November 29, 201014 yr O PROFÖSÖR yüzünden bi terbiye vememiş ben yakından daldıhım için hep yüzüme yüzüme ireç kuscam valahi azerbeycan tv yayınlardıda (la Festergut fight ne gereydi o hareket ) diye bi cümle kulanmışlar:) ney işin şakası bi anda herkezin ölmesimi dersin bizi salaklarştırıp canın gitmesimi dersin hemen ölebiliyon düşün benim can 68k buluyo bi bilen hamancık bitiyo yaw osurmasıda cabası cat cat
November 29, 201014 yr Author [quote name='Ricochet' timestamp='1290981339' post='281374'] yau 2 bak sonra yukarı kaldır mousu yine =) ya da git bi ekran kartı al tercih senin [/quote] fester fight ı için ekran kartı alcam eyw : P
November 29, 201014 yr [quote name='engincel' timestamp='1291020721' post='281378'] fester fight ı için ekran kartı alcam eyw : P [/quote] Festergut için laptop aldım engin ne dion sen Bu arada senin su an oynadıgın charın adı ne bi görüşek oyundan özledim nan
November 29, 201014 yr Yav icc de tek zor boss o bırakında kalsın öle dierleri potato hiç zevk vermio artık icc heleki 0 wipe ile 25hc Tüm bosslar+LK kestikten sonra
November 30, 201014 yr la asal, geçengün festergut'ta 4 roll atmışım. tüh dedim kaçırdık itemi. meğersem fps'miş benim o. ekranda yazıyor ya ctrl+r yapınca bu da böyle bi anımdı işte.
November 30, 201014 yr ati hd5770 hd5750 gibi kartlarınız olsa gayet iyi kaldırır. bende malesef gtx480 var
December 1, 201014 yr [quote name='etsw' timestamp='1291084364' post='281413'] la asal, geçengün festergut'ta 4 roll atmışım. tüh dedim kaçırdık itemi. meğersem fps'miş benim o. ekranda yazıyor ya ctrl+r yapınca bu da böyle bi anımdı işte. [/quote] ya ben bu oyunda 1 fps görmüş adamım festerdayken bazen aha diom pc patlıcak
December 1, 201014 yr [quote name='NightMare' timestamp='1291163487' post='281439'] ya ben bu oyunda 1 fps görmüş adamım festerdayken bazen aha diom pc patlıcak [/quote] Asal Druid senin neyine evladım ha? Utanmadan birde resto olmuşsun. ! Sana mı kaldı doktor olmak, char diriltmek yok efendim benim healim var narkozsuz ameliyata girecegimler. Hişş! rogue oldugun dönemleride, dwarf paladininide bilirim senin. Neyse la özledim ben seni Ayrıca Nail'e selamlarımı ilet (Alem)
December 1, 201014 yr [quote name='Lofty' timestamp='1291190039' post='281445'] Asal Druid senin neyine evladım ha? Utanmadan birde resto olmuşsun. ! Sana mı kaldı doktor olmak, char diriltmek yok efendim benim healim var narkozsuz ameliyata girecegimler. Hişş! rogue oldugun dönemleride, dwarf paladininide bilirim senin. Neyse la özledim ben seni Ayrıca Nail'e selamlarımı ilet (Alem) [/quote] Nail boş selam almıyomuş ben öyle duydum öğrenci evindeymiş nargilesiyle birlikte ziyarete bekliyomuş
December 1, 201014 yr [quote name='Lofty' timestamp='1291190039' post='281445'] Asal Druid senin neyine evladım ha? Utanmadan birde resto olmuşsun. ! Sana mı kaldı doktor olmak, char diriltmek yok efendim benim healim var narkozsuz ameliyata girecegimler. Hişş! rogue oldugun dönemleride, dwarf paladininide bilirim senin. Neyse la özledim ben seni Ayrıca Nail'e selamlarımı ilet (Alem) [/quote] haha arenada feralde iş yok ya ( arkama heal bulamadm ben heal oldum , başkasının arkasına geçtim ) o dwarf pala yeniden gelebilir suan human ama edit : buarada kontör ve mesaj 0