Jump to content
Posted
Merhaba, daha önce "Ally oynamak yürek ister" isimli bir topic açmıştım. Kim için nasıl bir rahatsızlık sebebi oldu
bilmiyorum ama topic kapatıldı. Oysa gayet düzgün, sadece gerçekleri yansıtan bir topicti. Maalesef konu ile ilgilenen gm
arkadaşa attığım maillerde cevapsız kaldı. yoğunluktan bakamamış olabilir.

Benim merak ettiğim bu topicten rahatsızlık duyanlar. Topicte yalan varmı, yok. Ally sayıca azmı, evet az. Az olan
tarafta oynamak yürek istermi, evet ister. Kaçmak kolaymı, evet çok kolay, 20k ( pazarlığada açık ). herkesin bildiği bu
gerçeklerin yazılması neden rahatsızlık doğurur anlayamadım.

Genel durumu anlatan, "haha kazandık biz güçlüyüz, yaşasın" diyen arkadaşlara, seninle alakalı değil (sende bir keramet
yok) sadece kalabalıksınız, demek isteyen bir topicti. Lütfen geçen seferki gibi "şu benim şekerimi aldı, bende ona kaka
dedim" şeklinde kişisel sorunlarınızı yansıtmazsanız sevinirim.

Daha öncede dediğim gibi ben ally ye geçicem diyenler bir daha düşünsün, zordur. Olanlar yanına yüreğinide alsın çünkü
burada gerekli. RJALK
  • Replies 193
  • Views 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

[quote name='NightMare' timestamp='1291293869' post='281574']
yazdığın msjı tam çözemedim ama herkes farma bağlanabilir yada bağlayabilir, bu hırs niye? lütfen konu daha fazla dağılmasın diyecemde, artık toparlanması zor bir hale gelmiş :) kapatılması en hayırlısı, bu konu davosa kadar gider :D
[/quote]

degil mi MSA :D bu arada o verilen tabloda 30dk geçmiş bir tablodur o bgye sonradan katılanlar onlar bunlar var 30 dk boyunca oyunda olanların yaptıgı damagedone ve kill sayısı o en üsttekiler ! birde ALLIANCE WINS yazısınıda görmüyorsanız yapacak bişi yok !
allyde sayısal bi sorun olabilir ama allydeki arkdaşları dalaranda oturan veya sırf pve yapan tayfayıda pvpye yönlendirmek gerekli ve insanları pvp için gazlamak gerekiyor kanımca farm olayıda gün gelir farm yersin gün gelir farm atarsın 1 gün ss'ini alıp koymak ne kadar doğru ne kadar yanlış hekresin kendi kararıdır ..
bazı kendini bilmezlerin yazdıgı msjlar bu doğrultudaydı bende en son battleground ssini koymak istedim olay budur.Bu oyunda yenmekte var yenilmekte ama olmayan şeyleri forumda şöyle yapıyoruz yaptık gibi kelimeler kullanmaları şahsen bana cevap hakkı doğurdu.Bu konu ne diye açılmış nereye gitmiş bu kendini bilmezler yüzünden.
[quote name='Darkie' timestamp='1291294766' post='281580']
bazı kendini bilmezlerin yazdıgı msjlar bu doğrultudaydı bende en son battleground ssini koymak istedim olay budur.Bu oyunda yenmekte var yenilmekte ama olmayan şeyleri forumda şöyle yapıyoruz yaptık gibi kelimeler kullanmaları şahsen bana cevap hakkı doğurdu.Bu konu ne diye açılmış nereye gitmiş bu kendini bilmezler yüzünden.
[/quote]
kim şöyle yapıyoruz böyle yaptık dedi ki o_O
[quote name='Darkie' timestamp='1291294766' post='281580']
[/quote]

bazı istisnalar olsada hordeden cevap yazanların geneli sizdeki sorunların kaynağına dikkat çekmek istesede bazı KENDİNİ BİLMEZLER yok hordeyi RESKİLE BAÐLADIK yok hordeyi FARMA BAÐLAYANA DAMA mım gibi yorumları yapıp sonrada vayy konuyu çarpıtıyonuz demeyin lütfen
siz egonuzu tatmin etmeye devam edin böyle daha çok yürek istersiniz ;)
Ne zaman evvel ara verdim,bayagi uzun bir ara oldu.Dedim söyle bir döneyim bakayim ne oluyor ne bitiyor.Gittigimde nasildiysa geldigimde aynen buldum.Cözemedim arkadas zaman mi islemiyor,nedir :D Ya Alliance yapma böyle kaç ay oldu insan bari bir santim ileri yönde mesafe kaydeder :D Gittigimde sikayetler vardi geldim döndüm ayni sikayetler :D Ahahahaa
[quote name='fair48' timestamp='1291296875' post='281584']
bazı istisnalar olsada hordeden cevap yazanların geneli sizdeki sorunların kaynağına dikkat çekmek istesede bazı KENDİNİ BİLMEZLER yok hordeyi RESKİLE BAÐLADIK yok hordeyi FARMA BAÐLAYANA DAMA mım gibi yorumları yapıp sonrada vayy konuyu çarpıtıyonuz demeyin lütfen
siz egonuzu tatmin etmeye devam edin böyle daha çok yürek istersiniz ;)
[/quote]

Anlayan Anliyo Demekki Tşkler Bu Yazi Için Bana Onyargi Olabilir Ama Başkasının SOlemesi Belki Anlatir
[quote name='dementor' timestamp='1291295882' post='281582']
kim şöyle yapıyoruz böyle yaptık dedi ki o_O
[/quote]

ben tanımıyorum ama boş konuştukları kesin çocuklar mı ? evet daha çocuklar.Zamanla ögrenirler mi ? orasını bilemem.
yok yok artık yazalım buraya
LAN BEN miyim
ARENA GİRİLDİGİNDE BİR KEZ YENİLİNCE BİLE ARKASINA BAKMADAN KACAN ? (HORDENİN %98 i böyle) quansy ve eddy i ayrı tutuorum
ben miyim WSGDE arkama bakmadan kacan (hemde en saglamından hordeler elinde MOURNEsi olan var)
ben miyim YOK ALLY düştü diyen yok arada hordeden adam gelioda topluolar durumu diyen (DEMENTOR demementor :)
BEN miyim en eziginden WARLIK adam bana şuna vurmaya acıorum diyor kasttegi sensin beddua mıdır nedir sana dio ha
LAN BEN miyim bu serverda yeni olan ben mi tanımıorum kimseyi EZİGİN alnında yazıo bu serverda okumaya gerek duymuosun şu yorum yapanların tamamı öle araya (disgust ve RYUU varsa yazan onları ayrı tutuorum)

LAN BEN MİYİM 76 LEVEL DEKİ level kasmaya calışan adama zehir eden oyunu SIRF KİLL kasıcam diye RESKİLL ATAN 1 saat başında bekleyen ÇILDIRMIş ucube ?

KONUşMAYIN gelirsiniz BGLERE oynarsınız oyununuzu

BGLER DE GÖRÜşÜRÜZ ...

BUNDAN BÖLE HORDE GÖRDÜGÜMDE GÖZÜM GÖRMÜCEK çünkü ölü olucak ! ally görünce sizde yaşatmayın...

burdan yazmaya gerek yok oyunda paylaşalım kozumuzu.

İYİ OLAN KAZANSIN şimdiden başarılar ve İYİ OYUNLAR
Sakin ol kinlenmene gerek yok sanırım oyunu real ile karıştırıyorsun. Bu kadar tepki göstermen bu kadar sinirlenmen sana HORDE'un ne kadar acı çektirdiğini sergiler, daha sakin olmalısın :)
sıradaki parçamız tüm sevenler için Tokat yöresinden geliyor, LAN BEN MİYİM.mp3
[quote name='persian' timestamp='1291311045' post='281611']

LAN BEN MİYİM 76 LEVEL DEKİ level kasmaya calışan adama zehir eden oyunu SIRF KİLL kasıcam diye RESKİLL ATAN 1 saat başında bekleyen ÇILDIRMIş ucube ?
-
[/quote]

nedendir bilmiyorum ama üstüme alındım .

ben miyim WSGDE arkama bakmadan kacan (hemde en saglamından hordeler elinde MOURNEsi olan var)

[/quote]

güldüm valla. bunu yapmıyan var sanki, adamla teke tekiz 100 defa sap atıyo bekliyo arkasından 5 kişi geliyo anca öyle dalıyo ki gayet normal ben de ölceğimi bile bile dalmam beklerim arkadaşlarımla keserim :D
1 dakika önceki wsgde gördük yaptığınızı, burada acıtasyon yapmanın bir anlamı yok 10 a 10 girdiğimiz bg bayrak koyduğumuz gibi 10a 7 oldu hayırdır ? Hangi yüzle gelip burada isyan ediyorsun sen ?
LAN BEN miyim
ARENA GİRİLDİGİNDE BİR KEZ YENİLİNCE BİLE ARKASINA BAKMADAN KACAN ? (HORDENİN %98 i böyle) quansy ve eddy i ayrı tutuorum
ben miyim YOK ALLY düştü diyen yok arada hordeden adam gelioda topluolar durumu diyen (DEMENTOR demementor :)
BEN miyim en eziginden WARLIK adam bana şuna vurmaya acıorum diyor kasttegi sensin beddua mıdır nedir sana dio ha
LAN BEN miyim bu serverda yeni olan ben mi tanımıorum kimseyi EZİGİN alnında yazıo bu serverda okumaya gerek duymuosun şu yorum yapanların tamamı öle araya (disgust ve RYUU varsa yazan onları ayrı tutuorum)

BGLER DE GÖRÜşÜRÜZ ...

BUNDAN BÖLE HORDE GÖRDÜGÜMDE GÖZÜM GÖRMÜCEK çünkü ölü olucak ! ally görünce sizde yaşatmayın...

[/quote]
ben miyim duel sonunda entteriye 1k canı varken dalan kesemeyen kesilen sora da gelip yanımızda durmaya çalışan ben miyim afk adamı kesmeye çalışan ama kesemeyen? arkadaş şuraya yazı yazarken de forumu farma bağladım demiyosundur inşallah? burda kimse kimseye kötü demiyo bir alliance arkadaş (ki server genelinde saygı duyulan bir abimiz kendisi davranışlarıyla olsun sözleriyle olsun) alliancedaki sayısal sorunla ilgili bak "sayısal" sorunla ilgili bir topic açıyor biz de onunla ilgili yorumlar yapıyoruz ama doğru ama yanlış sen geliyorsun ben şöyle iyiyim böyle farmladım onu tuttum buna vurdum öbürü şöyle ezik vs diyosun bi anda konu dağılıyo. attığın heale bir lafım yok iyi healersın evet doğru kimse gelip bu adam kötü healer demez heralde ama iyiysen bırak seni başkaları övsün ne bu megalomani? ona buna ezik diyorsun alayına laf atıyosun dengin birini de kestiğini görelim bari. yenilince yanımdaki adamlar yeşil itemli diyorsun yendiğinde sanki tek başına yenmiş gibi ben yaptım ben ettim diyorsun. sonuç olarak şunu söyle çünkü konu bu "allianceda sayısal olarak bir sıkıntı var mı yok mu?" varsa bırak buna çözüm aransın yoksa da rjalk'a bildir görüşünü. bu arada rjalk'tan da özür diliyorum gerçekten muhtemelen konunun bu hale gelmesine katkım oldu kastım bu değildi kendisi rakip olarak saygı duyduğum birisidir. herkese iyi oyunlar
LAN BEN miyim

BGLER DE GÖRÜşÜRÜZ ...

[/quote]
Easy Champion(sAKİn Ol şAMPiYON) parantez içinde çevirisini de yaptım
[quote name='dementor' timestamp='1291313626' post='281617']
ben miyim duel sonunda entteriye 1k canı varken dalan kesemeyen kesilen sora da gelip yanımızda durmaya çalışan ben miyim afk adamı kesmeye çalışan ama kesemeyen? arkadaş şuraya yazı yazarken de forumu farma bağladım demiyosundur inşallah? burda kimse kimseye kötü demiyo bir alliance arkadaş (ki server genelinde saygı duyulan bir abimiz kendisi davranışlarıyla olsun sözleriyle olsun) alliancedaki sayısal sorunla ilgili bak "sayısal" sorunla ilgili bir topic açıyor biz de onunla ilgili yorumlar yapıyoruz ama doğru ama yanlış sen geliyorsun ben şöyle iyiyim böyle farmladım onu tuttum buna vurdum öbürü şöyle ezik vs diyosun bi anda konu dağılıyo. attığın heale bir lafım yok iyi healersın evet doğru kimse gelip bu adam kötü healer demez heralde ama iyiysen bırak seni başkaları övsün ne bu megalomani? ona buna ezik diyorsun alayına laf atıyosun dengin birini de kestiğini görelim bari. yenilince yanımdaki adamlar yeşil itemli diyorsun yendiğinde sanki tek başına yenmiş gibi ben yaptım ben ettim diyorsun. sonuç olarak şunu söyle çünkü konu bu "allianceda sayısal olarak bir sıkıntı var mı yok mu?" varsa bırak buna çözüm aransın yoksa da rjalk'a bildir görüşünü. bu arada rjalk'tan da özür diliyorum gerçekten muhtemelen konunun bu hale gelmesine katkım oldu kastım bu değildi kendisi rakip olarak saygı duyduğum birisidir. herkese iyi oyunlar
[/quote]
Ya dement senin problemin ne abi niye bu adamı ciddiye alıp cevap yazıyosun :D bırak sal gitsin bu gazla çok yaşamaz :D
[quote name='Rokka' timestamp='1291313941' post='281619']
Ya dement senin problemin ne abi niye bu adamı ciddiye alıp cevap yazıyosun :D bırak sal gitsin bu gazla çok yaşamaz :D
[/quote]
pardon abi chaos boltundan sakınıp affına sığındım şu anda :D
[quote name='dementor' timestamp='1291314654' post='281620']
pardon abi chaos boltundan sakınıp affına sığındım şu anda :D
[/quote]
Yok ben elimi ayağımı çektim 3 ayda bir girip 1-2 heal atıyorum bide beni farma bağlayan DAMA olmasa :(
[quote name='Rokka' timestamp='1291315133' post='281621']
Yok ben elimi ayağımı çektim 3 ayda bir girip 1-2 heal atıyorum bide beni farma bağlayan DAMA olmasa :(
[/quote]
üzülme abi bigün DAMA bi gün SATRANÇ (:P) bigün bizim olacak :D
[quote name='Darkie' timestamp='1291297734' post='281588']
ben tanımıyorum ama boş konuştukları kesin çocuklar mı ? evet daha çocuklar.Zamanla ögrenirler mi ? orasını bilemem.
[/quote]

gülüyorum artık şu koca forumda kendini öven şunu bunu yaptım,yapacam diyen bi persian var :lol: :lol: :lol:
[quote name='dementor' timestamp='1291315569' post='281622']
üzülme abi bigün DAMA bi gün SATRANÇ (:P) bigün bizim olacak :D
[/quote]
Korneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer Mükemmel bir korner kazandık
[quote name='fair48' timestamp='1291316065' post='281623']
gülüyorum artık şu koca forumda kendini öven şunu bunu yaptım,yapacam diyen bi persian var :lol: :lol: :lol:
[/quote]
Ağaoğlu inşaatın yeni R€kl@m yüzü :D
[quote name='Rokka' timestamp='1291316115' post='281624']
Korneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer Mükemmel bir korner kazandık
[/quote]

gol olur
senin IP ne demenTOR nerden baglanıosun :P istanbul hakkari neresi ?

Edited by persian