Jump to content
Posted
arkadaşlar bilmem ne kadar farkındasınız ama random bg ya yazılınca ya açılınca ya bitinde dc geliyor random olmayınca ortam bir rahat yazdık bunu her yerlerde ama hala random yazılınıyor tamam bazen dc olmuyor ama genel hava dc dc dc biz pvpyi sevmediğimizden değil dcden dolayı girmiyoruz randoma siz de yazılmayın da bari pve yapabilelim!!
  • Replies 52
  • Views 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

[quote name='dementor' timestamp='1287174823' post='277750']
yazdıklarımı doğru oku pveciyim demedim ben ama böyle olunca ne pvp kalıyo ne pve sen bgden çıkıyosun şansın varsa save alıyosun zaten onu yapma fırsatı olmayan da var ama bgden hiç haberi olmayan bi ton adamın emekleri boşa gidiyo dc ihtimali bu kadar yüksekken randoma yazılmak niye onu soruyorum biraz da mantıklı düşünürsen bg yazılmayın demediğimi de anlarsın git normal wsg veya ab yazıl hem pvp olsun hem pvp olsun
[/quote]
birincisi bahsettigin açılan topic tarihlerine bakınca bu olayı daha önce ögrendigini farkettim peki bunu bile bile akşamüstü abye dün başka bglere girme amacın neydi :) DC verdirmek mi acaba yoksa bg yapıp keyif almak mı
Burdan zaten sana direk seslenmiyorum, senin mantığında olan birçok kullanıcı var oyunda, onlarada burdan çemkiriyorum.

[img]http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/hs625.ash1/27540_120470937977363_1651_n.jpg[/img]
[quote name='schoolbus' timestamp='1287175417' post='277755']
Burdan zaten sana direk seslenmiyorum, senin mantığında olan birçok kullanıcı var oyunda, onlarada burdan çemkiriyorum.
[/quote]
işte bende diyorum ki sana ben akşam geliyorum bgmi yapıyorum free arena pointimi honorumu alıyorum yeri geliyor duel atıyorum yada bgde keyifli combatlara giriyorum.Gidipte buglu yarım akıllı çeyrek skilli boss fightlara girip keyif alamıyorum.Demek ki sabahtan akşama kadar bu mantıkta birçok kişi oyuna giriyor ve bg tıklıyor.

Edited by Darkie

Önceki mesajımı tekrarlıyorum...
şuan da server kapandı, forumda bg yapıyoruz çok hoş bir durum değil mi :)
umarım ki çalışma vardır umarım ki bu durum düzelir.
  • Author
[quote name='Darkie' timestamp='1287175307' post='277753']
birincisi bahsettigin açılan topic tarihlerine bakınca bu olayı daha önce ögrendigini farkettim peki bunu bile bile akşamüstü abye dün başka bglere girme amacın neydi :) DC verdirmek mi acaba yoksa bg yapıp keyif almak mı
[/quote]
akşam üstü bgye girerkne bg dc verdirmiyor mu artık diye sordum kimse beni aydınlatmadı gün içinde oyunda olmadığım için osurnun çözülmüş olabiliceğini düşündüm nitekim sonra öyle olmadığı ortaya çıktı ben de vazgeçtim ayrıca hal anlamıyosun kimse dc verdirmeye çalışıyor demiyorum ama yapılan işin sonucu dc oluyor

Edited by dementor

[quote name='dementor' timestamp='1287176180' post='277760']
akşam üstü bgye girerkne bg dc verdirmiyor mu artık diye sordum kimse beni aydınlatmadı gün içinde oyunda olmadığım için osurnun çözülmüş olabiliceğini düşündüm nitekim sonra öyle olmadığı ortaya çıktı ben de vazgeçtim ayrıca hal anlamıyosun kimse dc verdirmeye çalışıyor demiyorum ama yapılan işin sonucu dc oluyor
[/quote]

akşamüstü küçükparktan eve geldim wrathful gloves um için gerekli olan 50 arena pointin yarısı olan 25 arena pointi almak için random yazdım bg sonrası dc geldi yine yazdım dc geldi küfürler eşliginde yine yazdım :)
demek ki dc verdirmeye çalışanlar da varmış :P
  • Author
[quote name='Darkie' timestamp='1287176427' post='277761']
akşamüstü küçükparktan eve geldim wrathful gloves um için gerekli olan 50 arena pointin yarısı olan 25 arena pointi almak için random yazdım bg sonrası dc geldi yine yazdım dc geldi küfürler eşliginde yine yazdım :)
[/quote]
şunun şurasında pazar günü zaten apler dağıtılırdı zahmete girmeseydin keşke
[quote name='occi' timestamp='1287176526' post='277762']
demek ki dc verdirmeye çalışanlar da varmış :P
[/quote]

yok amacım sadece 25 arena pointimi alıp salona gidip maç izlemekti yarın olsun yine yapıcam :)
  • Author
[quote name='Darkie' timestamp='1287176673' post='277764']
yok amacım sadece 25 arena pointimi alıp salona gidip maç izlemekti yarın olsun yine yapıcam :)
[/quote]
eyi bari biz oynamayalım
büyük ihtimalle dc sorunu bg yüzünden. şimdilik öyle gözüküyor yani. benim için sorun değil ben girerim bgye sürekli, bg de eğlenirim zevkimi alırım bg bitince dc nin gelmesi de beni ilgilendirmez honor a falan da ihtiyacım yok. ama sade ben ve benim gibiler yok serverda bisürü kişi level kasıyor bi o kadar kişi raid yapıyor ayrıca lazım olduğu halde honor kaybedenler var. onları da düşünmek ve de bencil olmamak lazım. o yüzden bgye belli bi süre girmesek de olur diye düşünüyorum ki bg olamdığı sürelerde dc yok gibi..
aynısı bendede var çekme yapıyor :) eveeet düzelsede random bg yapsak 25 arena point lazım :)
you'll be a wise jedi, my young padawan.
bg olmayınca dc yok, bg yapmayalımda ilginç oldu :) player olmayıncada bug hack olmaz ozaman silsin herkes charları :P ( hayriye selam olsun :) )
LIGHT, GRANT ME ONE FINAL BLESSING. GIVE ME THE STRENGTH... TO SHATTER THESE HORDES !

Hiaa!
[quote name='NightMare' timestamp='1287178957' post='277772']
bg olmayınca dc yok, bg yapmayalımda ilginç oldu :) player olmayıncada bug hack olmaz ozaman silsin herkes charları :P ( hayriye selam olsun :) )
[/quote]

yapma asal, onca char kasan var onları da düşünmek lazım. belirli bir nedenden dolayı neden yüklenilsin ki o tarafa? böyle daha mı iyi oldu kaç dakikadır oyun kapalı. bu mu daha iyi olan yani?
  • Author
[quote name='NightMare' timestamp='1287178957' post='277772']
[/quote]
yahu arkadaş eskiden random mu vardı düz wsg ab yazıl gelirse gir
[quote name='etsw' timestamp='1287179162' post='277774']
yapma asal, onca char kasan var onları da düşünmek lazım. belirli bir nedenden dolayı neden yüklenilsin ki o tarafa? böyle daha mı iyi oldu kaç dakikadır oyun kapalı. bu mu daha iyi olan yani?
[/quote]
kapanması bi bakıma iyi oldu dc yiyip delirmiyoz, hemde birşeylerin suanda düzeltiyor olma umudunu taşıyoruz be yalın :D ama dc gelio die adamlara random yazılmada diyemeyiz, herkes belki şimdi gelmez die yazılıyodu. char kasanlar için haklısın, ama raiddekiler için birşey diyemiycem, bizde sürekli dc geliyor diye 2 gündür kurmadık raid.

ben yazılma taraftarı değildim ki yazılmıyordum da, bg başladıktan bikaç dk sonra eksik varsa dc gelmemişse giriyordum :)
işte onun icin random degil de belirli bir şeye yazılın bir de öyle deneyelim bakalım onda dc gelmiyorsa öyle devam edin, mantıklı olan bu bence. lw item toplarken bana hoş dc'ler kesiom kesiom save alıom tekrar spawn oluyor moblar deli gibi leg armor yaptım ama işte char kasarken hos olmuyor. zaten 4k canım var combat sırasında bi gelince pert. ki benim gibi kasan arkadaslar icin de zor olur. yoksa dalaranda boş boş beklesem ohoo ben bile yazılırım randım :P
Miss gibi call to arms geliyor bu ara şu sorun bitene kadar call to arms lara yazılalım bari yine honor yakın sayılır
[quote name='dementor' timestamp='1287179188' post='277775']
yahu arkadaş eskiden random mu vardı düz wsg ab yazıl gelirse gir
[/quote]
++ ama şöleki random yerine digerlerine yazılınca hadi bekle bakalım adamlar girsin de bg yap :blink:
  • Author
[quote name='alkyone' timestamp='1287220419' post='277895']
++ ama şöleki random yerine digerlerine yazılınca hadi bekle bakalım adamlar girsin de bg yap :blink:
[/quote]
girsinler call to arms olana onu da ben mi öğretcem
  • Author
şu an daha oyunda değilim acaba hala dc verdiriyo mu random dün gece bi yedik çünkü?
[quote name='alkyone' timestamp='1287220419' post='277895']
[/quote]

sonucta suan (tam olarak olmasa da :) ) ally ve horde sorunun bunda oldugunu anlayıp (sanırım) anlasmıslar iste. (bir tane bişey haric, neyse tutuyorum kendimi) buradan anlasılsın o zaman, bi tane ambassador secin :D gelsin suraya yazılın desin sonra bizden bi ambassador gelsin buraya yazılın desin. demek istedigim o kadar seyde anlasıyoruz, onda mı anlasamayacagız canım =)
bu dc ler can sıkmaya basladı bg den sogutuolar insanları yazk:(