Jump to content
Posted
Bu gece yurias'ın ally lfgden yazdığına göre halloween la ilgili achivementlar bir sonraki seneye kalmış.Tüm wt gm'lerine elimde ss olmasına rağmen ve çalışan diğer tüm achivleri yapmama rağmen açtığım 5 ticketı event boyunca ve eventten sonra da okumadıkları (okuyup silmekten başka bişey yapmadıkları)için teşekkür ederim.Bir title belki bişey ifade etmiyor sizin için ama en azından zaman harcayıp biz onlarla uğraştık baştan söyleseydiniz de hiç yapmasaydık ne para ne achiv en önemlisi zamanımızı çaldınız saolun

Featured Replies

ne demek seneye kalmış ya yetkili bi gm gelsin versin alla alla bi komut girip achivment verebiliyorlar o kadar emek verdik biz
nasıl seneye kalmış ya başından itibaren bas bas bağırdık bunlar bozuk olmuyor bi bakın diye yok event duzenleniyomus yok sadece bozuk olanı yapamayanlara verilcekmiş filan diye geçiştirildi ticketlar 2 hafta durdu hiç bişey denmeden silindi bu mu gmlik anlayışı?
ne seneyemii ? şakamı ?

Gamemaster'lar ben akşamın saat 12sinden öğlenin 12'sine kadar uyumadan achivleri bitirdim? bumudur yani? eğer buysa harbi teşekkürler.
valla dalaranı sallarız eğer gmler bizi böyle sallıyorsa
valla dalaranı sallarız eğer gmler bizi böyle sallıyorsa
yaklaşık oalrak 355 gün filan kaldı sanırsam gelir geçer aceleye gerek yok
Anthony ben yaptırcam o achievi forumdan duyurucam demişti.Sözünüzün arkasında duramıosanız yazık size.O kadar söyledik event bitmeden bakın şuna diye her seferinde salladınız böle olcaı bellidi sonunda.Evet 1 title o kadar önmli diil ama o achevleri yapmak ne kadar zamanımız aldı söyleseydiniz baştan yapmazdık.Çaldığınız zamanımızı geri veremiceğinize göre achievi verin bence kolay olanı bu
[quote name='Cuqqa' timestamp='1289093423' post='279818']
yaklaşık oalrak 355 gün filan kaldı sanırsam gelir geçer aceleye gerek yok
[/quote]

++ adam haklı beyler
şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler
arkadaşlar archi istediği kriterlerin event döneminde yapıldığına dair ss lerınız warsa tabiki verilecektir.Benim dünki konuşmam bir kaç oyuncumuzun bu archi olayını lehine kullanmasını görmüş olmam ver onun üzerine yazdıgım şeyler.

Tekrar ediyorum Halloween archi için gerekli unsurları yapıpda o zaman gm bulamamış ama ss alan arkadaşlara verilecek onun dışıdna değişik fikirlerle gelip archi istiyenler geri postalanıcaktır.
http://www.wowwiki.com/Out_With_It için gereken http://www.wowwiki.com/Tricky_Treat drobu bulunmadığından hatta bazı arkadaşlara gmler tarafından verilmesine rağmen http://www.wowwiki.com/Upset_Tummy debuffını vermediğinden dolayı elimizde bunun SS'i yok. Kaç defa anlattık dinlemediniz galiba! Biz diyoruz ki loot yok siz diyorsunuz ki SS getirin. Olmayan itemin lootun ne SS'i ?? Vermiyo musunuz? Tamam vermeyin bıktım istemiyorum achivment falan!
[quote name='Yurias' timestamp='1289120911' post='279824']
arkadaşlar archi istediği kriterlerin event döneminde yapıldığına dair ss lerınız warsa tabiki verilecektir.Benim dünki konuşmam bir kaç oyuncumuzun bu archi olayını lehine kullanmasını görmüş olmam ver onun üzerine yazdıgım şeyler.

Tekrar ediyorum Halloween archi için gerekli unsurları yapıpda o zaman gm bulamamış ama ss alan arkadaşlara verilecek onun dışıdna değişik fikirlerle gelip archi istiyenler geri postalanıcaktır.
[/quote]

Yurias bu event için aranılan kriterler eventin olmadığı bir dönemde nasıl yapılabilir bi anlatırmasın benim aklım bu cümleyi almadı açıksa algıda zorluk çekiyorum, nasıl bir güç gm olmadan headless horseman' ı event olmadan bulup kesip içinden item alabilir tahminim yok açıkçası.

Son kalan achievement dışındakilerin hepsi holloween içinde yapıldı dışında yapılması imkansız.

[/quote]

peki ya Kaelena'nin dedigi (lfg'den) "arkadaslar sakin olun eventten sonra muhtesem gm'imimiz Anthony sizler icin bir seyler planliyor, bu achiyi yapmaniz icin ufak bir event planliyoruz :) (gülücükgülücük)" planinizin uygulamalari devam mi ediyor yoksa "bir fikir" olarak rafa mi kaldirildi? peki ya diyelim ki "ne de olsa eventten sonra bir seyler planliyorlarmis ulu gm'lerimiz, onun icin ss almama gerek yok" diyen ve achivement'i "umursayan" arkadaslarimiza kim verecek achivementlarini?

ben mi verecem? ben veremem. çünkü ;

"[i]kusura bakmayin boyle bir yetkim yok. o beni aşıyor[/i]." -/ Albert Einstein.
[quote name='ShadyRIDDLE' timestamp='1289131840' post='279829']
Yurias bu event için aranılan kriterler eventin olmadığı bir dönemde nasıl yapılabilir bi anlatırmasın benim aklım bu cümleyi almadı açıksa algıda zorluk çekiyorum, nasıl bir güç gm olmadan headless horseman' ı event olmadan bulup kesip içinden item alabilir tahminim yok açıkçası.

Son kalan achievement dışındakilerin hepsi holloween içinde yapıldı dışında yapılması imkansız.
[/quote]

diyor ki işte "size söylemememize ragmen ss alsaydınız banane kardeşim" . evet türkçe meali bu sanırım ;)
şimdi yetkililer yine açıklama yapmayacak değil mi? "yetkisi yetmeyenler" açıklama yapmak için çabalayacak. boşa gidecek her şey yine. yoksa bana mı öyle geliyor?? :rolleyes:
[quote name='etsw' timestamp='1289139419' post='279837']
şimdi yetkililer yine açıklama yapmayacak değil mi? "yetkisi yetmeyenler" açıklama yapmak için çabalayacak. boşa gidecek her şey yine. yoksa bana mı öyle geliyor?? :rolleyes:
[/quote]
daha da achivment falan istemem ben
[quote name='dementor' timestamp='1289139618' post='279838']
daha da achivment falan istemem ben
[/quote]

pes etme taylan.

dur dur klişe triplerden birini yapayım.

taylan pes edersen OYUNU BIRAKIRIM. ben ki ally'ı farma bağlayana DAMIM.
[quote name='etsw' timestamp='1289139808' post='279839']
pes etme taylan.

[/quote]
wsgde yalın 10 cat form gücündedir :D
pes etme taylan.

[/quote]
wsgde yalın 10 cat form gücündedir :D
[quote name='etsw' timestamp='1289139419' post='279837']

[/quote]

peki ya Kaelena'nin dedigi (lfg'den) "arkadaslar sakin olun eventten sonra muhtesem gm'imimiz Anthony sizler icin bir seyler planliyor, bu achiyi yapmaniz icin ufak bir event planliyoruz :) (gülücükgülücük)" planinizin uygulamalari devam mi ediyor yoksa "bir fikir" olarak rafa mi kaldirildi? peki ya diyelim ki "ne de olsa eventten sonra bir seyler planliyorlarmis ulu gm'lerimiz, onun icin ss almama gerek yok" diyen ve achivement'i "umursayan" arkadaslarimiza kim verecek achivementlarini?

ben mi verecem? ben veremem. çünkü ;

"[i]kusura bakmayin boyle bir yetkim yok. o beni aşıyor[/i]." -/ Albert Einstein.

[quote name='ShadyRIDDLE' timestamp='1289131840' post='279829']

[/quote]

diyor ki işte "size söylemememize ragmen ss alsaydınız banane kardeşim" . evet türkçe meali bu sanırım ;)

[/quote]

şunu yukarı taşıyalım da kaynamasın arada. evet bildiniz biz bir "[b]cevap[/b]" bekliyoruz. bizkaçkişiyiz.com
ya şaka bi yana bu güne kadar bu gibi achivment olsun quest olsun kaç tane bozukluk bildirdik hiç bir değişim olmadı şehir şampiyonluğu görev serisinde dedik 1 görev bozuk al ver yapın da halledelim 1 gün kaybettiriyor dedik yok cevap dahi verilmedi şehir şampiyonu olduktan sonra eadric the pure ve arkadaşlarının verdiği görevlerden de biri (1) bozuktu onu da al ver yapın dedik (sanki çalışsa yapamıcaz) tık çıkmadı şimdi ordaki bir görev daha bozuldu gitti mi bi kaç seal daha? gitti. Biz serverda oyuncuyuz düzeltme yetkimiz yok gmlere bildirdik bunları gmler cevap verdi mi? hayır. şimdi bu hallow's end achivmentı çıktı insanlar yapılabilen tüm achivmentları yaptılar (bozuklar çalışsa sanki yapamıcaz) geriye 3 achivment kaldı 2si verildi gmler tarafından ki biri doğrudan komutla verildi. Out with it bozuk dedik topicler açtık cevap 2 hafta sonra geldi ona bi event yapcaz evente katılanlara vercez dendi eyvallah dedik. şimdi de yok seneye kaldı yok ss getirin mi deniyo? Pardon ama neyin ssini getircez biz? Bosstan item düşüyo mu? Düşmüyo. Varsa şimdi verebilceğim bi ss isteyin veriyim ama yok sizden achivment falan istemiyorum.
pes etme taylan.

[/quote]
:D :D :D
peki ya "yetkisi" olmayan gm'ler "yetkisi" olan gm'lere "biz bu düşüncenizi iletecegiz" dediginde ne cevap verdi "yetkisi olan" gm'ler?

"dur olm ya facebooktan bi hatun eklemiş beni, sen nelerle uğraşıyorsun" bir alternatif olabilir mi? (mi diyerek soru cümlesi haline getirdim, herhangi bir dikta yoktur)
Guest
This topic is now closed to further replies.