Jump to content
Posted
Merhaba wt ailesi, ally ailesinin güzide guildlerinde Destination ın kararını gördük, durumu düşündük, tarttık, bizde guildce horde a geçmek istiyoruz. Diger arkadaşlara uygulanan tarife kabulümüzdür. bu taraftada 3-5 yeni arkadaş bırakırız, onlarıda zorla bg lere sokarız, sabaha kadar farm atarız. Rjalk

Featured Replies

bazen göndere bastıktan sonra sayfa yüklemesinde sorun oluyo, sorun olunca birdaha basıyorsun 2 kere gönderio :D bendede çok oldu
[quote name='NightMare' timestamp='1289949214' post='280665']
bazen göndere bastıktan sonra sayfa yüklemesinde sorun oluyo, sorun olunca birdaha basıyorsun 2 kere gönderio :D bendede çok oldu
[/quote]
benim mouseda bi sorun var kendiliğinden tıklıyo arada fazla hassas sanırım hızlı bi şekilde 2 kere add reply komutu falan verdiriyo olabilir mi acaba ?
[quote name='dementor' timestamp='1289949320' post='280667']
benim mouseda bi sorun var kendiliğinden tıklıyo arada fazla hassas sanırım hızlı bi şekilde 2 kere add reply komutu falan verdiriyo olabilir mi acaba ?
[/quote]

eet olabilir, mouse ayarlarından çift tıklama hızından bi ayarla düzelir belki, bendede vardı öyle bir sorun o şekilde halletmiştim
[quote name='NightMare' timestamp='1289949619' post='280668']
eet olabilir, mouse ayarlarından çift tıklama hızından bi ayarla düzelir belki, bendede vardı öyle bir sorun o şekilde halletmiştim
[/quote]
çift tıklama hızı tam ortada ama benim mouse ben tıklamadan da seçim yapıyo arada özellikle de pvpde çok sinir ediyo beni :D foruma yazı yazmaya korkar oldum bari bunu çift göndermese :D
[quote name='dementor' timestamp='1289949705' post='280669']
çift tıklama hızı tam ortada ama benim mouse ben tıklamadan da seçim yapıyo arada özellikle de pvpde çok sinir ediyo beni :D foruma yazı yazmaya korkar oldum bari bunu çift göndermese :D
[/quote]
mouse bozulmuştur muhtemelen benim eski mouseda çift tıklıyordu kendi kendine. mesela toplu seçim yapıp kopyalamaya çalışırken hepsini birden açıyordu 20 tane pencere açılıyordu gene çift tıklama sayesinde 2 şer 2 şer kapatıyordum :D
Allah kimseye mouse derdi çektirmesin dün kırk yılın başı bi bg ye girdim mouse çalışmaz oldu gelene geçene honor oldum :lol: Sonradan tuttum masaya vurdum düzeldi :D

Bu arada ally da oyuncu kalmayacak bu gidişle, catac da gelmiyor, yenilikte yok haliyle ee o zaman oynamanın da anlamı kalmadı :rolleyes:

Edited by ShadyRIDDLE

[quote name='Myrmidon' timestamp='1289982708' post='280678']
yeşil gözlerinden :)
[/quote]

zuhauhauha...Paladin ile daha beterdi, bırak D.K. oynasın. :)
[quote name='Juniour' timestamp='1289997534' post='280687']
zuhauhauha...Paladin ile daha beterdi, bırak D.K. oynasın. :)
[/quote]

ya o her turlu berbatta da neyse işte :)
[quote name='marvellous' timestamp='1289938496' post='280652']
buraya yazılan tum cevapları okumadım okuduklarımdan bir kaçıda sahtekar sözler içermekten başka bir şey değil.

Benım ve benimde içinde bulunduğum tayfımızın alliance geçme nedeni önce hordedeki sıkıntılarımız daha sonrada allianceyi adam akıllı toparlamaktı ni tekım geçtimizin ilk günleri kötü bir seçim yapmak durumunda kaldık bu seçim sonucunda sonu tadsız biten bir guild ayrımına düştük ve bundan doğan gelişmeler benim guild kurmama etken oldu nitekim bunu yaptımda en azından 45 online player görebildiğim bir guild kurdum gel gelelim çıkartları uğruna abi abi senın ıcın hordeden geçtik naaralarının atıldığı dönemde benden habersiz yaşanan bazı tatsız gelişmelerde üzerinde titizlikle durduğum guildi dağıttı umarım en kısa zamanda toparlanırlarsınzı serkan abi horde geçme fikrinizden vazgeçmeniz ve güzel düşünceler ve eğlenceyi barındıran bir guild de hepinizin toplanmasını çok isterim.Bunu kım yazdı diye merak edenler var Enttreri.
[/quote]

sen hangi serverda oynuyorsun ? wturkde olmadıgı belli yazdıklarının gerçeklerle uzaktan yakından alakası yok.
[quote name='Myrmidon' timestamp='1290000913' post='280690']
ya o her turlu berbatta da neyse işte :)
[/quote]
oynamıyorum lan gidin başka malzeme bulun eğlencek
[quote name='dementor' timestamp='1290028047' post='280695']
oynamıyorum lan gidin başka malzeme bulun eğlencek
[/quote]

seni sefiyoz taylan :F