Merhaba
Büyük bir kısmınız beni tanımıyor, biliyorum. Aslında bu konuyu birkaç arkadaş için özellikle açma gereği duydum. Wtürk'ü bırakıyorum. Sebep merak eden varsa, guild guild arkadaşların peşinden koşmaktan bıktım. O guild senin bu guild benim dolaşıp durduk son bir kaç ay. Sıkıldım, her oyuna girdiğimde arkadaşların yarısını başka guildde görmek istemiyorum artık. Renk değiştiren siyasiler gibi mekik dokuyup durduk. Yok old friends, yok cenarion, olmadı brethen of vengeance, beğenmedik hadi başka bi guilde.
Buradan Murat(Weny), Okan(Lhatsia), Selo(Lichkingg) ve daha bir çok arkadaşa teşekkür ederim. Kusura bakmasınlar. Her bir guild değişikliğinde 3-5 arkadaşı başka bir guildde bırakmak zoruma gidiyor.
İyi eğlenceler dilerim.
Not: Murat sana hesap bilgilerimi yolladım. Ciddi olmadığımı düşünebileceğinden ötürü bu başlığı açtım. Hesabın hayrını görün.
Not 2:
Bu oyunda en sağlam oyuncu listesi diye bir liste hiç yapmadım. Ama yazmak istiyorum giderayak.. Oyunculukları değilde bir nebze özlem gibi düşünün
En iyi priest: Edyy (Serverda gördüğüm nadir ama sağlam priestlerdendir kendisi)
En iyi druid: Lichking (Adam jack-of-all-trades)
En iyi paladin: Weny (Icc de mc yedimi raid wipe yiyor...)
En iyi lock(lar) : Nike ve Melodrama, ikisininde çok iyiliğini gördüm.
En iyi warrior: Yattara (Çok çektirdi bana )
En iyi DK : Deceased (Olm shieldsiz tank mı olur, anca van cleef i tanklarsın )
En iyi hunter : Hiç hunter tanımadım, tanıdıysamda aklımda kalmamış..
En iyi Rouge: Ungoliant, Azuredragon
En iyi mage: statik (Çok dertleştik kendisi ile)
Daha kimler var, adını sayamadıklarım, hepinize tek tek teşekkür ederim.
Büyük bir kısmınız beni tanımıyor, biliyorum. Aslında bu konuyu birkaç arkadaş için özellikle açma gereği duydum. Wtürk'ü bırakıyorum. Sebep merak eden varsa, guild guild arkadaşların peşinden koşmaktan bıktım. O guild senin bu guild benim dolaşıp durduk son bir kaç ay. Sıkıldım, her oyuna girdiğimde arkadaşların yarısını başka guildde görmek istemiyorum artık. Renk değiştiren siyasiler gibi mekik dokuyup durduk. Yok old friends, yok cenarion, olmadı brethen of vengeance, beğenmedik hadi başka bi guilde.
Buradan Murat(Weny), Okan(Lhatsia), Selo(Lichkingg) ve daha bir çok arkadaşa teşekkür ederim. Kusura bakmasınlar. Her bir guild değişikliğinde 3-5 arkadaşı başka bir guildde bırakmak zoruma gidiyor.
İyi eğlenceler dilerim.
Not: Murat sana hesap bilgilerimi yolladım. Ciddi olmadığımı düşünebileceğinden ötürü bu başlığı açtım. Hesabın hayrını görün.
Not 2:
Bu oyunda en sağlam oyuncu listesi diye bir liste hiç yapmadım. Ama yazmak istiyorum giderayak.. Oyunculukları değilde bir nebze özlem gibi düşünün
En iyi priest: Edyy (Serverda gördüğüm nadir ama sağlam priestlerdendir kendisi)
En iyi druid: Lichking (Adam jack-of-all-trades)
En iyi paladin: Weny (Icc de mc yedimi raid wipe yiyor...)
En iyi lock(lar) : Nike ve Melodrama, ikisininde çok iyiliğini gördüm.
En iyi warrior: Yattara (Çok çektirdi bana
En iyi DK : Deceased (Olm shieldsiz tank mı olur, anca van cleef i tanklarsın
En iyi hunter : Hiç hunter tanımadım, tanıdıysamda aklımda kalmamış..
En iyi Rouge: Ungoliant, Azuredragon
En iyi mage: statik (Çok dertleştik kendisi ile)
Daha kimler var, adını sayamadıklarım, hepinize tek tek teşekkür ederim.
Gökhan (Eidolon (Eski Rakkas), Esper, Elementalist, Freyena (Eski sahibi