Jump to content
Posted
<script src='http://img833.imageshack.us/shareable/?i=tyrande.jpg' type='text/javascript'></script><noscript>[URL=http://img833.imageshack.us/i/tyrande.jpg/][IMG]http://img833.imageshack.us/img833/2788/tyrande.jpg[/IMG][/URL]</noscript>
aşağıdan da ally geçti ben onu gördüm o beni görmedi şehir boş değildi yani :P

Edited by dementor

Featured Replies

ahahahahaha aranan kanı bulamadık:D
Olm böyle yapmıcan ama gece 4-5 gibi keseceksin en işlek saatte kestin sen olmaz:p
skilleri, damagesi ,büyüleri çalışmayan boss'u kes dur,tek başına ne yapçan. sıkıysa orj. de tek başına kes :D bide övünüyor bozuk boss'u kestim diye
  • Author
[quote name='mehmeto' timestamp='1288043671' post='278520']
skilleri, damagesi ,büyüleri çalışmayan boss'u kes dur,tek başına ne yapçan. sıkıysa orj. de tek başına kes :D bide övünüyor bozuk boss'u kestim diye
[/quote]
spell atıyor damage da yapıyor elbette orjinaldeki gibi değil ama kolay solonana bir boss değil burda da ayrıca hep yaptığım bişile övünmüyorum övünme amaçlı bi topic değil bu :D
[quote name='Shekoly' timestamp='1288044077' post='278523']
http://www.imdb.com/title/tt0469494/ herşey sanat için
[/quote]

:D :D
[quote name='dementor' timestamp='1288044017' post='278522']
spell atıyor damage da yapıyor elbette orjinaldeki gibi değil ama kolay solonana bir boss değil burda da ayrıca hep yaptığım bişile övünmüyorum övünme amaçlı bi topic değil bu :D
[/quote]

atalarımız ne demiş;
Türk, öğün ,çalış, güven.
horde,boss, kesemessen, sus uleyn.

Edited by mehmeto

mehmeto uykusuzluk başına mı vurdu senn:p
[quote name='mehmeto' timestamp='1288043671' post='278520']
[/quote]
ya dummy kesiolar kral kestik diolar :)
who ya baktığınızda benım online olduğumu görürseniz kesin ss koyun krallara duyarlı tek player benim sanırım :blink:
[quote name='marvellous' timestamp='1288073415' post='278536']
who ya baktığınızda benım online olduğumu görürseniz kesin ss koyun krallara duyarlı tek player benim sanırım :blink:
[/quote]
az cok bende :P
[quote name='Vuagnon' timestamp='1288054883' post='278532']
farma bağlandı şehirleriniz
[/quote]

ss gormeden inanmam (en az 5 tane)
olm yeter lan :D sen hala bunlarla mı ugrasıyon bi yeter allahını seversen ally ken de horde iken de bıktım sende ( bu arada king slayer alcam :F )
  • Author
[quote name='Vuagnon' timestamp='1288054883' post='278532']
farma bağlandı şehirleriniz
[/quote]
Biz sizin kralları farmlarken nerdeydiniz? Her gün gün içinde krallarınız kesilirken nerdeydiniz? şehirdeki bir avuç alliance kralı kesiyolar diye yırtınırken nerdeydiniz siz? şimdi bizim kralları gecenin bi vakti kestiniz diye başımıza ilah mı kesildiniz sanıyorsunuz :D gülüyoruz size :D target dummyimiş bilmemneymiş açın topic söyleyin yusufa diyin krallarımız bozuk diye ben kaç defa dedim ally kralları bozuk diye hal sizin haklarınızı ben mi savunucam siz savunamıyosunuz diye? Ayrıca spell atmıyan tek kral Varian Wrynn o da zaten orjinalde bile spell atmıyo ezik bossun teki bi Horde bosslarının spellerine bakın bir de Varian'ın numaralarına bakın isterseniz. Target dummyler size stun, moonfire, mortal strike atıp kafanıza 6k vurup bir de dot ekliyorsa sizin target dummyler bi garipmiş ama krallarımız böyle yapıyor. Ayrıca ben horde krallarının da sololandığını biliyorum Holyguard Vol'jin ve Thrall'ı aynı anda sololadı tank giyip müdehale edemedik çünkü üçü birden Orgrimmarın altındaki alana düştüler o arkadaş hala oynuyorsa kendisi de doğrulucaktır bu durumu, ayrıca Mukadderath isimli human death knight Lor'themar Theron'u sololayıp bu foruma sslerini koymadı mı? Bize buglı kral kesiyonuz diyen alliance oyuncuları onu tebrik etmedi mi? Söz konusu alliance olunca critter bile kesseniz kendiniz kral yerine koyuyosunuz sizin krallar öyle bizimkiler böyle diyosunuz ama olan biten ortada.
[quote]farma bağlandı şehirleriniz [/quote]
Farm mı? :) Canım benim..Krallarınızın respawn olmasını beklerdik kesmek için honor için..Nerdeydiniz o zaman? Kusura bakmayın artık öyle şeylere ihtiyaç kalmadığı için (: Pek ilgilenmiyoruz :) Ha yeni char kasıyorum gidip 2 kişi For the Horde yaptırıyorum o kadar.. ;) Farm dedi..Farm dedi ya:D
[quote name='dementor' timestamp='1288083750' post='278545']
Biz sizin kralları farmlarken nerdeydiniz? Her gün gün içinde krallarınız kesilirken nerdeydiniz? şehirdeki bir avuç alliance kralı kesiyolar diye yırtınırken nerdeydiniz siz? şimdi bizim kralları gecenin bi vakti kestiniz diye başımıza ilah mı kesildiniz sanıyorsunuz :D gülüyoruz size :D target dummyimiş bilmemneymiş açın topic söyleyin yusufa diyin krallarımız bozuk diye ben kaç defa dedim ally kralları bozuk diye hal sizin haklarınızı ben mi savunucam siz savunamıyosunuz diye? Ayrıca spell atmıyan tek kral Varian Wrynn o da zaten orjinalde bile spell atmıyo ezik bossun teki bi Horde bosslarının spellerine bakın bir de Varian'ın numaralarına bakın isterseniz. Target dummyler size stun, moonfire, mortal strike atıp kafanıza 6k vurup bir de dot ekliyorsa sizin target dummyler bi garipmiş ama krallarımız böyle yapıyor. Ayrıca ben horde krallarının da sololandığını biliyorum Holyguard Vol'jin ve Thrall'ı aynı anda sololadı tank giyip müdehale edemedik çünkü üçü birden Orgrimmarın altındaki alana düştüler o arkadaş hala oynuyorsa kendisi de doğrulucaktır bu durumu, ayrıca Mukadderath isimli human death knight Lor'themar Theron'u sololayıp bu foruma sslerini koymadı mı? Bize buglı kral kesiyonuz diyen alliance oyuncuları onu tebrik etmedi mi? Söz konusu alliance olunca critter bile kesseniz kendiniz kral yerine koyuyosunuz sizin krallar öyle bizimkiler böyle diyosunuz ama olan biten ortada.
[/quote]
vay anasını taylanım seni hiç bu kadar sinirli görmedim bi ara gelde sinirini yumuşatıyım yiğidim :D
[quote]hepimiz kardeşiz bu öfke ne diye [/quote]
Seviyom seni:D
[quote name='Edyy' timestamp='1288085152' post='278547']
hepimiz kardeşiz bu öfke ne diye
[/quote]

Alyden dost olmaz Erdi :P