Jump to content
Posted
Arkadaşlar Ben Wturk e geri döndüm belki tanıyanlar vardır Jeton TBC döneminde oynuyordum :) Neyse işte TBC den kalan 70 Lvl Feral Dru vardı onla devam edim dedim Talent i sıfırladım yeniden bir düzenliyeyim diye Resto Talentindeki Omen Of Clarity Tam olarak bu olmayabilir adı bu talent e verdim ama skill kitabımda yok yani basamıyorum ek olarakda trainer dan cat görünmezlik skilini trainlememe rağmen cat görünmezlik skili yok ne yapacağımı şaşırdım bunları geri nasıl düzeltebilirim hiç bir fikrim yok yardım ederseniz sevinirim Saygılar...

Featured Replies

[quote name='jelibon23' timestamp='1289232468' post='279962']
Arkadaşlar Ben Wturk e geri döndüm belki tanıyanlar vardır Jeton TBC döneminde oynuyordum :) Neyse işte TBC den kalan 70 Lvl Feral Dru vardı onla devam edim dedim Talent i sıfırladım yeniden bir düzenliyeyim diye Resto Talentindeki Omen Of Clarity Tam olarak bu olmayabilir adı bu talent e verdim ama skill kitabımda yok yani basamıyorum ek olarakda trainer dan cat görünmezlik skilini trainlememe rağmen cat görünmezlik skili yok ne yapacağımı şaşırdım bunları geri nasıl düzeltebilirim hiç bir fikrim yok yardım ederseniz sevinirim Saygılar...
[/quote]
invıs skılıne bısey dıyemem ama omen pasif bı talent tıklanmıyor acıldıgı zaman bır buyuyu hıc bı cost olmadan kullanıosn (kedıde energy bearda rage agac moonkın vs mana ıstemıyor)
Omen Of Clarity zaten spell bookta görünmüyor, zaten kendi kendine çalısan bir skill, zaman zaman clear casting buffının açıldığını görürsün :) prowl için birşey diyemeyeceğim, bir gm e danış, olmadı silip bidaha verirler skillerini.

Edited by NightMare

• Author
Teşekkürler Yardımlar İçin TBC de basılıyordu o yüzden :) Prowl inş. Bir GM danışarak alırım :)