyorduk. 2 3 libram , relic o bu şu düzelicek diye bg yapmayacak degilim açıkçası böyle küçük zımbırtılar içinde bu dclere deymez.
  • Author
[quote name='Darkie' timestamp='1287172547' post='277721']
peki şu açıdan bak konuya bugune kadar eksik speller ve eksik birçok şeyle huzurlu bir şekilde oyun oynuyorduk. 2 3 libram , relic o bu şu düzelicek diye bg yapmayacak degilim açıkçası böyle küçük zımbırtılar içinde bu dclere deymez.
[/quote]
anlamam konusunda biraz yardımcı olursan
[quote name='Darkie' timestamp='1287172547' post='277721']
[/quote]

darkie o lumber mill deki testere varya........

anladın sen onu !!!
Boş yere birbirinizi yemeyin, servera bakım yapılması lazım, gerekiyorsa bir süre bekleyecez.
valla arkadaşlar bu bgye giren düşük gearlı pvp gearsız bi adama BGDEN ÇIK demekle aynı şeydir :) isteyen girer istemeyen girmez anlaman konusuna gelince bunca eksik varken libramlar relicler doğru tercih degilmiş demek ki :) dcler bunu diyor
  • Author
[quote name='Darkie' timestamp='1287172899' post='277725']
valla arkadaşlar bu bgye giren düşük gearlı pvp gearsız bi adama BGDEN ÇIK demekle aynı şeydir :) isteyen girer istemeyen girmez anlaman konusuna gelince bunca eksik varken libramlar relicler doğru tercih degilmiş demek ki :) dcler bunu diyor
[/quote]
reliclerle ne alakası var onu çözemedim gmler tarafından denendi hepsi hatta bi tanesini benle denediler itemsiz adama bgden çık demek sadece o adamı bgden gönderir ama sizin random girmeniz tüm serverı gönderiyo neresi aynı şey
[quote name='Darkie' timestamp='1287172899' post='277725']
[/quote]

konu içeriğini anlamadın sanırım, tekrar okumanı tavsiye ediyorum.
bu updateler sonucu oluşmadımı bu durum bu düzeltilen relicler libramlar etc. onu geçtim 2side aynı şey sen diyorsun ki böyle böyle arkadaş random bg girmeyin peki nerden biliyorsun sorunun iccde olmadıgını sen kahinmisin :)
  • Author
[quote name='Darkie' timestamp='1287173278' post='277728']
bu updateler sonucu oluşmadımı bu durum bu düzeltilen relicler libramlar etc. onu geçtim 2side aynı şey sen diyorsun ki böyle böyle arkadaş random bg girmeyin peki nerden biliyorsun sorunun iccde olmadıgını sen kahinmisin :)
[/quote]
bunu bi tek ben söylemiyorum sen galiba konuşmaları takip etmemişsin kaç kişi randoma 10. oldu random gelcekken onun yerine dc geldi kaç kere bg bitimi dc geldi hatta ağlandı buralarda lfgemize girip bize çamur atıldı random kaybedince dc verdiriyosunuz diye yani randomun sonunda ayrı başında ayrı dc geliyo geçen gece random olmadı biz saatlerce iccdeydik bi tane bile dc gelmedi
[quote name='Darkie' timestamp='1287173278' post='277728']
[/quote]
tahminimce bu sorun alterac valley'nin random bg sırasından çıkartılmasıyla başladı. sadece bg yapılırken dc geliyor ve bg'lerle ilgili tek update bu idi sanırım.
  • Author
[quote name='occi' timestamp='1287173590' post='277731']
tahminimce bu sorun alterac valley'nin random bg sırasından çıkartılmasıyla başladı. sadece bg yapılırken dc geliyor ve bg'lerle ilgili tek update bu idi sanırım.
[/quote]
bi de anlatabilsek
bende diyorum ki bir bgdeki 15 + 15 = 30 kişi içinden biri olarak ben girerim hacı bgmi yaparım honorumu kasarım bg biter save alırım dc gelmiş gelmemiş pek önemsemem son 1 haftadır yaptıgım bu ki bu sorun bayadır böyle sanki bgye girmemiş biri gibi konuşman beni düşündürüyor sadece o kadar.

benim tercihim budur isteyen istedigi gibi oynar hocam bug mu yapıyorum ben mi dc verdiriyorum oyuna ?
[quote name='dementor' timestamp='1287173657' post='277732']
bi de anlatabilsek
[/quote]

aynen ya bi anlasa...
ally dekiler agladı av kapatıldı al şimdi noldu paso dc
hem suçlu hem güçlü olmak istiyorlar

adamlar artık bg de cok zor maç veriolar ama zihniyet aynı kalmış ne diyelim düzelir inşallah

Edited by salvo

• Author
[quote name='Darkie' timestamp='1287173882' post='277736']
bende diyorum ki bir bgdeki 15 + 15 = 30 kişi içinden biri olarak ben girerim hacı bgmi yaparım honorumu kasarım bg biter save alırım dc gelmiş gelmemiş pek önemsemem son 1 haftadır yaptıgım bu ki bu sorun bayadır böyle sanki bgye girmemiş biri gibi konuşman beni düşündürüyor sadece o kadar.

benim tercihim budur isteyen istedigi gibi oynar hocam bug mu yapıyorum ben mi dc verdiriyorum oyuna ?
[/quote]
dc verdirdiğini düşündüğümden beri yazılmıyorum girmiyorum honora ihtiyacın varsa koyiyim önüne bi char kes boyuna kas honorunu honor monor değil benim derdim birileri pvp yapıcak diye birileri sürekli "servera dc verdirme ihtimali olan" .save komutunu girmek zorunda değil
[quote name='salvo' timestamp='1287173932' post='277737']
aynen ya bi anlasa...
ally dekiler agladı av kapatıldı al şimdi noldu paso dc
hem suçlu hem güçlü olmak istiyorlar

adamlar artık bg de cok zor maç veriolar ama zihniyet aynı kalmış ne diyelim düzelir inşallah
[/quote]

beleşe honor kazanmak hoşuna gidiyordu sanırım ? şu av konusunda bilip bilmeden konusmayın!!

konuya gelince bende bbugün dcler artınca yazılmadm hiç, zaten artık bg bitmesinide beklemiyor, bgnin yarısnda dc gelmeye başlamıştı. "ben yazılırım arkadaş banane" diyen adamada birşey diyemezsin, bg girme biz raid yapcaz mı diceksin :)

Edited by NightMare

bakın hocam genel konuşmak bi yere ulaştırmaz hiçbirinizi.Ben ne girip kimseye dc verdiriyorsunuz bug yapıosunuz dedim nede başka birşey.Alterac valleyin oynanaması için gerekli sayı sağlanamadığı için 5dk içinde kapanmıştır her açıldıgında.Oyun başlıyacagı sırada kapılar açıldıgında oluşan 1 2 dklık lagı saymıyorum bile.Böyle amaçsız bir battleground yerine kapanmayan oynanabilirligin ön planda oldugu bir bgyi istemeyen zihniyeti kınıyorum bu 1

2.si çoğunlugun yaptıgı random battlegrounda girip bittikten sonra save almak iken ki buna sizde dahilsiniz iş pveye gelince bu tip topicler açıp biz girmiyoruz efendim bgye biz PVE ciyiz imajı yaratmak anlamsız.
ally-horde tartışması her sayfada var cinnet geçircem artık.
Bi taraf bir fikir belirttikten sonra karşı taraf karşıt görüş belirtmek zorundamı!

Darkie arkadaşım akşamdan akşama bg ye giriyorsun akşamdan akşama 2-3 dc görüyorsun o kadar, biz bütün gün bunun ceremesini çekiyoruz.
Ne char kasılabiliyor ne de dung yapılabiliyor save save nereye kadar, ben bg ye girenlerlemi takip etmek zorundayım bg den başka bişey yapma hakkım yok mu? bg artık günün her saatin de yapılabiliyor sürekli kayıt mı almam lazım yada lfg den sormam mı lazım bg başladımı bitecek mi diye, sen bg yapacaksın diye ben sürekli dc yemek zorunda değilim, ben de allyim bgyi de seviyorum ama dc insanı çileden çıkartıyor.
  • Author
[quote name='Darkie' timestamp='1287174443' post='277745']
bakın hocam genel konuşmak bi yere ulaştırmaz hiçbirinizi.Ben ne girip kimseye dc verdiriyorsunuz bug yapıosunuz dedim nede başka birşey.Alterac valleyin oynanaması için gerekli sayı sağlanamadığı için 5dk içinde kapanmıştır her açıldıgında.Oyun başlıyacagı sırada kapılar açıldıgında oluşan 1 2 dklık lagı saymıyorum bile.Böyle amaçsız bir battleground yerine kapanmayan oynanabilirligin ön planda oldugu bir bgyi istemeyen zihniyeti kınıyorum bu 1

2.si çoğunlugun yaptıgı random battlegrounda girip bittikten sonra save almak iken ki buna sizde dahilsiniz iş pveye gelince bu tip topicler açıp biz girmiyoruz efendim bgye biz PVE ciyiz imajı yaratmak anlamsız.
[/quote]
yazdıklarımı doğru oku pveciyim demedim ben ama böyle olunca ne pvp kalıyo ne pve sen bgden çıkıyosun şansın varsa save alıyosun zaten onu yapma fırsatı olmayan da var ama bgden hiç haberi olmayan bi ton adamın emekleri boşa gidiyo dc ihtimali bu kadar yüksekken randoma yazılmak niye onu soruyorum biraz da mantıklı düşünürsen bg yazılmayın demediğimi de anlarsın git normal wsg veya ab yazıl hem pvp olsun hem pvp olsun
ya işte bu bahsettiginiz olayların çözümü bu dc nin nedenini bulup çözmektir ki bulununcaya kadarda ben bgme girerim :) dedigin gibi sabahtan akşama kadar bu dcyi görüyorsan bi zahmet yetkililerde bu durumu görüp bi çare bulurlar.

Birde 2 3 bg girip aksam dclerini görüyorusun diyorsun ne güzel işte demek ki çok zararım yokmuş size :) ben yine bgme giricem ama degişen bişey yok.