Jump to content
Posted
geçende (sanırım 3-4 gün önce) wsgde bir arkadaşımız speed hack kullandı bunu o an bgde olan herkes gördü, lfgden "gm gm" diye haykırışlar başladı fakat oyunda gm yoktu, ardından neyse dendi bu arkadaş kendini tatmin etmiştir, ab başladı yine aynı arkadaş, yine speed hack herkes bgyi bıraktı o arkadaşı takip etti, emoteler gönderdi ,arkadaşın hiç umrunda değildi, bg bittti bir gm bulundu anlatıldı tmm loglara bakarız denildi, aradan okadar zaman geçti bu arkadaş hala hiç bir yaptırım almadı aynen devam ediyor oyununa. bi bakıma "yaptığı yanına kaldı" kim bilir kaç kişinin bununla ilgili ticketı bekliyor hala ben dahil.

Featured Replies

Katılıyorum ban şart bu arkadaşa
bana da biri speed hack yapıyo dendi ben de ticket açtım benimki de bekliyo :D benim de önceden bi hack bildirimim olmuştu o da bi sonuca varmadı loglara bakılmıyor galiba
[quote name='NightMare' timestamp='1288307549' post='278839']
geçende (sanırım 3-4 gün önce) wsgde bir arkadaşımız speed hack kullandı bunu o an bgde olan herkes gördü, lfgden "gm gm" diye haykırışlar başladı fakat oyunda gm yoktu, ardından neyse dendi bu arkadaş kendini tatmin etmiştir, ab başladı yine aynı arkadaş, yine speed hack herkes bgyi bıraktı o arkadaşı takip etti, emoteler gönderdi ,arkadaşın hiç umrunda değildi, bg bittti bir gm bulundu anlatıldı tmm loglara bakarız denildi, aradan okadar zaman geçti bu arkadaş hala hiç bir yaptırım almadı aynen devam ediyor oyununa. bi bakıma "yaptığı yanına kaldı" kim bilir kaç kişinin bununla ilgili ticketı bekliyor hala ben dahil.
[/quote]

+ Göz ardı edilmemeli,bi bedeli olmalı bence artık.Günlerdir her gördüğümüz Gm'e bu durumdan bahsediyoruz ama arkadaş hiçbirşey yapmamış gibi oyununa devam etmekte...
  • Author
[quote name='asan61' timestamp='1288312073' post='278852']
Arkadaş kim ?
[/quote]

suanda oyunda birazdan banlanacak olan arkadaş :) yeniden bir hack kullanıp sisteme yakalandıda kendisi :)

Edited by NightMare

[quote name='mehmeto' timestamp='1288312790' post='278854']
what is name?
[/quote]

her name is Iceangel
Madem ticket sistemi açıldı bakılması gerekmez mi? Öncede oyundan gm arıyorduk dilimizde tüy bitiyordu şimdi ticket açtılar değişen birşey yok yine lfg'den birçok kişi (ben de dahil) gm arıyor.Hem hack olayı ciddi bir iştir bence derhal çözülmesi lazım...
Adam banlandı zaten daha neyi konuşuyosunuz? Ha aklıma gelmişkel dün abde speed hack, water walking alarmı çalan ally ne oldu?
Yanlız bu programda bi bozukluk var fatigue veren sınır bi bölgede yüksek bir yere çıktığınızda da hata veriyor, sonra saçma sapan wisperlar yağmaya başlıyor, anlamsız tartışmalar doğuruyor buda, düzgün çalışmıyorsa deneme aşamasındadır diye uyarı geçin bari de millet sağa sola sataşmasın...
ne işin var senin de fatigue bölgesinde :D gez işte düzgünce dalaranda, ona buna takıl eğlen napcan fatigue'da
[quote name='etsw' timestamp='1288357160' post='278894']
ne işin var senin de fatigue bölgesinde :D gez işte düzgünce dalaranda, ona buna takıl eğlen napcan fatigue'da
[/quote]
güzel manzaralı biyer vardı ordan bi ss alayım dedim çıktım buzula aldım ss yi drakeyle yere inmemle hata vermesi bir oldu :D
sonra teldrassilde verdi bide gemilerin kalktığı yerde kaplana bindim çat hata :D yanımda da adamlar vardı yani onlar da şaşırdı :D şaka bir yana bir sorun olduğu kesin programda bugün benim başıma geldi yarın başkasının başına gelmiyeceği kesin değil masumken suçlu damgası yemek hoş değil, ki beni bilen bilir 4 senedir kendi çapımda takılırım serverda böyle şeylere lüzum duyacak bir insan değilim :)
vay sen de benim kafadanmışsın, az mı manzara screenshot'ım var benim de :D
valla ben korka korka oynuyorum laf gelir diye. ben şeyi merak ediyorum mesela lagdan dolayı bazen mounttan geç iniyor veya bir yere kuşla giderken kuştan inmesi geç oluyor lagdan dolayı (serverımızda lag olmaz gerçi de hiçbir zaman, kesin sorun bendedir) o zaman da bu anticheat şeyi oluyor mu acaba? veya dalaranda ucmak yasak ya paraşüt acılıyor hani gezerken o da sayılıyor mu? bunları yetkililer bir şey desin.
damga yemek konusuna gelince, arkadaşlarım beni tanıyor. gerisi de umrumda degil zaten :)
[quote name='etsw' timestamp='1288359856' post='278899']
vay sen de benim kafadanmışsın, az mı manzara screenshot'ım var benim de :D
valla ben korka korka oynuyorum laf gelir diye. ben şeyi merak ediyorum mesela lagdan dolayı bazen mounttan geç iniyor veya bir yere kuşla giderken kuştan inmesi geç oluyor lagdan dolayı (serverımızda lag olmaz gerçi de hiçbir zaman, kesin sorun bendedir) o zaman da bu anticheat şeyi oluyor mu acaba? veya dalaranda ucmak yasak ya paraşüt acılıyor hani gezerken o da sayılıyor mu? bunları yetkililer bir şey desin.
damga yemek konusuna gelince, arkadaşlarım beni tanıyor. gerisi de umrumda degil zaten :)
[/quote]
Manzara resmi dolu bende de ya :D valla diğer konuda denemedim de bi ara havada kalıyoz o zaman veriyo galiba hatayı tam çözemedim bende
[quote name='dementor' timestamp='1288365680' post='278918']
alet de dakka başı bişilere ötüyo kafası güzel
[/quote]

Hiç sorma arathide sprint kullandım glypten dolayı suyun üstünde yürüdüm hack uyarısı verdi :)

Edited by asan61

Arkadaşlar o antihack programımızda bir takım sorunlar haklısınız dolayısıyla ona kalsa serverın yarısı banlamamız gerekiyor sanırım bi ben bi aurel kalırız geriye ancak BAN attığımız kişilere sadece o program alarm verdi die değil program ile oyuncunun logları tuttu die ban attık bilginiz olsun

programımızı yeniden gözden geçirecez
[quote name='Anthony' timestamp='1288370212' post='278926']
Arkadaşlar o antihack programımızda bir takım sorunlar haklısınız dolayısıyla ona kalsa serverın yarısı banlamamız gerekiyor sanırım bi ben bi aurel kalırız geriye ancak BAN attığımız kişilere sadece o program alarm verdi die değil program ile oyuncunun logları tuttu die ban attık bilginiz olsun

programımızı yeniden gözden geçirecez
[/quote]

Saol açıklama için şu trinket ne olacak bellimi ?