Jump to content
Posted
gm abiler suna bi el atın normalden daha fazla heal veriyo. speelbookta seal of lightın yerini bilmeyenler simdi seal olarak onu kullanıyo yanında bi heal olmadan retri paladinler benden cok heal atıyolar :S:S:S
  • Replies 62
  • Views 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Teşekkürler onebe clasindakı bir bugu bildirmekle oldukça dürüst davrandin akşam hatri sayilir bir ödülle bende iyi niyetimi göstermek istiyorum sana :)
bende bildiriyim wrath staff isterim bizzat yusuftan :D

pala balonu kırma mage'nin ice zımbırtısnı normalde cast edilen mass dispel büyüsü yapması gerekiyor fakat dispel magic büyüsü yapıyor onuda düzeltirseniz iyi olur ayrıca calısmayan skill ve talentları topic açıcam artık yeter 1-2si düzelir belki :D

Edited by Edyy

• Author
[quote name='Yurias' timestamp='1289225040' post='279940']
Teşekkürler onebe clasindakı bir bugu bildirmekle oldukça dürüst davrandin akşam hatri sayilir bir ödülle bende iyi niyetimi göstermek istiyorum sana :)
[/quote]

daha güzel bi wt için bugla değil oyunculukla ön plana cıkılması tek temennimiz
[quote name='marvellous' timestamp='1289227150' post='279946']
gm onebe tribünlere oynuyor :P
[/quote]
:lol: :P
[quote name='huseinhan' timestamp='1289224315' post='279939']
ona yeterince ders verdim sorcak bişey yok :)
[/quote]

mageye dsarm nasıl atılır onun dersini verdi.
[quote name='Naaru' timestamp='1289229178' post='279953']
[/quote]

Sende bug la nasıl oynanır onun dersini verdin :)
[quote name='nuttella' timestamp='1289229676' post='279955']
[/quote]
sen de o kullanıcı ismine o avatar uyar mı dersini verdin. :P
Naaru, on 08 November 2010 - 05:12 PM, said:

nuttella
Sende bug la nasıl oynanır onun dersini verdin

alkışlıyorum seni ama bug hek yapsak olurmu

Edited by huseinhan

[quote name='nuttella' timestamp='1289229676' post='279955']
[/quote]

bugdan aglayana bakın 15 k rune tap atan benim sanki.

Edited by Naaru

• Author
[quote name='marvellous' timestamp='1289227150' post='279946']
gm onebe tribünlere oynuyor :P
[/quote]

trbunlere oynayacak bişe yok sende istemezmisin keyifli bir oyun hakkıyla oynayan bi oyuncaya helal olsun demek roq bozuldu millet roq oldu lafım sana deil sen zatn roqtun paladin bozulmustu zamanında herkez paladin oldu lock 30 40 k vuruyodu herkez lock kastı bumudur oyunculuk bumudur oyundan keyif olma :S
onebe emin ol şu andan itibaren saygı duyduğum oyuncular arasına girdin tribunlere oynama cümleside takılma amaçlıydı :) ama roguede bug yok bari sen deme bunu yahu :D

Konu Dışı : benim anlamadığım asil şey :D geçen yaptığımız arenada isim vermeyiz siz değilsiniz onebe bir dps bir heal rakibimizin ikiside duvara vermişler sırtlarını 2dk bekledik çıkacakları yok :D en son fear atalım dedik.Rogue bu kadar korkulur bi hal mi aldı heleki ben en fazla plateye 5k vururken :D
[quote name='marvellous' timestamp='1289230850' post='279960']
onebe emin ol şu andan itibaren saygı duyduğum oyuncular arasına girdin tribunlere oynama cümleside takılma amaçlıydı :) ama roguede bug yok bari sen deme bunu yahu :D

Konu Dışı : benim anlamadığım asil şey :D geçen yaptığımız arenada isim vermeyiz siz değilsiniz onebe bir dps bir heal rakibimizin ikiside duvara vermişler sırtlarını 2dk bekledik çıkacakları yok :D en son fear atalım dedik.Rogue bu kadar korkulur bi hal mi aldı heleki ben en fazla plateye 5k vururken :D
[/quote]

distract gibi bi skill olması lazım onu atınca yönü değişiyodu sanki biz öyle yapıyoduk :D
[quote name='Naaru' timestamp='1289229985' post='279958']
bugdan aglayana bakın 15 k rune tap atan benim sanki.
[/quote]
Vampiric bloodla 15k heal alıyosa silsin charı vampiric bloodsız 15k heal alıyosa 50k hpsi varmış. Bende 33k hp var 11k heal geliyo rune tabla.

Edited by dementor

[quote name='marvellous' timestamp='1289230850' post='279960']

[/quote]
unholy düzgün çalışsa rogueların çok başı ağrır ghoul stun atıyor alan slow var gargoyle stealthen görebiliyor vs
[quote name='dementor' timestamp='1289232680' post='279963']
Vampiric bloodla 15k heal alıyosa silsin charı vampiric bloodsız 15k heal alıyosa 50k hpsi varmış. Bende 33k hp var 11k heal geliyo rune tabla.
[/quote]

rune tap normal çalışmıyor glyphs i takınca party e atcagı heali kendinede atıyor çıkar glypgs i dene bak.
[quote name='Naaru' timestamp='1289233378' post='279965']
rune tap normal çalışmıyor glyphs i takınca party e atcagı heali kendinede atıyor çıkar glypgs i dene bak.
[/quote]
improved rune tab ile %20ye çıkıyor skillin değeri glyphi takınca da %10 daha değer kazanıyor ayrıca pt elemanlarını da %10 healliyor yani dknın kendisinin alması gereken heal %30 dediğim gibi 33k hpde 11k heal alıyorum hadi %30 değil %33 heal veriyo olsun maks bozukluğu %3