evet arkadaşlar biraz maziye gidelim ve wt nin en eskilerini hatırlayan varsa buraya yazalım anımız varsa oda olur:D
ben başlıyorum;
BÖLÜM- I (özet)
Bir varmış birt yokmuş tam tarihi bilinmezmiş wt nin ilk oyuncusu yanlız adam, o varken kimse yoktu(arada rüzgar efekt) yılmadı yıkılmadı ayakta kaldı tek başına lvl kastı boss kesti deneme yaptı (arada /cry) bir numaralı adam;
1- yusuf tarih 2005
wturk yayınlandıktan sonra server'a 2 oyuncu geldi yusuf'un duyguları kabardı ağlayası geldi ( /cry) 2 komutla yanlarına geldi
h.g dedi ne olur gm olurmusunuz dedi dedi dedi(hüzünlü bir yankılanma )
2- volk (tarih 2006 ilk ayı veya 2005 sonları)
3- scream '' ''
yanlız adam artık yanlız değildi. serverında olmayan oyuncusuyla; dikkatınizi çekerim olmayan oyuncusyla, 2 gm ile beraber bu günkü cenarion ekibinin temelleri atıldı
sonrasında ilk oyuncular belirdi
yanlız adam artık mutluydu
4- Rion
5- 6sanit6arium6
7- TRKZ
8- illetalis
9- kelleci
10- sentinel
11- screame ( TİRYAKİ)
12- Youngster özellkle w3
13- zekischen (wt hesabını unuttum:D )
14- Arslanm
15- Holy_Kiss
16- Stressed
17- Arslanm
ve hatırlayamadıklarım ( siz hatırlatın artık)
bu arada sıralama geliş sırası değildir
sonra ilk horde vs ally kapışmaları başladı ah ah ben ozamanlar 40 küsrü lvl dim 60 lvl keserdim
ben daha küçükken (lvl 20 arası)horde illetalıs ve trkz sürekli elywn forest'e gelir ally şıkıştırır bi güzel resskill yapardı
(küçükken geçirdiğim psikolojik sorunlar illetalış ve trkz'nin suçudur)
ozamandan başladı horde nefretim, büyüdü, haykırdım arthass'a .(Ozamanlar babasının yanındaydı yakışıklı bir sarışındı benim char'ımın saçlarını o yüzden sarı ) intikam diyordum
günler geçtikçek ally horde arası 4 kişiyi geçip bir araya gelip savaştığında _;server disconnect ah ah ne güzel disconnect oluyordu nasıl mutlu oluyordum bilemezsiniz......(devamı geçeye sabırsızlıkla okuyun! )
ben başlıyorum;
BÖLÜM- I (özet)
Bir varmış birt yokmuş tam tarihi bilinmezmiş wt nin ilk oyuncusu yanlız adam, o varken kimse yoktu(arada rüzgar efekt)
1- yusuf tarih 2005
wturk yayınlandıktan sonra server'a 2 oyuncu geldi yusuf'un duyguları kabardı ağlayası geldi ( /cry) 2 komutla yanlarına geldi
h.g dedi ne olur gm olurmusunuz dedi dedi dedi(hüzünlü bir yankılanma )
2- volk (tarih 2006 ilk ayı veya 2005 sonları)
3- scream '' ''
yanlız adam artık yanlız değildi. serverında olmayan oyuncusuyla; dikkatınizi çekerim olmayan oyuncusyla, 2 gm ile beraber
sonrasında ilk oyuncular belirdi
yanlız adam artık mutluydu
4- Rion
5- 6sanit6arium6
7- TRKZ
8- illetalis
9- kelleci
10- sentinel
11- screame ( TİRYAKİ)
12- Youngster özellkle w3
13- zekischen (wt hesabını unuttum:D )
14- Arslanm
15- Holy_Kiss
16- Stressed
17- Arslanm
ve hatırlayamadıklarım ( siz hatırlatın artık)
bu arada sıralama geliş sırası değildir
sonra ilk horde vs ally kapışmaları başladı ah ah ben ozamanlar 40 küsrü lvl dim 60 lvl keserdim
ben daha küçükken (lvl 20 arası)horde illetalıs ve trkz sürekli elywn forest'e gelir ally şıkıştırır bi güzel resskill yapardı
(küçükken geçirdiğim psikolojik sorunlar illetalış ve trkz'nin suçudur)
ozamandan başladı horde nefretim, büyüdü, haykırdım arthass'a .(Ozamanlar babasının yanındaydı yakışıklı bir sarışındı benim char'ımın saçlarını o yüzden sarı
günler geçtikçek ally horde arası 4 kişiyi geçip bir araya gelip savaştığında _;server disconnect ah ah ne güzel disconnect oluyordu nasıl mutlu oluyordum bilemezsiniz......(devamı geçeye sabırsızlıkla okuyun! )
Edited by mehmeto