Jump to content
Posted
Öncelikle Horde'a geçmek istediğimizi birçok kere dile getirdik.GM arkadaşlarımızda mail atın hallederiz dediler.Ama şöyle bir durum var.Biz bir grup halindeyiz şuan.Kişi başınada 20k gold olunca bazı arkadaşlarımız tam ayarlayamadı goldunu.Onlarla da ayrı düşmek istemiyoruz.Alliance tarafında da yapamıyoruz artık.(Sabırda bir yere kadar)Diyorum ki şu güzel bayram günlerinde GMlerimiz bize bir güzellik yapsa...Topluluk geçeceğimiz için bize biraz daha makul bir fiyat verse...Hem bizi sorunlardan kurtarırsınız,hem sevaba girersiniz,ne dersiniz? Geçecek charlarında nickleri şöyle:

- İyiçocuk
- Kötüçocuk
- Weny
- Pirhana
- Evilasa
- Guin
- Shadowdust
- Civicikatil

Edited by Shadowdust

Featured Replies

[quote name='Ricochet' timestamp='1289909459' post='280619']
baba tarafı horde =)
[/quote]
teldrassilde yabancı damat :D
  • Author
Ally'da mantık değişmediği sürece(ki kimler geldi kimler geçti değiştiremedi) bir halt olmaz.
Deathrain zamanından kalma horde da bi cool insanlar havası var :) Öyle ki yerleşmiş artık geleni de o gruba dahil etti horde,gelenler geriye hep değişmiş olarak döndü. Ally'da genelde wow ile ilk tanışması olan insanlar vardı eskiden ona bağlardık ama şimdi farkettim ki bi çalkalanma havası var ally da :D Bence bununda temel sebebi kimse kendi guildimi kurayım progress yapayım peşinde değil alliance'ı ben kurtarıcam kara murat benim tarzında ally oluyor. Sonra beceremeyince sinir krizleri Ally şöyle Ally böyle ben bırakıyorum ben horde oluyorum :) Biz de yaptık zamanında geçtik daha doğrusu ben geçtim önden battal gazi misali baktım olmuyor çeldim bizim tarikatin de aklını Barbarians kuruldu. Herkes bırakana kadar da Ally gayet güzel günler geçirdi sonra gene bi tur çalkalandı falan derken şimdi buradayız :D
[quote name='Rokka' timestamp='1289920268' post='280637']
Deathrain zamanından kalma horde da bi cool insanlar havası var :) Öyle ki yerleşmiş artık geleni de o gruba dahil etti horde,gelenler geriye hep değişmiş olarak döndü. Ally'da genelde wow ile ilk tanışması olan insanlar vardı eskiden ona bağlardık ama şimdi farkettim ki bi çalkalanma havası var ally da :D Bence bununda temel sebebi kimse kendi guildimi kurayım progress yapayım peşinde değil alliance'ı ben kurtarıcam kara murat benim tarzında ally oluyor. Sonra beceremeyince sinir krizleri Ally şöyle Ally böyle ben bırakıyorum ben horde oluyorum :) Biz de yaptık zamanında geçtik daha doğrusu ben geçtim önden battal gazi misali baktım olmuyor çeldim bizim tarikatin de aklını Barbarians kuruldu. Herkes bırakana kadar da Ally gayet güzel günler geçirdi sonra gene bi tur çalkalandı falan derken şimdi buradayız :D
[/quote]
Benden Oncesini Bilmiyorum Haklı Olabilirsin Oyuna Wtde Alliance Olarak Baslamam Sadece Olesine Bir Secimdi Suanda Dahil Olmak Uzere Ben Bu Guild'den Ayriliyorum Gelin Guild Kurcam Orda Olcaz Demedim Yani Hiç Bir Grup Icin Başı Çekeyim Istemedim Adim Murat Hatta Ama Kara Murat Degil :) Ama Icinde Bulundugum Toplumda Hep Bişiler Yapmaya Cabaladim Belirli Bir Süreye Kadar Yardimci Oldumda Ama Suistimal'in Fazla Olmasi Nedeni Ile O Taraftanda Bi Bıkkınlık Sözkonusu idi Buna Katlaniyordum Bi Sekilde Ama Ben Kendi Oldugum Taraf Adina Oyunda Bisiler Yapayim Edeyim Derken Ne Yaptimsa Al Asagi Ediliyo Bende En Sonunda Benden Bu Kadar Demek Zorunda Kaldım Konu uzerine Pek Konusmak Istemesemde Cok Ufak Bi Yazi Yazmamin Daha Dogru Oldugunu Düsündüm

Edited by WeNy

eskidende olduğu gibi +18 nin oyuna kaydedilmesi daha mantıklı eskisi Gibi ''''''''''''''''TC kimlik''''''''''''' no ile girilmesini üyelik alınmasını isterim bende oyun moyun dmeyin sırf bu oyun yüzünden sinir hastası oldum kimseye dert anlatamıyorsun herkez kendi havasında şaka yı kaka edende var hakaret edende var hordeyi bilmem ama ben yıllardır hep ally de gördüm

neden?
yıllardır horde tarafı kötü ruhlu iblis yandaşı olarak görüldü dünyadada böyle bilinmekte sadece bu server da değil, bütün serverlar da ve orjde de durum aynı. e böyle olucna küçük cocuktan tutun aklı başında olmayana kadar herkez ally tarafını seçmiş... cins insanlar tıbkı askerlik gibi ceşit ceşit coğu klavye delikanlısıdır... reel hayatta kimse kimseyi tanımaz oyunda olnduğu için bir arada türlü yaş grupları ile aynı catı altıdna bulunmak bazı insanları asabileştirir.
mesela;
adam sana hakaret eder
küfür eder
dalga geçer
bg lerde tersler
bg lerde dışlar girme oyuna der
yapmadığın şeyleri yaptı der....
başka oyunculardan soğutur
dallas dizisi gibi millet birbirinin arkasıdna işi yapar

e bunu yapan sadece -18 mi diçeksiniz? evet öyle ben hiç görmedim yaşını başını almış evlilik çağına gelmiş insanların bunalrı yaptığını kanıtıda yok...
adam işinden gelmiş 2 oyun ataçak stressini yorgunluğunu ataçak değişik insanlarla uğraşı durur isimv ersem ally de 10 adsamı geçer ve nedensen hep aynı adamlar... bırakmak isteyenlerin arasında '''''''Myrimddon ''''''''''' da olduğunu anlayınca kim oldukalrını daha iyi anlıyorum....
hordede yapamazsanız 6 tane orj account var bende veririm oynarsınız :D ama ayda 13 euro siz verirsiniz ben karışmam:D

Edited by mehmeto

[quote name='mehmeto' timestamp='1289922566' post='280640']
eskidende olduğu gibi +18 nin oyuna kaydedilmesi daha mantıklı eskisi Gibi ''''''''''''''''TC kimlik''''''''''''' no ile girilmesini üyelik alınmasını isterim bende oyun moyun dmeyin sırf bu oyun yüzünden sinir hastası oldum kimseye dert anlatamıyorsun herkez kendi havasında şaka yı kaka edende var hakaret edende var hordeyi bilmem ama ben yıllardır hep ally de gördüm

neden?
yıllardır horde tarafı kötü ruhlu iblis yandaşı olarak görüldü dünyadada böyle bilinmekte sadece bu server da değil, bütün serverlar da ve orjde de durum aynı. e böyle olucna küçük cocuktan tutun aklı başında olmayana kadar herkez ally tarafını seçmiş... cins insanlar tıbkı askerlik gibi ceşit ceşit coğu klavye delikanlısıdır... reel hayatta kimse kimseyi tanımaz oyunda olnduğu için bir arada türlü yaş grupları ile aynı catı altıdna bulunmak bazı insanları asabileştirir.
mesela;
adam sana hakaret eder
küfür eder
dalga geçer
bg lerde tersler

e bunu yapan sadece -18 mi diçeksiniz? evet öyle ben hiç görmedim yaşını başını almış evlilik çağına gelmiş insanların bunalrı yaptığını kanıtıda yok...
adam işinden gelmiş 2 oyun ataçak stressini yorgunluğunu ataçak değişik insanlarla uğraşı durur isimv ersem ally de 10 adsamı geçer ve nedensen hep aynı adamlar... bırakmak isteyenlerin arasında '''''''Myrimddon ''''''''''' da olduğunu anlayınca kim oldukalrını daha iyi anlıyorum....
hordede yapamazsanız 6 tane orj account var bende veririm oynarsınız :D ama ayda 13 euro siz verirsiniz ben karışmam:D
[/quote]

simdi bu konuda myrmidon yazınca bana hakaret mi ettin bnm bu durumdan rahatsız oldugumu mu soyluyorsun anlamadım :D ne ayak ?

neden?
mesela;
adam sana hakaret eder
küfür eder
dalga geçer
bg lerde tersler

[/quote]
ya ben bu konuda atalarımıza katılıyorum akıl yaşta değil baştadır dediklerinde yanlışsın demiyorum doğrudur elbette bilemem şimdi ama yaşla adam olunmuyo malesef bunu da her gün oyunda ya da reelde görüyoruz

neden?
mesela;
adam sana hakaret eder
küfür eder
dalga geçer
bg lerde tersler

[/quote]
ya ben bu konuda atalarımıza katılıyorum akıl yaşta değil baştadır dediklerinde yanlışsın demiyorum doğrudur elbette bilemem şimdi ama yaşla adam olunmuyo malesef bunu da her gün oyunda ya da reelde görüyoruz
[quote name='dementor' timestamp='1289949244' post='280666']
ya bu ne ya yine 2 tane postalamış :blink:
[/quote]

o senden kanak lı bi problem nabıyon 5 tık mı atıyon olm ? :D
[quote name='Myrmidon' timestamp='1289935511' post='280650']
simdi bu konuda myrmidon yazınca bana hakaret mi ettin bnm bu durumdan rahatsız oldugumu mu soyluyorsun anlamadım :D ne ayak ?
[/quote]
la ben Tiryaki :D
Bir raid kurulur...Yüksek gs'lilerin çoğu iteme doymuştur...içlerinde birkaç tane yeni başlayan oyucular vardır..Bir boss kesilir ve leather aglty omuzluk düşer.Yeni başlayan bir feral-dru vardır ve itemi almak ister ama..GS si yüksek olan ve birkaç charı olan oyuncu aynı raide bir de yan charını sokmuştur..Tabi item de ona kayar..Bizim saf ve yeni başlayan ally oyuncusu feral-dru da dımdızlak kalır...Oyundan bezer.ve kimsenin umrunda olmaz..

Ally de bu şekil psikopatlar var..
''aa raidde rogue yok''
''var abi baksana yeni oyuncu''
''boşver onu.Bu boss dan rogue itemleri çıkarsa boşa gitmesin(?) benim yan charı getireyim raide''
''??!!''

Güzel hikaye değil mi? Sizin ally den soğumanız,oyundan soğumanın yanında hiç kalır...