Jump to content
Posted
Merhaba
Büyük bir kısmınız beni tanımıyor, biliyorum. Aslında bu konuyu birkaç arkadaş için özellikle açma gereği duydum. Wtürk'ü bırakıyorum. Sebep merak eden varsa, guild guild arkadaşların peşinden koşmaktan bıktım. O guild senin bu guild benim dolaşıp durduk son bir kaç ay. Sıkıldım, her oyuna girdiğimde arkadaşların yarısını başka guildde görmek istemiyorum artık. Renk değiştiren siyasiler gibi mekik dokuyup durduk. Yok old friends, yok cenarion, olmadı brethen of vengeance, beğenmedik hadi başka bi guilde.

Buradan Murat(Weny), Okan(Lhatsia), Selo(Lichkingg) ve daha bir çok arkadaşa teşekkür ederim. Kusura bakmasınlar. Her bir guild değişikliğinde 3-5 arkadaşı başka bir guildde bırakmak zoruma gidiyor.

İyi eğlenceler dilerim.

Not: Murat sana hesap bilgilerimi yolladım. Ciddi olmadığımı düşünebileceğinden ötürü bu başlığı açtım. Hesabın hayrını görün.

Not 2:
Bu oyunda en sağlam oyuncu listesi diye bir liste hiç yapmadım. Ama yazmak istiyorum giderayak.. Oyunculukları değilde bir nebze özlem gibi düşünün :)
En iyi priest: Edyy (Serverda gördüğüm nadir ama sağlam priestlerdendir kendisi)
En iyi druid: Lichking (Adam jack-of-all-trades)
En iyi paladin: Weny (Icc de mc yedimi raid wipe yiyor...)
En iyi lock(lar) : Nike ve Melodrama, ikisininde çok iyiliğini gördüm.
En iyi warrior: Yattara (Çok çektirdi bana :) )
En iyi DK : Deceased (Olm shieldsiz tank mı olur, anca van cleef i tanklarsın :))
En iyi hunter : Hiç hunter tanımadım, tanıdıysamda aklımda kalmamış..
En iyi Rouge: Ungoliant, Azuredragon
En iyi mage: statik (Çok dertleştik kendisi ile)

Daha kimler var, adını sayamadıklarım, hepinize tek tek teşekkür ederim.

Gökhan (Eidolon (Eski Rakkas), Esper, Elementalist, Freyena (Eski sahibi :)) )

Featured Replies

Wow Bırakılmaz Ara Verilir.... Bende Kaç defa bırakmak istedimama en fazla 3 gün uzak kalabiliyosun..... Herşey gönlünce Olsun....
karakter silmezsenız bırakamzsınız :)
  • Author
Karakter silmeden bıraktım :D Bir ilk mi gerçekleşiyor o zaman? Artı olarak ben Wtürk ü bıraktım, WoW u değil.
demekki neymiş her adama guvenmicen arkadas edinmiceksinmis... sen guild guild gezmissin az biz neler cektik saydıklarından biri yuzunden bi bilsen.... aaaahhhh arkadaslar yanlıs adamlara guvenmeyin dedik kac kere :) orj a gelenleri Beklerim ahn'qiraj server ı na Nick Venim... elşimden geldikce yardım da ederim az kisiyiz ama öz kisiyiz :)
Gokhan Ne Diyecegimi Bilmiyorum Oyundan Attigin Maile Yeni Baktım Durumunu Anlıyorum Ama Bunların Olmasını Ben Istemedim Beni Az Cok Taniyosunuz Genelde Yapıcı Olmak Istedimsede Birisi Geldi Bi Pürüz Cıkardı Herkesi Idare Edemiyorum Birisi Herro Diyo Digeri Merro Ben Kimi Hakli Gördümse O An Ordaydim

Ben Oynadıgım Sure Icinde Gayet Olumlu Olmaya Saygı Kazanmaya Calistim Zevk Almaya Baktım

Kısaca Gokhan Yanlış Bişi Yaptımsa Affola
[quote name='WeNy' timestamp='1288610930' post='279316']
Gokhan Ne Diyecegimi Bilmiyorum Oyundan Attigin Maile Yeni Baktım Durumunu Anlıyorum Ama Bunların Olmasını Ben Istemedim Beni Az Cok Taniyosunuz Genelde Yapıcı Olmak Istedimsede Birisi Geldi Bi Pürüz Cıkardı Herkesi Idare Edemiyorum Birisi Herro Diyo Digeri Merro Ben Kimi Hakli Gördümse O An Ordaydim

Ben Oynadıgım Sure Icinde Gayet Olumlu Olmaya Saygı Kazanmaya Calistim Zevk Almaya Baktım

Kısaca Gokhan Yanlış Bişi Yaptımsa Affola
[/quote]

sen sus ezik pala bnm dk yı bile kesemiyonuz daha :)
  • Author
Valla Murat, ben kimseyi suçlamıyorum, suçlanacak bir mevzuda yok. Ama benim hep tarafsız olduğumu, guild içi siyasete (!) bulaşmadığımı çok iyi biliyorsun. Elden geldikçe oyun içi mal varlığımın büyük kısmını guilde bağışlamışımdır (o anki :D ) Ama eğlendim, teşekkür ederim ^^ Ara ara foruma bakarım :)
Kursun birisi bir guild (item için guild dağıtan cinsten kişiler olmasın) toplasın toplayabildiği kadar adamı o loncanın çatısında sonra bg de artar arenada artar raidlerde artar itemsizim derdine düşen item azmanlarıda kalmaz
[quote name='marvellous' timestamp='1288645293' post='279382']
Kursun birisi bir guild (item için guild dağıtan cinsten kişiler olmasın) toplasın toplayabildiği kadar adamı o loncanın çatısında sonra bg de artar arenada artar raidlerde artar itemsizim derdine düşen item azmanlarıda kalmaz
[/quote]

işte enttreri ciğim problem de o zaten ally de ki guild lerin cogu item icin dagıldı... noldu dagıtanlar bi turlu toparlanamıyo ( en azından ben wturk e devam ederken. su an daki durumu pek bilmiyorum )... yalan dolan olaylar lar item kavgası cıkartıp guild cıkanlar mı istersin guild den " oyunu bilmediği için " adam atanlar mı istersin her türlüsü var ally de :) problem guild lerde deil veya charlarda.... problem kişiler de....
bırakıyosunda sen bırakırsında ben kalırmıyım bende bırakıyorum ahh ahh hey gidi eski günler :( hacı msn de konusurz seninle bi ara bi kaç planımız var seni de dahil edelim diyoruz gökhan ben sezgin akif falan kendine dikkat et pc basından az kalk zombie olcan bir de bana matlab calıstr bi ara :D

Edited by sasori

oyuna gelin oyunu bırakanlar için guild kurucam :D bende bıraktıydım bi ara
[quote name='killmee' timestamp='1288716625' post='279433']
işte enttreri ciğim problem de o zaten ally de ki guild lerin cogu item icin dagıldı... noldu dagıtanlar bi turlu toparlanamıyo ( en azından ben wturk e devam ederken. su an daki durumu pek bilmiyorum )... yalan dolan olaylar lar item kavgası cıkartıp guild cıkanlar mı istersin guild den " oyunu bilmediği için " adam atanlar mı istersin her türlüsü var ally de :) problem guild lerde deil veya charlarda.... problem kişiler de....
[/quote]

sen kimsin bilmiyorum yazımı anlıyarak okumamışsın zaten laf olsun torba dolsun yada bana sataşmak için yazmışsın bilmiyorum .
[quote name='Cuqqa' timestamp='1288777486' post='279486']
oyuna gelin oyunu bırakanlar için guild kurucam :D bende bıraktıydım bi ara
[/quote]

Geri mi basladın lem ezik mage :P
  • Author
O kurulan guildden 5m partisi bile çıkmaz gibi geliyor :D