Ticket'te açtım okunmadı galiba.İçim rahat etmedi burdanda yazayım dedim
Maddeler halinde yazarsak:
*Haritadan düşme halledilmişti ne güzel ama son güncellemeyle yine fear vs. yiyince düşmeye başladık
*Taurenlerin kapılardan geçememesi yüzünden bgde relog olunca düşman basesinden doğdum nasıl olduysa(Şu taurenlere göre kapı yapın,yada taurenleri küçültün pls )
*Druidlerde bulunun "Clearcasting" özelliği yüzünden meslek kasamaz hale geldik.Çünkü item değiştirince,maden kazınca,balık tutunca,mail açınca,hatta bineğe binince bile "clearcasting" açılıyor kendiliğinden, bu gerçekten büyük bir sorun olmaya başladı.(Energysiz-manasız spell vurma sağlayan bir özellik olduğu düşünülürse daha ilginç boyutlarada varabilir)
*Madenler haşat olmuş durumda koskoca nortland'de cobalt bulamaz haldeyiz.(Outlanddaki adamantite yatağıda pert olmuş)
Şimdilik bu kadar,okuduğunuz için teşekkürler...
Edit: *Daily questleride orjinaldeki gibi haftalığa dönmüş.
Maddeler halinde yazarsak:
*Haritadan düşme halledilmişti ne güzel ama son güncellemeyle yine fear vs. yiyince düşmeye başladık
*Taurenlerin kapılardan geçememesi yüzünden bgde relog olunca düşman basesinden doğdum nasıl olduysa(Şu taurenlere göre kapı yapın,yada taurenleri küçültün pls
*Druidlerde bulunun "Clearcasting" özelliği yüzünden meslek kasamaz hale geldik.Çünkü item değiştirince,maden kazınca,balık tutunca,mail açınca,hatta bineğe binince bile "clearcasting" açılıyor kendiliğinden, bu gerçekten büyük bir sorun olmaya başladı.(Energysiz-manasız spell vurma sağlayan bir özellik olduğu düşünülürse daha ilginç boyutlarada varabilir)
*Madenler haşat olmuş durumda koskoca nortland'de cobalt bulamaz haldeyiz.(Outlanddaki adamantite yatağıda pert olmuş)
Şimdilik bu kadar,okuduğunuz için teşekkürler...
Edit: *Daily questleride orjinaldeki gibi haftalığa dönmüş.
Edited by Shadowdust