Jump to content

Featured Replies

O PROFÖSÖR yüzünden bi terbiye vememiş ben yakından daldıhım için hep yüzüme yüzüme ireç kuscam valahi azerbeycan tv yayınlardıda (la Festergut fight ne gereydi o hareket ) diye bi cümle kulanmışlar:)

ney işin şakası bi anda herkezin ölmesimi dersin bizi salaklarştırıp canın gitmesimi dersin hemen ölebiliyon düşün benim can 68k buluyo bi bilen hamancık bitiyo yaw osurmasıda cabası cat cat
  • Author
[quote name='Ricochet' timestamp='1290981339' post='281374']
yau 2 bak sonra yukarı kaldır mousu yine =) ya da git bi ekran kartı al tercih senin
[/quote]

fester fight ı için ekran kartı alcam eyw
: P
[quote name='engincel' timestamp='1291020721' post='281378']
fester fight ı için ekran kartı alcam eyw
: P
[/quote]

Festergut için laptop aldım engin ne dion sen :D :D Bu arada senin su an oynadıgın charın adı ne bi görüşek oyundan özledim nan ;)
Yav icc de tek zor boss o bırakında kalsın öle dierleri potato hiç zevk vermio artık icc heleki 0 wipe ile 25hc Tüm bosslar+LK kestikten sonra
la asal, geçengün festergut'ta 4 roll atmışım. tüh dedim kaçırdık itemi. meğersem fps'miş benim o. ekranda yazıyor ya ctrl+r yapınca :P

bu da böyle bi anımdı işte.
[quote name='etsw' timestamp='1291084364' post='281413']
la asal, geçengün festergut'ta 4 roll atmışım. tüh dedim kaçırdık itemi. meğersem fps'miş benim o. ekranda yazıyor ya ctrl+r yapınca :P

bu da böyle bi anımdı işte.
[/quote]

ya ben bu oyunda 1 fps görmüş adamım :D festerdayken bazen aha diom pc patlıcak :D
[quote name='NightMare' timestamp='1291163487' post='281439']
ya ben bu oyunda 1 fps görmüş adamım :D festerdayken bazen aha diom pc patlıcak :D
[/quote]
Asal Druid senin neyine evladım ha? Utanmadan birde resto olmuşsun. ! Sana mı kaldı doktor olmak, char diriltmek yok efendim benim healim var narkozsuz ameliyata girecegimler.

Hişş! rogue oldugun dönemleride, dwarf paladininide bilirim senin.

Neyse la özledim ben seni :( Ayrıca Nail'e selamlarımı ilet :P (Alem)
[quote name='Lofty' timestamp='1291190039' post='281445']
Asal Druid senin neyine evladım ha? Utanmadan birde resto olmuşsun. ! Sana mı kaldı doktor olmak, char diriltmek yok efendim benim healim var narkozsuz ameliyata girecegimler.

[/quote]
Nail boş selam almıyomuş ben öyle duydum öğrenci evindeymiş nargilesiyle birlikte ziyarete bekliyomuş :D
[quote name='Lofty' timestamp='1291190039' post='281445']

[/quote]

haha arenada feralde iş yok ya :D ( arkama heal bulamadm ben heal oldum , başkasının arkasına geçtim :P ) o dwarf pala yeniden gelebilir :P suan human ama :D

edit : buarada kontör ve mesaj 0 :D