Jump to content
Posted
madem kapalı bu allyde weny denilen arkadaş nasıl basıyo ss almadım ama o nasıl bastığını bastığını biliyo sıkışınca gene seal

gmler yapıyonuz bari tam yapın

Featured Replies

[quote name='Cuqqa' timestamp='1289568208' post='280359']
madem kapalı bu allyde weny denilen arkadaş nasıl basıyo ss almadım ama o nasıl bastığını bastığını biliyo sıkışınca gene seal

gmler yapıyonuz bari tam yapın
[/quote]

Sıkışınca serbest bilmionmu :unsure:
  • Author
[quote name='Gintama' timestamp='1289568682' post='280362']
nasıl yahu spell kapandı mı bi kişiye ozel acık kalmaz ki?
[/quote]

basan basıyor demekki var bişiler gene tam kapanmamış adam bastı Weny isimli arkadaş

nasıl basıldığını ona sorun şimdi ben bilmiyom yok yan yattı çamura battı ayakları çeker ha onun insanlığıdır o basamasa ben burda gelipde bu topiği açmam.
Bu Gunleride Gormek Nasip Oldu :D Sanirim Farm daki Kapismamizdan Sonra Yazdin Yeni Gördüm Bİlmiyorum nasıl Bİ Kullanici Arayüzün Var Ama Holy Light Attim Hatta Bi Ara Silence Geldi Afalladim Bu Arada Light Seali Hic Kullanmadim ki Bole Dusunmeni Saglayan Ne? Ilginc

Edited by WeNy

[quote name='Cuqqa' timestamp='1289568987' post='280363']
basan basıyor demekki var bişiler gene tam kapanmamış adam bastı Weny isimli arkadaş

nasıl basıldığını ona sorun şimdi ben bilmiyom yok yan yattı çamura battı ayakları çeker ha onun insanlığıdır o basamasa ben burda gelipde bu topiği açmam.
[/quote]

Bu Yorumu Sonradan Okudum Benim Insanligima Laf Edecek Adam Göremedim Daha Senin Bu Yazindan Kimin Ne Insanligi Varmış Belli OLuyor Beni Tanimiyorsun Bile Ama Ithamların Agır

Edited by WeNy

• Author
[quote name='WeNy' timestamp='1289571505' post='280365']
Bu Yorumu Sonradan Okudum Benim Insanligima Laf Edecek Adam Göremedim Daha Senin Bu Yazindan Kimin Ne Insanligi Varmış Belli OLuyor Beni Tanimiyorsun Bile Ama Ithamların Agır
[/quote]

başkası ne der bilmem keşke ss alsaydım.hayat uzun daha neler görceksin.yapmadığın bişi yüzünden seni yargılayamam ama yaptın . burdada yansıtmaya çalişiyorsun değişik. aslında bu senin suçunda değil demkki gmler tam olarak yapamamış bi yerde hala açıklık var. kapalı olduğunu bilseydim emin ol ki ss i burda görürdün. ben sadece ysaklandı olarak biliyordum o yüzden ss almadım. sonradan kapalı olduğunu öğrenince böyle bi topic açma ihtiyacı duydum.
Sana Burdan ne Diyebilirim Nasıl Bi Garanti Verebilirim Bilmiyorum Seal i Zaten Acmam la Can Gelmesi Bir Olmuyor Arada Sana Vurmam Lazim Durup Cast Ettigim ki Cast Süreside REtri iken Bayagi Bi Uzundur Seal Ise Instant BUnu Ayırt Edemiyorsun Yada Edemedin Player Saniyordum Yanılmışım Hakeza Degil O An Simdiye Kadar PvP de Beni Light Seali Ile Goren Varmiymiş?

Edited by WeNy

• Author
üstünde seal of light bufunu gördüm ben .açmamış olabilirsin belki bug halinde kalmıştır kendisi açılmış o olmuştur bu olmuştur . ben buraya gördüğümü yazıyorum farklı bişi değil.

ben burdan gördüm yazıcam yok ben açmadım diycen .hadi ben hakısızım tamam açmadın afferim

olaki ben haklıyım ispat edemiyorum gene bişi yok. sen oyununa bak ss alınca görürsün.
ben bugün bg'de baktım yoktu üzerinde. önceden varsa da üzerinde gitmiş. doğru düzgün oynuyordu.
Nasıl olur ya Allah Allah 1 charda 1 skill açık kalıcak? İlginç... :huh:
[b]yapmıstır weny yapmıstır cok kodlarla oynuo o hordeların yazısını falan görebiliyodu[/b]

Edited by Eudamoniaa

[quote name='etsw' timestamp='1289582691' post='280376']
ben bugün bg'de baktım yoktu üzerinde. önceden varsa da üzerinde gitmiş. doğru düzgün oynuyordu.
[/quote]

İyide ne farkederki fight esnasında bile seal değişeni gördük :) Anlık bi olay bi bakıyorsun üstünde command,right. vs canı azalınca light açan çok :)
Kesinlikle weny kullandı demiyorum görmedim bilemem.Ama bugı sömüren çok.Düzeltilmesi gerek

Edited by nuttella

• Author
skilleri karıştırmışım ben yanlış skillmiş benim gördüğüm . neyse özür filan diledim gmlerde kusura bakmasın onlarda özür dilerim.neyse uzamasın konu daha fazla kaybolun ulen.
Yav bu sealler birbirine çok benzio karıstırmıs olmayasin yasin 2 side sarı :D:D:D
[quote name='Cuqqa' timestamp='1289568987' post='280363']

[/quote]
yok aga sen yanlış bilion o Seal Of Corruption açmıştır sen 2sini karıştırdın sanırsam olsun insanlık hali
Oyunda GÖrüstük Ustumde Command Vardi Heal Attiktan Sonra Cıkan Hotu Görmüs Sheath Of Light i Seal Sanmis Neyse Kilit Cope xD Verdigimiz Rahatsizliktan Dolayı Ozur :P
ben demiştim yok üzerinde diye. sakalımız yok ki.
şaka şaka var. 2 kilo valla. tıraş olmam lazım :(
[quote name='Cuqqa' timestamp='1289602881' post='280391']
skilleri karıştırmışım ben yanlış skillmiş benim gördüğüm . neyse özür filan diledim gmlerde kusura bakmasın onlarda özür dilerim.
[/quote]

up