Jump to content
Posted
gm abiler suna bi el atın normalden daha fazla heal veriyo. speelbookta seal of lightın yerini bilmeyenler simdi seal olarak onu kullanıyo yanında bi heal olmadan retri paladinler benden cok heal atıyolar :S:S:S
  • Replies 62
  • Views 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

[URL=http://img294.imageshack.us/i/98729392.jpg/][IMG]http://img294.imageshack.us/img294/9374/98729392.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
gelen healı burdan görüp hesaplayabilirsiniz tabi glyphin tanımlamasını tekrardan okudum açıkçası etkisinin nasıl olması tartışmaya açık gerçekten yani %20 healı %10 arttırıp %22 heal mı vermesi gerekiyor yoksa %10 ekleyip %30 mu yapması gerekiyor ayrıca parti elemanlarına %10 heal verirken bu parti elemanlarına aslında dknın kendisi de dahil mi gerçekten Bl!zz pek açık konuşmamış orjinaline bakmak gerekir ki artık orjinalde bu skill değişti biz de 4.0.1 itibariyle daha az rune tap görücez eğer ki death kngihtlarımız inatla blood oynamazsa
haklı olabilirsiniz rune tab %10 ekstra heal veriyor olabilir ama unutmamak lazım dkların ghoul çıkarıp çıkardıkları ghoulu feda edip %40 heal alabilmeleri gerekir eskiden yamrı yumru bozuk dps öürlü bi ghoulumuz vardı artık hiç bir şekilde ghoul çıkartamıyoruz :) ha tabi bu %10 healı haklı göstermez eğer o %10 gerçekten bugsa ben o glyphi çıkartırım ama ghoulumu da isterim
[quote name='Shekoly' timestamp='1289231766' post='279961']
distract gibi bi skill olması lazım onu atınca yönü değişiyodu sanki biz öyle yapıyoduk :D
[/quote]

yürüyen playera atarsan yönü değişiyo ama sabit durana atarsan anca sağa yada sola bakar :D
[quote name='Yurias' timestamp='1289225040' post='279940']
Teşekkürler onebe clasindakı bir bugu bildirmekle oldukça dürüst davrandin akşam hatri sayilir bir ödülle bende iyi niyetimi göstermek istiyorum sana :)
[/quote]

Yurias bunu oyundan bildiren kişi bendim sana ödülde falan gözüm yok no problem=))
bug ı ilk defa duyuyo gibi yapmanda beni çok şaşırttı doğrusu =)
art niyet seziyorum !

holy palanın 5-6 saniyelik bi sürecte 22k mana doldurduguna da şahit oldum arenada.Paladinlerin niye öküzlemesine resillience gem abandıklarını anlıyorum =)
yolunu bulmuşlar.
bir arcane mage in 4-5 kişiye kadar mana shield ile tanklayabilmesi ne kadar doğru ?
dk nın 10k+ rune tap atabilmesine ne demeli ?unholy calışmıyor diyemi şişirdiniz yoksa blood dk ları ?
mage molten armor atınca veya shaman lightning shield açınca sap yememelerine ne demeli ?
dk nın havada iken veya hareket halinde iken death grip atıyor olabilmesine ne demeli ?
şimdi bunları söyledim diye teşekkür falan beklemiyorum tabi senden.osmanım sende yanlış anlama beni seninle alakası yok olayın.
Shadow priest dmg ları neden düşük ? adamlar sadece devo. plague atarak dmg yapmaya calışıyorlar.
şimdi sana soruyorum Yurias daha önce ne zaman insanlara teşekkür ettin böyle ?binlerce bug konuşuluyor burda.
Yurias sen oyunun keyifle oynandıgına inanıyormusun ?
Not : Onebe wt de tanıdıgım en temiz insandır , birebirde görüşürüm kendisiyle realde.
eywallah.

Edited by engincel

valla ben 2 aydır söylüyorum buglu olduğunu ödül mödül bişey yok :lol:
[quote name='Edyy' timestamp='1289240755' post='279983']
valla ben 2 aydır söylüyorum buglu olduğunu ödül mödül bişey yok :lol:
[/quote]
Erdi sen priestin dreamwalker bugınıda söledin ona ödül verildimi bari :D
bende paladin RV ve dkların death coil bugunı bildirdim ne oldu :D
bende paladin RV ve dkların death coil bugunı bildirdim ne oldu :D
[quote name='Nohutlupilav' timestamp='1289240909' post='279985']
Erdi sen priestin dreamwalker bugınıda söledin ona ödül verildimi bari :D
[/quote]

yok nejat hiç bişey bi wrath staff verseler ama hayır demem açıkçası :lol:
[quote name='engincel' timestamp='1289240353' post='279982']
dk nın 10k+ rune tap atabilmesine ne demeli ?unholy calışmıyor diyemi şişirdiniz yoksa blood dk ları ?
[/quote]

rune bapla +10k heal falan alınmıyor rune tap healının combat log ssini koydum oraya bak
[quote name='Edyy' timestamp='1289241618' post='279988']
yok nejat hiç bişey bi wrath staff verseler ama hayır demem açıkçası :lol:
[/quote]
Hehe :D açalım bu konuyu Yusuf a :P
[quote name='huseinhan' timestamp='1289223816' post='279936']
WARYA Bİ WARRİORDA BUG YOK SİNİR OLCAM Bİ BUGDA Bİ,ZDE OLSA şÖYLE 30K FİLAN VURSAK :)
AMA NERDE 2K ZOR
[/quote]

:)
iyi niyetimede bi kulp takmanız şaşırtmadı desem doğru olur aslında.

Bu uygulamayı ben yeni başlattım ve bizzat ben üstlendim bana birebir clasındakı başka claslardaki yada al ver questlerındekı bugu ( benım bu skilim çalışmıyor denılen buglar değil ektsra özellik veren kolay yolla geçim sağlıyan buglardan söz ediyorum ) bu gibi bugları bildiren oyuncular tarafımdan ödüllendirilecekler.

Dün onebe ve bir başka oyuncuma üzerinde bulunan trinket ( bunu bildiren kımse olmadı daa önce) bozuk dediği için test ettim doğruladım onada hatrı sayılır bir ödül verdim.

Bundan sonrada bu yaklaşımlarım devam edicek benı ceza veren gm olarak görmenizi istemiyorum.

Üstüne basa basa söylüyorum bu skilim çalışmıyor diye bug bildirdim demeye gelmeyın o tarz bozukluklar yusuf tarafından gece gündüz araştırılır doğrusu bulunana kadar çalışmaları devam etmektedir , sürekli açılan trinket al ver questlerı log lara işlenmeyen ard arda alınan questler statsti bozuk skiller bildirin ödülünüz benden.

Edited by Yurias

Needle-Encrusted Scorpion 5 man drobu arp acan trnkette kapatıldı zamanında duzeltılıcek dıye ne kadar oldu kapanalı ben hatrlamıyorm 5 mı 6 aymı oldu kapatılıyor ole kalıyor genelde ıns yıne böyle olmaz
[quote name='Fluu' timestamp='1289314852' post='280024']
Needle-Encrusted Scorpion 5 man drobu arp acan trnkette kapatıldı zamanında duzeltılıcek dıye ne kadar oldu kapanalı ben hatrlamıyorm 5 mı 6 aymı oldu kapatılıyor ole kalıyor genelde ıns yıne böyle olmaz
[/quote]
kapatılanlar listesine yeni trinketler ekleniyor sadece :D üstelik Needle-Encrusted Scorpion çok garip bir sebepten kapatıldı sebebi verdiği buffın işaretinin dkların mark of bloodıyla aynı olmasıydı doğrudur şekil aynı fakat aynı şekilde başka buff ve skiller de var yani ne olcak onlar da mı kapatılcak?
Bişeyleri düzeltmek yerine kökten yok edin kolay olan bu nasıl olsa dimi?
[quote name='dementor' timestamp='1289316070' post='280026']
kapatılanlar listesine yeni trinketler ekleniyor sadece :D üstelik Needle-Encrusted Scorpion çok garip bir sebepten kapatıldı sebebi verdiği buffın işaretinin dkların mark of bloodıyla aynı olmasıydı doğrudur şekil aynı fakat aynı şekilde başka buff ve skiller de var yani ne olcak onlar da mı kapatılcak?
[/quote]
kapatılma sebebı bu dııl dımı dalga gecıyorsun :D
fos trinketi kapatılmıştı zaten blood drain de kapalı (niye ki?) toc raid eventi çalışmıyor icc trinketleri kapatıldı ulduar trinket bosslarına ulaşılamıyor ön bosslar bozuk heliondan trinketler alındığında da muhtemelen aynı curcuna olcak o trinketler de kapatılcak. Geriye use komutlu trinketler kalıyor. Magnos bişileri çözene kadar sanırım onlara kaldık.
[quote name='Fluu' timestamp='1289316595' post='280030']
kapatılma sebebı bu dııl dımı dalga gecıyorsun :D
[/quote]
benim bilgim bu yönde zaten çok sık proclayan bi trinket de değildi geriye başka bir açıklama da kalmıyor
[quote name='marvellous' timestamp='1289240084' post='279981']
yürüyen playera atarsan yönü değişiyo ama sabit durana atarsan anca sağa yada sola bakar :D
[/quote]

tamam işte sırtı boşa çıkar dalarsın sen de:D
fear fear daha iyi oluyo dört bi yana koşuyolar korkudan :D
yapıcı değil yıkıcı yorumlarınız var dağıtmak en mantıklısı.

açıklama için teşekkürler yurias.
[quote name='marvellous' timestamp='1289317413' post='280043']
yapıcı değil yıkıcı yorumlarınız var dağıtmak en mantıklısı.

açıklama için teşekkürler yurias.
[/quote]
yapıcı yorumu da sen yap o zaman abi :D
[quote]mage molten armor atınca veya shaman lightning shield açınca sap yememelerine ne demeli ?[/quote]
Yazdığınız bugları not alıyorum gece uyumadan okuyorum hayal kuruyorsum keşke gerçekten öyle buglar olsa ne güzel olurdu diye..

[quote]bir arcane mage in 4-5 kişiye kadar mana shield ile tanklayabilmesi ne kadar doğru ?[/quote]

Gayet normal