Jump to content
Posted
Demonology warlockların durumu şu anda nedir bir bilgisi olan var mı ?

çalışmayan skiller vs. gibi

ben Molten Core un eskiye nazaran daha az düştüğünü söyleyebilirim.

sizde bildiklerinizi yazarsanız sevinirim :)

Featured Replies

• Author
şimdi bulduğum bi demonology pvp videosunu sizinle paylaşmak istiyorum insanın titre ve kendine gel diyesi geliyor :D

http://www.youtube.com/watch?v=nf5Q33nfaSY&feature=related

bu dmgleri bizim server da görsek kesin olay olur :) locklar çok vuruyo ya 20k yedim kapatın lockları xD

Edited by cevat1992

valla kardeşim :D demo warlocklar imba olmus :D cok qüzel combat yapa biliyorsun hand of guldan die bi skill qeliyor adama silencer veya tuta biliyor 5 sn sonra fellguard ın bladestorm die bi skill qeldi :D 5k ya yakın damagede onla vura biliyorsun ama yinede dest in üstüne tanımam aff a qelirsek soul swap diye bi skill var adamın üstüne tümm dotları atıyorsun soul swap a basıyorsun üstünde 20sn lik bi buff qeliyor ve baska bir adama dotların hepsini tekrar ata biliyorsun misal x adamına tüm dottları attıkdan sonra soul swap a basınca y adamının üstüne x adamının üstündeki dotları qeciyor ama demo süper :D
  • Author
bizim server da gördüğün bi demon bozukluğu vs. var mıdır ? bildirirsen hepimiz yararlanabiliriz ^^
valla wturk de demon oynıyan pek yoktu ben 80 e kasarken demon oynadım qenelde hep dest dir warlocklar oda daha cok damage vurdukları icin ve hızlı cast ettikleri icin Lanet vardı bi o aff oynardı demonda pek bi problem yok hersey tıkır tıkır isliyor ama dedigim qibi dest de yaptıgın dsp yi yapamazsın demonda ama tabi artık 294 lv lı iteler qeldi :D haste hayvan qibi vs.. :D senin zevkine kalmıs demonda iyi combat yapabiliyorsan demon oynamanını şiddedle tavsiye ederim dest cok kolay ve bi süre sonra sıkıcı hep aynı seyleri yapmakdan sıkılıyosun ama demon öyle deil meta ya dönüsüyosun fellguardla takılıyosun yeni patch qelsin wturk e ozaman sen qör demon warlockları ha bu arada unutmadan bq lerde en baba 20k vurusun veya 30k adamlara dest ile demonla 40k vurursun bufflar sayesinde felan tabi.. http://www.youtube.com/watch?v=nf5Q33nfaSY bu adam qibi mesala bu video izlemeni tavsiye ederim
aa pardon adamla aynı video yu paylasmısım zaten :D kusura bakma dalgınlık :D bu damageleri qörmek mümkün
en son baktığımda metamorphosis skill'i bozuktu burada, nadiren de olsa dönüştürmüyor ama skill'e cd geliyordu. son update'den sonra bakmadım ama.
[quote name='occi' timestamp='1290813225' post='281285']
en son baktığımda metamorphosis skill'i bozuktu burada, nadiren de olsa dönüştürmüyor ama skill'e cd geliyordu. son update'den sonra bakmadım ama.
[/quote]
valla imba olan sensin kanki :D üstada danısmak lazım :D
ahahah yok be hacı ne imbası :} demonology pek bilmiyorum ben zaten hasan (jackall, silence) daha çok bakıyor ona. pvp'de destruction seviyorum ben, haste ile çok şahane bi burst damage yapılabildiği için :}
  • Author
artık o sorun yok orçun immo aura deli gibi vuruyo ama :D aç onu adamların arasında koştur :D cleave tek bi target a vuruyor ama alan değil.
  • Author
şu anda ettiğim testin sonuçlarını söyleyeyim :D Full haste ve düzgün bi talent ile incinerate ile demonology oynayabiliriz fakat Molten Core düzelirse :) Molten Core hiç açılmıyor ki bizim için çok önemli bir talent :S 2.6 k gsli warlockta 8k soulfire gördüm moblarda. Molten Core ve Cleave düzelirse bg lerde Demonology lockların sayısı artabilir :D
hala target dummy ile dövüşürken söyleyebilirim ki, shadow cleave 3 kişiye vuruyor, molten core açılıyor ve çalışıyor. 4-5 kere yapmama rağmen metamorphosis'te de sorun görmedim. demonology denemek isteyenlere duyurulur :}
Başka serverda demon oynuyorum şuan kasarken filan zevkli wtde bozuktu son skill 2. kez açtınmı dönüşmüodu felguardda çok az vuruodu 69 lvlim bglerde player gibi adam kesio felguard :) wtde bilmiorum son durumu ama warlockta her talentin ayrı bi zevki var wtde dest olmak zorundasınız <_<

Edited by asan61

o açılmama olayı kalkmış hasan paso açılıyor hiç görmedim açılmadığını artık. felguard normalde kaç vurur onu bilmiyorum ama charge atıp stunlaması yetiyor :}
  • Author
1k dan aşşağı vuran felguardı dövüyo sahipleri orjinalde orçun :D sp den ap üretiyo pet 2500 ap sadece sp den gelse pette 4k ap olsa pet1 en en en az 1k vurmalı burada 600-800 arası vuruyo :S petim mob sanki outlanddeki moblardan farkı yok :D
  • Author
fel armor da bozuk üzerine buff gelince verdiği sp düşüyo :S ya da bi kaç dk sonra oluyo bu olay tam çözemedi ama yeniden basmak gerekiyo sürekli
videoya aldanmamak lazım bende kestıgı adamlar ıtemsız gıbı hellfırela 3 kısı kesıo adam ınsan gorunce heveslenıo cıdden ama o vıdeoya bıde bızım meshur pve roglardan salsak 2 3 tane ortalık rog oynayanlardan gecılmez :)
demon oynamak zevkli tabi oynamasını bilene :D fluu nun dedigi qibi adamın kestigi adamların itemler daha taze :D qs leri nerden baksan 3k 4k felandır full ressli bi adama 40k vurmak imkansız :D cata qelsin ozaman vura bilir ama demo warlock oyuna dönem :D demon warlock olacammm :D
Orj'den slmlar ;)
muhtemelen premade pvp dir ve karşısındakiler itemı kötü adamlardir. Soketlerim full agi olmasına rağmen hiç o kadar damage yediğimi hatırlamıyorum 20k lar filan.. hayaller.. :D Şimdiye kadar en fazla yediğim damage kill shot ,execute ve hammer of wrath tarzı büyülerle .. oda 6-10k civarıydı

Şu an damageler cataclysm e göre ayarlı. Can ise lvl 80 itemları olduğu için lvl 80 e göre ayarlı .rayına oturur herşey.

Pvp konusuna gelince sanırım Bl@zzard casterlara bir pvp opsiyonu daha sunmak istedi. Mobilite, dayanıklılık,dps ve nuke arasında seçim yapmak zorunda casterlar. Tıpkı firemage/frostmage gibi.(firemage koşarak dps yapıyor ama frostta dayanıklılık ve iyi cc var gibi..)

Sen nası görüyorsun diye sorarsan Demo warlock çok daha fazla eğlenceli ve yararlı bi pvpci olmuş. Bknz : Hand of guldan -> aoe slow
Bknz Demonic empowerement >felguarddaki stunu silme ve 15 saniye immune yapma :P (direk rog katili)

;)

Edited by Deftclaw