Jump to content
Posted
Bu gece yurias'ın ally lfgden yazdığına göre halloween la ilgili achivementlar bir sonraki seneye kalmış.Tüm wt gm'lerine elimde ss olmasına rağmen ve çalışan diğer tüm achivleri yapmama rağmen açtığım 5 ticketı event boyunca ve eventten sonra da okumadıkları (okuyup silmekten başka bişey yapmadıkları)için teşekkür ederim.Bir title belki bişey ifade etmiyor sizin için ama en azından zaman harcayıp biz onlarla uğraştık baştan söyleseydiniz de hiç yapmasaydık ne para ne achiv en önemlisi zamanımızı çaldınız saolun

Featured Replies

Bu konu nie bu kadar abartılıyor.Bugüne kadar kaç tane çalışmayan achiv le karşılaştınız hepsinde forumamı geldiniz.Ya da kaç tane event geçti hepsinin achivleri çalışıyomuydu örnegin geçen senede hallowen end vardı çalışan 3 achiv vardı.O zaman nie çıkmadınız achiv istegi için.Verilirse amenna da bu kadar kasmayada gerek varmı kendinizi :)
bence var oyuncular gmlerden bişi istiyo bi cevap gelmesi bile 2 hafta alıyo ortada boşa giden bir emek var hadi skiller dunlar vs bozuk magnosa bağlı olduklarından gmlerimizin elinden bişi gelmiyo bari achivmentlarla ilgilensinler
bence var oyuncular gmlerden bişi istiyo bi cevap gelmesi bile 2 hafta alıyo ortada boşa giden bir emek var hadi skiller dunlar vs bozuk magnosa bağlı olduklarından gmlerimizin elinden bişi gelmiyo bari achivmentlarla ilgilensinler
[quote name='nuttella' timestamp='1289142208' post='279850']
Bu konu nie bu kadar abartılıyor.Bugüne kadar kaç tane çalışmayan achiv le karşılaştınız hepsinde forumamı geldiniz.Ya da kaç tane event geçti hepsinin achivleri çalışıyomuydu örnegin geçen senede hallowen end vardı çalışan 3 achiv vardı.O zaman nie çıkmadınız achiv istegi için.Verilirse amenna da bu kadar kasmayada gerek varmı kendinizi :)
[/quote]

nuricim diyelim ki sindy'yi kestik. shadowmourne "veremiyoruz kusura bakmayin" dediler. ne hissedersin bunu öncelikle soruyorum.
gecen sene 3 tanesi calısıyordu

1. horseman kesme
2. kafaya kabak atma
3. düşürürsen şansına pet ve head düşürme (bu sene drop rate'i daha yüksekti)

Onebe nickli arkadaşa burdan soruyorum. quest yapma olsun (horde tarafı darhshore'da), şehri horseman basması olsun, kovalarla ateşler söndürmesi olsun.. uğraşıldı mı uğraşılmadı mı? kendisi sana cevabı versin. ve şunu da söylesin, o zaman da arandı mı gm aranmadı mı? bunun cevabını da Onebe nickli arkadaş versin.

"neden bu sene daha da abartılıyor"a gelince ilk cümlemde söyledim onu. düşün ki bütün qları yapmışsın , en son sindy'i de kesmişsin sadece item alman gerekir. "üzgünüm yetkimiz yok veremiyoruz" dendi ve "yetkisi olan" gm'leri de 3 hafta bekledin hatta bizim duruma uyarlamak gerekirse cata'ya geçtin (yani sm'den daha iyi itemlerin oldugu bir patch'e) al sana sm dediler. sen onu alır mısın daha iyi itemler varken? bütün achiler yapılmış, hatta 1 tanesi calısmıyor diye gm'e yaptırılmış, en son (tekrarlıyorum en son) kalan achi de gm tarafından yapılacakken ertelenmiş fakat şimdi de "üzgünüz veremiyoruz şimdi dağılın" denmiş.

işte bu yüzden abartıyoruz ;)
[quote name='etsw' timestamp='1289142658' post='279853']
nuricim diyelim ki sindy'yi kestik. shadowmourne "veremiyoruz kusura bakmayin" dediler. ne hissedersin bunu öncelikle soruyorum.
gecen sene 3 tanesi calısıyordu

1. horseman kesme
2. kafaya kabak atma
3. düşürürsen şansına pet ve head düşürme (bu sene drop rate'i daha yüksekti)

Onebe nickli arkadaşa burdan soruyorum. quest yapma olsun (horde tarafı darhshore'da), şehri horseman basması olsun, kovalarla ateşler söndürmesi olsun.. uğraşıldı mı uğraşılmadı mı? kendisi sana cevabı versin. ve şunu da söylesin, o zaman da arandı mı gm aranmadı mı? bunun cevabını da Onebe nickli arkadaş versin.

"neden bu sene daha da abartılıyor"a gelince ilk cümlemde söyledim onu. düşün ki bütün qları yapmışsın , en son sindy'i de kesmişsin sadece item alman gerekir. "üzgünüm yetkimiz yok veremiyoruz" dendi ve "yetkisi olan" gm'leri de 3 hafta bekledin hatta bizim duruma uyarlamak gerekirse cata'ya geçtin (yani sm'den daha iyi itemlerin oldugu bir patch'e) al sana sm dediler. sen onu alır mısın daha iyi itemler varken? bütün achiler yapılmış, hatta 1 tanesi calısmıyor diye gm'e yaptırılmış, en son (tekrarlıyorum en son) kalan achi de gm tarafından yapılacakken ertelenmiş fakat şimdi de "üzgünüz veremiyoruz şimdi dağılın" denmiş.

işte bu yüzden abartıyoruz ;)
[/quote]

Abartma değil canını sıkma Yalıncım :) Bak yazdıklarımı düzgün oku Verilirse amenna ama verilmezse kasmaya gerek yok bu kadar :) Sonuçta bende achiv kasmayı seven bilirim ki seni achi pointte 2 ye katladım ama çıkıpta neden verilmiyor demiyorm :)

NOT:Herşeyide bişeylerle karşılaştırma huyundan nefret ediyorm bu arada :)

Edited by nuttella

işte biz de verilsin diye cabalıyoruz. ben yapamıyorum öyle "aa veriyor musunuz? o zaman ben de alayım pls" demekten. o kadar cabalıyorum. gidiyorum videolar izliyorum, nasıl yapılıyormus bakıyorum. aynısını wt'de yapıyorum ondan sonra bozuk bu diyorum. başkaları gibi "bu calısıyor mu arkadaslar? calısmıyor mu? o zaman gm var mı?" demiyorum. öyle biri olsam tamam diyecem "calısıyorsa verin, calısmıyorsa sorun yok" diye. ama öyle biri degilim ne yazıkki :(
[quote name='etsw' timestamp='1289143108' post='279855']
işte biz de verilsin diye cabalıyoruz. ben yapamıyorum öyle "aa veriyor musunuz? o zaman ben de alayım pls" demekten. o kadar cabalıyorum. gidiyorum videolar izliyorum, nasıl yapılıyormus bakıyorum. aynısını wt'de yapıyorum ondan sonra bozuk bu diyorum. başkaları gibi "bu calısıyor mu arkadaslar? calısmıyor mu? o zaman gm var mı?" demiyorum. öyle biri olsam tamam diyecem "calısıyorsa verin, calısmıyorsa sorun yok" diye. ama öyle biri degilim ne yazıkki :(
[/quote]

:) Üzülme biz seni bu halinde seviyoruz :D
[quote name='etsw' timestamp='1289142658' post='279853']

Onebe nickli arkadaşa burdan soruyorum. quest yapma olsun (horde tarafı darhshore'da), şehri horseman basması olsun, kovalarla ateşler söndürmesi olsun.. uğraşıldı mı uğraşılmadı mı? kendisi sana cevabı versin. ve şunu da söylesin, o zaman da arandı mı gm aranmadı mı? bunun cevabını da Onebe nickli arkadaş versin.[/quote]

ne gunlerdı dedık seneye duzelır sene oldu gene seneye dıyoz hadı hayırlısı
[quote name='etsw' timestamp='1289139808' post='279839']
pes etme taylan.

dur dur klişe triplerden birini yapayım.

taylan pes edersen OYUNU BIRAKIRIM. ben ki ally'ı farma bağlayana DAMIM.
[/quote]
etsw görüpde dalmayan tek insan olan kişi oyunu bırakırsa guildce bırakıyoruz :P(büyük nokta)

Edit : Destinatiøn :P

Edited by Lofty

Guest
This topic is now closed to further replies.