Jump to content
Posted
Öncelikle Horde'a geçmek istediğimizi birçok kere dile getirdik.GM arkadaşlarımızda mail atın hallederiz dediler.Ama şöyle bir durum var.Biz bir grup halindeyiz şuan.Kişi başınada 20k gold olunca bazı arkadaşlarımız tam ayarlayamadı goldunu.Onlarla da ayrı düşmek istemiyoruz.Alliance tarafında da yapamıyoruz artık.(Sabırda bir yere kadar)Diyorum ki şu güzel bayram günlerinde GMlerimiz bize bir güzellik yapsa...Topluluk geçeceğimiz için bize biraz daha makul bir fiyat verse...Hem bizi sorunlardan kurtarırsınız,hem sevaba girersiniz,ne dersiniz? Geçecek charlarında nickleri şöyle:

- İyiçocuk
- Kötüçocuk
- Weny
- Pirhana
- Evilasa
- Guin
- Shadowdust
- Civicikatil

Edited by Shadowdust

Featured Replies

iyi olurdu hani 20k ya 2 kişi geçen 3-4 kişinin bedava geçtiğini biliyoruz :)
[quote name='Shadowdust' timestamp='1289854624' post='280532']
- İyiçocuk
- Kötüçocuk
- Weny
- Pirhana
- Evilasa
- Guin
- Shadowdust
- Civicikatil
[/quote]
Bu listedeki herkes "Horde" olursa B.G.'lerde kiminle rast gelecekler:?
şunun şurasında bikaç aydır B.G. ortamlarına takılyorum ve bu isimler haricinde çok da fazla isim yok "Alliance"da
Geçmek konusunda da haklısınızdır ona da itiraz edemem..napsak bilemedim.!
  • Author
Valla kardeş bizi Ally'dan bıktırdılar açık konuşmak gerekirse..
valla sorunumuz büyük bizde kitlendik artık o derece ya sinirden oyunu bırakıcaz ya da bırakıcaz yani :)
Burdan Anlatmak Istemiyorum Yardimci Olurmu Acaba Yetkililer Tatmin Edici Bir Cevap Olursa Simdiden Tsk Ederim
ya şaka maka 20k gold da fazla değil mi gm banka hesabı versen 10 kağıt göndersen daha az için yanar :D
ya şaka maka 20k gold da fazla değil mi gm banka hesabı versen 10 kağıt göndersen daha az için yanar :D
şu tarz birşey yapın Horde dan da ally ye geçecek kişiler bulun fiyat düşsün eşitlik sağlansın .Öneri?
Herkes geçerse horda artık pvp diye bişey kalmaz heralde orjinaldeki gibi hergün Icecrown Citadel olur oh oh ne güzel tankların canı sıkılmıcak artık :lol:
arkadaş ne bu ally ler nabıyo size... weny shadowdust ve guin i ili cıldırtan ally leri tanımak istiyoruz... nick verin pls :)
[quote name='Ricochet' timestamp='1289901763' post='280602']
Horde ally'a ally horde'a sonra herkes horde'a =)
[/quote]
sende de bi eğilim gördüm imzadan :P
Taylan Burdan Yazmam Dogru Olmaz Ama In Game Görürsem Anlatabilirim Kendi Adıma Sıkıntılarımı ki Myrimddon Yazmis Ben Ole Ha Deyince KArar Vermem Yani Inan Durulcak Durumum Yok
[quote name='dementor' timestamp='1289903525' post='280609']
sende de bi eğilim gördüm imzadan :P
[/quote]

baba tarafı horde =)