Jump to content
Posted
[quote]Posted Yesterday, 05:29 PM
Site bir kaç gün kapalı kaldı açıldığında eskilerden birilerini gördüm sanki :) buralardaysanız bu konuya yorum bırakmadan kaçmayın :)[/quote]

Selamlar,
Öncelikle bu başlığın amacı sohbet amaçlıdır zaten konuyu nereye açtığım belli :)

Uzun süredir wt biz üyelerine karşılıksız hizmet vermektedir bizlere böyle bir ortam oluşturdukları içinde yetkililere teşekkürler.

Wotlk a geçiş zamanında oyuna ara vermiştim yaklaşık 2 sene oldu kendimce ara vermemin iyi olduğunu düşünmeye başlamıştım çünkü oyunu unuttum ve hiçte aklıma gelmiyordu kısaca sıgara içenler bağımlılığın ne olduğunu iyi bilirler ben wow u içtiğim sıgara olarak görüyorum :)Bu zaman zarfından sonra (keşke msn adresimi değiştirseymişim) oyundan bazı arkadaşlar msn den oyunla iligi birşeyler söylemeye başladılar tabi doğal olarak bendede bi istek başladı bi müddet tuttum kendimi ama olmadı ilk olarak pathleri indirdim ve wt reamlimi yazdıktan sonra daldım oyuna ve açtım who listi ama ne görim hiç birtane tanıdık yok oyunda bir iki tur attıktan sonra çıktım oyundan oyuna girerken böyle olacağını düşünmemiştim durumu eski oyunculardan birine anlattım msn den kardeşinin oyunda olduğunu söyledi birazda olsa sevindim tabi oda eski bir oyuncuydu narsil :) Herneyse başladık oyuna Arcanum guildi ile tanıştım daha önceden ally de olduklarını biliyordum çok iyi ve bilgili oyuncuların olduğu sakin bir guild halada bu guildteyim gerçi bu sıralar pek girmiyorum iş yoğunluğu sebebiyle neyse ben çoğu eski oyuncunun nickini değiştirdiğini duydum bi kaçıyla görüştüm oyundan bilmedikelrimde vardır diye ayrıca muhabbet ve sohbette olsun diye böyle bi topic açma gereği duydum Deathrain Council, Outriders, Nebuchadnezzar guildinde bulunmuş ardaşlar hatta redsky dada oynamış oyuncular burdaysalar en azından ses diye post atabilirlermi :)

Birde o dönemlere ait ss ler varsa elinizde paylaşırsanız sevinirim bendeki ss lerin hepsi yandı dağa doğrusu eski hdd yanmıştı bir sürü ss ve videolarım yok oldu.

Teşekkürler.

Edited by RaMuLda

• Replies 77
  • Views 21.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

[quote name='DissAble' timestamp='1298011164' post='283464']
disgust tiskust tiskast bisgust biscuigast (naile selam) :P
[/quote]

[b][color="#8B0000"]Üstad nasıl ürettin bu nickleri :P[/color][/b]

Edited by Athenaa

bisküvi yerken çıkan seslerden aklına gelmiş :D
[quote name='occi' timestamp='1298016798' post='283468']
[/quote]

[color="#8B0000"][b]Hayır bence bu adamın kesinlikle bir kedisi var :P[/b][/color]

Edited by Athenaa

[quote name='DissAble' timestamp='1298011164' post='283464']
hepsinde var idim reiizzz :D disgust tiskust tiskast bisgust biscuigast (naile selam) :P
[/quote]
Aleyküm selam :D Burada yazamayacağım sıfatlarla dolu bir sms alabilirsin en kısa zamanda :D
[quote name='Rokka' timestamp='1298031511' post='283479']
Aleyküm selam :D Burada yazamayacağım sıfatlarla dolu bir sms alabilirsin en kısa zamanda :D
[/quote]
satıcııııııııı :D manisa yollarında yalnız koydun beni tek başıma 5+1 eve çıktım duvarlar üstüme üstüme geliyo :D
[quote name='occi' timestamp='1298016798' post='283468']
[/quote]
seni de tanımış olduk orçun :D
[quote name='DissAble' timestamp='1298045138' post='283502']
seni de tanımış olduk orçun :D
[/quote]
Olm Orçun bitanedir. Ne diyosa doğrudur. Ayrıca Nail olm bak bu nargile işinden dolayı benden uzaklastıysan ölmeden alcam cocum :D
ggoker benm human magem nasılsın :D ben ömür hatırladınmı kardesım westfallde eart elemental farmlayan adam oyunu bana öğreten + ilk tigerimi alan yüce insan :D
slmlar arkadaşlar bende burdayım wt deki nicklerim lauzen blackwolf tanıyan tanımayan herkeze tekrardan slmlar umarım acılır da aradada da olsa gırerım wt ye :)
Askerden takipteyim sizi. Mayısta da aranızda umarım.
[quote name='prydomicus' timestamp='1297900048' post='283435']
seesssssss :) ayp ettin reis sen istedinde bizmi ses etmedik :)amaç tekrar bir araya gelmek ise biliyorsun reis istedigin clas istedigin meslek istedigin an :)(kemal)
[/quote]
Yuh benim tanıdıgım bi tane kemal vardı wturkde ezik bi prisi vardı eger sen oysan "Nerdeydin len bu zamana kadar" :P
Eski tanktan selamlar cajamangas ben hep wturkdeyim zaten beklerim eski nebuc veya deathrain ekibini :D
[quote name='RaMuLda' timestamp='1289257582' post='279999']
Deathrain Council, Outriders, Nebuchadnezzar guildinde bulunmuş ardaşlar hatta redsky dada oynamış oyuncular burdaysalar en azından ses diye post atabilirlermi :)

Birde o dönemlere ait ss ler varsa elinizde paylaşırsanız sevinirim bendeki ss lerin hepsi yandı dağa doğrusu eski hdd yanmıştı bir sürü ss ve videolarım yok oldu.
[/quote]
Ses! =)
O dönemlereden yüzlerce ss var, güzellerini seçip upload ederim ilk fırsatta.
Marvel-Deyzz-Jarlaxle-Sahmat ve Theanimal

Hepinizi saygıyla selamlarım Theanimal wt açılınca tekrar gelicez uzun bi aradan sonra
  • Author
[quote name='Canbass' timestamp='1298380037' post='283664']
Ses! =)
O dönemlereden yüzlerce ss var, güzellerini seçip upload ederim ilk fırsatta.
[/quote]

Slm can o ölüm yağmurunun hiç durmadığı günlere ait ss leri bekliyoruz :)
[quote name='RaMuLda' timestamp='1298384149' post='283668']
Slm can o ölüm yağmurunun hiç durmadığı günlere ait ss leri bekliyoruz :)
[/quote]
oda ne :D
hiç 60(vanilla)-70(tbc)-80(wotlk) olamamış roq martalos da buralarda=)
[quote name='NightMare' timestamp='1289265952' post='280007']
ses :) sadece nebuctaydım kısa bir sürede olsa :) suanda nightmarre ( biri nightmare aldığı için çift r ile :D ) ozamanlar hep pala sırf pala idim, şimdi nelf druid :D
[/quote]

sonradan birde human pala olmustu :)
[quote name='ShadyRIDDLE' timestamp='1289305764' post='280018']
Cult of Arcanum zaten Arcanum oldu ama önceden ally olduklarını bilmiyordum :unsure:

Ben yıllardır guildsiz takıldım ama oynadığım sıralarda en uzun "ve saz arkadaşları" guildinde takılmıştım :)
[/quote]

[b]cult of arcnumda değil The Cult of Arcanum du sonra bazı sebeblerden horde olundu ve guildin adı the cult of arcanum olarak bırakıldı offline charlara bakılırsa guild ismi duruyor arcanum apayrı bir guild olarak açıldı. The Cult of Arcanum Blue ve Vezir abilerim olduğu sürece var olucak arada gözükmesede online olarak wt tarihi boyunca var olucak :)[/b]
[b]bende orjdayım..ama fazla sürmeyecek gibi..[/b]

Edited by Deynekci