Jump to content
Posted
biz wtde 8 online arkadas olarak roglardan 15k yemekten bıktıgımız için ve bu sorunla gmlerimizin cok ilgilendigini gördüğümüz icin bırakmaya karar verdik
simdi bu baslıgın altında bir sürü reply olcaktır ama yazan arkadslardan ricam bakın faction sölemedim genel bi sorun bu
saygı gösterin lütfen

he rogda sorun yok diyen arkadaslar regal wow die bi server var fun icc itemleri dahil var npclerde gir dizbi rog bi castera 15 k vur seni istediin yerinden öpeyim cok denedim yok olmuyo arkadslar vurulmuyo

Featured Replies

wowun anlamını yitirmişken 10 tane gm açıklama yapsada pek değişiklik olucağını sanmıyorum önce zihniyetimizi çamur at izi kalsın mantalitesinden kurtarmalıyız.

Sırf buglu trinket dediniz diye bir çok kez alma imkanım olan itemi almadım ki daha sonra enttreri buglu demeyin diye umarım bir gün bana dil uzatılmaz bug kullanıyor diye benden hiç duymadığınız ve duyulmayacak cümlelerle karşınızda olucağım o vakit.

Açıklama için teşekkürler Yurias.
[quote name='cevat1992' timestamp='1289158574' post='279886']
rogueler orjinalde de pek farklı değiller aslında Shaddyriddle ın da dediği gibi trinkette sorun olabilir
[/quote]
rogue' ler orj min 1.000 resi sahip bir oyuncuya 6k'dan fazla vuramaz ben bladefish deyim gel denemyelim
ROGLARI İNCELEDİM ORJİNELDEDE AYNI BEYLER O TRİNKET SAĞLAM TİRNKET BOZUKLUK FELAN YOK ORDAA VURUYO 10K KADAR HABERİNİZ OLSUN OZELİKLE CLOTLULARA .ASIL WARRİOR DAMEGESİ NEDEN DÜŞÜK ONU CÖZSÜNLER DİCEM ODA ORJİDE AYNI YANİ SORUN BİZZARTIN YAMALANMASINI BEKLİCENİZ 4.0.1 YAMASINI OZMAN İŞLER DEŞİCEK.
NOT:TAMAM FAZLA VURUYO BUG KULANAN ROGCULAR VAR SADECE BİTANE ONUDA HERKEZ BİLİYO :)
SAYGILAR.

Edited by huseinhan

o trinketi takan sadece roglar değil diğer classlar da baya bi vuruyo arada paladinler stun-kanat ardından divine stormlar 6k falan vuruyolar sanki yani elimde ss falan yok çok da üstünde durmadım zaten ama şimdi 6k mı ee yani? dicek belki pek çok oyuncu ama paladinlerde ele gelir bir armor penetration yoktur e bende de 25 armor var pvp sette frost presence açıkken yani %60 damage reduce bunun üstüne birde frost presden %8 reduction bir de resilience eklerseniz divine storm gibi %115 weapon damage yapan bi skillin 6k vurmaması lazım. Tabi belirtiyim 6k yedim demiyorum çünkü çok dikkat etmedim paladinlerden gelen damagelara ama bundan sonra combat logdan bakarım daha dikkatli bi biçimde damagelara. Ayrıca kendi paladinimle seal of light denemesi yaptım yaklaşık her 5 meele swingden 4ünde heal aldım skill falan atmadım hiç orjinali nasıldır bilemiyorum ama bildiğim bir şey yavaş bir silahla kullanıyorsanız heal alma şansınız daha yüksektir bir two hand silahın da hızı yavaş olduğundan heal verme şansı yüksektir tabi (%80 midir bilemicem). Tabi bu arada açılan bufflar vs demişken neden kimse ashen verdict yüzüklerinden bahsetmiyor her vuruşta ap veya sp buffını koşulsuz veriyorlar.
22 dmg i 1 snde yapmıyoırum farkındaysan 10-15 sn gibi bi sürede yapıyorum varsa sıkıntınız probleminiz söleyim gme varsa bi şey düzeltsinler
taylan şuda var ama benim bildiğim kadarıyla her melee attackta heal vermemesi gerekiyor belirli bi şansla veriyor paladinin zaten 3-4 vurus skiliyle cok abartı heal alıyor tamam belki aldığı heal normaldir ama her melee attacktada heal almaması gerekiyor
Olm şöyle bir baktım,ne kadar çok yazım hatanız var ya :D.Tamam,bir tane iki tane olur da... (Pacht değil Patch,Archi değil Achi,Tirnket değil Trinket vs..)Sizdeki sinirden olsa gerek,umarım öyledir :D.
priest dotlarının neden çok vurduğunu merak ediyorsanız priest skillerini inceleyin shadow priestlerde 3 dot olur 2si instant castken birinin cast süresi vardır (vampiric touch) eğer tutup da vampiric touchı cleanse ederseniz istant olarak 6k shadow damage (resilie göre azalıyor) yersiniz onun dışında mind blast cooldownı olan bir skill bir mage veya warlockun castli bir skilli kadar güçlü değildir talentla yan etki olarak aldığınız healı keser mind flay az vuran amacı rakibi uzak tutmak ve dotlara zaman kazandırmak olan bir skilldir. Yani priestin asıl damageı 2si silinebilir olan 3 dota dayanıyo yani bir priest dotları dikkatli bi şekilde silinirse oldukça az damage verebilir. Ben priest oynarken priestlerin shadow word: death skilli bozuktu bilmiyorum şimdi nasıl normalde bu skilli attığınızda hedef ölmüyorsa belli bir miktar damage castera da vurur. şimdi ise priestlerde dispersionda sorun var normalde gaz formda bi priest stun yemez ama ben atıyorum yiyorlar yaptım oldu yani.
Yahu vursun yada vurmasın haddinden fazla procluyor mu? Procluyor bitti kim takarsa taksın umrumda değil fazla proclayan trinketler ya düzenlensin yada kapatılsın trinketler arada sırada açılıp kullanıcılara olağanüstü güçler veren eşyalardır bunların sürekli açık kalması oyuncuları da olağanüstü yapar +700 agi alan, +700 haste yada +700 crit alan bir adam 2 günlük te olsa imba olur başımıza.

Gm' ler ilgileneceklerse bu sorunlar ciddilerse ben tek tek tüm bozuk trinketleri ve nasıl düzelebileceklerine dair yorumlarımı sunabilirim.