Jump to content
Posted
[b]gerçekten şu ticket sistemi geldi geleli hiç bi gm doğru düzgün okumuyo ve cevap vermiyo kafalarına göre siliyolar şu ticketları hiç bi şekilde geri dönüş olmuyo ana gmler aurel anthony betha yusuf bunlarda ticket sistemi geldi geleli yeni gmlerde geldi işleri iyice saldılar bence şu ticket sistemi kaldırılsın eskiden lfg den yada whisperdan destek veriyodunuz daha verimli oluyodu böyle çok kötü oldu yeni gelen gmlerdede hiç bi verim göremiyorum sadece online lar icraat yok whisperlar kapalı. afk olduklarında whisp açıp kendilerini who listte gösteriyolar maksat onlineız falan biraz daha sorumlu davransa gmler daha iyi olucak hiç değilse sorunlarla ilgilenseniz 5 senedir açık server hala 120 online bu hiçmi koymuyor size onu merak ediyorum.[/b]

Featured Replies

katılıyorum. hallows end ticketlari da okunmadi. ama kendiliginden kayboldu. sonra lfg'den gm gm diye bagirinca suclu biz olduk. en azindan bir mail birakilsaydi. "etsw ticketini okudum ama yapmadim kendine iyi bak. grsrz pls" diye. 30 copper ya mail???
[quote name='etsw' timestamp='1289140323' post='279845']
katılıyorum. hallows end ticketlari da okunmadi. ama kendiliginden kayboldu. sonra lfg'den gm gm diye bagirinca suclu biz olduk. en azindan bir mail birakilsaydi. "etsw ticketini okudum ama yapmadim kendine iyi bak. grsrz pls" diye. 30 copper ya mail???
[/quote]

++++