Jump to content
Posted
gerçekten çok sıktı yani bunu yapıosunuz bıktım yani aşağıya inip duel atamıorz tepede akbaba gibi cCc yapmak için bekliyorsunuz bıktırdınız yani bu yaptıgınız insanlıga sığarmı arkadaşlar gerçekten ben yapmamaya özen gösteriorm hatta bzen işi büyütüp bglerde bile dalmıyorum siz böyle yapıyorsunuz ayıp...

Edited by Eudamoniaa

• Replies 58
  • Views 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

[quote name='Eudamoniaa' timestamp='1287329469' post='277994']
ya ben yapmıyorum nerden çıkarıyorsunuz bunu yaptıysam namerdim yani ben bg de bile bazen dalmıyorum lütfen iftira atmayalım
[/quote]
daha dün geldin yarı canlı köşede yemek yiyen roguma arkadan daldın :D gerçi blind attım 3 metre sonra görünmez oldum
Abi insan bu kadar mı afedersiniz ama anlayışsızlık ve akıl noksanlığı olur?
10 defa ya 10 defa altta doğdum geldim doğdum geldim bekleyin diyorum yok abi 10 defada hiç durmadan kestiniz, bir kişi de demezmi arkadaşlar dalmayın belli ki saldırmıycak. Yok arkadaş yok kesmekten başka anlamayanlara bu lafım şuan daki dalaranın altında kim varsa...
Çok saçma ve gereksiz bir konu olmuş, isteyen istediğini istediği yerde keser yahu, dur bekle yapma duel falan hikaye bunlar. Serbest alanda kimse gocunmasın kesilmekten, ha eğerki korkuyorsanız güvenli bir alan bulun orda duel atın, violet in ne kadar tehlikeli olduğu belli.. Orda duel atıyosan arkandan rog çıkmasını göze alıcaksın yada kafana birinin inmesini.

Ben bazen sırf hordeler beni kesmeye uğraşsın diye iniyom aşağı :D eğlenceli oluyor uğraştırmak :D
[quote name='schoolbus' timestamp='1287330759' post='277997']
Abi insan bu kadar mı afedersiniz ama anlayışsızlık ve akıl noksanlığı olur?
10 defa ya 10 defa altta doğdum geldim doğdum geldim bekleyin diyorum yok abi 10 defada hiç durmadan kestiniz, bir kişi de demezmi arkadaşlar dalmayın belli ki saldırmıycak. Yok arkadaş yok kesmekten başka anlamayanlara bu lafım şuan daki dalaranın altında kim varsa...
[/quote]
fark ettiysen bekle dediğin için ben dalmadım orda sana bi kere bile ama senin başına gelen şey benim de başıma geldi bu konuda elden bişi gelmez
Yukardaki mesajın arkasından 3 defa daha kalktım geldi değişen birşey yok.
1 yada 2 kez değil 13 defa dile kolay, kimsenin arkasından çıkmadık duel atarken yada bekle diyen adama 10larca defa dalmadık. Bir tek adam dementor çıktı...
[quote name='EleCtrO' timestamp='1287332385' post='277998']
Çok saçma ve gereksiz bir konu olmuş, isteyen istediğini istediği yerde keser yahu, dur bekle yapma duel falan hikaye bunlar.
[/quote]

bide söyleyene bakınca saçmalık 2ye katlanıyo
  • Author
[quote name='Shekoly' timestamp='1287330162' post='277995']
Eudamoniaa ne içtiyse ondan istiyorum ben de :D
[/quote]

gerçekten bazen dalmıyorum biliyomusun
keserim herkezi keserim kardeşim olasa acımam keserim :lol:
[quote name='marvellous' timestamp='1287333726' post='278003']
keserim herkezi keserim kardeşim olasa acımam keserim :lol:
[/quote]
orgrimmarda her gördüğümde keserim affetmem
konu çok saçma olmuş harbiden isteyen istediğini keser kesmez yasak olan bişey yok sonuçta yapılanlarda. 13 defa diyosun istersen 100defa gel 100ünde de kesseler bişey diyemezsin. bu onlara kalmış bişey
[quote name='Shekoly' timestamp='1287334546' post='278005']
konu çok saçma olmuş harbiden isteyen istediğini keser kesmez yasak olan bişey yok sonuçta yapılanlarda. 13 defa diyosun istersen 100defa gel 100ünde de kesseler bişey diyemezsin. bu onlara kalmış bişey
[/quote]

anlatmak istediğim akıl sağlığı.
ahahhahah hoohohoho hihihihiih kikilili

olm içtiğiniz zaman girmeyin şu oyuna
Pc'ye format attım 1 hafta atlayamayacağım üstünüze,çok üzülüyorum.
+ gerçekten konu saçma :D
önce org guardları sonra org deki hordeleri kesicem :D
[quote name='marvellous' timestamp='1287336870' post='278019']
önce org guardları sonra org deki hordeleri kesicem :D
[/quote]
lvl 75 guardlara kestircem seni :D
harbi ayıp ya hayatımda bi kere yapmadım askşldkadkşlas :lol: :lol:
Ben çok yaptım kendimden utanıyorum.Çok daha kötülerini de yaptım affedin beni ..
dün lvl 1 adamı farmladım çok mutluyum :D
[quote name='EleCtrO' timestamp='1287332385' post='277998']
Çok saçma ve gereksiz bir konu olmuş, isteyen istediğini istediği yerde keser yahu, dur bekle yapma duel falan hikaye bunlar. Serbest alanda kimse gocunmasın kesilmekten, ha eğerki korkuyorsanız güvenli bir alan bulun orda duel atın, violet in ne kadar tehlikeli olduğu belli.. Orda duel atıyosan arkandan rog çıkmasını göze alıcaksın yada kafana birinin inmesini.

Ben bazen sırf hordeler beni kesmeye uğraşsın diye iniyom aşağı :D eğlenceli oluyor uğraştırmak :D
[/quote]

OMG EleCtrO is back ?!¿ :S
[quote name='Snoopboy' timestamp='1287225676' post='277924']
click Wow.exe

id *******
pass ***********
click Bullchaos Click Delete

delete
[/quote]

Enter.
[b][/b][quote name='Edyy' timestamp='1287349244' post='278046']
harbi ayıp ya hayatımda bi kere yapmadım askşldkadkşlas :lol: :lol:
[/quote]
aasdadadamdlkşl bi insan bu kadar açık seçik yalan söyler mi :D

ortak alanlarda herkese her şekilde dalarım bezdirme potansiyelim yüksektir :D
[quote name='Mavi' timestamp='1287388168' post='278077']
OMG EleCtrO is back ?!¿ :S
[/quote]

Hiç gitmedim ki :) (ufak molaları saymıyorum :P )
Konu çok saçma
Kesilenler hüzünlü
Oğuz katil
Ogü psikopat
Electro kel

Yaprak dökümü vol.3
[quote name='Rokka' timestamp='1287398990' post='278084']

Electro kel

Yaprak dökümü vol.3
[/quote]

Laaynn!!!