Jump to content
Posted
EVET YÖNETİCİ ARKADAşLAR SİZDEN 4.0.1 YAMASINA GEÇİş KONUSUNDA YORUM BEKLİYORUZ
NOT:meraktan ölcez artık :)
SAYGILAR.

Featured Replies

henüz ICC de bile ufak tefek buglar sorunlar varken classlar yerine oturmamışken ki Mangos bile patchın tamamını onaylayıpta dağıtmamışken henüz çok erken :)
[quote name='RaMuLda' timestamp='1289228671' post='279950']
Bildiğim kadarıyla 4.0.1 biraz zaman alacak bu yamada Bl!zz free serverlar için önlemler almış.
[/quote]

Bide bakıyorsun privateler geçemiyor muş bi ömür bu patch de kalıyormuşuz :lol: aman ya rabbi çekemem ben bu wotlk' i daha fazla en rezil ek paketti :rolleyes:
  • Author
aa evet ölebişey duymuştum.bu durumda zcatlyzmdede oynama şansımız olmucak gibi bişey işimiz zor :(

Edited by huseinhan

[quote name='RaMuLda' timestamp='1289228671' post='279950']
Bildiğim kadarıyla 4.0.1 biraz zaman alacak bu yamada Bl!zz free serverlar için önlemler almış.
[/quote]
daha önce de böyle bişi duymuştum
Pozitif olun. Pozitif olun . Rock'n Roll.eninde sonunda geçecek.Pozitif olun.
bişi olmaz bişi olmaz rahat olun cataclysmede geçeriz catactan sonraki yamalarada geçeriz rahat olun
Bl!zz olayı kolpa mangosa müdahale edemezler :D telaş yapmayın o konuda çalışmaları sürekli devam ediyor questlerin ne kadarı tamamlanmış falan filan devam ediyor hala
Blizzin private sunucular için yaptıkları kolpa değil Mangosu ve diğer butun yazılımları uzun süre uğraştıracak düzenlemeler yapılmmış.

En önemlilerinden biride 5 yıldır değiştirmedikleri Sunucu ile sizin aranızdaki iletişimi sağlayan komutları "opcode" değiştirmişler. hatta random bir yapıya getirilmiş şu anda bunun üzerinde çalışılıyor ama netice cataclysm cıkmadan belli olmaz.

Kısaca 4.x serisine geçicez ama eskisinden biraz daha uzun sürecek.
[quote name='Yusuf' timestamp='1289244841' post='279996']
Blizzin private sunucular için yaptıkları kolpa değil Mangosu ve diğer butun yazılımları uzun süre uğraştıracak düzenlemeler yapılmmış.

En önemlilerinden biride 5 yıldır değiştirmedikleri Sunucu ile sizin aranızdaki iletişimi sağlayan komutları "opcode" değiştirmişler. hatta random bir yapıya getirilmiş şu anda bunun üzerinde çalışılıyor ama netice cataclysm cıkmadan belli olmaz.

Kısaca 4.x serisine geçicez ama eskisinden biraz daha uzun sürecek.
[/quote]
beklerük
kolpadan kastım yapıyolar yapmasına da mangosta işler hala yürüyo :D ki en zor emulator kodlaması world of warcraftta var ama adamlar yine bayağı bi hızlı ilerliyorlar :)
mangos bu konuda bir bilgilendirme yaptı arkadaşlar geçiş biraz zaman alıcak araştırırsanız görüceksınızdır yalnış hatırlamıyorsam şimdiye kadar olan patch lerin codesleri aynı iken cata.. codesleri çok çeşitli yada farklı bekleyip yeni bir bilgilendirme beklicez mangosdan
Blizzardın private serverları zorlaştıracak bişeyler yaptıgını bende duymuştum umarım catacyslm oynayabiliriz buglu filan hiç önemli degil yeterki sorunsuz geçelim ve oynayabilelim B) B)