Jump to content
Posted
Ya Cok Özür Dileyerek Simdiden Affınıza Sıgınarak Sunu Soylemek Istiyorum

Ben Gecenki Eventi Begenmedim Ha Yinede Tşk Ederim Ama Ben Lfg den Bi Düsük LEvel li Birinin De Katılabilecegi Hatta Gruplasma Olmamasi Icin 0 Char Acip Katılabilecegimiz Bir Event Olsa Daha Güzel Olurdu Diyorum Anlıyoruz Zamanınız Kısıtlı Imkanlarda Belki Ole(Yeni Gmler Icin Diyorum)
Ama R€kl@m Amaci Gütmeden Tekrardan Affiniza Siginarak Dandirik Bİ Fun Serverdan Bi Event Videosu Koyuyorum Yani Biz Playerlar Olarak Wturk den Daha Iyi Seyler Bekliyoruz

Diger Yandan Bütün Ortam, Event Ve Bütün Diger Imkanlar Icin Tşk Ediyorum

http://www.youtube.com/watch?v=wEv9cvUm854&NR=1(Link Biraktim Bazilari Göremiyor Problem Oluyor)

Featured Replies

Event biraz uğraşma işi.2 günde kararlaştırıp "yaptım oldu" diye gerçekleştirilmemesi lazım.

Edited by Shadowdust

Evet bende katılıyorum event biraz uğraşma ister zaman kısıtlı ise her iki taraftan da birini belirleyin onlar ayarlasın gmlere de sadece kurup kuralları bozmayı engellemek kalsın.
[quote name='Gintama' timestamp='1289899095' post='280600']
3 katlı labirentimizi ne cabuk unuttunuz yahu?
[/quote]

öyle bişi yapıldıysa bidaha isterük
  • Author
Aynen Biz Varken Goremedik 3 Kata Gerek Yok Tek katlıyada Raziyim :D
ben hala biz lkyi kesmeden scourge şöyle bi dalarana son bi kez saldırsa serverın en kalabalık şehri yani pve eventi ama güzel bi fikir gibi geliyo bana
ben hala biz lkyi kesmeden scourge şöyle bi dalarana son bi kez saldırsa serverın en kalabalık şehri yani pve eventi ama güzel bi fikir gibi geliyo bana
[quote name='dementor' timestamp='1289915485' post='280629']
[/quote]
tek post at lan artık :D her seferinde ikinciyide okuyorum :D
arkadaşlar 10 larca event var bende.... ve planlı daha önce denenmiş bir şey bu labirent ile aklıma geldi..... ama yusuf a ulamşamam lazım ban süresi doldu artık... :D
[quote name='dementor' timestamp='1289915485' post='280628']
[/quote]
Event için fikirlerimiz var ancak zamanımız bu ara pek yok ama benimde bu tarz bi fikir aklımda hatta cadılar bayramındaki çalışmayan achivi bu şekilde tamamlarım die düşünürken iş dolayısıyla uzak kalmak zorunda kaldım.

Birkaç güzel avi'yi event haline getirme fikrimiz var örneğin; Saurfang ve Trion önderliğinde LK ziyareti ardından gelen forsakenlar vs... Ama dediğim gibi öncesinden planlanmamıs işler uygulamaya koyulursa büyük sorunlar yaratabilir...

Fakat yeni gm olduğum zaman yapmıs olduğumuz "epic war" eventi ardından pvp turnuvasında bir takım aksaklıklara ragmen gayet iyi vakit geçirmişdik? demi :P Neyse uzun lafın kısası işlerimizi yoluna koyar koymaz sizi eventlere bogacaz :D FRP tarzı eventlerde proje aşamasındadır bilgilerinize

Edited by Anthony