Jump to content
Posted
biz wtde 8 online arkadas olarak roglardan 15k yemekten bıktıgımız için ve bu sorunla gmlerimizin cok ilgilendigini gördüğümüz icin bırakmaya karar verdik
simdi bu baslıgın altında bir sürü reply olcaktır ama yazan arkadslardan ricam bakın faction sölemedim genel bi sorun bu
saygı gösterin lütfen

he rogda sorun yok diyen arkadaslar regal wow die bi server var fun icc itemleri dahil var npclerde gir dizbi rog bi castera 15 k vur seni istediin yerinden öpeyim cok denedim yok olmuyo arkadslar vurulmuyo

Featured Replies

en iyisini yapıyorsun valla. bugunlerde ben de düşünüyorum ama tabi rogue olayından dolayı degil. gm'lerin aşırı ilgisinden dolayı.
geçengün yemek ısmarladı birisi şaşırdım valla. yauuu istemem diyorum. yok yok "müşteri" memnuniyeti önplandadır bizler için diyorlar. dünya garip ya.
Bu serverda sadece pvp mi varda bırakıyosunuz PVE yapın sizde :D
[quote name='cajamanga' timestamp='1289147182' post='279863']
Bu serverda sadece pvp mi varda bırakıyosunuz PVE yapın sizde :D
[/quote]

al o zaman söyliyeyim "blackrock depths" bozuk. arena calısmadıgı icin son boss'a gidemiyoruz. arenada normalde saldırması gereken npc'ler saldırmıyor, üstüne üstlük biz de saldıramıyoruz. invalid target diyor.

haaa pve'den kastı sadece "sadece" (sadece) icc olan bir zihniyet isen; zaten bu postu okuma bile. yok say. beni de yok say. yokmuşum gibi davran ;)

ben aslında yoğuuuumm
elimizden gelen budur.
her kesi tek tek çekip bu sorunla ilgileniyoruz demediğimiz içinde kusura bakmayın ama en az 2 başlıga yazdım.
hatta ben sorunu bulamıyorum gelin sizde buralardan yardım edin neyse bulalım dedim.

müşteri memnuniyeti arayanlarda orjinal yada donate edilen yerlere gecsinler. burda ne size müşteri olarak bakılıyor nede herhangi birşey talep ediliyor. elimizden geleni sunuyoruz o kadar.

sizin kendi acınızdan bir olaya baktıgınızda super haklı oldugunuz konu başka bir bakış acısından cok daha yanlış olabiliyor. bu event dediğiniz hadise bu sene başlamadı. belki siz bu sene heves ettiniz ama daha oncede oldu ve daha once de yapamadıgımız için yapamayan arkadaşlarımız oldu.
şu an bunu yapabilicek yani complete edebilicek bir haldeyiz ama bunu tercih etmiyoruz hem onceki senelerdeki arkadaslara haksızlık olması acısından
hem de bu comp etme direk sevdiğimiz tercih ettiğimiz bir şey değil. anlamadığım nokta bu konu kac haftadır sanki wow demek bu achi bu title demek miş gibi yansıtan arkadaslarda. buranın bir private server olduğunu bilip burda oyunun her yonuyle tam olarak yaşayamayacağınızı da farketmiş olmanız lazım. bu noktadan baktığımızda bazı arkadaslar sadece konusmus olmak içini sadece mızmızlanmak için yazıyor gibi geliyor ha cok mu değerli bu archi bu aksam giriyorum herkes gelsin hereke veriyim bu mudur? sen yaptın geldin hakettin ardından gelicek haketmemiş arkadas da comp edicek. bu event belki ssle kanıtlanır halde ama bu eventi comp ettiğimizde arkasından gelicek baska eventlerde kanıt olmuyucak onları ne yapalım herşeyde istisna isteyen bir zihniyete karşıyız arkadaslar istisna kapısını bir kez actık mı gerisinin geleceği cok aşikar.

her konuyla alakasız başlıgın altına gelipde su event bu event yazmayın artık gelin bu aksam veriyim archilerinizi.

mangos konusunda bi eleştiri olmus bunun nedeni gidip trinity serverlarda oynayıp gorebilirsiniz sadece pvp ye yonelmek isteseydik trinity e gecer mangosu bırakırdık ama boyle bir niyetimiz olmadıgından her yone uzaya bilen mangosu tercih ediyoruz.

rog konusu dagıttım gibi oldu ama giden arkadaslar için uzuldum. uzucu birilerinin gidiyo olması ama yapabilidğimiz budur. kalan arkadaslara teşşekkur ederim.

ilgisizlik için son bir notum olsun gelip de bakıyorum, ilgileniyorum dememem sorunlara bakamadığımız anlamına gelmez kalkıp da herhangi bi kişi gibi yapamadğım konu hakkında konusmak huyum değildir bir işi becerebildiğimde o konu hakkında konusurum belki kotu bir ozellik durumumuz acısından ama bu iş wt de boyle yuruyor benim yuzumden.
  • Author
[quote name='Gintama' timestamp='1289151653' post='279875']
elimizden gelen budur.
her kesi tek tek çekip bu sorunla ilgileniyoruz demediğimiz içinde kusura bakmayın ama en az 2 başlıga yazdım.
hatta ben sorunu bulamıyorum gelin sizde buralardan yardım edin neyse bulalım dedim.

müşteri memnuniyeti arayanlarda orjinal yada donate edilen yerlere gecsinler. burda ne size müşteri olarak bakılıyor nede herhangi birşey talep ediliyor. elimizden geleni sunuyoruz o kadar.

sizin kendi acınızdan bir olaya baktıgınızda super haklı oldugunuz konu başka bir bakış acısından cok daha yanlış olabiliyor. bu event dediğiniz hadise bu sene başlamadı. belki siz bu sene heves ettiniz ama daha oncede oldu ve daha once de yapamadıgımız için yapamayan arkadaşlarımız oldu.
şu an bunu yapabilicek yani complete edebilicek bir haldeyiz ama bunu tercih etmiyoruz hem onceki senelerdeki arkadaslara haksızlık olması acısından
hem de bu comp etme direk sevdiğimiz tercih ettiğimiz bir şey değil. anlamadığım nokta bu konu kac haftadır sanki wow demek bu achi bu title demek miş gibi yansıtan arkadaslarda. buranın bir private server olduğunu bilip burda oyunun her yonuyle tam olarak yaşayamayacağınızı da farketmiş olmanız lazım. bu noktadan baktığımızda bazı arkadaslar sadece konusmus olmak içini sadece mızmızlanmak için yazıyor gibi geliyor ha cok mu değerli bu archi bu aksam giriyorum herkes gelsin hereke veriyim bu mudur? sen yaptın geldin hakettin ardından gelicek haketmemiş arkadas da comp edicek. bu event belki ssle kanıtlanır halde ama bu eventi comp ettiğimizde arkasından gelicek baska eventlerde kanıt olmuyucak onları ne yapalım herşeyde istisna isteyen bir zihniyete karşıyız arkadaslar istisna kapısını bir kez actık mı gerisinin geleceği cok aşikar.

her konuyla alakasız başlıgın altına gelipde su event bu event yazmayın artık gelin bu aksam veriyim archilerinizi.

mangos konusunda bi eleştiri olmus bunun nedeni gidip trinity serverlarda oynayıp gorebilirsiniz sadece pvp ye yonelmek isteseydik trinity e gecer mangosu bırakırdık ama boyle bir niyetimiz olmadıgından her yone uzaya bilen mangosu tercih ediyoruz.

rog konusu dagıttım gibi oldu ama giden arkadaslar için uzuldum. uzucu birilerinin gidiyo olması ama yapabilidğimiz budur. kalan arkadaslara teşşekkur ederim.

ilgisizlik için son bir notum olsun gelip de bakıyorum, ilgileniyorum dememem sorunlara bakamadığımız anlamına gelmez kalkıp da herhangi bi kişi gibi yapamadğım konu hakkında konusmak huyum değildir bir işi becerebildiğimde o konu hakkında konusurum belki kotu bir ozellik durumumuz acısından ama bu iş wt de boyle yuruyor benim yuzumden.
[/quote]

wt de bulunduğum süre içersinde acık konusuyorum aurel ve anthonyden baska gm göremedim
yani yok destek olan
fakat isim veriorum kaelena ve yuriası bi kere yakaladım roglardaki sorun diyorsunuz ya

bakın acc bende olan bir arkadasımın charı 1200 ressi artı damage reduction darkie den yediği damage 14k

benim char pve 5.4k gs sıfır ressi sıfır reduce melee plate 14k yine aynı adam (adam bozuk demiyorum iyi dizili bi rog ondan onu örnek verdim full pve hc adam)

sonra pvp relentess full mage yediği 16k

ii de orralama bu charların hp lerinin hepsi 20 k

6sn stun
:)))))) siz düsünün yani bendekide merak gittim denedim 6k vurdum ambush aynı rgla pvp serverde oda mageye
demek istediğim ya arp bozuk haddinden fazla bozuk yada ressilence ki tahminim arp olması yönünde
cünkü dier arkadasımız rogue arp %11 ondan yediğim 6k düsünün plateyim ben yahu

elimizden gelen budur.

[/quote]

Gintama bak bi mesja yazıyorsun ama sonra takip etmiyorsun aynı mesajı (ben sorunu bulamıyorum gelin sizde yardım edin neyse bulalım demiştin) daha önce benim açtığım bi konuda kullanmıştın ben orada neredeyse her Allah' ın günü sorunu buldum sorun trinket, sorunu buldum sorun trinket diye diye helak oldum artık istemiyorumda düzelsin zira artık işin çivisi çıktı bu saatten sonra trinket düzelse başka birşey bozuk olduğunda aynı olaylar yaşanacak benim tek istediğim son attığın postların bulunduğu başlıkları sürekli takip et özellikle de sorunu biliyorsanız siz yazın tarzı bi istek te bulunduğun postlarını takip et çünkü millet onun altına gm burayı okuyor demek ki diyerek ciddi ciddi bişeyler yazıyor ama kötü olan şu ki gm o mesajları unutup gidiyor.

Edited by ShadyRIDDLE

elimizden gelen budur.

[/quote]

bak sevgili arkadaşım gintama. biz de belirttik 2-3 postta abondonation nickli arkadaş ile birlikte. event sırasında çıkan horseman'den drop atması lazım şeker (bir item) ama atmıyor. şunu sordum ki okudum diyorsun postları "malygos drobu kaldırabiliyorsanız veya başka bir boss drobunu koyabiliyorsanız bunu neden koymuyorsunuz?" buna cevap gelmedi. yani çözümü belirttik. ha diyelim ki koydunuz drobu, düştü aldık yedik buff vermedi. o zaman deriz ki mangos'tan dolayı calısmıyor. zaten onu da beklemiyoruz sizden. biz de farkındayız herhangi bir şey degiştirdiginizde tüm oyunu etkileyebiliyor kelebek etkisi gibi. belki servera dc'ler gelecek onun yüzünden biz de farkındayız, fakat bizim asıl sorunumuz cevap gelmemesi.

eyvallah sen diyorsun ki "ben bir işi yapınca yayınlıyorum, tamamen yapmadan bunun üzerine calısıyorum arkadaslar demiyorum". ona diyelim ki tamam. o zaman senin (sanırım sen aldın tam bilemiyorum o ara oyunda yoktum) aldıgın gm'lerden birisi birgün "arkadaşlar halledecez takmayın kafanıza" diyip ötekisi "yok arkadaş halletmiyoruz bir sonraki seneyi bekleyin" diyorsa (yani bir işi tamamen yapmadan haber veriyorsa) ve çelişiyorsa bizim günahımız ne?

demişsin ki kendi açınızdan bakıyorsunuz olaya, valla billa bunu okuduktan sonra 3. gözden baktım ve (yine tekrarlıyorum okudum diyorsun postları) neden "yetkili" bir gm alınmıyor quest veya achivement konusunda? "geçen seneki questmaster nickli gm ne oldu?" dedim ona da cevap yok. yani çok basit anlatıyorum.

malzemeler : 1 adet gm , 1 adet yetki

hazırlanışı : yetkiyi gm'e ver. gm questlerden veya achivementlardan bozuk olanları (ki zevk alan birisi olması lazım bundan) düzeltmeye çalışsın. forumda sevgili yusuf'un söyledigi quest bozuklukları bölünümü takip etsin. biz (quest veya achi yapan arkadaslar) bunları yazalım (bakın biz de katkıda bulunmak için can atıyoruz). o arkadaş da "bu oluyor, bu olmuyor" diye yanıtlasın (evet bildiniz, cevapsız bırakmasın anlamında)

istediginiz bir achivement mi? benim istedigim achivement degil. veya tam olarak şöyle degil : veremiyorsanız hiçbirini vermeyin. (tabi ki en azından kafa yormuş calısıyor mu calısmıyor mu diye olunsun) eğer ki verebiliyorsanız (bakın en önemli noktası burası) hepsini verin calısmayanların. ben calısmayan 1 achivement'ı aldım direkt olarak sevgili anthony'den. adam bana dese ki "olm vermesem daha mı iyiydi" , o zaman haklı. ama yemin ediyorum ki vermeselerdi gerçekten daha iyiydi (ama tekrar üzerinde kafa yorulmuş durumda baz alıyorum cümlelerimi, yani hiç bakmadan yok bu calısmıyor demeyle degil).

ben kendi adıma artık [b]istemiyorum[/b] achivement. (bunu sıkıca belirtiyorum ki, ticket açmayacağım bu akşam ve lütfen herhangi bir gm arkadaş beni çekmesin yanına, herhangi bir sorunum yok) buradan da duyrulur. hiçbir açıklamda yapmadan azcık hakkımızı arayınca "tamam tamam gel vereyim" denecekse; ben hiç istemiyorum. diğer isteyen arkadaşlara da karışmıyorum.

ve haklısın "wow demek achi demek gibi algılayan arkadaslar" demişsin. o konuda haklısın. özür diliyorum herkesten wow'un achivement yönünü seçtiğimden dolayı. ben de "offf olm 5 kişi kestim, 10k vurdum, bu boss'u kestim" demem lazımdı. wow demek zaten bunlar demek ya.

madem wow demek achivement demek değilmiş. susuyorum ben. ve en azından "yetkisi" olmamasına rağmen [b]ilgilenen[/b] "kaleana ,vargoth" nickli arkadaşlara da teşekkür ediyorum.

herkese iyi oyunlar.
rogueler orjinalde de pek farklı değiller aslında Shaddyriddle ın da dediği gibi trinkette sorun olabilir
Ya hala rogular felan başlık açıonuz kıt heralde biraz kim size 15k yada herneyse vurduysa onun adında başlık açıp ss koyun roglara sallayıp durmaın yeter artık baydı
bakın tekrar soyluyorum bir konu acıldıgında onu okumadıgımı sanamanız en buyuk hatanız. dediğiniz gibi drop eksiği olsaydı onu cokdan koymustuk ama o item databaseden sorunlu. achiyi verdiğimiz insanlar farkındadır nasıl aldıklarını. komutla verdik baska yolu yoktu. ve bir diğer konuda eger ki baslıkda okumadıysam bi pm atın pm atıp da cewap almayan kac kişi war allah askına.

bakın herşeye tamam ama kalkıpda ilgilenilmiyo denmesi beni uzuyo acıkcası. bakın bugune kadar orneklerini gormediniz mi yapılabilicek seylerde ne gerekiosa yapmadık mı bu achivement ı yanlışi bulduk yonetim olarak edit kapsamına girdiğini dusunduk. bu kadar isyan edip forumda bu kadar isyan eden arkadasların kalkıpda iş buraya kadar getirmesi beni gercekden sıktı. yapabildiğimizi yapıyoruz arkadaslar yapamadığımızı da yapamıyoruz yapamadığımızda seyler war bu cok acık.

rogların sorunu trinketse onuda test edip kapalı trinketler arasına sokarız. bunuda sorun etmeyiz. neyse soyluyucek cok sey war ama bu kadar la bırakalım konuyu karsılıklı sinir bozmaya cevirmeyelim yardım etmek isteyen arkadaslarada kapımzı her zaman acık.

ha birde herkesi alıpda hemen yetki veremiyoruz bariz sebeblerden o yuzden bu gm al yetki ver de dediğiniz kadar kolay bir iş değil

Edited by Gintama

O TRİNİNKET SADECE ROGLARDA BOZULUYO DEMİ WARİORLARDA BÖLE BİŞEY OLMUYO 15K VURDUMU BUZAMANA KADAR GÖRMEDİM
ENFAZLA BGLERE 5K VURDUM ODA BUFLA DOLUYDUM :)

NEYSE GMLER FAZLA YÜKLENMEMEK LAZM OLARINDA OLASILIĞI KISINTILI BİLİYORUM ÇÜNKKÜ BEN DE Bİ ARA SERVURLARLA URAŞTIM PİYASADAKİ SERVURLAR KISINTILI ANCAK DÜZELEYE BİLRSEN DÜZENLERSİN ONO İÇİN DE BİZZARTA CALIŞMANLAZM Kİ KOTLARI BİLESİN
BAZI SERVURLAR VAR BAYA DÜZGÜN YABANCI TABANLI AMA ONLARDA BİZM GİBİ 150ONLİNE DEHİL 1000KLERCE KİŞİ OLDUĞUNDAN DÜZELTİLİYO
YANI BİEY VERİNCE ALMANDA LAZAZIM DEMİ :) (BAŞ HARFİ PARA ) İMKANLAR KSINTILI OLUNCA SERVRUDA OKADAR OLUR.AMA OKADAR ONLİNEYE İYİ SERVURDAYIZ YAPCAK BİŞEY YOK AMA GMLER ŞUNU YAPA BİLİR O İTEM BOSTAN CIKMAZ BU KADAR ÇÖZÜLE BİR DÜZELENE KADAR DÜŞMEZ ÖNERİDİR :)

gmler şimdi catalizmle uraşcaklar ozaman düzelir merek etmeyin.ve bu 4.0.1 paha nezeman geçilcek ......*?

NEYSE SAYGILAR HERKEZE.

Edited by huseinhan

Arkadaslar bu tip roglar cok vuruyor ve benzeri sorunlar icin 4.0.1 pacth ini bekleyin hemen hersey eşitleniyor :D
yahu item kombinasyonu bakımından enttreriden daha iyi kaç rogue var hadi varsada 1 item farki var ben okadar neden vuramıyorum kalkıp banada oyunu bilmiyorsun demeyın lütfen trinkette sorun vardır muhtemelen
Bu Tirnket Bi Rogda Degilki Bütüm Melee Classlarda Kullanan Vardir Niye Ben Abarti Dmg Geçemiyorum ?
yahu rogue hariç hiç bir clasda okadar damage arttiran talent yokda ondan weny trınketın statslarıda binince abarti damage çıkıyo ortaya
raad ol geniş takıl

Edited by Naaru

Ya Sunu Tartisma Ortamına Cevirmeyin O Zaman Warriorlar Oynamasin Sizin Dediginiz Gibi Bakarsak Olaya Ben Class Dengesi Yok Diyorum Sahsen Bi Warrior a Vurdugum Dmg yi Bi Warlock a Vuramiyorum Mehmet Amenna Hos Guzel Ambush Tabi Abarti Vurcak Ama Sub Rog un O Kadar Dayanabilmesi Normal mi O Zaman Pve Giyen Bi Class in yani Heleki Bu Plate Bile Degil Leather Giyen
açıkcası evasion du sanırım skil adi açınca pve setle %116 dodge oluyo pvp setle %76 felan caster clas hariç face to facede 5 dakika en fazla 10k damage alarak dayanabilirim. amacım tutmaksa adamı
bence çok güzel saçmalımışssınız bi ara patch gelmişti eskisi kadar vurmuyorlar he armor penet ve resi de problem olabilir ama trinket yüzünden 1400 ap yüzünden bi roque 15k vurabilir mi ve ya 700 agi?herkes roquelerden ağlıyor neden bi paladinde cıkıp aga bizim seal of lightımız buglu demiyor esas buglu olan o o kadar roque bu kadar vuruyor diye aglayan paladinlerin hiç mi hiç hakkı yok bgleri geçtim artık arenalarda bile bu lightla giriyorlar ve adam 2-3 skile 15-20k ya yakın heal alıyor esas adaletsizlik burda ayrıca bütün rquelere genelleme yapmayın lütfen ss alın kim vurduysa koyun

Edited by Edyy

Light la Holy Harici Gezmedim Gezmemde Zaten Command Varken Herneyse Buglu Olabilir Kullanmadigimdan Pek Bilmiyorum
Peki Erdi Senin Classin Sadece 3 Dotla 1133 Resili Birine 22k Damage Gecmesi Normal Bişi mi :) Senin Niye Sesin Cikmiyo :)
ne kadar sürede?varsa iddiası olan çok vuruuyor diye gelsin deniyelim bi sataşılmadık priest kaldı onada sataşın
Bi Tarafimdan Yazmadim Indirdim Priyi Actik Dueli Sadece Dot lari At Dedim Yedigim Dmg i Oraya Yazdim
görüyorum ki burda class larda yada itemde bir bozukluk yada bug yok asıl sorun oyuncularımızın çok damage alıyorum diye önüne gelen clasi suçlamasından kaynaklanıyor.

bu konu içerisinde geçen bir kaç belirsiz emareye cevap vermek istiyorum.

Rogue : Son 1 2 aydır ve her nedense death bilmem ne trinketi yaygınlaşmaya başladığında roguelerden şikayetçi olunmaya başladı biz yaptığımız her updatede özellikle class skill damage aralıklarını kontrol eder ve öyle yaparız ki yusuf bu konulara çok titiz yaklaşır patlatıyor.
Paladin : Hiç bir paladinin haberi olmaz t9 set set bonus ları kapatıldı nedenini bilen oyuncu sayısı bir elin parmağını geçmez neden dürüst davranıp bizlere paladinde how skili ile abarti damage yapıyor set bonusdan kaynakli dediler Bizzat test edip kapattırdım işin ilginç tarafı bu bugu bilip kullanan oyuncular daha sonra aa set bonus kapatılmış neden diye ticket açmaya başladılar.
Priest : melee atağı hiç olmayan ve cast lı skili nadir olan bir shadow talente sahip bir class olan priestin tek + özelliği dotlarıdır. Bu tıpkı roguenin ambushla anlık 10k damagesi yada paladinin kanatla yaptıgı muhteşem damageler gibi ama öldürme şekli biraz farklı zamanla ( Dot damagesi en yüksek class priesttir )

şimdi sizlerin gmler ilgilenmiyor dediğiniz anlarda online olduğumuzy belirtmedidik diye lfg den yazılan bir çok yazınıza şahit olmadım değil gün içerisinde kimsenin haberi olmadan küçük ama önemli neredeyse 40 sorunu hallettik ilerde karşınıza çıkacak bu yenilikler yusuf ve aurel de sizlerin israrla buglu oldugunu düşündüğünüz rogueleri bizzat bir çok rogue oyuncumuz la test etmişlerdir.

Server'imiz orjinal değildir müşteri memnuniyeti bu nedenden dolayı orjinal serverlardaki gibi ön planda değildir gm likten en ufak bir çıkarımız yokken sizlerin yardım isteklerinizi yerine getiriyoruz.

Konuyu daha çok dağıtmak istemiyorum ve sorunlu dediğiniz classlar trinketler incelenip doğruluğu kanıtlanırsa düzeltilecek trinket sorunsa eğer Kapatılacaktır.