Jump to content
Posted
gm abiler suna bi el atın normalden daha fazla heal veriyo. speelbookta seal of lightın yerini bilmeyenler simdi seal olarak onu kullanıyo yanında bi heal olmadan retri paladinler benden cok heal atıyolar :S:S:S
  • Replies 62
  • Views 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Aynen bu olaya lol dan başka birşey denemez zaten
[quote name='engincel' timestamp='1289240353' post='279982']
bir arcane mage in 4-5 kişiye kadar mana shield ile tanklayabilmesi ne kadar doğru ?
[/quote]
mage tanklamaz kavramları karıştırmayalım siz arcane magee hasar verirken sürekli bir absorb ve canının inmediğini görüyorsanız o magein sürekli manası gidiyordur Bl!zz skill vermiş adamlar kullanıyor ha belki haddinin üstünde absorb ediyordur denensin bakılsın test edilsin ama haddinden fazla absorbda server birinciliğini ben sacred shielde veriyorum kendimce 500 maks 600 absorb etmesi gereken bi kalkan altı üstü ama benim skill attığım paladin üstünde absorb yazıları çıka çıka arathi basinde base alıyo
Base Aliyosa Harbi Sorun Var Demektir Divine mı Acmis O Ne Ole

Edited by WeNy

[quote]mage tanklamaz kavramları karıştırmayalım siz arcane magee hasar verirken sürekli bir absorb ve canının inmediğini görüyorsanız o magein sürekli manası gidiyordur Bl!zz skill vermiş adamlar kullanıyor ha belki haddinin üstünde absorb ediyordur denensin bakılsın test edilsin ama haddinden fazla absorbda server birinciliğini ben sacred shielde veriyorum kendimce 500 maks 600 absorb etmesi gereken bi kalkan altı üstü ama benim skill attığım paladin üstünde absorb yazıları çıka çıka arathi basinde base alıyo[/quote]

Aynen taylan ki fazla absorb etme durumuda yok 2 skillde biter mana shild in absorbu lakin 4-5 kişinin arasındayken sürekli spawnlayarak gittiğimiz için cd siz bir skill sürekli açabiliyoruz manamız bitene kadar
[quote name='WeNy' timestamp='1289558581' post='280343']
Base Aliyosa Harbi Sorun Var Demektir Divine mı Acmis O Ne Ole
[/quote]
divine açsa bu sefer bayrağa yıklayamaz sacred shield açtı bunu yapan kişi bug yapıcağını falan hiç düşünmediğim biri o yüzden skillin bozuk olduğunu düşünüyorum arkadaş holy paladindi elbette armoru yüksek tabi kalkanı var resilienceı da yüksektir elbette yeni bi char değil ilk başta bi süre auto attack yaptım base almasını bozmak için boyuna absorb dedi sonra farkettim ki absorb olunca base alım casti bozulmuyo ben de skill atmaya başladım hem speel hem fiziksel saldırdım ki hem armor hem de spell penetrationım var üstüm başım da ezik değil 500 absorbu geçememe ihtimalim yok ama göz göre göre base gitti
[quote name='dementor' timestamp='1289581566' post='280374']
divine açsa bu sefer bayrağa yıklayamaz sacred shield açtı bunu yapan kişi bug yapıcağını falan hiç düşünmediğim biri o yüzden skillin bozuk olduğunu düşünüyorum arkadaş holy paladindi elbette armoru yüksek tabi kalkanı var resilienceı da yüksektir elbette yeni bi char değil ilk başta bi süre auto attack yaptım base almasını bozmak için boyuna absorb dedi sonra farkettim ki absorb olunca base alım casti bozulmuyo ben de skill atmaya başladım hem speel hem fiziksel saldırdım ki hem armor hem de spell penetrationım var üstüm başım da ezik değil 500 absorbu geçememe ihtimalim yok ama göz göre göre base gitti
[/quote]

Ben 10k lık void in kalkanını açıyorum alamadığım oluyo yine. o absorbda sorun olabilir
bu arada sacred shield spell power dan etkilenir 500 600 değil de relentless gearda yanlış hatırlamıyorsam retri de 1.5k falan idi, 6sn de bir kendini yenileyebiliyor buff süresince bu absorb. Ha tabi 6sn olayı patlamıştır veya 5k 10k absorb luyordur orasını bilemem.
[quote name='NightMare' timestamp='1289608193' post='280398']
%75 civarı sp den alıyor sacred shield, yani sanırsam öyle bişi idi :D
[/quote]
evet öyle dr damage addonu ile baktım pvp setteki sacred shield absorbum 1550 gibi bişi
[quote name='NightMare' timestamp='1289608193' post='280398']
%75 civarı sp den alıyor sacred shield, yani sanırsam öyle bişi idi :D
[/quote]
evet öyle dr damage addonu ile baktım pvp setteki sacred shield absorbum 1550 gibi bişi