Jump to content
Posted
iyisi kötüsü gitmeleri ve gelmeleriyle çok uzun süredir bu serverdayım arkadaşlar sanırım tanımıyan yoktur tabiri caizse kaşar olduk biraz :)
baktım bizim tertipler teker teker bırakıyo dedim mehmet senınde teskeren geldi bende oyunu bırakıyorum arkadaşlar karakterlerimin hepsını siliyorum [color="#8B0000"]'' Enttreri Zaknafeinn Doomlord ve daha adını sayamadığım en az 20 karakter )[/color] tabi ve eğer kalbini kırdığım arkadaşlarım varsa kusura bakmasınlar lütfen.

Ben enttreri hepinize teşekkür ederim arkadaşlar oyunda benımle olup oyunuma zevk kattığınız için tüm yönetici ve oyuncu kadrosuna tekrar teşekkür ederim.

[center][img]http://i1010.hizliresim.com/2010/10/30/5185.jpg[/img][/center]

[center][img]http://i1010.hizliresim.com/2010/10/30/5160.jpg[/img][/center]

hatıra anlamında iki ss arkadaşlar :)

Edited by marvellous

Featured Replies

okadarda türkçe yazdım :D
Tamam da ne alaka neyin Fan club ı gelip garip bi laf ediyorsun açıklamıyorsunda sonra sırıt dur
Neden öyle bi laf ettin Gürkan anlamadım? Enttreri Fantastik Edebiyat klasiklerini çoğunu okumuş bitirmiş birisidir severim muhabbetimizde olmuştu bi ara o yüzden yazdım? Buna atlamandaki sebep neydi?

Enttreri kusura bakma topic ini gereksiz bir muhabbetle kirlettik özür dilerim kendi adıma ..Tekrar söylüyorum üzüldüm gitmene.Hayatta başarılar.
[quote name='Ligafor' timestamp='1288563496' post='279284']
Neden öyle bi laf ettin Gürkan anlamadım? Enttreri Fantastik Edebiyat klasiklerini çoğunu okumuş bitirmiş birisidir severim muhabbetimizde olmuştu bi ara o yüzden yazdım? Buna atlamandaki sebep neydi?

Enttreri kusura bakma topic ini gereksiz bir muhabbetle kirlettik özür dilerim kendi adıma ..Tekrar söylüyorum üzüldüm gitmene.Hayatta başarılar.
[/quote]
senin lafını yanlış anladım ama bana doğru geldi kısaca boşver kapat gitsin :)
  • Author
oyundan çıkmış olsamda gidişim için yazdıgım son hikayi yarın gece paylaşıcam :)
[quote]oyundan çıkmış olsamda gidişim için yazdıgım son hikayi yarın gece paylaşıcam :) [/quote]

Bekliyorumm
noluyo la wturk e bırakakn bırakana ? hayırdır... Gerçi entreri bıraksada bırakmasa da farkmaz :F :P
[quote name='huseinhan' timestamp='1288607307' post='279308']
iyi oyuncuların gitmesi kötü
[/quote]

kesinlikle katılıyorum