Jump to content
Posted
S.a. arkadaslar hayırlı gunler sıze yemın torenım wardı dun yemın ettım bugun saldılar cayırlara ınsan ıcıne karıstım hayat warmıs yesılden farklı bı renk warmıs hertaraf sap degıl guzellıklerde warmıs :) land rover dan farklı arabalar gordum :D way anasını ya degısık bı goruntu degısıklık yaradı bea :)))

Featured Replies

Land rover, TT'man, Mercedes bunlar askeriyenin vazgeçilmezleridir :D O mercedes kasalarında az yolculuk yapmadım urfanın tozlu yollarında :D Hayırlı teskereler sayılı gün çabuk geçer :)
  • Author
projektorden lıg tv izliyorum benım rahatım yerımde acemılık 75 gun ama bıtınce de pır pır alcam hayırlısıyla cavus egıtım bolugune verdıler onbası yada cavus yapcaklar hayırlısı artık :D
Adam mı öldürdün yigen sen ne yaptın yaw :lol: Bu arada askeriye araçlarından bahsedip toros' tan bahsetmemek olmaz cCc toros cCc :lol:
çavuş eğitim bölüğünden on başı çıkmaz usta birliğinde seçilir on başılar :) o gördüm dediklerinedn usta birliğinden bıkacaksın ayrıca usta birliğinde istediğin bir yer varsa ortaki üst tertip askerin gözüne girmeye bak çekirgesi olarak alsın seni :D
[quote name='marvellous' timestamp='1287243021' post='277940']
çavuş eğitim bölüğünden on başı çıkmaz usta birliğinde seçilir on başılar :) o gördüm dediklerinedn usta birliğinden bıkacaksın ayrıca usta birliğinde istediğin bir yer varsa ortaki üst tertip askerin gözüne girmeye bak çekirgesi olarak alsın seni :D
[/quote]

Emrecim allah Sabır versin tez bitirmen dileyğile
git gel bro sayılı zaman geçmez ender yalan söyleme :lol: