Jump to content
Posted
Evet arkadaslar gaziemir kipa'daki buluşmayı Editliyoruz :P

YER : ALSANCAK

ORTAK BULUşMA NOKTASI : Sevinç Pastahanesi önü '

Saat : 18:00

Herkesi bekliyoruz cumartesi günü ALLY - HORDE FARKETMEZ.

EDİT : Mangal iptal.

Featured Replies

olm bi imzanı filan düzelt hala porphyria yazıyo :D
  • Author
[quote name='occi' timestamp='1287175377' post='277754']
olm bi imzanı filan düzelt hala porphyria yazıyo :D
[/quote]

Linki atarsan düzeltirim :)
http://wturk.com/sign/ hadi yine iyisin :D
  • Author
[quote name='ImOld' timestamp='1287191135' post='277785']
Yakamda Kırmızı Gul olucak 18:00 de beklicem ona gore :)
[/quote]

herkes orada olacak zaten :) sorun olmaz oyunda nickin ne :)
  • Author
[quote name='darkshine' timestamp='1287197867' post='277889']
Benim planda bi aksaklık oldu bu hafta sonu yazlıktayım iyi eğlenceler...
[/quote]
Teşekkürler sanada :)
[quote name='DissAble' timestamp='1287192820' post='277838']
hesaplar benden beyler
[/quote]
ogu para bol anlaşılan :P
  • Author
[quote name='alkyone' timestamp='1287220118' post='277893']
ogu para bol anlaşılan :P
[/quote]
denizde kum ogu'da money :P
[quote name='DissAble' timestamp='1287192820' post='277838']
hesaplar benden beyler
[/quote]

adamın tamir olmaya parası yok giriyo milletten çalıyo :D hesap mı ödicek bi de :P
arada bana ugrayın ızmır narlı dere ıstıhkam okulu :) 2.cavus egitim bolugu Mehmet fatih ay :) dedımmı cagırırlar :P
Nerdesiniz olm. Tam sevinc pastanesinin orda bekliyorum hic horde'a benzeyen kimse goremedim:) herkes human
  • Author
[quote name='ImOld' timestamp='1287242849' post='277938']
Nerdesiniz olm. Tam sevinc pastanesinin orda bekliyorum hic horde'a benzeyen kimse goremedim:) herkes human
[/quote]
ya olm bu yaşarlar beni uyutmadı uyuya kaldım ben 5:45 de uyandım ve buca koop'da oturuyorum... :@
[quote name='Posumm' timestamp='1287238014' post='277934']
arada bana ugrayın ızmır narlı dere ıstıhkam okulu :) 2.cavus egitim bolugu Mehmet fatih ay :) dedımmı cagırırlar :P
[/quote]

oo narlıdere benden sorulur raid toplayıp gelirim yanına :D balon açıp kaçamazsın da :P
Kusura bakmayın arkadaşlar ama bu Gürkan gerizekalısının yapacağı iş ancak böyle olur. Disgust ve bi arkadaş ile saat 8'e kadar dolandık beyefendinin telefonu kapalı sivastaki Serkan(Alemci) gibi arkadaşlarını ciddiye alan bi abisi olmasa mal gibi daha milleti arıcaz oralarda.

Bravo Gürkan başarılarının devamını dilerim. Bi daha da yapacağın buluşmaya kalkıp manisadan işini gücünü bırakıp gelenin..
Ya sinirim geçmiyor hani nasıl anlatayım. Seni kazara 9 gibi falan artık yorgunluktan çimlere oturmuş şekildeyken yakalasak saldırırdık. Telefon kullanmıyosan organizasyon yapma abicim ya da sadık ol randevuna
Bir daha hayatta işimi gücümü bırakıp gelmem buluşmaya falan.
[quote name='Rokka' timestamp='1287261319' post='277959']
Bir daha hayatta işimi gücümü bırakıp gelmem buluşmaya falan.
[/quote]

İşi ayaramak için okadar ağız dök sora gitme ilginç fentazi :D
  • Author
Dostum fantazi felan yok ortada bulusma için persembe gününden 2 arkdas geldi cumartesi direk bulusucaktık bizden hep beraber gidip bunlar erkenden gitti bizden sabahladık uyursam kalkamıcagımı bılıyordum , saat 3:30 4 civarı oldu gözler gidiyordu film actım uyumuyum diye ama uyumuşum

ayrıca foruma bu tarz seyler yazmana gerek yok daha önceki 2 bulusmayıda biz ayarladık cillop du manisa diyosun 2.5 saat diyosun cektigin yol 45 dk bilerekmi yapıyoruz biz burda sacma sapan seyler diyosun :@
[quote name='Lofty' timestamp='1287262295' post='277963']
Dostum fantazi felan yok ortada bulusma için persembe gününden 2 arkdas geldi cumartesi direk bulusucaktık bizden hep beraber gidip bunlar erkenden gitti bizden sabahladık uyursam kalkamıcagımı bılıyordum , saat 3:30 4 civarı oldu gözler gidiyordu film actım uyumuyum diye ama uyumuşum

ayrıca foruma bu tarz seyler yazmana gerek yok daha önceki 2 bulusmayıda biz ayarladık cillop du manisa diyosun 2.5 saat diyosun cektigin yol 45 dk bilerekmi yapıyoruz biz burda sacma sapan seyler diyosun :@
[/quote]
Evet süpersin gürkan matematikteki başarını kutluyorum. 1.si benim evim manisanın çıkışında değil 2.si bornovadan sevinç pastanesine biz henüz ışınlanmıyoruz. Çok zoruna gidiyosa böyle laflar haketmemeye özen göster. Azıcık abinden bişeyler alsan keşke. Adama konaktayım diyorum kalkıp cebindeki paranın yarısını taksiye verip geliyor oradan hesap ödeyemiyorsun yanında. İşte adam var arkadaşı çağırınca uçup gelen, adam var organizasyon yapıp gelmeyen 6:15 te ben buca koopdayım uzaktayım diyen. Daha da buluşma ayarlanırsa ben gelmem arkadaş. Msnden de sil falan demişsin sildim engelledim güzel kardeşim hayatta sana başarılar dilerim.
kafeine abanaydın gürkanım :P aşaıda shadow dance yapmak gibi değil uyanık kalmak :P :D