Jump to content
Posted
Merhaba, daha önce "Ally oynamak yürek ister" isimli bir topic açmıştım. Kim için nasıl bir rahatsızlık sebebi oldu
bilmiyorum ama topic kapatıldı. Oysa gayet düzgün, sadece gerçekleri yansıtan bir topicti. Maalesef konu ile ilgilenen gm
arkadaşa attığım maillerde cevapsız kaldı. yoğunluktan bakamamış olabilir.

Benim merak ettiğim bu topicten rahatsızlık duyanlar. Topicte yalan varmı, yok. Ally sayıca azmı, evet az. Az olan
tarafta oynamak yürek istermi, evet ister. Kaçmak kolaymı, evet çok kolay, 20k ( pazarlığada açık ). herkesin bildiği bu
gerçeklerin yazılması neden rahatsızlık doğurur anlayamadım.

Genel durumu anlatan, "haha kazandık biz güçlüyüz, yaşasın" diyen arkadaşlara, seninle alakalı değil (sende bir keramet
yok) sadece kalabalıksınız, demek isteyen bir topicti. Lütfen geçen seferki gibi "şu benim şekerimi aldı, bende ona kaka
dedim" şeklinde kişisel sorunlarınızı yansıtmazsanız sevinirim.

Daha öncede dediğim gibi ben ally ye geçicem diyenler bir daha düşünsün, zordur. Olanlar yanına yüreğinide alsın çünkü
burada gerekli. RJALK
  • Replies 193
  • Views 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

ya burada bi foto gösterirdim de tartışma kesin çıkar o konudan :) aşşağıda 2 adamları var dalıyolar bize bizde kesiyoruz bunları 2v2 bi bakıyoruz taştan raid indiriyorlar. Bayağı iyiler belli :D
[quote name='persian' timestamp='1291208416' post='281478']
bi dakka burda bize söz hakkı doguyor sanırım

HORDEler eski playerler alliance daha cok taze şuan bile bizim guilde 3 tane eski player varken [b]high bornede[/b] 15i buluyordur bu sayı

[/quote]

bir dakika , bir dakika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! burda da bize söz hakkı doğuyor sanırım.

aquMa sen horde'yi farma bağlayana DAM degil miydin?

evet evet söz hakkı bize doğuyor high born guildi olarak!!!!
biz aramızda toplantı yaptık guildce ve ben söylemek için temsilci seçildim. aldığımız karar şu :

"aquma bundan sonra hign bornede yerine high born'da yazsın" [b]Hign Born Yüksek Seçim Kurulu[/b]™
Ally Ally dedigin nedirki gülüm ben senin icin horde olmayı qöze almısım :D ally ler bence karakter tipinden kaybediyorlar :D ve bişey da eklemek qerekirse ally a qecmek icin yürek qerekmiyor oynıyan adam hem ally dada oynarr hordada oynar arkasa bakılırsa cok kederlenmisler yada bq veya sagda solda cok kesmisler :D herkezin basına qelir böyle seyler cataclysm qelsin bak herkez ally olcak sırf worgen olmak icin onunda bugları olacak tekrar horde qeccek millet :D

Edited by Fatalfighter

[quote name='persian' timestamp='1291208416' post='281478']
bi dakka burda bize söz hakkı doguyor sanırım

DEMENTOR düştü falan demişte ne düşmesi yahu bizim guildin girdigi bglerde horde ye kapak olcak afiş olcak işler yapıoruz.
RESKİLLE baglıoruz hordeyi ally in düştügü falan yok sadece kaliteli adam sayısı az hem
BİZ KİMSEYE DUMMY OLMA DEMİORUZ diyoruzki EN AZINDAN YEşİL İTEMLE girmeyin bg bence bunda abartılıcak bişi yok gidin ORJİNAL SERVERDA o tip hareket yapanlar GUİLD BULABİLİO MU bi bakın
NOOB olmakla PRO oyuncu arasındaki çizgi bence cok belirgin bu oyunda oynayan adamı çok basit şeylerden tanıyabiliryorsunuz meslek fullemiş mi 5 man bile koavalıomu kendini geliştirebilio mu vs vs
ALLıanceda dayanmak zordur evt ÇÜNKÜ 9 yaşındaki cocuk nasıl bir TARAFTA acar bu oyunda tarafı bellidir az çok bişiye benzeyen insan olsun ister ama sonuçta oyun bilinci sıfırdır halbuki pro oyuncular acıcakları karakterin bakarlar + sı nedir - si nedir .şimdi hal böyle olunca ALLYda çoluk çocukla ugraşıoruz. ha burda bişi yapamayıp hordeyemi geliolar gitsinler ben şahsen öle ahım şahım birilerini görmüorum BGlerde.
HORDEler eski playerler alliance daha cok taze şuan bile bizim guilde 3 tane eski player varken high bornede 15i buluyordur bu sayı

EVT ally olmak zor sana sıfır faydası olan 6 tabne adamla wsgdesin düşün karşı taraftan 8 kişi bi anda yuklenio üstüne ve GEARLI adamlar oyunu bilmeyi gectim ... AMA yinede nedense biz kazanabilioruz. (bu bile yeterlidir)

O YÜZDEN İşİNİZE bakın ALLY OLMAK ZOR görmek isteyn varsa gelir görür öle itemle 14 kişi arasında takılmaya benzemez FULL yetenk olucaksın ehr şeyi düşünüceksin ... + coluk cocuga oyunu ögretmeye calışıcaksın :) halada ögretmeye devam edioruz

gelin sizede bişiler ögretelim ...

POSİTİVE ;
[/quote]
Seni nerede böyle gazladılar? Bu nasıl bir özgüvendir? Böyle konuştukça istediğin kadar iyi oyna ancak server'ın maskotu olursun :)
[quote name='Rokka' timestamp='1291224618' post='281510']
Seni nerede böyle gazladılar? Bu nasıl bir özgüvendir? Böyle konuştukça istediğin kadar iyi oyna ancak server'ın maskotu olursun :)
[/quote]
:lol:
zevk almıyosanız oynamayın şu oyunu kardeşim.yok o bana bunu dedi yok bu benim saçımı çekti.adam ne güzel çağrı yapıyor burda oynamak zor bunları göz önünde bulundurup da gelin diyor allyın sorunlarından bahsediyor player sayımız az ama siz kavga çıkarmak için yer arıyorsunuz bunu yaparken de biz zaten yollarımız ayırmıştık ama "lfgden tahrik ettiler bizi" lfgnize tahammül edemiyoruz diyip aynı olayı forumdan devam ettirmektesiniz bırakın da çözüm arayana ayak bağı olmayın aynı şeyi o muhabbetlere cevap veren allyler için de söylüyorum ortadaki sorunla veya yazılanlarla alakasız muhabbetler dönüp duruyor.destek olan yoksa köstek de olmasın yazmasın boşuna boş şeylerle doldurmasın konuyu
[quote name='etsw' timestamp='1291218915' post='281503']
bir dakika , bir dakika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! burda da bize söz hakkı doğuyor sanırım.

aquMa sen horde'yi farma bağlayana DAM degil miydin?

evet evet söz hakkı bize doğuyor high born guildi olarak!!!!
biz aramızda toplantı yaptık guildce ve ben söylemek için temsilci seçildim. aldığımız karar şu :

"aquma bundan sonra hign bornede yerine high born'da yazsın" [b]Hign Born Yüksek Seçim Kurulu[/b]™
[/quote]
tamam türk dil kurumu bundan böyle öyle yazarım :)
o kadar türksünüz ki yarınızdan fazlanızın adı ingilizce

pardon la konuya ters düştü alayınız İÇİMİZDE ki İRLANDALILARSINIZ :)

bu arada target konusunda birbirinize bagırmayın yanlışlıkla isim degiştirsem baya bi zorlancanız ha :)
bir dost arada bir horde bi charla bg geliorumda boşluk olunca ne konuşuonuz bakıorum Komik şeyler BGLERDE görüşürüz ...
[quote name='persian' timestamp='1291226423' post='281516']

pardon la konuya ters düştü alayınız İÇİMİZDE ki İRLANDALILARSINIZ :) (((VAZGECTİM ben sizin iİÇİNİZDEKİ İRLANDALIYIM :)

bu arada target konusunda birbirinize bagırmayın yanlışlıkla isim degiştirsem baya bi zorlancanız ha :)
bir dost arada bir horde bi charla bg geliorumda boşluk olunca ne konuşuonuz bakıorum Komik şeyler BGLERDE görüşürüz ...
[/quote]
aaahhh ahhh insanlar başkalarına laf atmadan önce bir kendilerine baksa dünya ne kadar değişik bir yer olurdu, hayat ne garip olurdu :)
[quote name='persian' timestamp='1291226423' post='281516']

pardon la konuya ters düştü alayınız İÇİMİZDE ki İRLANDALILARSINIZ :)

[/quote]
bir de horde bglere ally char sokuyo derler :P
[quote name='persian' timestamp='1291215698' post='281499']
şİMDİ ALLY olmak ZOR YAZMIşIM yalış degil tekrar tekrar oku orda KRAL OLMAK zor yazmıo ...
- dementor
- Warlık

biz hordeye bişi demioruz ki zaten adamlar saglam arada kabalıkta kaynayanlardan bahsedioruz. nasıl ki yaşın yanında kuru yanıosa
daglardaki agaclar arasındaki otlar da ormandan sayılıo ya bizim derdimiz o
sizde ot çok ama bazı adamların sayesinde kendilerini bi halttan sanıolar
YEşİL İTEMLİ oynamayı bilemyen adamı ehrkes kesio dostum ÖNEMLİ OLAN TEKRAR YAZIORUM "ZOR OLANI YAPMAK"
[/quote]

Naaptın sen yiğen yaw şoklardayım :D
[url="http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=vay+anam+vay+neler+d%C3%B6nm%C3%BC%C5%9F+serhat+ya"]vay anam vay neler dönmüş serhat ya[/url]
ne 10 15 kişinin karşıya geçmesi ( bunlardan çogunu tanımam etmem yeni yüzler ) , nede faction dengesizligi ( sayı bazında ) bana birşey ifade etmiyor.Bu bir oyunsa amaç keyif eylencedir isteyen istedigi factionda istedigi classla oynar ( blizzardın horde u kayırmasına deyinmesekte olur )

ben bu oyuna pvp yapmak , yaparkende keyif almak için giriyorum ( oyun içindeki belli dueller combatlar şakalar eylenceler falan işte :) ki bu akşamki son 4 bgde baya keyif aldım ^_^ ) tahminim çoğu kişinin amacı budur.Biraz konuları bağlayamadım ama herneyse sonuca gelelim ;

Bırakın hocam ALLIANCE bocalıyor 2 ayda bir HORDE lar geçiyor ALLIANCE yeniden canlanıyor laflarınıda BG lerdeki sonuç tablolarını iyice bi inceleyin.ALLIANCE tarafında kaç tante yeni yüz var HORDE tarafında hep bilindik kişiler vardır factionu degişmiştir belki ama yinede bilindik birileridir daha önceleride bu oyunda olanlar.
Akşamüstü yapılan bglerde 4 5 tanesinde vardım 1 tane kaybettik sanırım geri kalan bglerde nerdeydi bu alliance dan horde geçip dengeleri alt üst eden arkadaşlar ? gelip çevirselermiş oyunu ? bgdelerdi onlarda ? ben bu tip diyaloglara anlam veremiyorum foruma bakıyorum konuşmalar farklı oyuna bakıyorum sonuç farklı.Hepimiz bu oyunu oynuyorsak oyunda ne olup bittigini takip ediyorsak bırakında böyle kalsın bu kadar abartıp ALLIANCE çöküşlerde gibi gibi laflar kullanıp bizede söz hakkı doğurmayın.
[quote name='Darkie' timestamp='1291235294' post='281527']
ne 10 15 kişinin karşıya geçmesi ( bunlardan çogunu tanımam etmem yeni yüzler ) , nede faction dengesizligi ( sayı bazında ) bana birşey ifade etmiyor.Bu bir oyunsa amaç keyif eylencedir isteyen istedigi factionda istedigi classla oynar ( blizzardın horde u kayırmasına deyinmesekte olur )

ben bu oyuna pvp yapmak , yaparkende keyif almak için giriyorum ( oyun içindeki belli dueller combatlar şakalar eylenceler falan işte :) ki bu akşamki son 4 bgde baya keyif aldım ^_^ ) tahminim çoğu kişinin amacı budur.Biraz konuları bağlayamadım ama herneyse sonuca gelelim ;

Bırakın hocam ALLIANCE bocalıyor 2 ayda bir HORDE lar geçiyor ALLIANCE yeniden canlanıyor laflarınıda BG lerdeki sonuç tablolarını iyice bi inceleyin.ALLIANCE tarafında kaç tante yeni yüz var HORDE tarafında hep bilindik kişiler vardır factionu degişmiştir belki ama yinede bilindik birileridir daha önceleride bu oyunda olanlar.
Akşamüstü yapılan bglerde 4 5 tanesinde vardım 1 tane kaybettik sanırım geri kalan bglerde nerdeydi bu alliance dan horde geçip dengeleri alt üst eden arkadaşlar ? gelip çevirselermiş oyunu ? bgdelerdi onlarda ? ben bu tip diyaloglara anlam veremiyorum foruma bakıyorum konuşmalar farklı oyuna bakıyorum sonuç farklı.Hepimiz bu oyunu oynuyorsak oyunda ne olup bittigini takip ediyorsak bırakında böyle kalsın bu kadar abartıp ALLIANCE çöküşlerde gibi gibi laflar kullanıp bizede söz hakkı doğurmayın.
[/quote]
topici de biz mi açtık
[quote name='dementor' timestamp='1291235778' post='281528']
topici de biz mi açtık
[/quote]

bu topicin alliance çöküşte 10 kişi gitti alliance dengesi bozuldu gibi asılsız konularla alakası yok siz konuyu saptırıyorsunuz serkan abi çok doğru şeylere deyinmiş ki ben gm islanddayken horde a geçecek bi sahisin yeterli parası olmadıgı için 4 k gibi komik bir parası vardı 20 k nere 4 k nere şimdilik geçiremem yarın bişeyler yaparız gibi diyaloglarına şahit oldum gerçektende pazarlıga açık :) konuyu saptırmadan devam edelim.
[quote name='cevat1992' timestamp='1291236110' post='281529']
k.bakmayın yaw yaramız yoktu ki gocunalım topicler açalım ...
[/quote]
valla gocunan yok ben arkamda healer varken ölmedim ki gocunayım sinirlenip alt + f4 çekeyim az laf çok iş.
[quote name='Darkie' timestamp='1291236236' post='281530']
bu topicin alliance çöküşte 10 kişi gitti alliance dengesi bozuldu gibi asılsız konularla alakası yok siz konuyu saptırıyorsunuz serkan abi çok doğru şeylere deyinmiş ki ben gm islanddayken horde a geçecek bi sahisin yeterli parası olmadıgı için 4 k gibi komik bir parası vardı 20 k nere 4 k nere şimdilik geçiremem yarın bişeyler yaparız gibi diyaloglarına şahit oldum gerçektende pazarlıga açık :) konuyu saptırmadan devam edelim.
[/quote]
yazdığımı tekrar oku ally öldü bitti demedim ben ally düştü ama kalkar dedim ki bundan kastım sayısal ve sordum alliance neden bir çoğalıyo ardından tekrar azalıyo neden bu oyuncular alliance geçiyo sonra allianceda durum sayısal olarak iyiyken hordea geçiyolar ya da geri dönüyolar bunu sordum ben eğer yazdığımdan başka şey anlaşılıyosa yanlış yazmışımdır kusura bakmayın
[quote name='dementor' timestamp='1291236750' post='281532']
yazdığımı tekrar oku ally öldü bitti demedim ben ally düştü ama kalkar dedim ki bundan kastım sayısal ve sordum alliance neden bir çoğalıyo ardından tekrar azalıyo neden bu oyuncular alliance geçiyo sonra allianceda durum sayısal olarak iyiyken hordea geçiyolar ya da geri dönüyolar bunu sordum ben eğer yazdığımdan başka şey anlaşılıyosa yanlış yazmışımdır kusura bakmayın
[/quote]

ya geçenlere sormak lazım bi serverda sayısal eşitlik olsun daha çok pvp bg yapalım mantıgı yoksa bilmiyorum geçenlerde mi sorun var yoksa horde da daha farklı bişeyler mi var orasını bilemeyiz çorap degişir gibi faction degişir olundu geçenlere sormak lazım.
[quote name='Darkie' timestamp='1291236372' post='281531']
valla gocunan yok ben arkamda healer varken ölmedim ki gocunayım sinirlenip alt + f4 çekeyim az laf çok iş.
[/quote]

hadi yaw e biz sizi geçen aşşağıda kestik yanınızda heal ile :S sonra raid toplayıp daldınız allah allah yanlış gördüm heralde
[quote name='cevat1992' timestamp='1291209165' post='281486']
aynen siz kralsınız :) adamlarınız 10 kişi bg de ezik adam yok beğenmedikleri (beğenmedikleri, sevmedikleri diyorum çünkü öyle item ezikliği olduğundan değil kıskandıklarından mıdır nedendir yine bişey diyemiycem) sen çık derler :) ve malesef ki sizin guildin tamamının girdiğini ve kazandığını göremedim görürsem söylerim.
[/quote]
sen hangi serverda oynuyorsun ? realmlist verde bi gelelim bakalım :D
[quote name='Darkie' timestamp='1291236869' post='281533']
ya geçenlere sormak lazım bi serverda sayısal eşitlik olsun daha çok pvp bg yapalım mantıgı yoksa bilmiyorum geçenlerde mi sorun var yoksa horde da daha farklı bişeyler mi var orasını bilemeyiz çorap degişir gibi faction degişir olundu geçenlere sormak lazım.
[/quote]

geçenlere sorulacak bişeyi kalmadı konunun laf edipte ally den soğutan ekibine sor onu sen geçenlere değil ok ?