Posted December 1, 201014 yr Merhaba, daha önce "Ally oynamak yürek ister" isimli bir topic açmıştım. Kim için nasıl bir rahatsızlık sebebi oldu bilmiyorum ama topic kapatıldı. Oysa gayet düzgün, sadece gerçekleri yansıtan bir topicti. Maalesef konu ile ilgilenen gm arkadaşa attığım maillerde cevapsız kaldı. yoğunluktan bakamamış olabilir. Benim merak ettiğim bu topicten rahatsızlık duyanlar. Topicte yalan varmı, yok. Ally sayıca azmı, evet az. Az olan tarafta oynamak yürek istermi, evet ister. Kaçmak kolaymı, evet çok kolay, 20k ( pazarlığada açık ). herkesin bildiği bu gerçeklerin yazılması neden rahatsızlık doğurur anlayamadım. Genel durumu anlatan, "haha kazandık biz güçlüyüz, yaşasın" diyen arkadaşlara, seninle alakalı değil (sende bir keramet yok) sadece kalabalıksınız, demek isteyen bir topicti. Lütfen geçen seferki gibi "şu benim şekerimi aldı, bende ona kaka dedim" şeklinde kişisel sorunlarınızı yansıtmazsanız sevinirim. Daha öncede dediğim gibi ben ally ye geçicem diyenler bir daha düşünsün, zordur. Olanlar yanına yüreğinide alsın çünkü burada gerekli. RJALK
December 1, 201014 yr Ally sayıca azmı, evet az. Az olantarafta oynamak yürek istermi, evet ister. Kaçmak kolaymı, evet çok kolay, lafı zaten bizim de anlatmak istediğimizi açıklar zaten. ben bu laftan çok şey çıkarabilirim ya da bir şey söylerim bunu ima etmedim başka bir şey demek istedim diyebilirim ama yapmadım amaç ne yani ? niye yapalım ? demek ki dokunmak istediğiniz konu var ona dokunuyosunuz o konuda havadan boş yere çıkmamış olsa gerek.
December 1, 201014 yr Author Ya arkadaşlar yapmayın şöyle, tabii ki sizin kişisel tercihiniz. Ben unuttum gideni, geleni. kimse alınmasın lütfen, amacım bu değil. genel durumla ilgili benim derdim.
December 1, 201014 yr o zaman önce ally içerden bi düzelsin yarsdıma gelen oyunculara sen çık dummy olma dememeyi öğrensin o dummyler horde oldu olalı diyenleri kesiyor ;) daha sen çık sen şöylesin yok bilmem ne diyip kendini çok sağlam adam sananlar düzelsin önce sonra ally oynamak yürek ister densin. Ally düzgün değil ki nasıl oluyor da yürek istesin orada oynamak ? :) ally dışlamaya devam etsin sen çık dummy olma demeye devam etsin.
December 1, 201014 yr alliance düştü, düşer daha önce de düştü kalktı artık iki ayda bir alliance düşüyor ardından hordedan oyuncular geçiyor alliancea bi süre sora yine düşüyor alliance yine kalkar ama alliance niye iki ayda bir düşüyo
December 1, 201014 yr Author Bunlar maalesef boş konular, Ally de düzelmesi gereken bir konu göremiyorum ben. Oynamak için başkalarından kabul görmene gerek yok, adam ban şöyle dedi, küstüm, bu mudur mantık :) topicde de dediğim gibi " şu benim şekerimi aldı, bende ona kaka dedim" olayına girmeyelim dedim ama tahmin ettiğim ettiğim gibi ısrarcısınız.
December 1, 201014 yr alliance düştü, düşer daha önce de düştü kalktı artık iki ayda bir alliance düşüyor ardından hordedan oyuncular geçiyor alliancea bi süre sora yine düşüyor alliance yine kalkar ama alliance niye iki ayda bir düşüyo
December 1, 201014 yr o dediğim oyuncular adını vermiycem ama orada laf atmaya devam ederlerse ally nin kalktığını göremeyiz çok zor hatta ihtimal vermiyorum.
December 1, 201014 yr ALY DE NE VAR DA DÜşÜP DDURUYO HORLDARDA Bİ SICAKLIK VAR ALYLERDE BU GECERLİ DEHİL YARDIMLARşMA YOK HARELDE OLAY BUNDAN OLUYO :)
December 1, 201014 yr Author enterasan, ben düştü lafını kullanmadım. sayımız az böbürlenmeyin dedim. yürek ister dedim, kızmanıza, konuyu saptırmaya çalışmanıza gerek yokdüşen kalkan bişi yok, giden olur gelen olur, mantalite uyuşur, uyuşmaz. her şey zamanla yerine oturur. saygılar.
December 1, 201014 yr o bir benzetmeydi böbürlenmiyorum da ama bu kadar adam horde geçti horde tarafından da çağırılmadılar bana öyle geliyor ki allianceda bir sorun var ki durum böyle oluyor
December 1, 201014 yr o dediğim oyuncular adını vermiycem ama orada laf atmaya devam ederlerse ally nin kalktığını göremeyiz çok zor hatta ihtimal vermiyorum. Cevat sen isim verme pasam ben tek tek yazam Serenity,darkie,Platin,positive,fiseng bla bla bla bunları kastediyorsun :)
December 1, 201014 yr su serverda herzaman sayısal olarak az olan tarafta oldum, gerek horde, gerekse ally, gerektiği zaman çok kez tarafta değiştirdim(benim kadar faction değiştiren yoktur heralde bu serverda) bigünden bigünede biriyle yada birileriyle tartışmışlığım yoktur, sanırım sorun bende. @dementor servera geri döneli sanırım 3 ay falan oldu, döndüğüm zaman ally az diyorlardı ondan dolayıda ally açmıstım(horde açsam arkadaşım mı yoktu orda? yoo belki allydan daha fazla vardı), fakat ben charı açtıktan sonrada horde geçenler ally geçenlerden daha fazla idi, ally arada toparlanmıs gibi görüntü çizdiğinde de sadece anlık online sayısı fazla olmasından kaynaklı idi(horde dan geçenler değildi nedeni).
December 1, 201014 yr ally dan horde ye geçenlerin derdi ne? değişiklikmi, kişisel sorunlarmı, anlaşamamamı bilmem ama ben 2 tane ally charı 80 yaptım ve 2 side farklı ally guildlerindeydi ve 2 sindede tuhaf kişiler vardı ( tuhaf kelimesinden kim ne isterse onu anlasın ) ve sonra birde horde de şansımı denemeye karar verdim. Hordede aynı sorunları yaşarsam başka bi serverda oynarım planı yapıyodum. horde de guilde girmeden önce guildin liderlerinin bana sorması gereken soruları yüzsüzlük yapıp ben onlara sordum o guildten ona dolaşmak bana göre birşey değil çünkü. neticede guildimden çok memnunum çok iyi insanlar saygılı , anlayışlı, yardımsever, dost diyebileceğin insanlar. bu anlattıklarımın sonucuna gelince allyda oynamak yürek istemezde, sağlam sinir ister, sabır ister bana kalsa tabi allydada vardır iyi insanlar ama bana denk gelmedi. horde guildlerinden birnin allya gecmesi güzel bir çözüm olur bence yoksa bu yaşadıgımız sıkıcı pvp si az günler kısa sürede düzelcek gibi değil.
December 1, 201014 yr anlayamadığınız şey burdaki ırklardaki insanlar farklı kültürlerden gelme insanlar değil, hepimiz aynı kültürden geliyoruz, sanki ally başka ülkeymiş gibi bakılıyor, konusulanların çoğu önyargıdan kaynaklı, ha bikaç kişi vardır ters davranan ama bu bütün ally a mal edilmez, eminim horde dada vardır butip insanlar ama player sayısı fazla olunca göze batmıyordur.
December 1, 201014 yr Cevat sen isim verme pasam ben tek tek yazam Serenity,darkie,Platin,positive,fiseng bla bla bla bunları kastediyorsun :)bi dakka burda bize söz hakkı doguyor sanırım DEMENTOR düştü falan demişte ne düşmesi yahu bizim guildin girdigi bglerde horde ye kapak olcak afiş olcak işler yapıoruz.RESKİLLE baglıoruz hordeyi ally in düştügü falan yok sadece kaliteli adam sayısı az hem BİZ KİMSEYE DUMMY OLMA DEMİORUZ diyoruzki EN AZINDAN YEşİL İTEMLE girmeyin bg bence bunda abartılıcak bişi yok gidin ORJİNAL SERVERDA o tip hareket yapanlar GUİLD BULABİLİO MU bi bakın NOOB olmakla PRO oyuncu arasındaki çizgi bence cok belirgin bu oyunda oynayan adamı çok basit şeylerden tanıyabiliryorsunuz meslek fullemiş mi 5 man bile koavalıomu kendini geliştirebilio mu vs vsALLıanceda dayanmak zordur evt ÇÜNKÜ 9 yaşındaki cocuk nasıl bir TARAFTA acar bu oyunda tarafı bellidir az çok bişiye benzeyen insan olsun ister ama sonuçta oyun bilinci sıfırdır halbuki pro oyuncular acıcakları karakterin bakarlar + sı nedir - si nedir .şimdi hal böyle olunca ALLYda çoluk çocukla ugraşıoruz. ha burda bişi yapamayıp hordeyemi geliolar gitsinler ben şahsen öle ahım şahım birilerini görmüorum BGlerde.HORDEler eski playerler alliance daha cok taze şuan bile bizim guilde 3 tane eski player varken high bornede 15i buluyordur bu sayı EVT ally olmak zor sana sıfır faydası olan 6 tabne adamla wsgdesin düşün karşı taraftan 8 kişi bi anda yuklenio üstüne ve GEARLI adamlar oyunu bilmeyi gectim ... AMA yinede nedense biz kazanabilioruz. (bu bile yeterlidir) O YÜZDEN İşİNİZE bakın ALLY OLMAK ZOR görmek isteyn varsa gelir görür öle itemle 14 kişi arasında takılmaya benzemez FULL yetenk olucaksın ehr şeyi düşünüceksin ... + coluk cocuga oyunu ögretmeye calışıcaksın :) halada ögretmeye devam edioruz gelin sizede bişiler ögretelim ... POSİTİVE ;
December 1, 201014 yr Author o bir benzetmeydi böbürlenmiyorum da ama bu kadar adam horde geçti horde tarafından da çağırılmadılar bana öyle geliyor ki allianceda bir sorun var ki durum böyle oluyorAnlatıyorum ama başka yönlere çekmek daha kolay oluyo, daha geniş açmak gerekiyor heralde. sayıca az olmak. Bunu üç kelimeli bir cümle olarak okuyup geçersek bi anlamı olmaz. bunun getirdiği handikaplar vardır. en başta raid için gerekli 25 online sayısını bulabilen tek guild olur. genelde birde daha az sayıya sahip guild olur, bu guildde, diğer guilddeki bazı kişilerle anlaşamayan arkadaşlar bulunur. Daha az sayıda üyesi olan bu guild 25 men yapamaz, ya sabredecek üye toplayacak, kendini ispatlayacak yada bu yolda kaybolup gidecektir. Her yerde birbiriyle anlaşamayan insanlar vardır. iş te, okulda, hatta ev de, horde da ve tabii ki alliance da. Daha az sayıdaki guildin yukarıdaki seçeneklerini gördünüz, şimdi bir seçeneği daha var. horde a geçmek, tata... Birde benim iteme ihtiyacım yokki tayfası vardır, tamam senin yok da, guildindeki diğerlerinin var. Ya bu arkadaşlara müsade edip guildi dağıtacak yada beni seven arkamdan gelir diyip diğer tarafa geçecek. neden horde a geçiyolar, budur. Diger sebepler, tutunamadık dememek için büyütülen basit olaylardır.(bence tabii) şu bana çok komik geliyor, af edin. bana lfg den şöyle dediler, ben horde a geçicem. :) zaten ally değilmişsin ki, yolun açık ola.
December 1, 201014 yr bi dakka burda bize söz hakkı doguyor sanırım DEMENTOR düştü falan demişte ne düşmesi yahu bizim guildin girdigi bglerde horde ye kapak olcak afiş olcak işler yapıoruz.RESKİLLE baglıoruz hordeyi ally in düştügü falan yok sadece kaliteli adam sayısı az hem BİZ KİMSEYE DUMMY OLMA DEMİORUZ diyoruzki EN AZINDAN YEşİL İTEMLE girmeyin bg bence bunda abartılıcak bişi yok gidin ORJİNAL SERVERDA o tip hareket yapanlar GUİLD BULABİLİO MU bi bakın NOOB olmakla PRO oyuncu arasındaki çizgi bence cok belirgin bu oyunda oynayan adamı çok basit şeylerden tanıyabiliryorsunuz meslek fullemiş mi 5 man bile koavalıomu kendini geliştirebilio mu vs vsALLıanceda dayanmak zordur evt ÇÜNKÜ 9 yaşındaki cocuk nasıl bir TARAFTA acar bu oyunda tarafı bellidir az çok bişiye benzeyen insan olsun ister ama sonuçta oyun bilinci sıfırdır halbuki pro oyuncular acıcakları karakterin bakarlar + sı nedir - si nedir .şimdi hal böyle olunca ALLYda çoluk çocukla ugraşıoruz. ha burda bişi yapamayıp hordeyemi geliolar gitsinler ben şahsen öle ahım şahım birilerini görmüorum BGlerde.HORDEler eski playerler alliance daha cok taze şuan bile bizim guilde 3 tane eski player varken high bornede 15i buluyordur bu sayı EVT ally olmak zor sana sıfır faydası olan 6 tabne adamla wsgdesin düşün karşı taraftan 8 kişi bi anda yuklenio üstüne ve GEARLI adamlar oyunu bilmeyi gectim ... AMA yinede nedense biz kazanabilioruz. (bu bile yeterlidir) O YÜZDEN İşİNİZE bakın ALLY OLMAK ZOR görmek isteyn varsa gelir görür öle itemle 14 kişi arasında takılmaya benzemez FULL yetenk olucaksın ehr şeyi düşünüceksin ... + coluk cocuga oyunu ögretmeye calışıcaksın :) halada ögretmeye devam edioruz gelin sizede bişiler ögretelim ... POSİTİVE ;tamam kral sizsiniz
December 1, 201014 yr isim vermek istemememin nedeni biri bir ricada bulunmuştu bende ortalığı karıştırmak istemedim yine bir şey demeyeceğim.
December 1, 201014 yr bi dakka burda bize söz hakkı doguyor sanırım DEMENTOR düştü falan demişte ne düşmesi yahu bizim guildin girdigi bglerde horde ye kapak olcak afiş olcak işler yapıoruz.RESKİLLE baglıoruz hordeyi ally in düştügü falan yok sadece kaliteli adam sayısı az hem BİZ KİMSEYE DUMMY OLMA DEMİORUZ diyoruzki EN AZINDAN YEşİL İTEMLE girmeyin bg bence bunda abartılıcak bişi yok gidin ORJİNAL SERVERDA o tip hareket yapanlar GUİLD BULABİLİO MU bi bakın NOOB olmakla PRO oyuncu arasındaki çizgi bence cok belirgin bu oyunda oynayan adamı çok basit şeylerden tanıyabiliryorsunuz meslek fullemiş mi 5 man bile koavalıomu kendini geliştirebilio mu vs vsALLıanceda dayanmak zordur evt ÇÜNKÜ 9 yaşındaki cocuk nasıl bir TARAFTA acar bu oyunda tarafı bellidir az çok bişiye benzeyen insan olsun ister ama sonuçta oyun bilinci sıfırdır halbuki pro oyuncular acıcakları karakterin bakarlar + sı nedir - si nedir .şimdi hal böyle olunca ALLYda çoluk çocukla ugraşıoruz. ha burda bişi yapamayıp hordeyemi geliolar gitsinler ben şahsen öle ahım şahım birilerini görmüorum BGlerde.HORDEler eski playerler alliance daha cok taze şuan bile bizim guilde 3 tane eski player varken high bornede 15i buluyordur bu sayı EVT ally olmak zor sana sıfır faydası olan 6 tabne adamla wsgdesin düşün karşı taraftan 8 kişi bi anda yuklenio üstüne ve GEARLI adamlar oyunu bilmeyi gectim ... AMA yinede nedense biz kazanabilioruz. (bu bile yeterlidir) O YÜZDEN İşİNİZE bakın ALLY OLMAK ZOR görmek isteyn varsa gelir görür öle itemle 14 kişi arasında takılmaya benzemez FULL yetenk olucaksın ehr şeyi düşünüceksin ... + coluk cocuga oyunu ögretmeye calışıcaksın :) halada ögretmeye devam edioruz gelin sizede bişiler ögretelim ... POSİTİVE ; aynen siz kralsınız :) adamlarınız 10 kişi bg de ezik adam yok beğenmedikleri (beğenmedikleri, sevmedikleri diyorum çünkü öyle item ezikliği olduğundan değil kıskandıklarından mıdır nedendir yine bişey diyemiycem) sen çık derler :) ve malesef ki sizin guildin tamamının girdiğini ve kazandığını göremedim görürsem söylerim.
December 1, 201014 yr bi dakka burda bize söz hakkı doguyor sanırım DEMENTOR düştü falan demişte ne düşmesi yahu bizim guildin girdigi bglerde horde ye kapak olcak afiş olcak işler yapıoruz.RESKİLLE baglıoruz hordeyi ally in düştügü falan yok sadece kaliteli adam sayısı az hem BİZ KİMSEYE DUMMY OLMA DEMİORUZ diyoruzki EN AZINDAN YEşİL İTEMLE girmeyin bg bence bunda abartılıcak bişi yok gidin ORJİNAL SERVERDA o tip hareket yapanlar GUİLD BULABİLİO MU bi bakın NOOB olmakla PRO oyuncu arasındaki çizgi bence cok belirgin bu oyunda oynayan adamı çok basit şeylerden tanıyabiliryorsunuz meslek fullemiş mi 5 man bile koavalıomu kendini geliştirebilio mu vs vsALLıanceda dayanmak zordur evt ÇÜNKÜ 9 yaşındaki cocuk nasıl bir TARAFTA acar bu oyunda tarafı bellidir az çok bişiye benzeyen insan olsun ister ama sonuçta oyun bilinci sıfırdır halbuki pro oyuncular acıcakları karakterin bakarlar + sı nedir - si nedir .şimdi hal böyle olunca ALLYda çoluk çocukla ugraşıoruz. ha burda bişi yapamayıp hordeyemi geliolar gitsinler ben şahsen öle ahım şahım birilerini görmüorum BGlerde.HORDEler eski playerler alliance daha cok taze şuan bile bizim guilde 3 tane eski player varken high bornede 15i buluyordur bu sayı EVT ally olmak zor sana sıfır faydası olan 6 tabne adamla wsgdesin düşün karşı taraftan 8 kişi bi anda yuklenio üstüne ve GEARLI adamlar oyunu bilmeyi gectim ... AMA yinede nedense biz kazanabilioruz. (bu bile yeterlidir) O YÜZDEN İşİNİZE bakın ALLY OLMAK ZOR görmek isteyn varsa gelir görür öle itemle 14 kişi arasında takılmaya benzemez FULL yetenk olucaksın ehr şeyi düşünüceksin ... + coluk cocuga oyunu ögretmeye calışıcaksın :) halada ögretmeye devam edioruz gelin sizede bişiler ögretelim ... POSİTİVE ; tuhaf...
December 1, 201014 yr öncelikle serkan abi yazdıklarını hafif üstüme alıyorum ve birkaç şey yazmak istiyorum...bilirsin sana saygım ve sevgim sonsuzdur şimdi ilk olarak bende 2-3 aylık bi ally deneyimim oldu.öle yok allyde dayanışma yok allydekiler öledir şöledir geçin allydekiler uzaylı mı?tabii ki değil benim de orda tartıştığım kavga ettiğim ama bi o kadar iyi anlaştıgım sevdiğim insanlar oldu.Bi merak yüzünden ve arkdaşlarımızla beraber geçmiştik bizim için daha iyi olur die hemde biraz oyuna denge gelmesi için (görelim nasıl orası acaba die:))tabii olan durumlar serkan abi sen biliyorsun ister istemez rahatsız etti ve gene geldiğimiz tayfanın yarısı geri döndük:) beraber geçipte orda duran var mı hala tabiki var ama bu tercih meselesi ben veya herhangi biri aly geçipte sonra tekrar dönmesi herkesin kişisel tercihidir kendi sorunum ise artık yaşanan olaylardan ki 1 veya 2 değil rahatsız olmam ve ait oldugum yere dönmem horde doğdum abi:=) tabii bu yazdıklarım allyde kısa sürüp de tekrar dönenler için geçerli değil herkesin kendi seçimidir böle bi topic açmandan ne kadar rahatsız olsam kişisel olarak serkan abim herşeyin iyisini bilir diyorum inşallah sayı olarak eşitsizlik durumu doğustan ally veya allyde oynamak istiyenlerle sağlanır..
December 1, 201014 yr Author öncelikle serkan abi yazdıklarını hafif üstüme alıyorum ve birkaç şey yazmak istiyorum...bilirsin sana saygım ve sevgim sonsuzdur şimdi ilk olarak bende 2-3 aylık bi ally deneyimim oldu.öle yok allyde dayanışma yok allydekiler öledir şöledir geçin allydekiler uzaylı mı?tabii ki değil benim de orda tartıştığım kavga ettiğim ama bi o kadar iyi anlaştıgım sevdiğim insanlar oldu.Bi merak yüzünden ve arkdaşlarımızla beraber geçmiştik bizim için daha iyi olur die hemde biraz oyuna denge gelmesi için (görelim nasıl orası acaba die:))tabii olan durumlar serkan abi sen biliyorsun ister istemez rahatsız etti ve gene geldiğimiz tayfanın yarısı geri döndük:) beraber geçipte orda duran var mı hala tabiki var ama bu tercih meselesi ben veya herhangi biri aly geçipte sonra tekrar dönmesi herkesin kişisel tercihidir kendi sorunum ise artık yaşanan olaylardan ki 1 veya 2 değil rahatsız olmam ve ait oldugum yere dönmem horde doğdum abi:=) tabii bu yazdıklarım allyde kısa sürüp de tekrar dönenler için geçerli değil herkesin kendi seçimidir böle bi topic açmandan ne kadar rahatsız olsam kişisel olarak serkan abim herşeyin iyisini bilir diyorum inşallah sayı olarak eşitsizlik durumu doğustan ally veya allyde oynamak istiyenlerle sağlanır..Ahh canım benim, sana bişi diyen dillerim lal olaydı, hep benim suçum zaten, orda duraydım, açaydım gollerimi, gitme, diyeydim. Belki gitmezdin :) Erdi aşk olsun gözüm. Amacım kimseyi rencide etmek değil, zor dedim ya, o kadar :) Seni horde dan görmüyom zaten, her zaman kardeşimsin. Not: dahada topic açarsam, amacım üzmek değil, var olan durumu anlatmaktı. kapatılanında neden kapatıldığını anlamış oldum, gereksiz tartışma yaratıyo... Edited December 1, 201014 yr by serkanb75
December 1, 201014 yr Ben tbc zamanının tamamını ally olarak oynadım, sonra askere gittim yaklaşık 2 sene ayrı kaldım o arada wotlk çıkmış tabi :) sonra oyunu tekrar kurdum eski oyuncuların çoğu orjinale geçti dediler, bazıları da bırakmış kalanlarda birazı ally birazı horde kendi aralarında dağılmışlar dediler, hep ally oynadığımdan değişiklik olsun diye horde char açtım, ortam başlarda sıkıcıydı, eski isimlerden kimseler yoktu, zamanla yeni arkadaşlarla tanıştım, sonrasında oyundan zevk almaya başladım,arkadaş ortamı güzeldi muhabbet keyifliydi, sonrasında Erdi'nin dediği gibi ally olmaya karar verdik birkaç arkadaşla beraber, ally geçtik hemen ardından tekrar bir kopma dönemim oldu yaklaşık 3 ay kadar, oyunu sildim. Arkadaşla msn'den karşılaştık dedi ki eskilerden baya dönen oldu oyuna, pvp, muhabbet vs güzelleşti.. Tekrar kurdum oyunu başladık ally macerasına, ortam güzeldi, muhabbet kraldı ama aradan 1 ay, belki biraz daha fazla zaman geçti tekrar kopmalar oldu, erdi ve birkaç kardeşim daha horde geçme kararı aldılar (kendilerince haklı kararları vardı tabiki), bir kısım arkadaşlar da orjinale geçti(para bol tabi :P ), tekrar bir düşüş yaşandı ortam bakımından, bu aralar oyuna pek girmiyorum, en son durumlar ne şekilde hiç bilmiyorum. Anlatmak istediğime gelince 5 senedir bu serverdayım her zaman inişler, çıkışlar, geçişler, bırakmalar oldu oyunda, yapacak pek de bir şey yok aslında, her iki tarafta da çok sevdiğim saygı duyduğum insanlar var, ally şöyle horde böyle demek istemiyorum hiçbir zaman, bu tarz olaylar her iki tarafta da zaman zaman yaşandı sonunda bir orta yol bulunacak elbet :) Sevgilerimle Xero(Ender) :)
December 1, 201014 yr aynen siz kralsınız :) adamlarınız 10 kişi bg de ezik adam yok beğenmedikleri (beğenmedikleri, sevmedikleri diyorum çünkü öyle item ezikliği olduğundan değil kıskandıklarından mıdır nedendir yine bişey diyemiycem) sen çık derler :) ve malesef ki sizin guildin tamamının girdiğini ve kazandığını göremedim görürsem söylerim.şİMDİ ALLY olmak ZOR YAZMIşIM yalış degil tekrar tekrar oku orda KRAL OLMAK zor yazmıo ...- dementor - Warlık biz hordeye bişi demioruz ki zaten adamlar saglam arada kabalıkta kaynayanlardan bahsedioruz. nasıl ki yaşın yanında kuru yanıosa daglardaki agaclar arasındaki otlar da ormandan sayılıo ya bizim derdimiz o sizde ot çok ama bazı adamların sayesinde kendilerini bi halttan sanıolar YEşİL İTEMLİ oynamayı bilemyen adamı ehrkes kesio dostum ÖNEMLİ OLAN TEKRAR YAZIORUM "ZOR OLANI YAPMAK"
December 1, 201014 yr şİMDİ ALLY olmak ZOR YAZMIşIM yalış degil tekrar tekrar oku orda KRAL OLMAK zor yazmıo ...- dementor - Warlık biz hordeye bişi demioruz ki zaten adamlar saglam arada kabalıkta kaynayanlardan bahsedioruz. nasıl ki yaşın yanında kuru yanıosa daglardaki agaclar arasındaki otlar da ormandan sayılıo ya bizim derdimiz o sizde ot çok ama bazı adamların sayesinde kendilerini bi halttan sanıolar YEşİL İTEMLİ oynamayı bilemyen adamı ehrkes kesio dostum ÖNEMLİ OLAN TEKRAR YAZIORUM "ZOR OLANI YAPMAK"Bglerde kestiğiniz adamlara daha dikkatli bakın o zaman ne diyim arkasında heal olmayan adamları arkanda 4 healla kesmek de zor bi iş değil. İyisiniz ama övündüğünüz kadar değil.
Merhaba, daha önce "Ally oynamak yürek ister" isimli bir topic açmıştım. Kim için nasıl bir rahatsızlık sebebi oldu
bilmiyorum ama topic kapatıldı. Oysa gayet düzgün, sadece gerçekleri yansıtan bir topicti. Maalesef konu ile ilgilenen gm
arkadaşa attığım maillerde cevapsız kaldı. yoğunluktan bakamamış olabilir.
Benim merak ettiğim bu topicten rahatsızlık duyanlar. Topicte yalan varmı, yok. Ally sayıca azmı, evet az. Az olan
tarafta oynamak yürek istermi, evet ister. Kaçmak kolaymı, evet çok kolay, 20k ( pazarlığada açık ). herkesin bildiği bu
gerçeklerin yazılması neden rahatsızlık doğurur anlayamadım.
Genel durumu anlatan, "haha kazandık biz güçlüyüz, yaşasın" diyen arkadaşlara, seninle alakalı değil (sende bir keramet
yok) sadece kalabalıksınız, demek isteyen bir topicti. Lütfen geçen seferki gibi "şu benim şekerimi aldı, bende ona kaka
dedim" şeklinde kişisel sorunlarınızı yansıtmazsanız sevinirim.
Daha öncede dediğim gibi ben ally ye geçicem diyenler bir daha düşünsün, zordur. Olanlar yanına yüreğinide alsın çünkü
burada gerekli. RJALK