Jump to content
Posted
Geçenlerde Thrall ile oturmuş sohbet ediyoruz, sohbetin bi sırasında bana döndü dedi ki Shadyriddle sana söylemek istediğim birşey var ama aşırı tepki vermenden korkuyorum dedi bende aman pirim hiç öyle korku filan bi warchief e yakışıyor mu dedim oda yahu siz gençlerin yanında biz neyiz ki dedi estağfurullah dedim anlat hele Thrall emmi dedim oda başladı gözleri hafif dolarak anlatmaya....

Thrall: Geçen gün sabah namazını kılmak için kalkmaya niyet ettim gideyim valley of spirits de bi abdest alayım geze geze geri geleyim dedim, abdest aldım yerime döndüm tam tahtın önünde secdeye attım oda ne tam o sırada sırtımda keskin bir ağrı hissettim arkamı dönmemle üç beş ally' ın bana vurduğunu gördüm yarım uykulu yarım da namaz bozuldu günahı nedir diye düşünerek aldım tahtın yanındaki baltamı ama alçaklar tedbirli gelmişlerdi üstlerinde buglu trinketlerden tut bufflara kadar hepsi vardı dayanamadım yiğidim oraya serildim seccadenin üstüne.

Ben: Sen ne diyorsun Thrall amca nasıl yaparlar bunu sana hemde sabahın köründe daha karga kendi dışkısını yemeden iş mi bu? bunun altında kalmak Horde halkına yakışmaz.

Thrall: Yapma yigen böyle tepki verme kana karşı kan dökme...

Ben: Sen rahat ol ben ne yapacağımı gayet iyi biliyorum hadi selametle.

Bunun üstüne önce guildimden gelen gönüllü yiğitlerle gidip dwarf kralını kestik nasıl olsa bu hainliği ancak bi dwarf yapar. Ne demiş atalarımız poposu yere yakın olandan korkacaksın, bu noktada tüm işaretler dwarf kralını gösteriyordu. İçeriye girmemizle kralın yere kapanması bir oldu.

[img]http://img146.imageshack.us/img146/4853/wowscrnshot102910144532.jpg[/img]

Kral yere düşerken ağzından sadece 3 kelime çıktı "hepsi varian' ın planıydı!", o an anladım ki bizi alt edebileceğini düşünen dwarf kral bunu söylemek istememişti ama ölümün soğuk nefesini ensesinde hissedince ağzından bu sözler çıkmıştı.

Hedef belliydi hemen bineklerimize binip varian a ulaştık yolda önümüze türlü engeller çıkmasına rağmen warchief' in durumu bizi kamçılıyordu sanki hepimiz combatta 10 dk dan fazla kesilmemiş ve berserk moduna giren boss gibiydik önümüzüe geleni deviriyorduk. İşte oradaydı kral karşımda duruyordu arkadaşlarımla "hayde bre" diyrek kafa göz giriştik ağzını burnunu dağıttık orda kralın ölmeden önce ruhunu ele geçirmeyi unutmadım tabii.

[img]http://img708.imageshack.us/img708/8991/wowscrnshot102910150356.jpg[/img]

Tam işimiz bitti gidip warchief e raporumuzu verelim derken bir ses duyduk düşman darnasus ta gözükmüş ve hain adamlarıyla dostlarımızı arkalarından bıçaklamışlardı bunun üzerine karar vermiştik bu defa intikam bizim için olacaktı, darnasus a vardığımzıda dostlarımızın can çekişen bedenleri yerden bize bakıyordu sanki bizden bir güç bekliyorlardı onları o halinde kurtarmak için "Lok'tar Ogar. For the Horde!" nidalarıyla night elf kraliçesinin kulesine girdik bu ateşimizi gören dostlarımız yerden kalkmış bize destek vermişlerdi bu sırada hiç planalrımızda kendisini kesmek olmayan kraliçe de bize saldırıya geçmişti şimdi mecbur onu da kesmeliydik ama biz horde ahalisi için zor bir durumdu bu çünkü bizde kadına el kalkmazdı ama sürekli arkadan bastıran kraliçe ve dalga dalaga gelen ally akınları karşısında yapacak birşey yoktu başladık kraliçeyi kesmeye biz ona vurdukça dalga dalga alliance birlikleri geliyordu.

En sonunda yerde onlarca alliance askeri ve kraliçe yerde yatıyordu bu anın vahşet ve burukluğu ile geri dönmeye akrar verdik ama tam gemiye binecekken bir baskın daha yedik ve çoğu arkadaşımızı orada kaybettik kalanlar ise son alliance birliklerini kesip gemi yolculuğundan sonra bizi beklemeye başlamışlardı.

Havadis artık tüm horde kanalında duyulmuştu herkes hordeye uzanan eller kırılsın diye nidalar atıyor bizide bekleyin biz de geliyoruz demeye başlamışlardı. o sırada bir ses yankılandı "Draneilerinin put perest liderlerine ölüüüüm!" ben daha ne oluyoruz diyemeden topluca dranei kralını kesmiş yerde cansız yatan bedenine bakıyordum.

Artık Horde zincirlerinden kopmuş deli dolu bir tsunamiye dönüşmüştü topluca sw ye gidip taş üstünde taş omuz üstünde baş bırakmadılar. King varianın çocğunundan tutun kütüphanecilere, ve taa oralardan auction house da ki satıcılar bile bıçaktan geçmişti gördüğüm vahşet karşısında donakalmıştım. Korkusundan sanctuary bölgelere çekilen alliance birlikleri şehirlerine bile giremiyorlardı. Bu ortamda undercity bile daha cıvıl cıvıl dı çünkü orada bile bu kadar ölü yoktu.

Bir kez daha anladım ki hordenin sinirini çıkarmak bir insanın belkide yapabileceği en büyük hataydı. Artık zapt edilemez horde vahşetlerine bir son vermeli birisi buna dur demeli, bu canavarı biz yarattık ama biz durduramıyoruz artık iş çığırından çıktı buglu trinketler bile yardım edemeyecek gibi gözüküyor alliance ye......

Buna dur diyecek birleri yok mu?

not: Kralınızın ruhu soul bag çantamda duruyor o alliance ruhunu geri kazanamak istiyorsanız battlegroundlara bekleriz :lol: :lol: :lol:
  • Replies 55
  • Views 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

[quote name='dementor' timestamp='1288374201' post='278942']
sistem mesajı değil o yerel savunma alarmı swnin kapısından çık orda bile göremezsin mesajı who listten kontrol edilmesi lazım arada şehirlerin ayrıca dediğim gibi alliance bi şehirde yenildi mi diğer şehirlere gelmiyor neden bilmiyorum
[/quote]
Önceden dalaranda bile olsak uyarı geliyordu o yüzden söylemiştim, değiştiğinden haberim yoktu :)
cata da dalarandaki portallar kaldırılarak yeni yeni npcler eklenerek wow ahalisinin daha çok faction şehirlerinde toplanmaları amaçlanmış catada daha zevkli olcak gibi şehir basmalar :)
[quote name='asan61' timestamp='1288362776' post='278907']
İlk olarak eline sağlık güzel olmuş :)

İkinci olarak hordeler için kral kesmek alyler gibi çok olağanüstü bişey değil hergün 4 kralı farmladığımızı bilirim bineği olmayanlara binek için giderdik aradada zevk için ole sabah 5te de değil :D

[URL=http://img253.imageshack.us/i/wowscrnshot040210003720.jpg/][IMG]http://img253.imageshack.us/img253/9669/wowscrnshot040210003720.jpg[/IMG][/URL]

Bendende bi ss ;)
[/quote]

kaç yıllık acaba hasanım bu? :lol:
Valla yazı 10 numero super olmus ama darnasus kralıcesının archıv'ı bana gelmedı bdaha ısterım :))...
[quote name='Edyy' timestamp='1288374828' post='278949']
kaç yıllık acaba hasanım bu? :lol:
[/quote]

Sen konuşma demedimmi ben 5-6 aylık vardır zaten 4 aydır ben oyuna girmiodum :)

Edited by asan61

dur daha aradığımız kanı bulamadık krallar hep kansız çıkıyo buluncaya kadar kesmeye devam
Çok güzel olmuş ellerine sağlık:)
kralların soul shardlarından sucubbuslar üretcez hayırlısıylan
horde ahalisi hazırlıklı olun bi iki saat sonra alliance toplanır şehirlerimizi farma bağlar dikkat az :P
horde ahalisi hazırlıklı olun bi iki saat sonra alliance toplanır şehirlerimizi farma bağlar dikkat az :P
dungeon daydık, stromwind city under atack yazdı, baktm whodan kim var diye kaelena vardı :D sendemi kaelena :D
anlamadığım bir noktada millet bg girmezken bukadar kral kesme sevdası neden? :blink: pvpnin pve yönümü hoşunuza gidiyor :D
[quote name='NightMare' timestamp='1288401664' post='279067']
anlamadığım bir noktada millet bg girmezken bukadar kral kesme sevdası neden? :blink: pvpnin pve yönümü hoşunuza gidiyor :D
[/quote]

Yok bu başlık geçen aranan kan bulundu die çok büyük bişe yapmış gibi başlık açana tepki gibi bişey işte onuda sen anla ;) (Her kral kestiğimizde ss alıp foruma koysaydık ohoooo :) )

Edited by asan61

[quote name='asan61' timestamp='1288414110' post='279092']
Yok bu başlık geçen aranan kan bulundu die çok büyük bişe yapmış gibi başlık açana tepki gibi bişey işte onuda sen anla ;) (Her kral kestiğimizde ss alıp foruma koysaydık ohoooo :) )
[/quote]

heh bende onu diyorum, eskiden can sıkıntısı gider kral keserdik (yani yapcak başka birşey olmadığında) bikere topic açmışlığım yoktur :D ama orda demek istediğim birkeresinde bgdeyken şehir baskını olmus onu anlamıyorum bg niye girmez şehir basar millet :blink: gecenin o saatinde şehir basmakta ondandı, canımız sıkıldı bg gelmedi ogrimmara gittik karşımıza 10 horde çıktı ama o an bg yazılı olanları toplasan 3-4dür :blink:
[quote name='NightMare' timestamp='1288445925' post='279136']
heh bende onu diyorum, eskiden can sıkıntısı gider kral keserdik (yani yapcak başka birşey olmadığında) bikere topic açmışlığım yoktur :D ama orda demek istediğim birkeresinde bgdeyken şehir baskını olmus onu anlamıyorum bg niye girmez şehir basar millet :blink: gecenin o saatinde şehir basmakta ondandı, canımız sıkıldı bg gelmedi ogrimmara gittik karşımıza 10 horde çıktı ama o an bg yazılı olanları toplasan 3-4dür :blink:
[/quote]
horde şehir savunurken bg yazılmaz çünkü kral savunması bgden önce gelir aynı şekilde kral keserken de önceliğimiz kralı kesmektir horde ruhu pvp ruhundan önce geliyo
[/quote]

siz tralı kesene kadar7 kişiydik :D ki pek de sağlam değildik yoksa dökemezdiniz o kanı :P
[/quote]

Sen ciddi ciddi 10 horde saydın yani ogün :)
eet ben sonradan gitmiştim giderken who'dan 9 saymıştım birde ordayken saydım 10 idi :)

demek istediğim kimse bg yazılmadığı için gitmiştik zaten, meğersem aktif oyuncu varmıs o an online :)
[quote name='NightMare' timestamp='1288448390' post='279141']
eet ben sonradan gitmiştim giderken who'dan 9 saymıştım birde ordayken saydım 10 idi :)

demek istediğim kimse bg yazılmadığı için gitmiştik zaten, meğersem aktif oyuncu varmıs o an online :)
[/quote]

yanlış saymışsın en kalabalık oldugumuz zaman en son bi rogue arkadaşda aramıza katılmıştı 8 kişi olmuştuk sanırım 7 de olabilir :) Ally sayısına bakmadımda sayıca fazlaydınız.Bg yazılma konusuna gelirse bazı arkadaşların itemleride eksik oldugundan hatta sayımızında yetecegini sanmadıgımdan yazılmadık yada şöle diyim yazılın bg girelim düşüncemiz olmadı bayagı eglenceliydi çünkü öl-öldür kalk gel güzeldi :)
[quote name='nuttella' timestamp='1288448761' post='279143']
yanlış saymışsın en kalabalık oldugumuz zaman en son bi rogue arkadaşda aramıza katılmıştı 8 kişi olmuştuk sanırım 7 de olabilir :) Ally sayısına bakmadımda sayıca fazlaydınız.Bg yazılma konusuna gelirse bazı arkadaşların itemleride eksik oldugundan hatta sayımızında yetecegini sanmadıgımdan yazılmadık yada şöle diyim yazılın bg girelim düşüncemiz olmadı bayagı eglenceliydi çünkü öl-öldür kalk gel güzeldi :)
[/quote]

9 kişi idik :) güzeldi güzel olmasınada okadar yol tepmezdik ondan dedim :D
Ne güldüm güzel senaryo yazılmış helal D: yalnız bu Krallar zaten bozuk 1 kisi tek basına kralı indiriyor 20 kidinin yapabildiğini wt de 1 kisi kolaylıkla yapabiliyor.
[quote name='Gencturk' timestamp='1288454496' post='279150']
Ne güldüm güzel senaryo yazılmış helal D: yalnız bu Krallar zaten bozuk 1 kisi tek basına kralı indiriyor 20 kidinin yapabildiğini wt de 1 kisi kolaylıkla yapabiliyor.
[/quote]
geçen gün orjinalde kral sololama videosunu paylaştık varian wrynne gelince kendisi zaten muhtemelen en kolay faction bossu tüm saldırıları fiziksel ata sıra guard summonluyo başka da bi atarı yok duyduğum kadarıyla en zoru da sylvannas windrunner stealth falan geçip healları yatırıyomuş druid debuffı gerekiyomuş kendisine vs