Jump to content

Featured Replies

Ossuruyodu ben son girdiğim de hiç hoşuma gitmedi 25 kişi karşısında yaptığı o hareket
  • Author
[quote name='Rokka' timestamp='1290894284' post='281315']
Ossuruyodu ben son girdiğim de hiç hoşuma gitmedi 25 kişi karşısında yaptığı o hareket
[/quote]

konuyu bu şekil dagıtmadan lütfen sorunlarıınızı anlatın arkadaşlar = )
[quote name='Rokka' timestamp='1290894284' post='281315']
[/quote]
engincel ama bu süper bi cevaptı her ne olursa olsun off karnıma agrı girdi gülmekten :D
[quote name='etsw' timestamp='1290896285' post='281318']
benim ekran kartım yetmiyor. tek sorunum bu valla.
[/quote]
tek sorun budur.
karakterler birbirlerine 10 yarddan fazla yaklaşmazlarsa kafaya o gas spore gelmiyor, o gelmeyince de görüntü hiç zorlamıyor kartı, akıyor boss fight. biraz ayrı durmaya özen gösterirseniz hem pc kasmaz hem de büyük ihtimalle kesersiniz.
  • Author
[quote name='occi' timestamp='1290900227' post='281325']
karakterler birbirlerine 10 yarddan fazla yaklaşmazlarsa kafaya o gas spore gelmiyor, o gelmeyince de görüntü hiç zorlamıyor kartı, akıyor boss fight. biraz ayrı durmaya özen gösterirseniz hem pc kasmaz hem de büyük ihtimalle kesersiniz.
[/quote]

valla ben melee dps olarak charı kontrol edemiyorum kare kare oynuyorum zemindeki o dumanı kaldırmak mümkün deilmi acaba ?
elbette 10 yard uzakta olmak lazım ama bu mümkün olmuyor malesef.
bence zemindeki duman kaldırılırsa veya daha iyi bi cözüm bulunursa bu fps sorunu ile alakalı daha iyi olur : S
[quote name='engincel' timestamp='1290901128' post='281326']
valla ben melee dps olarak charı kontrol edemiyorum kare kare oynuyorum zemindeki o dumanı kaldırmak mümkün deilmi acaba ?
elbette 10 yard uzakta olmak lazım ama bu mümkün olmuyor malesef.
bence zemindeki duman kaldırılırsa veya daha iyi bi cözüm bulunursa bu fps sorunu ile alakalı daha iyi olur : S
[/quote]
adam fena salıyor tabi 3 mahalleyi bayıltıyo :D
keçimi kemirmiş timsah mı yemiş napmış :D

Edited by Rokka

ahahaha nail lan gece gece güldürdün :D

ben baktım video effects'e duman kaldırma tarzı bir şey göremedim. ancak şöyle cözebildim engin heal chardaysam : video cözünürlük 800x600 , tüm effects : low , tüm özellikler kapalı, death effect filan. + multisampling 1x + windowed size (ama windowed yaptıktan sonra full ekran yapmayacaksın, yani maximized yapmayacaksin, oldugu gibi kalacak window size)

böyle olunca oyundan gram zevk almıyorsun ama kasılmadan geçiyorsun bossu. amaca bağlı tabi. yazıları filan okuyamıyorum veya adamları secemiyorum (zaten healbot kullanıyorum) tek yaptıgım healbot addonunda canı azalana tıklamak. o da görebilirsem :)
  • Author
[quote name='etsw' timestamp='1290904793' post='281328']
ahahaha nail lan gece gece güldürdün :D

ben baktım video effects'e duman kaldırma tarzı bir şey göremedim. ancak şöyle cözebildim engin heal chardaysam : video cözünürlük 800x600 , tüm effects : low , tüm özellikler kapalı, death effect filan. + multisampling 1x + windowed size (ama windowed yaptıktan sonra full ekran yapmayacaksın, yani maximized yapmayacaksin, oldugu gibi kalacak window size)

böyle olunca oyundan gram zevk almıyorsun ama kasılmadan geçiyorsun bossu. amaca bağlı tabi. yazıları filan okuyamıyorum veya adamları secemiyorum (zaten healbot kullanıyorum) tek yaptıgım healbot addonunda canı azalana tıklamak. o da görebilirsem :)
[/quote]

ne gerek var abi bunlara gm ler bi cözüm bulamıormu : S
napalım olm, geçmek için bunları yapmak zorundayım :) gm tarafını bilmiyorum ben kendim böyle bir çözüm yapıyorum onu yazdım
tavana bakıp vuruyosun veya mousun sağ tuşu ile kamerayı ters çevirip kendini önden görerek vuruyosun ne bi sis efekti kalıyor ne başka bişey bossu göremyince sorun olmuyor
[quote name='Ricochet' timestamp='1290908122' post='281333']
tavana bakıp vuruyosun veya mousun sağ tuşu ile kamerayı ters çevirip kendini önden görerek vuruyosun ne bi sis efekti kalıyor ne başka bişey bossu göremyince sorun olmuyor
[/quote]

la bugün acaip lag vardı ya bi de buff stacklıyor ya, bizim tank yattı. millete saldırıyor festergut. Zz'de tavana bakıyormuş. bi baktım diyor üstümden boss geçti :D :D :D :D
  • Author
[/quote]

tamamda abi ben melee dps im range icin kolay o iş.gec bossun dibine gir bakalım havaya bakınca dps yapabiliyomusun
benim zamanımda treadı cok dengesızde her combatta yatıyordum o bossda :)
icc'nin en zor bosu diğer bosslar ekmek gibi böle kalması daha iyi zorlasın hatta daha da zor olsun
[quote name='engincel' timestamp='1290910524' post='281335']
tamamda abi ben melee dps im range icin kolay o iş.gec bossun dibine gir bakalım havaya bakınca dps yapabiliyomusun
[/quote]

Lady gibi alan atmıyor, tank sürekli hareket halinde değil o yönden avantajı var melee dps de, havaya bakarak denemeni tavsiye ederim, işe yarıyor.
  • Author
[quote name='schoolbus' timestamp='1290947049' post='281351']
Lady gibi alan atmıyor, tank sürekli hareket halinde değil o yönden avantajı var melee dps de, havaya bakarak denemeni tavsiye ederim, işe yarıyor.
[/quote]

attığı vile gas ile herkes dmg alıyor tank dahil.tamam alabiliriz problem değil diyelim ( normalde melee dps in almaması lazım). bu dmg ı alınca sağa sola gidiyoruz havaya bakarken nasıl yönümü bulucam ki : S kaldıki yönümü bulana kadar ölüyorum zaten.
Mele Dps de Olsa Bossun HitBox U Cok Büyük Yani Odanin Her Yerinden Vurabilir Zaten Bu Yuzden Hunterler Felan Disardan Dps Yapar Umarim Son Girdigime Kadar Degismemistir Ama Biz Bole Yapiyorduk
engin heal isen kapı dısında kalınca stun yemiyosun ben çoğu öyle heallıyorum gene kafayı yukarı kaldırarak
[/quote]

Evet tamamıiyle ekranı tavana çevirip healliyor/ dps yapıyordum çok az kasıyordu ... Hatta ranged dpsseniz kamerayı yukarı çekin yanınıza televizyon alın televizyon izleyin ilk 3 parmakta 1-2-3 te dolaşsın :D
[quote name='engincel' timestamp='1290949898' post='281357']
attığı vile gas ile herkes dmg alıyor tank dahil.tamam alabiliriz problem değil diyelim ( normalde melee dps in almaması lazım). bu dmg ı alınca sağa sola gidiyoruz havaya bakarken nasıl yönümü bulucam ki : S kaldıki yönümü bulana kadar ölüyorum zaten.
[/quote]

orda iş healera düşüyor senin yapacağın fazla bişey yok.
tavana bakacaksınız o zmn kasmıyor tavana bakmadan kesemezsiniz o bosu