October 22, 201014 yr [quote name='Thpegassus' timestamp='1287771426' post='278252'] Wtde oynama hevesim suan 0'a indi 1 ay frost kastim t10 set fullemek icin adamlar 1 gunde fullenmisler :S [/quote] Allah belasını versin bu kadar olur ya :S info yeme muhabbetini fixleseler bari beleş icc loot ya olaya gel (herkesten özür dileyerek ve affına sığınarak) salaklar buraya o zmn bu bugı kullanmayan enayileri buraya caırıyorum
October 22, 201014 yr sen böyle olduğunu nerden biliyorsun? yapan kişi sana gelip "ben böyle böyle yaptım" mı dedi? bg olsa hadi anlarım sen de orda bulunabilirsin ama raid bir gruba özel bir şey. o grupta olmadan bunu nasıl bilebilirsin ki? söylenti mi yoksa bu? birisi gelip "baksana bunlar şöyle şöyle kasmış" mı dedi? eğer öyle ise ben de bi tane diyeyim. "westfall'da level 5 bi mob var frost atıyor, arkadaşım öyle kasmış" te allam ya.
October 22, 201014 yr [quote name='etsw' timestamp='1287772477' post='278254'] sen böyle olduğunu nerden biliyorsun? yapan kişi sana gelip "ben böyle böyle yaptım" mı dedi? bg olsa hadi anlarım sen de orda bulunabilirsin ama raid bir gruba özel bir şey. o grupta olmadan bunu nasıl bilebilirsin ki? söylenti mi yoksa bu? birisi gelip "baksana bunlar şöyle şöyle kasmış" mı dedi? eğer öyle ise ben de bi tane diyeyim. "westfall'da level 5 bi mob var frost atıyor, arkadaşım öyle kasmış" te allam ya. [/quote] haklı. güzel cevap
Edited by Thpegassus