Jump to content

Featured Replies

O PROFÖSÖR yüzünden bi terbiye vememiş ben yakından daldıhım için hep yüzüme yüzüme ireç kuscam valahi azerbeycan tv yayınlardıda (la Festergut fight ne gereydi o hareket ) diye bi cümle kulanmışlar:)

ney işin şakası bi anda herkezin ölmesimi dersin bizi salaklarştırıp canın gitmesimi dersin hemen ölebiliyon düşün benim can 68k buluyo bi bilen hamancık bitiyo yaw osurmasıda cabası cat cat

• Author

yau 2 bak sonra yukarı kaldır mousu yine =) ya da git bi ekran kartı al tercih senin

fester fight ı için ekran kartı alcam eyw

: P

fester fight ı için ekran kartı alcam eyw

: P

Festergut için laptop aldım engin ne dion sen :D :D Bu arada senin su an oynadıgın charın adı ne bi görüşek oyundan özledim nan ;)

Yav icc de tek zor boss o bırakında kalsın öle dierleri potato hiç zevk vermio artık icc heleki 0 wipe ile 25hc Tüm bosslar+LK kestikten sonra

la asal, geçengün festergut'ta 4 roll atmışım. tüh dedim kaçırdık itemi. meğersem fps'miş benim o. ekranda yazıyor ya ctrl+r yapınca :P

bu da böyle bi anımdı işte.

la asal, geçengün festergut'ta 4 roll atmışım. tüh dedim kaçırdık itemi. meğersem fps'miş benim o. ekranda yazıyor ya ctrl+r yapınca :P

bu da böyle bi anımdı işte.

ya ben bu oyunda 1 fps görmüş adamım :D festerdayken bazen aha diom pc patlıcak :D

ya ben bu oyunda 1 fps görmüş adamım :D festerdayken bazen aha diom pc patlıcak :D

Asal Druid senin neyine evladım ha? Utanmadan birde resto olmuşsun. ! Sana mı kaldı doktor olmak, char diriltmek yok efendim benim healim var narkozsuz ameliyata girecegimler.

Hişş! rogue oldugun dönemleride, dwarf paladininide bilirim senin.

Neyse la özledim ben seni :( Ayrıca Nail'e selamlarımı ilet :P (Alem)

Asal Druid senin neyine evladım ha? Utanmadan birde resto olmuşsun. ! Sana mı kaldı doktor olmak, char diriltmek yok efendim benim healim var narkozsuz ameliyata girecegimler.

Nail boş selam almıyomuş ben öyle duydum öğrenci evindeymiş nargilesiyle birlikte ziyarete bekliyomuş :D

haha arenada feralde iş yok ya :D ( arkama heal bulamadm ben heal oldum , başkasının arkasına geçtim :P ) o dwarf pala yeniden gelebilir :P suan human ama :D

edit : buarada kontör ve mesaj 0 :D