Jump to content
Posted
Merhaba wt ailesi, ally ailesinin güzide guildlerinde Destination ın kararını gördük, durumu düşündük, tarttık, bizde guildce horde a geçmek istiyoruz. Diger arkadaşlara uygulanan tarife kabulümüzdür. bu taraftada 3-5 yeni arkadaş bırakırız, onlarıda zorla bg lere sokarız, sabaha kadar farm atarız. Rjalk

Featured Replies

[quote name='Rokka' timestamp='1289876210' post='280590']
Alliance çalkalanıyor :D
[/quote]
tzaaa :D
valla allyler oldum olası çalkalanıyodu da ii ce kaymağa dönüşmüş bu artık çalkalanacak yerleri de kalmamıs anlasıldı yani :F
valla serkam abi durum vahim oyuna gelince bi ses et'de konuşalım (bayramın kutlu olsun bu arada)

Destination.
[quote name='Rokka' timestamp='1289876210' post='280590']
Alliance çalkalanıyor :D
[/quote]

Bi Yerde Çok Haklılar Onlarında Yerinde Olsaydın Belki Bırakmış Olabilirdin.. Aly tarafında Düzen Sağlamak İsteyen Göenllü varmı yada Olabilecek mİ hiç sanmıyorum Zaten durumu biliyosunuz
[quote name='Snoopboy' timestamp='1289906924' post='280613']
Bi Yerde Çok Haklılar Onlarında Yerinde Olsaydın Belki Bırakmış Olabilirdin.. Aly tarafında Düzen Sağlamak İsteyen Göenllü varmı yada Olabilecek mİ hiç sanmıyorum Zaten durumu biliyosunuz
[/quote]
valla yaşar bırakmamak için zor tutuyoruz kendimizi yapcak birşey yok diye oyalanıyoruz. hordeden geçtik adam olur diye alliance nafile. gene geçtik BG leri almaya basladık ama anlasmamazlık çok fazla.
Serkan Cok Olmasada Konusmuslugumuz Var Sende Biliyosun Aslında Bazi Nedenleri Ha Burdan Neden Demiyoruz Desekte Degişmiyor Oyun Icinde Cok Denedim
bana sanki alliance tarafında bazıları kendilerini diğerlerinden daha üstün tutuyomuş gibi geliyo :S
[quote name='dementor' timestamp='1289909406' post='280618']
bana sanki alliance tarafında bazıları kendilerini diğerlerinden daha üstün tutuyomuş gibi geliyo :S
[/quote]

çok iyi bi noktaya parmak bastın :)
dementor o basar... parmak ta basar sw de ironforge de her yeri ve herseye basar o :D taylan allah belanı vermesin :D gel orj da kral kesecek adam lazım :)
[quote name='Myrmidon' timestamp='1289914021' post='280625']
dementor o basar... parmak ta basar sw de ironforge de her yeri ve herseye basar o :D taylan allah belanı vermesin :D gel orj da kral kesecek adam lazım :)
[/quote]
la geçen gün benden dk olmuyodu şimdi heryere basıyorum ne adamım la
[quote name='dementor' timestamp='1289915402' post='280627']
la geçen gün benden dk olmuyodu şimdi heryere basıyorum ne adamım la
[/quote]

olm senden dk olmuyo paladin oluyo zaten paladinle basıyon :F hadi bırak bos muhabbeti orj da seni bekler ally kralları :D
[quote name='Myrmidon' timestamp='1289917840' post='280632']
olm senden dk olmuyo paladin oluyo zaten paladinle basıyon :F hadi bırak bos muhabbeti orj da seni bekler ally kralları :D
[/quote]
olm ben o paladini benim dk banlandıktan sonra aldım la dementor isminin orjinali de death knight zaten
[quote name='Myrmidon' timestamp='1289917840' post='280632']
[/quote]
olm ben o paladini benim dk banlandıktan sonra aldım la dementor isminin orjinali de death knight zaten
[quote name='dementor' timestamp='1289909406' post='280618']
[/quote]
+1
[quote name='dementor' timestamp='1289918213' post='280634']
[/quote]

len eskiden de dk oldugunu biliyoz ama işte dk ile noob sun diyorum :D
buraya yazılan tum cevapları okumadım okuduklarımdan bir kaçıda sahtekar sözler içermekten başka bir şey değil.

Benım ve benimde içinde bulunduğum tayfımızın alliance geçme nedeni önce hordedeki sıkıntılarımız daha sonrada allianceyi adam akıllı toparlamaktı ni tekım geçtimizin ilk günleri kötü bir seçim yapmak durumunda kaldık bu seçim sonucunda sonu tadsız biten bir guild ayrımına düştük ve bundan doğan gelişmeler benim guild kurmama etken oldu nitekim bunu yaptımda en azından 45 online player görebildiğim bir guild kurdum gel gelelim çıkartları uğruna abi abi senın ıcın hordeden geçtik naaralarının atıldığı dönemde benden habersiz yaşanan bazı tatsız gelişmelerde üzerinde titizlikle durduğum guildi dağıttı umarım en kısa zamanda toparlanırlarsınzı serkan abi horde geçme fikrinizden vazgeçmeniz ve güzel düşünceler ve eğlenceyi barındıran bir guild de hepinizin toplanmasını çok isterim.Bunu kım yazdı diye merak edenler var Enttreri.
Taylan Dementor karakterinin sen almadan önceki adı neydi:?
-D.K. mevzusuna gelince, bunca talent bozkluğna rağmen iyisin yine. Hakkını vermek lazm-
[quote name='Myrmidon' timestamp='1289935595' post='280651']
len eskiden de dk oldugunu biliyoz ama işte dk ile noob sun diyorum :D
[/quote]
neremden anladın
[quote name='Juniour' timestamp='1289942606' post='280656']
-D.K. mevzusuna gelince, bunca talent bozkluğna rağmen iyisin yine. Hakkını vermek lazm-
[/quote]
paladinin önceki adı turaydı
[quote name='Juniour' timestamp='1289942606' post='280656']
[/quote]
paladinin önceki adı turaydı