Jump to content
Posted
iyisi kötüsü gitmeleri ve gelmeleriyle çok uzun süredir bu serverdayım arkadaşlar sanırım tanımıyan yoktur tabiri caizse kaşar olduk biraz :)
baktım bizim tertipler teker teker bırakıyo dedim mehmet senınde teskeren geldi bende oyunu bırakıyorum arkadaşlar karakterlerimin hepsını siliyorum [color="#8B0000"]'' Enttreri Zaknafeinn Doomlord ve daha adını sayamadığım en az 20 karakter )[/color] tabi ve eğer kalbini kırdığım arkadaşlarım varsa kusura bakmasınlar lütfen.

Ben enttreri hepinize teşekkür ederim arkadaşlar oyunda benımle olup oyunuma zevk kattığınız için tüm yönetici ve oyuncu kadrosuna tekrar teşekkür ederim.

[center][img]http://i1010.hizliresim.com/2010/10/30/5185.jpg[/img][/center]

[center][img]http://i1010.hizliresim.com/2010/10/30/5160.jpg[/img][/center]

hatıra anlamında iki ss arkadaşlar :)

Edited by marvellous

Featured Replies

sağolasın abi bitanesin senin gibi roque aranır valla ama bişey sorcam gizli içerik kısmında ben pis saydırıyordum gene galiba :D :D :D
  • Author
adam benı kesiyodu :D

evet erdi sen saydırıyordun raifde gold larının hesabını yapıyodu :D
Burda duraydım böle tam burda, böle kolarımı açaydım ikiyana,tutaydım onu ,tutaydım onu ben getme deyeydim gitme Enttreri,Sarılaydım Enttreriye getme deyeydiiimmm,getmezidi o vakıt,kalıverirdi,ağzım dilim lal olaydı,get diyen dilim kopaydı :(

Edited by asan61

• Author
eh be hasan süpersin walla.

olsun bak burda inekler va kuşlar va kuzula vaa :D
Özlicez seni Allah'a emanet ol :)

Edited by AssasiN

mutluluklar dilerim dostum, saygıdeğer bir oyuncuydun her zaman. kendine iyi bak.
gule gule dostum ıyı bak kendıne gelırsen tekrar horde beklıyorum yoksa surat yaparım artık:D
Üzüldüm vallahi gitmene..Ne diyelim sana iyi fantastic edebiyatlar :))))
şimdi kim foruma hikaye yazıcak ya üzüldüm gitmene :D şaka bi yana hayatta başarılar dileğiyle kal sağlıcakla.
[quote name='Shekoly' timestamp='1288486391' post='279219']
wow bırakılmaz, wowa ara verilir :D yine bekleriz :)
[/quote]

arakcı seni ent. güle güle
mehmet oyundan koptun bızden kopma sakın ona göre :) her zaman beklıyorz car lar emrıne amade
  • Author
saolun arkadaşlar artık sildim chalarımı dediğim gibi dün yarım kalmış işlerimi bugun de devam edicem karakter silmeye :)
hepiniz oyunuma zevk katan arkadaşlarsınız hepinize tekrar teşekkür ederim ama ara vermedim çünkü daha önce çok ara verdim karakterlerimi silmedim ama artık yeter sildim karakterleri :)
[quote name='Ligafor' timestamp='1288483358' post='279215']
Üzüldüm vallahi gitmene..Ne diyelim sana iyi fantastic edebiyatlar :))))
[/quote]
fankılabının linki neydi doruk :D
[quote]fankılabının linki neydi doruk :D [/quote]
Anlamadım?
[quote name='Ligafor' timestamp='1288528758' post='279248']
Anlamadım?
[/quote]

oyunda anlatırım :D
[quote]oyunda anlatırım :D [/quote]
Ne diyosun Gürkan fankılabne söyle düzgünce