Jump to content
Posted
gerçekten çok sıktı yani bunu yapıosunuz bıktım yani aşağıya inip duel atamıorz tepede akbaba gibi cCc yapmak için bekliyorsunuz bıktırdınız yani bu yaptıgınız insanlıga sığarmı arkadaşlar gerçekten ben yapmamaya özen gösteriorm hatta bzen işi büyütüp bglerde bile dalmıyorum siz böyle yapıyorsunuz ayıp...

Edited by Eudamoniaa

• Replies 58
  • Views 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

[quote name='Eudamoniaa' timestamp='1287221498' post='277897']
gerçekten çok sıktı yani bunu yapıosunuz bıktım yani aşağıya inip duel atamıorz tepede akbaba gibi cCc yapmak için bekliyorsunuz bıktırdınız yani bu yaptıgınız insanlıga sığarmı arkadaşlar gerçekten ben yapmamaya özen gösteriorm hatta bzen işi büyütüp bglerde bile dalmıyorum siz böyle yapıyorsunuz ayıp...
[/quote]

Ahaha Bunu Diyen Senmiydin Ya Kendin Yapıyodun Bunları şimdi Kalkıp Öyle Diyon Tebrikler
  • Author
[quote name='Snoopboy' timestamp='1287221993' post='277899']
Ahaha Bunu Diyen Senmiydin Ya Kendin Yapıyodun Bunları şimdi Kalkıp Öyle Diyon Tebrikler
[/quote]

asla yapmıyorum bullchaos bunu yapmayın rica ediyorum sizden
[quote name='Eudamoniaa' timestamp='1287222393' post='277901']
ki eğer bunu yaptıgımın sslerini koyarsanız oyunu bırakırım 1 kere bile yapmadım aşağı bile indiğim yok
[/quote]
Assagi Inmiyonda Assagi Sana Nasil Tek Attilar Len :D
[quote name='Eudamoniaa' timestamp='1287222393' post='277901']
ki eğer bunu yaptıgımın sslerini koyarsanız oyunu bırakırım 1 kere bile yapmadım aşağı bile indiğim yok
[/quote]

Ya Sıkma canını Sizinkilerde Yapıyor Yapıyolardı Oyun bu Bak Warriler Bozuk die tüm charlarımı Dağıttım

Bi bull Kaldı elimde Onuda veysele vericem cata Gelir Ve Warriler Düzelir Die Dua edicem artı

Herkese Sevgiler
[quote name='Snoopboy' timestamp='1287222664' post='277903']
Ya Sıkma canını Sizinkilerde Yapıyor Yapıyolardı Oyun bu Bak Warriler Bozuk die tüm charlarımı Dağıttım

Bi bull Kaldı elimde Onuda veysele vericem cata Gelir Ve Warriler Düzelir Die Dua edicem artı

Herkese Sevgiler
[/quote]
Bana vereydin ortak yemini suyunu eksik etmezdim elim de shadowmourne görürdü :P
[quote name='dementor' timestamp='1287222854' post='277909']
Bana vereydin ortak yemini suyunu eksik etmezdim elim de shadowmourne görürdü :P
[/quote]

:D:D
[quote name='Eudamoniaa' timestamp='1287223089' post='277914']
bullchaos yakısmıodu sana dementor daha verimli olurdu bence :D sende bişi vardı bull kullanamıodun onu :D
[/quote]

Haha child Maw görvini Yaparkan bi türlü aşşa İnmiyodun ama Görev Moblarını Kestiğim Halde Öylece Bakıyodun bana sadece :D Bi ara İnmeye Yeltendin
ama Canın azalınca İnvs olup Kaçan Bendim :P
[quote name='Eudamoniaa' timestamp='1287221498' post='277897']
[/quote]
sen ciddi misin kaç defa milletin tepesine indin orda arca barragela yoksa sen başka kişi misin o_O bak ben bugüne kadar sadece 21 kere duel sonrası daldım onların da ikli biri yarı canlı biri cansız rogdu birini kestim diğerini dondurdum gittim çünkü izlemeye duel atmaya gelmiştim beni tanımalarına rağmen bir kere rahat bırakmadılar ikincisinde de allylarla duel atmaya indim bi tane bile skill atmadım kestiler heralde yanlış anladılar diye kalkıp kalkıp geldim durdum orda bi tane skill atmadık her sefernide kestiler sanki kaçmayı bilmiyoruz sonra ben de birini kestim gittim her duelden sonra bi yerden rog fırlıcak diye oraya buraya alan atmaktan bıktım kaç tane ally oyuncusunu korudum orda ortak alandır herkes kullansın diye sağ olsunlar tüm koruduğum adamlar günü geldi ilk beni kestiler orda duel sonu millete dalınıyo diye laf yapan adamlar da ally oldu onlar da ilk bana daldı onlar da sağ olsunlar şimdi gelip de burda ne hakla violet de dalmayın diyosun anlam veremiyorum insanlıkmış bilmemneymiş bunlar çoktan yalan oldu bence
[quote name='Eudamoniaa' timestamp='1287223811' post='277918']
demntor yaptıgımı dair kanıt varsa göster 1 kere bile yapmadıgımdan eminim
[/quote]
her kesildiğimde ss alsam pcde bellek kalmazdı :D
canı az olsun gm bile tanımam shadowstep+ambush

/autotarget
/cast blind
/stop cast
/vanish
/cast sprint
/stop cast

gg :D

böle bi macro yazayım tabi araştırarak :D
[quote name='marvellous' timestamp='1287224768' post='277922']
canı az olsun gm bile tanımam shadowstep+ambush

/autotarget
/cast blind
/stop cast
/vanish
/cast sprint
/stop cast

gg :D

böle bi macro yazayım tabi araştırarak :D
[/quote]
/open wow
/enter id pass
/login kitaro
/find any ally rog and kill (if you can)
click Wow.exe

id *******
pass ***********
click Bullchaos Click Delete

delete
/open wow
/enter id pass
/login Enttreri
/rocket way atomic bomb :blink:
/chatchanel /login serverwarning
/countdown 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1
/server down :D
bak yine adam geldi yer aç inicem aşağı duel atıcam dedi güvenli geçiş sağladım :D
Bu oyunda amaç kesmek zaten gerçi ben 2 saat adam aradım gittim buldum zorla kestim (80 lvl) meğer bi eziğe lvl kastırıomuş eziği kesmicektim baktım skill felan atıo zaten etki tepkiden öldü 5 dkka sonrada gm çekti yanına ..... ama baya 3-5 ay oluyo bu dediğim ozamanlar alyler salgın hastalıkla kırılmış aly kalmamıştı şimdi bole bi sorun yok anladıım kadarı ile o yüzden buldunuzu kesin acımayın :D

HAVADA KARADA ;)

Edited by asan61

sus lan sen :D bana qel duel atalım diyip bi tenhaya cekip 2 kişi daldınız günleri hatırlıyom lan :D
Ahaha başlıga bak bu hareketi yapanlardan biri ne kadar ilginç :) şimdi bendende ss isteme(Ss almadm ama bilsem böle bi başlık açıcaksın ilerde alırdım :) ) Ne kadar ayıp oldugunu sana yapılınca anladın demek buda bi ilerleme tabi :)
[quote name='nuttella' timestamp='1287254527' post='277950']
Ahaha başlıga bak bu hareketi yapanlardan biri ne kadar ilginç :) şimdi bendende ss isteme(Ss almadm ama bilsem böle bi başlık açıcaksın ilerde alırdım :) ) Ne kadar ayıp oldugunu sana yapılınca anladın demek buda bi ilerleme tabi :)
[/quote]
:D
  • Author
ya ben yapmıyorum nerden çıkarıyorsunuz bunu yaptıysam namerdim yani ben bg de bile bazen dalmıyorum lütfen iftira atmayalım
[quote name='Eudamoniaa' timestamp='1287329469' post='277994']
ya ben yapmıyorum nerden çıkarıyorsunuz bunu yaptıysam namerdim yani ben bg de bile bazen dalmıyorum lütfen iftira atmayalım
[/quote]

Eudamoniaa ne içtiyse ondan istiyorum ben de :D