Jump to content

Featured Replies

Ben başlığı görünce farklı bişe sandım ama neyse ben gene sandığım şeyin üstüne gidim eskiden dalaranda kuşcunun orda duel atardı aly horde herkes birbiriyle ve ozaman aly horde bukadar birbirine çamur atmazdı hıncını duel atarak çıkarırıdı birbirinden gene öyle bi alan olsa güzel olur ozaman bu ve bu tip sorunlar gündeme gelmez pek :)
bu aralar melekliğim üzerimde dalmıyorum gelin korkmayın yani hasan sen gelme :lol: :lol:
[quote name='asan61' timestamp='1288789023' post='279495']
Ben başlığı görünce farklı bişe sandım ama neyse ben gene sandığım şeyin üstüne gidim eskiden dalaranda kuşcunun orda duel atardı aly horde herkes birbiriyle ve ozaman aly horde bukadar birbirine çamur atmazdı hıncını duel atarak çıkarırıdı birbirinden gene öyle bi alan olsa güzel olur ozaman bu ve bu tip sorunlar gündeme gelmez pek :)
[/quote]

bence de krasus' landing bölgesi duel e acılsa güzel olur
valla ben bana dalmıyan alyciklere dalmıyorum sabahakadar vurmasınlar bana dururum sorun olmaz.
yeterki rahat durun :)

Edited by huseinhan

• Author
[quote name='huseinhan' timestamp='1288793900' post='279504']
valla ben bana dalmıyan alyciklere dalmıyorum sabahakadar vurmasınlar bana dururum sorun olmaz.
yeterki rahat durun :)
[/quote]

bunlar şehip basıp dayak yiyip sonra da arkaasına bakmadan kaçan ezik ally tayfası herşey beklenir

aslında başlıgı actım çünkü pek bi kızdım birine

nicki iyi cocuk ona karsı kötü şeyler yazmak istemiyorum ama bence bu oyun ahlak kuralları icersinde oynanmalı

4 horde 4 ally olan dalaran altında kalan 3 ally salakmıda dalmıyo birbirlerimizle duel atıyoruz faction-faction

bi senmi cok zekisin yada kendine sözler hoşlanıyorsunda dueli bekleyip son vurusla kendinin iyi oldugunu ispat etmeye çalısıyorsun

yazık ne tip adamlarla paylaşıyoruz bu serveri

Edited by emmy

sizde yapan yok mu da onu iyiçocuğa laf atıyosun burada ? önce onu öğrenipte buraya başlık açsan daha iyi olmaz mı ? sen o son vuruşu Zz ye sor o bilir o olayın hasını :)
Arkadaş ? sanane ? hordesin ? Allyim ? Diğerlerinden banane ? dalarım ? dalmam ? sanane ? :) yeterli açıklama sanırım hadi iyi oyunlar.

EDİT : sen dalmıyor olabilirsin ? ama baskaları bana dalıyor ? baskaları baskalarına dalıyor ? ama bende baskalarına dalıyorum , o başkalarıda sen denk geldin :)

Edited by Lofty

başkaları bana dalıyo o başkalarına başkaları dalıyo başka başkalarına gürkan dalıyo burda olay oluyo xD

Gürkan yazına koptum o ne lan xD
[quote name='cevat1992' timestamp='1288797430' post='279516']
başkaları bana dalıyo o başkalarına başkaları dalıyo başka başkalarına gürkan dalıyo burda olay oluyo xD

Gürkan yazına koptum o ne lan xD
[/quote]
haksız'sam söyle arkadaş ? :)
  • Author
[quote name='Lofty' timestamp='1288797521' post='279517']
haksız'sam söyle arkadaş ? :)
[/quote]

arkadasım dalmısın deil olay kesmişinde deil kes kes ama maçan yiyosa duel bitisini bekleme erkek gibi kes
Pvp serverındayız isteyen istediğine dalar,keser,gerekirse bi mamut adam toplar linç eder. Kesilmenin nesi bu kadar hırs yaptırıyor ben anlamadım ki :) Tamam girmiştir 5 kişisinizdir tek atmıştır hepinize o zaman topic açılır ama her kesilen topic açarsa ohooo :) Bu oyun gerçek hayat değil delikanlılığı karıştırmaya hiç lüzum yok gerekirse ağır klavye delikanlılığı yaparım :P
emmy

Private

Group: WT Üyesi Posts: 42 Joined: 05-June 09 Gender:Male Posted Today, 04:43 PM

huseinhan, on 03 November 2010 - 04:18 PM, said:

yeterki rahat durun

bunlar şehip basıp dayak yiyip sonra da arkaasına bakmadan kaçan ezik ally tayfası herşey beklenir

aslında başlıgı actım çünkü pek bi kızdım birine

nicki iyi cocuk ona karsı kötü şeyler yazmak istemiyorum ama bence bu oyun ahlak kuralları icersinde oynanmalı

4 horde 4 ally olan dalaran altında kalan 3 ally salakmıda dalmıyo birbirlerimizle duel atıyoruz faction-faction

bi senmi cok zekisin yada kendine sözler hoşlanıyorsunda dueli bekleyip son vurusla kendinin iyi oldugunu ispat etmeye çalısıyorsun

yazık ne tip adamlarla paylaşıyoruz bu serveri

aiyde ben aly dehilimki 7senedir hordum ben wariorum

delihüsrev ben tanıyan bilir ilk dalan olmadım hiç . :angry:
[quote name='emmy' timestamp='1288799256' post='279528']
arkadasım dalmısın deil olay kesmişinde deil kes kes ama maçan yiyosa duel bitisini bekleme erkek gibi kes
[/quote]
arkadaşım ben geldim telle konusuyrdum telefonu kapadıgım gibi daldım :) duel felan beni ilgilendirmez ha bu arada yanınızdaki 'Deniro' ile aynı evde wow oynadım yakın arkadasım ? farkındaysan garez olarak duele dalmadım :) onuda kestim.
[quote name='Rokka' timestamp='1288800022' post='279531']
Pvp serverındayız isteyen istediğine dalar,keser,gerekirse bi mamut adam toplar linç eder. Kesilmenin nesi bu kadar hırs yaptırıyor ben anlamadım ki :) Tamam girmiştir 5 kişisinizdir tek atmıştır hepinize o zaman topic açılır ama her kesilen topic açarsa ohooo :) Bu oyun gerçek hayat değil delikanlılığı karıştırmaya hiç lüzum yok gerekirse ağır klavye delikanlılığı yaparım :P
[/quote]
katılıyorum.
Çözüm Bi Kayıt Defteri Açın Dalanlarin Adini Kara Listeye Yazin :D

Ya Her 2 Taraftada Var yani Bu Durum Tek Tek Bu Adam Dalmamisti aa Bende Dalmayim mi Yapcak O An ki Ruh Hali Dalmak Istemiş Dalmış Büyütülcek Bişi yok
[quote name='Lofty' timestamp='1288797199' post='279514']
Arkadaş ? sanane ? hordesin ? Allyim ? Diğerlerinden banane ? dalarım ? dalmam ? sanane ? :) yeterli açıklama sanırım hadi iyi oyunlar.

EDİT : sen dalmıyor olabilirsin ? ama baskaları bana dalıyor ? baskaları baskalarına dalıyor ? ama bende baskalarına dalıyorum , o başkalarıda sen denk geldin :)
[/quote]
sokakta görsem dalarım :P
[quote name='dementor' timestamp='1288817011' post='279564']
sokakta görsem dalarım :P
[/quote]
sokakta görsem kuru pasta isterim sasoriden :D
Polis diye npc dikicem horde ally vuruştumu tıkıcak içeri sizi :P 5 dk hapis guzel olurmu? :D
hahahah taylan :D