Jump to content
Posted
Evet arkadaşlar süperdi yani 40 kişi toplanmayı başardık gm'in eventinden daha zevkli oldu burası kesin. şimdi ssler.

[IMG]http://img413.imageshack.us/img413/268/wowscrnshot111510185522.jpg[/IMG]

[IMG]http://img245.imageshack.us/img245/4159/wowscrnshot111510191929.jpg[/IMG]

Hayvani horde arayışı

[IMG]http://img824.imageshack.us/img824/4048/wowscrnshot111510185833.jpg[/IMG]

Hayvani horde arayışı

[IMG]http://img508.imageshack.us/img508/2672/wowscrnshot111510192229.jpg[/IMG]

Sonrada hordeları stormwindın kapısından sokmadan elwyynden defettik ve onlara gittik :( iade-i ziyaret malum bayram
Ne Lady Gaga kaldı ne Thunder Bluff taki Dana bu arada danaya 15 kişi girildi bi sorun olmaz inşallah :(

[IMG]http://img207.imageshack.us/img207/856/wowscrnshot111510194651.jpg[/IMG]

[IMG]http://img210.imageshack.us/img210/191/wowscrnshot111510202422.jpg[/IMG]

[IMG]http://img404.imageshack.us/img404/9012/wowscrnshot111510202458.jpg[/IMG]

Silvermoondaki mor perdelerle çeşitli fanteziler:

[IMG]http://img717.imageshack.us/img717/6815/wowscrnshot111510204953.jpg[/IMG]

[IMG]http://img413.imageshack.us/img413/5761/wowscrnshot111510204840.jpg[/IMG]

Buda [For The Alliance!]

[IMG]http://img717.imageshack.us/img717/9728/wowscrnshot111510211912.jpg[/IMG]

Katılanlar:
Eudamonia
Pirhana
Lepha
Shadowdust
Thuskan
Dragos
Physcolock
Rjalk
vb. isimler

herkese tşkler süperdi:)

Edited by Eudamoniaa

• Replies 53
  • Views 6.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

sonuçta adam horde ve bayrağı alıyosa orada tüm raidi temsil eder buda bu kadar basit.
[quote name='cevat1992' timestamp='1289854923' post='280537']
sonuçta adam horde ve bayrağı alıyosa orada tüm raidi temsil eder buda bu kadar basit.
[/quote]

:S :S :S

sana can kurban ya :D anlamıyonmu anlamakmı istemiyosun adamın iradesine nası karışcan bunu merak ediyorm.Hadi buna cevap ver madem o kadar basit
adamın iradesine bir olup karşı çıkıcan ne demek adama sen hack kullanıp bizi temsil etme ya hackı kapat ya da biz seni kapatalım demek zor değil diliniz var konuşun
[quote name='cevat1992' timestamp='1289855224' post='280540']
adamın iradesine bir olup karşı çıkıcan ne demek adama sen hack kullanıp bizi temsil etme ya hackı kapat ya da biz seni kapatalım demek zor değil diliniz var konuşun
[/quote]

asdasdasdasd evt haklısın sana katılıyorum en içten dileklerimle :) O bg de değildim ne yazikki temsil edemedim senin içindeki o anti hack sevgini :)
Beyler bayram gününde Ally-Horde kavgası yakışmıyor.Öpüşün,kaynaşın dalaranda :)
(Bayramınız mübarek olsun bu arada)
Bende kestim geçen gün 4k honor bedava tek
  • Author
[quote name='Ligafor' timestamp='1289857756' post='280552']
Bende kestim geçen gün 4k honor bedava tek
[/quote]

bak arkadaşım ben 1968 de siyasi görüşlerimden ötürü yargılandım senelerce cezaevlerinde yattım işkence gördüm. türkiyenin bir çok ilini ama sadece cezaevlerini dolaştım. birsürü insan gördüm. ama senin gibisini görmedim. ne zaman senin yazdığın bir başlığa girsem eski cezaevi yıllarım aklıma geliyor. yeter artık yeter! senin evin önündeyim şu an ve üzerimde c4 var. gir bu forumdan :D
allianceı tebrik ederim o ayrı kralları kesmişler bravo ama niye her kral kestiğinizde foruma bunun topicini açıyosunuz onu anlamıyorum ben :D biz yapsak bunu spamdan ban yeriz :D bu bir ikincisi biz hiç görmedik hackle bayrak kaçıran alliance değil mi :D siz onlara yapma mı dediniz merak ettim şimdi :D bi ara bayraklar bugluydu wsgde bayrak düşürüp bayrağa tıklayınca rakibin bayrağına dönüyodu bayrak yani hem bayrak düşürüp hem bayrak almış oluyordun bak neete kendisi burda onun başına geldi bu bir kere horde basede bayrak taşıyan allyı kestik bayrak ally bayrağına dönüştü adam gitti o ally bayrağını alliancea teslim etti koysak sayı alırdık ally yaptı mı bir kere böyle bir şey ben hiç görmedim her bugda bayrak aldı ally :D ha ama aslansınız kaplansınız arada silah görüp çalkalanıyosunuz sadece o kadar :D merak etmeyin krallar kesildi diye çalkalanmayız biz bizim için sıradan bir aktivite nasıl olsa :D horde kralları da ilk kez kesilmiyor ne de olsa ona mı çalkalancaz jöle misali :D ama ne diyim sizin için tebrik beklediğiniz mühim bi olay madem bu tebrikler ally :D
  • Author
[quote name='dementor' timestamp='1289859692' post='280561']
allianceı tebrik ederim o ayrı kralları kesmişler bravo ama niye her kral kestiğinizde foruma bunun topicini açıyosunuz onu anlamıyorum ben :D biz yapsak bunu spamdan ban yeriz :D bu bir ikincisi biz hiç görmedik hackle bayrak kaçıran alliance değil mi :D siz onlara yapma mı dediniz merak ettim şimdi :D bi ara bayraklar bugluydu wsgde bayrak düşürüp bayrağa tıklayınca rakibin bayrağına dönüyodu bayrak yani hem bayrak düşürüp hem bayrak almış oluyordun bak neete kendisi burda onun başına geldi bu bir kere horde basede bayrak taşıyan allyı kestik bayrak ally bayrağına dönüştü adam gitti o ally bayrağını alliancea teslim etti koysak sayı alırdık ally yaptı mı bir kere böyle bir şey ben hiç görmedim her bugda bayrak aldı ally :D ha ama aslansınız kaplansınız arada silah görüp çalkalanıyosunuz sadece o kadar :D merak etmeyin krallar kesildi diye çalkalanmayız biz bizim için sıradan bir aktivite nasıl olsa :D horde kralları da ilk kez kesilmiyor ne de olsa ona mı çalkalancaz jöle misali :D ama ne diyim sizin için tebrik beklediğiniz mühim bi olay madem bu tebrikler ally :D
[/quote]

bir haftadır işe gitmiyorum. gunde 2 saat uyuyorum ve gunun 22 saati bilgisayar başındayım. neden mi? cunku seni hep takip ediyorum. seni takip edicem diye işten atılmam an meselesi. gunlerdir aynı başlıkları acıyorsun ve başlıklar acmaya devam ediyosun. nası bi insansın sen? yeter lan git bu forumdan. yada adresini ver. :D:D:D:D:D: hahaha
[quote name='Eudamoniaa' timestamp='1289860124' post='280564']
bir haftadır işe gitmiyorum. gunde 2 saat uyuyorum ve gunun 22 saati bilgisayar başındayım. neden mi? cunku seni hep takip ediyorum. seni takip edicem diye işten atılmam an meselesi. gunlerdir aynı başlıkları acıyorsun ve başlıklar acmaya devam ediyosun. nası bi insansın sen? yeter lan git bu forumdan. yada adresini ver. :D:D:D:D:D: hahaha
[/quote]
şehit kemal caddesi 303 sokak no 3 güzelbahçe izmir
[quote name='onebe' timestamp='1289860743' post='280567']
adrese bi damacana su yolladım dementor :D
[/quote]
eyv :D
benden bi combo menü pizza pizza dan hemde
bi araya girmeyin ben eudomonia kişisinden cevap bekliyorum
Helal olsun ilk defa alyleri bole görüom krallarını savunurken tbrkler ama 26 kişiye 11 kişiydik 11 kişiyide savunun be aga burada foruma başlık açmalık bişe yok gerçi biz alışkınız bole durumlara siz heycanlandınız tabi sizede hak vermek lazım ;)

Bu olayın öncesini bilmeyenlere anlatım icc 5 man girişinde bende arkadaşın bi dkya girdim 3 dk ile alyleri taşın ordan dışarı çekip kestik 10-15 kere koptum zaten orda :D sora daha aly gelmeince sw gittik gittimizde 5-6 kişiydik amaç kral kesmek deildi zaten eğlenmekti 25 icc vardı guildde bizde eğlence yapıoduk :) ki bu sırada bg geldi orda gördük ne oldunu eşit şartlarda 15e 15 eyede ;)

Edited by asan61

• Author
[quote name='dementor' timestamp='1289860348' post='280565']
şehit kemal caddesi 303 sokak no 3 güzelbahçe izmir
[/quote]

bak arkadaşım sana söylüyorum. ben 35 yaşındayım ve hala annemle yaşıyorum. hayatım boyunca hiç çalışmadım ben. liseyi 7 yılda bitirdim. annemim emekli maaşıyla geçiniyoruz ve ben sürekli burdayım. 120 kiloyum belki merak ediyorsundur. bu cüsseme rağmen hayatımda hiç kavgaya girmedim. yumruk nasıl atılır bilmem bile. ama sen arkadaşım sen bu uyuyan devi uyandırdın. verdiğin bu cevaplarla beni çıldırttın günlerdir. sen nasıl bir insansı varlksın ki sen, ben hayatımda ilk kez kendi başıma alışveriş yaptım dışarı çıkıp. silah dükkanına gidip annemden çaldığım parayla pompalı tüfek aldım. ve senin o beynini patlatmak için sabırsızlanıyorum. ip adresinden ev adresine ulaşmıştım ve senin hayatını silmeye geliyorum. bekle beni g-e-l-i-y-o-r-u-m! :D:D:D:D
[quote name='Eudamoniaa' timestamp='1289862212' post='280573']
bak arkadaşım sana söylüyorum. ben 35 yaşındayım ve hala annemle yaşıyorum. hayatım boyunca hiç çalışmadım ben. liseyi 7 yılda bitirdim. annemim emekli maaşıyla geçiniyoruz ve ben sürekli burdayım. 120 kiloyum belki merak ediyorsundur. bu cüsseme rağmen hayatımda hiç kavgaya girmedim. yumruk nasıl atılır bilmem bile. ama sen arkadaşım sen bu uyuyan devi uyandırdın. verdiğin bu cevaplarla beni çıldırttın günlerdir. sen nasıl bir insansı varlksın ki sen, ben hayatımda ilk kez kendi başıma alışveriş yaptım dışarı çıkıp. silah dükkanına gidip annemden çaldığım parayla pompalı tüfek aldım. ve senin o beynini patlatmak için sabırsızlanıyorum. ip adresinden ev adresine ulaşmıştım ve senin hayatını silmeye geliyorum. bekle beni g-e-l-i-y-o-r-u-m! :D:D:D:D
[/quote]
gel gel bi dediğin öbürünü tutsa tamam dicem sana ama sen gel yine pompalı gel pompasız gel değişken yaşını al da gel gel ki bi iki bişi kap da git ben sana bisiklet pompası veriyim de lastik şişir az iş yap elin varlığının anlamını yaşasın iki dakika sonra git uyu da biraz rahatla yorar bunlar seni uyanınca da spora başla
hani bu coğrafi keşiflere katılmıştı bi öle diyo bi böle :D
[quote name='onebe' timestamp='1289863019' post='280575']
hani bu coğrafi keşiflere katılmıştı bi öle diyo bi böle :D
[/quote]
adam homeros dicem homerosa saygısızlık olcak :D
[quote name='onebe' timestamp='1289863375' post='280577']
olsa olsa hemoroid olur :D
[/quote]
pompalı hemoroid :D
  • Author
[quote name='dementor' timestamp='1289863460' post='280578']
pompalı hemoroid :D
[/quote]

bak kardeşim, 29 yaşında yeni aile kurmuş bir insanım. işten atıldım, hayatımda ağzıma içki sürmemişken benim için rakı, su gibi bir şey oldu, sigaradan nefret ederken bir anda günde 4 paket sigara bitirmeye başladım... gece beni görsen korkarsın, para verip gitmek istersin öyle görünümüm şu an... saçım sakalım birbirine karıştı, ağardı bu yaşta... . 20 yıllık aşkım, hayatımda en çok güvendiğim insan, bana en çok değer veren insan karım benden ayrılmak istiyor... 3 yaşındaki çocuğum geçen suratıam tükürüp kapıyı yüzüme kapattı, düşünebiliyor musun daha 3 yaşında! peki bunlar ne için oldu biliyor musun, senin verdiğin bu saçma cevaplar yüzünden! bütün bu olanların üstüne wturke girip rahatlamak istiyorum biraz,ama birden karışma sen çıkıyorsun ve beni yeniden o sonsuz boşluğa sürüklüyorsun! başka bir şey düşünemez oldum! elime silahı alıp tüm liseleri tek tek gezip bütün öğrencileri vurasım var, içlerinden biri sen olacaksın nasılsa geri kalanı önemli değil! yeter yeter çektirdiğin bana! yarın başlıyorum eylemime!

:D:D
[quote name='Eudamoniaa' timestamp='1289902469' post='280604']
bak kardeşim, 29 yaşında yeni aile kurmuş bir insanım. işten atıldım, hayatımda ağzıma içki sürmemişken benim için rakı, su gibi bir şey oldu, sigaradan nefret ederken bir anda günde 4 paket sigara bitirmeye başladım... gece beni görsen korkarsın, para verip gitmek istersin öyle görünümüm şu an... saçım sakalım birbirine karıştı, ağardı bu yaşta... . 20 yıllık aşkım, hayatımda en çok güvendiğim insan, bana en çok değer veren insan karım benden ayrılmak istiyor... 3 yaşındaki çocuğum geçen suratıam tükürüp kapıyı yüzüme kapattı, düşünebiliyor musun daha 3 yaşında! peki bunlar ne için oldu biliyor musun, senin verdiğin bu saçma cevaplar yüzünden! bütün bu olanların üstüne wturke girip rahatlamak istiyorum biraz,ama birden karışma sen çıkıyorsun ve beni yeniden o sonsuz boşluğa sürüklüyorsun! başka bir şey düşünemez oldum! elime silahı alıp tüm liseleri tek tek gezip bütün öğrencileri vurasım var, içlerinden biri sen olacaksın nasılsa geri kalanı önemli değil! yeter yeter çektirdiğin bana! yarın başlıyorum eylemime!

:D:D
[/quote]
I hear little hearts beating. Yes, beating faster now. Soon the beating will stop nıhahahah
Guest
This topic is now closed to further replies.