[quote]Posted Yesterday, 05:29 PM
Site bir kaç gün kapalı kaldı açıldığında eskilerden birilerini gördüm sanki buralardaysanız bu konuya yorum bırakmadan kaçmayın [/quote]
Selamlar,
Öncelikle bu başlığın amacı sohbet amaçlıdır zaten konuyu nereye açtığım belli
Uzun süredir wt biz üyelerine karşılıksız hizmet vermektedir bizlere böyle bir ortam oluşturdukları içinde yetkililere teşekkürler.
Wotlk a geçiş zamanında oyuna ara vermiştim yaklaşık 2 sene oldu kendimce ara vermemin iyi olduğunu düşünmeye başlamıştım çünkü oyunu unuttum ve hiçte aklıma gelmiyordu kısaca sıgara içenler bağımlılığın ne olduğunu iyi bilirler ben wow u içtiğim sıgara olarak görüyorum :)Bu zaman zarfından sonra (keşke msn adresimi değiştirseymişim) oyundan bazı arkadaşlar msn den oyunla iligi birşeyler söylemeye başladılar tabi doğal olarak bendede bi istek başladı bi müddet tuttum kendimi ama olmadı ilk olarak pathleri indirdim ve wt reamlimi yazdıktan sonra daldım oyuna ve açtım who listi ama ne görim hiç birtane tanıdık yok oyunda bir iki tur attıktan sonra çıktım oyundan oyuna girerken böyle olacağını düşünmemiştim durumu eski oyunculardan birine anlattım msn den kardeşinin oyunda olduğunu söyledi birazda olsa sevindim tabi oda eski bir oyuncuydu narsil Herneyse başladık oyuna Arcanum guildi ile tanıştım daha önceden ally de olduklarını biliyordum çok iyi ve bilgili oyuncuların olduğu sakin bir guild halada bu guildteyim gerçi bu sıralar pek girmiyorum iş yoğunluğu sebebiyle neyse ben çoğu eski oyuncunun nickini değiştirdiğini duydum bi kaçıyla görüştüm oyundan bilmedikelrimde vardır diye ayrıca muhabbet ve sohbette olsun diye böyle bi topic açma gereği duydum Deathrain Council, Outriders, Nebuchadnezzar guildinde bulunmuş ardaşlar hatta redsky dada oynamış oyuncular burdaysalar en azından ses diye post atabilirlermi
Birde o dönemlere ait ss ler varsa elinizde paylaşırsanız sevinirim bendeki ss lerin hepsi yandı dağa doğrusu eski hdd yanmıştı bir sürü ss ve videolarım yok oldu.
Site bir kaç gün kapalı kaldı açıldığında eskilerden birilerini gördüm sanki
Selamlar,
Öncelikle bu başlığın amacı sohbet amaçlıdır zaten konuyu nereye açtığım belli
Uzun süredir wt biz üyelerine karşılıksız hizmet vermektedir bizlere böyle bir ortam oluşturdukları içinde yetkililere teşekkürler.
Wotlk a geçiş zamanında oyuna ara vermiştim yaklaşık 2 sene oldu kendimce ara vermemin iyi olduğunu düşünmeye başlamıştım çünkü oyunu unuttum ve hiçte aklıma gelmiyordu kısaca sıgara içenler bağımlılığın ne olduğunu iyi bilirler ben wow u içtiğim sıgara olarak görüyorum :)Bu zaman zarfından sonra (keşke msn adresimi değiştirseymişim) oyundan bazı arkadaşlar msn den oyunla iligi birşeyler söylemeye başladılar tabi doğal olarak bendede bi istek başladı bi müddet tuttum kendimi ama olmadı ilk olarak pathleri indirdim ve wt reamlimi yazdıktan sonra daldım oyuna ve açtım who listi ama ne görim hiç birtane tanıdık yok oyunda bir iki tur attıktan sonra çıktım oyundan oyuna girerken böyle olacağını düşünmemiştim durumu eski oyunculardan birine anlattım msn den kardeşinin oyunda olduğunu söyledi birazda olsa sevindim tabi oda eski bir oyuncuydu narsil
Birde o dönemlere ait ss ler varsa elinizde paylaşırsanız sevinirim bendeki ss lerin hepsi yandı dağa doğrusu eski hdd yanmıştı bir sürü ss ve videolarım yok oldu.
Teşekkürler.
Edited by RaMuLda