Jump to content
Posted
gerçekten çok sıktı yani bunu yapıosunuz bıktım yani aşağıya inip duel atamıorz tepede akbaba gibi cCc yapmak için bekliyorsunuz bıktırdınız yani bu yaptıgınız insanlıga sığarmı arkadaşlar gerçekten ben yapmamaya özen gösteriorm hatta bzen işi büyütüp bglerde bile dalmıyorum siz böyle yapıyorsunuz ayıp...

Edited by Eudamoniaa

• Replies 58
  • Views 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

bu bölümün ana fikri neymiş
' 'Eğitim şart!''

/coach education
/education trainer
/by TiryakiHasan
/new vendor
/ to dalaran

new education trainer
TiryakiHasan
335 lvl

Edited by mehmeto

[quote name='EleCtrO' timestamp='1287417447' post='278107']
Laaynn!!!
[/quote]
üzülme artık kelliğin ilacı var :D
bak bana bu sabah itibariyle. Mhp'nin 40. yılından 9 çıkar kalan dişlerimin sayısını versin sana :D
Bana yapılanı alayına yaparım For the HORDE! saygılar.

Edited by Ligafor

Ben de az Horde kesmemisimdir duel sonu ama ben sadece bana gereksiz yere bulasanları kesiyodum eger ben saldırmıyosam sen de saldırma ki main carı sokup seni kesmek zorunda kalmiyim özellikle cck ne anlıyon 3.4k gsli mage-lock kesmekten bi anlamıyom:D
[quote name='evilasa' timestamp='1287908692' post='278384']
Ben de az Horde kesmemisimdir duel sonu ama ben sadece bana gereksiz yere bulasanları kesiyodum eger ben saldırmıyosam sen de saldırma ki main carı sokup seni kesmek zorunda kalmiyim özellikle cck ne anlıyon 3.4k gsli mage-lock kesmekten bi anlamıyom:D
[/quote]

Valla eskiden ben de dalmıyodum rahat duranlara sade duel sonu çıkanlara falan dalıyodum. sonra bu kişi sayısı arttı. ayrıca bi çok defa şöyle bişey oldu biz aşağıdayken 1 ally geliyodu duel atıyodu bizle tek başına geldiğinde. fakat yanında bikaç kişi olunca ben tek olunca nedense aynı kişi direk dalıyo :D ondan sonra ben de saldım gitti önüme gelene dalıyorum gibi. arada dalmadığım oluyo ama sağım solum belli olmaz ona göre :D
wsg lerde bglerde horde mezarında bekleyen allyler ressurection da hemen kesmeyi biliyolar :) amac pvp se ve midrate deilde pvp tabanlı bi serverde oynuyorsak kırmızı gördüğüm herşeye dalarım abi :))