Jump to content
Posted
evet arkadaşlar biraz maziye gidelim ve wt nin en eskilerini hatırlayan varsa buraya yazalım anımız varsa oda olur:D
ben başlıyorum;

BÖLÜM- I (özet)

Bir varmış birt yokmuş tam tarihi bilinmezmiş wt nin ilk oyuncusu yanlız adam, o varken kimse yoktu(arada rüzgar efekt) :D yılmadı yıkılmadı ayakta kaldı tek başına lvl kastı boss kesti deneme yaptı :D (arada /cry) bir numaralı adam;
1- yusuf tarih 2005 :D
wturk yayınlandıktan sonra server'a 2 oyuncu geldi yusuf'un duyguları kabardı ağlayası geldi ( /cry) 2 komutla yanlarına geldi
h.g dedi ne olur gm olurmusunuz dedi dedi dedi(hüzünlü bir yankılanma ) :D
2- volk (tarih 2006 ilk ayı veya 2005 sonları)
3- scream '' ''

yanlız adam artık yanlız değildi. serverında olmayan oyuncusuyla; dikkatınizi çekerim olmayan oyuncusyla, 2 gm ile beraber :D bu günkü cenarion ekibinin temelleri atıldı
sonrasında ilk oyuncular belirdi
yanlız adam artık mutluydu
4- Rion
5- 6sanit6arium6
7- TRKZ
8- illetalis
9- kelleci
10- sentinel
11- screame ( TİRYAKİ) :D
12- Youngster özellkle w3
13- zekischen (wt hesabını unuttum:D )
14- Arslanm
15- Holy_Kiss
16- Stressed
17- Arslanm
ve hatırlayamadıklarım ( siz hatırlatın artık)
bu arada sıralama geliş sırası değildir :D
sonra ilk horde vs ally kapışmaları başladı ah ah ben ozamanlar 40 küsrü lvl dim 60 lvl keserdim
ben daha küçükken (lvl 20 arası)horde illetalıs ve trkz sürekli elywn forest'e gelir ally şıkıştırır bi güzel resskill yapardı
(küçükken geçirdiğim psikolojik sorunlar illetalış ve trkz'nin suçudur)
ozamandan başladı horde nefretim, büyüdü, haykırdım arthass'a .(Ozamanlar babasının yanındaydı yakışıklı bir sarışındı benim char'ımın saçlarını o yüzden sarı :D ) intikam diyordum

günler geçtikçek ally horde arası 4 kişiyi geçip bir araya gelip savaştığında _;server disconnect ah ah ne güzel disconnect oluyordu nasıl mutlu oluyordum bilemezsiniz......(devamı geçeye sabırsızlıkla okuyun! )

Edited by mehmeto

Featured Replies

Ayrıca Tiryaki senin 5 kişi toplayıp bana dungeon yaptırın dediğini. Tam gidecekken babam yemeğe çağırıyo diyip çıktığını bilirim ben :D o 5 kişi 25 dk sol kulağını çınlatmıştık 1.6 ya da 1.8 zamanlarıydı hangi yaz emin değilim :D
server açıldığı anda warlock char açan ve serverin gördüğü ilk felhunter ile goldshire bölgesinde kıyım yapan(bi ara kendime bile saldırdığı oldu..Düşünün artık server ne durumdaydı zamanlar),hemen akabinde ally kardeşlerimizin yoğun ağlaması şle felhunter a düzenleme gelmesi sonucu hayalleri yıkılan deli warlock ..Efendy yi unutmuşsunuz :=)

Edited by Deynekci

[quote name='Deynekci' timestamp='1288118591' post='278581']
server açıldığı anda warlock char açan ve serverin gördüğü ilk felhunter ile goldshire bölgesinde kıyım yapan,hemen akabinde ally kardeşlerimizin yoğun ağlaması sonucu felhunter a düzenleme gelmesi sonucu hayalleri yıkılan deli warlock ..Efendy yi unutmuşsunuz :=)
[/quote]
Yoksa Efendy sen misin :) Dedim ya bu Tiryaki eski falan değil bilmez ilkleri :D
[quote name='Rokka' timestamp='1288118750' post='278582']
Yoksa Efendy sen misin :) Dedim ya bu Tiryaki eski falan değil bilmez ilkleri :D
[/quote]

:) evt benim...Rokka nasılsın? neydi o günler hey..hatırlarım...sabahtan akşama kadar beklemiştik..server ha açıldı ha açılacak :=)

Edited by Deynekci

[quote name='Deynekci' timestamp='1288119020' post='278585']
:) evt benim...Rokka nasılsın? neydi o günler hey..hatırlarım...sabahtan akşama kadar beklemiştik..server ha açıldı ha açılacak :=)
[/quote]
O dönemler Rokka değildim ilk Cambaz'la başlamıştım sanırım ama iyiyim saol sen nasılsın :) biz açılcağını duyunca çok heyecanlanmıştık bi rus serverında oynuyoduk o vakitler liseden arkadaşla heyecan doruktaydı bizde 2 shaman açmıştık hemen :)
he gene hatırlamadım ilginç vende 4 5 yıl önce clasic oynardım
[quote name='marvellous' timestamp='1288119559' post='278587']
he gene hatırlamadım ilginç vende 4 5 yıl önce clasic oynardım
[/quote]
hayır kimsin söylesen beni rus serverında başlatan arkadaşım çıkcaksın diye korkuyorum :D
Hakkaten bayağı koptuk..Oysa ne eğlenmiştik..Tadı bir başkaydı o zamanlar... xD
ben daha çok 1.5 dönemini unutamıyorum Roguelara verilen poisonlar falan :D Echidna vardı D'li kız fena oynardı :)
  • Author
[quote name='Rokka' timestamp='1288118378' post='278580']
Ayrıca Tiryaki senin 5 kişi toplayıp bana dungeon yaptırın dediğini. Tam gidecekken babam yemeğe çağırıyo diyip çıktığını bilirim ben :D o 5 kişi 25 dk sol kulağını çınlatmıştık 1.6 ya da 1.8 zamanlarıydı hangi yaz emin değilim :D
[/quote]
ama şunu unutuyosun ben tiryaki ile 1.6 da başladım bak yukarı ne yazdım oku :D

screame
[quote name='mehmeto' timestamp='1288136024' post='278599']
ama şunu unutuyosun ben tiryaki ile 1.6 da başladım bak yukarı ne yazdım oku :D

screame
[/quote]
Tiryaki yıllar yılları kovaladı ancak ben hala seni anlayamadım :D
[quote name='Rokka' timestamp='1288252051' post='278790']
Tiryaki yıllar yılları kovaladı ancak ben hala seni anlayamadım :D
[/quote]

:D
efsane nedir bilmem ama ben geldigimde HORDe rüzgarı vardı...
LEGION OF LOTHAR VARDI sonra ne olduysa dagıldı
mistha vardı vargus vardı aurell de vardı ama TEK L ile yazardı.
sonra HORDE SWyi darmadagın etti 2 ay kendini toplayamadı ALLY
SONRA BİR KIZDIM PİR KIZDIM WORLD OF WAR PATLADI HORDE ürKTÜ sayısız bg kazandık eski playerlar ders aldı bizden...
sonra cogu orjinale gecti guildin...HORDE yine coştu yaktı yıktı
SONRA hordeden bi kaç cesur adam ALLY oldu THE BARBARIANS DOGDU
HORDE yine ders aldı eski oyuncuları baya bişiler ögrendi :) ama gmler in elinden kurtulamadı ENGİN ve AYKUT :)
sonra ortalık duruldu yine bi sessizlik oldu ardına Guild of heaven kuruldu bu sefer kafa kafaya bi kapışma oldu
şİMDİYSE DONT CRY for the HORDE var ALAYINA GİDER ezioruz ayıptır :)

sevgiler orhan
[quote name='persian' timestamp='1288287842' post='278808']
efsane nedir bilmem ama ben geldigimde HORDe rüzgarı vardı...
LEGION OF LOTHAR VARDI sonra ne olduysa dagıldı
mistha vardı vargus vardı aurell de vardı ama TEK L ile yazardı.
sonra HORDE SWyi darmadagın etti 2 ay kendini toplayamadı ALLY
SONRA BİR KIZDIM PİR KIZDIM WORLD OF WAR PATLADI HORDE ürKTÜ sayısız bg kazandık eski playerlar ders aldı bizden...
sonra cogu orjinale gecti guildin...HORDE yine coştu yaktı yıktı
SONRA hordeden bi kaç cesur adam ALLY oldu THE BARBARIANS DOGDU
HORDE yine ders aldı eski oyuncuları baya bişiler ögrendi :) ama gmler in elinden kurtulamadı ENGİN ve AYKUT :)
sonra ortalık duruldu yine bi sessizlik oldu ardına Guild of heaven kuruldu bu sefer kafa kafaya bi kapışma oldu
şİMDİYSE DONT CRY for the HORDE var ALAYINA GİDER ezioruz ayıptır :)

sevgiler orhan
[/quote]
tabi ya engin ve aykut niye geçti onu bi sor bakim :D
Bitmek bilmeyen, server dc'lerine aldırmadan saatlerce süren STV savaşları güzeldi.

Bir de bir ay rolback olmuştu. Doğal afet. O rollbackte oyunu bırakan insan sayısı reslerde oyunu bırakan insan sayısından fazladır (mübala sanatı)
  • 2 weeks later...
bende bir anı yazıyım bari gm olmdan once gm adasını hiç gormedim oyuncu donemimde daha hiç bir seyi bilmezken adanın yerini arardım yuksek yerlerden durmadan denize bakardım ada gordum mu yuzerdim her sefrinda aha da orda mı lan yoksa die :D

mage im zaten 2-3 spell calısıo fatik falan hikaye yuz yuzebildiğin kadar ortada girdabı gormeye bile yuzmuslugum wardır :D

neyse bi ara tanarisde kasıyorum bilen bilir ucunda alt tarafına dogru bir q war. nese o zaman q nerde yapılır gosteren bi site addonda bilmiyorum bi bilen yuksek lvl li geldi goturdu q yu yaptırdı uzakda baktım ada war :D

dedi orası gm adası ama gitmek yasak banlanırsın nie dedim vendorlar item falan satıo hep yasak gitme dedi :D

tabiki yanımda bi şahit varken gitmedim ama yerini belledim who dan o elemanın cıkmasını bekliyorum oyundan cıksa anında tanaris ordan adaya ucucam

nese bi muddet sonra adam cıktı ben ucarcasına tanarise ordan yuz adaya

o adayı bilen bilir 2 ufak adadan olusur ortada da venture co. nun petrol işletmesi vardır. :D

ben kaya nın tasın ardına gizlenerek ilk adaya cıktım

yakalansam ban war
sit ler le sleep lerle tasların ardına saklanıyorum :D

neyse baktım ik ada bos aradan petrol rafinerisini gezdim us katından ilerki adayı kesiyorum :D

orasıda bos kostur kostur oraya da cıktım orası da bos ortada zıplıyorum hopluyorum tam o ara bi anons geldi gm bişile alakalı anons gecti.

o an fon muziği terminatorun dıdındın dıdın dıdındın dıdın jet hızıyla arkadaki dagın obur tarafına gecip suya atladım can hıras nasıl geniş bir yay cizdiysem tanariden girdiğim sudan silithusdan cıktım yarım saat sonra.

daha sonra kıyıdan yuze yuze tanarise tekrar :D

bi daha gm adası falan umrum olmadı gm olunca gordum ki gm adası cok baska bir yermiş ama kabullenmedim o yuzdendir ki cogunlukla ben bi iş yapıcaksam o adaya cekerim insanları benim gm adam odur :D
wt ye ilk geldiğim dönem öyle bi dönemki eski gm lerin hepsi var. o dönemde item kasmak bu kadar kolay değildi zaten çok bilmeyen oyuncu var oyunda bug bulana gm ler ödül veriyodu ne isterse deli gibi gece gündüz bug arıyorum iş buya bugu bulup gm lerden '' Thunderfury, Blessed Blade of the Windseeker '' isticem derken bi bug diye tabir ettiğim ama bir camp guardi ve bir creature birbiri ile yaptıgı combatı bug diye bildirdim :D 10 dk geçmedi yusufla bi gm geldi baktılar anlamadık bizde ozamanlar oyun bilmiyoruz bugu buldum bunu istiyorum diye üsteliyorum ben item alıcam diye bi hoplayıp bi zipliyorum yusuf da bizi tii ye alınca durum iyice karıştı ne istiyorsun felan demeye başladı epey bi aldim gülüm verdim gülüm gmlerın benımle kafa bulmalarından sonra çantama bi item eklendi aldım bi baktım sopa :D tabi bu seferde bunu istediğin silah aslında bu şekidle görünüyo oyunda diye yedirmeye çalıştlar ben üsteleyıncede fareye çevirip log olunca düzelirsin dediler fare formda en az 4 saat oyunda kalıp wt de unutmayacağım utanç tabloma eklenmişti :D.

Edited by marvellous

• Author
[quote name='marvellous' timestamp='1289404614' post='280146']
wt ye ilk geldiğim dönem öyle bi dönemki eski gm lerin hepsi var. o dönemde item kasmak bu kadar kolay değildi zaten çok bilmeyen oyuncu var oyunda bug bulana gm ler ödül veriyodu ne isterse deli gibi gece gündüz bug arıyorum iş buya bugu bulup gm lerden '' Thunderfury, Blessed Blade of the Windseeker '' isticem derken bi bug diye tabir ettiğim ama bir camp guardi ve bir creature birbiri ile yaptıgı combatı bug diye bildirdim :D 10 dk geçmedi yusufla bi gm geldi baktılar anlamadık bizde ozamanlar oyun bilmiyoruz bugu buldum bunu istiyorum diye üsteliyorum ben item alıcam diye bi hoplayıp bi zipliyorum yusuf da bizi tii ye alınca durum iyice karıştı ne istiyorsun felan demeye başladı epey bi aldim gülüm verdim gülüm gmlerın benımle kafa bulmalarından sonra çantama bi item eklendi aldım bi baktım sopa :D tabi bu seferde bunu istediğin silah aslında bu şekidle görünüyo oyunda diye yedirmeye çalıştlar ben üsteleyıncede fareye çevirip log olunca düzelirsin dediler fare formda en az 4 saat oyunda kalıp wt de unutmayacağım utanç tabloma eklenmişti :D.
[/quote]

:D :D :D yarıldım anasını satim... :D :D
[quote name='marvellous' timestamp='1289404614' post='280146']
[/quote]
:lol: :lol:
  • 6 months later...
bende yazam bitane. ben eziktim 1 level kastım kastım 5lv sonra 10lv oldum 60level zamanında tabi bu sonra orgrimmara gittim orda gm vardı yusuftu galiba gm ye diyodum silah ver silah ver vermiyordu bende lol yazıyodum sürekli lol lol tabi troll iken başka oluyo lol sonra biri trade attı sus artık yeter dedi silah verdi bende aldım taktım onu sonra başka bişey istedim lol yazmaya devam bi adam dedi esc ye bas ordan exit gameye tkla sonra exit now a tkla 60 level olcan ve itemler donatılcak diyordu tabi yaş ozmn 8 :D inglzce yok hafızada bnde tmm dedim tkladım direk wow dan cktım tekrar girdim giysi gelmişmi diye yok gelmemiş adamlara dedim beni kandırdınız .Evet kandırdık senin yaşın kaç dediler bende 24 dedim :D sonra gm islandına cekti beni ne istiyorsun dediler bende üstümü donat dedim item verdiler ezik itemi git bunu tak level atlıcan 60 olcan dediler bende kandım bi taktım itemleri hiç bişey yok sonra üstümdeki çanta ve c deki herşey silindi sonra itemler gitti dedim yok öyle bişey dedi ysuf sonra geri yolladı soyunuk soyunuk dans ediyordum sonra cktım :D

Edited by Talhaenes