Jump to content
Posted
Merhaba, daha önce "Ally oynamak yürek ister" isimli bir topic açmıştım. Kim için nasıl bir rahatsızlık sebebi oldu
bilmiyorum ama topic kapatıldı. Oysa gayet düzgün, sadece gerçekleri yansıtan bir topicti. Maalesef konu ile ilgilenen gm
arkadaşa attığım maillerde cevapsız kaldı. yoğunluktan bakamamış olabilir.

Benim merak ettiğim bu topicten rahatsızlık duyanlar. Topicte yalan varmı, yok. Ally sayıca azmı, evet az. Az olan
tarafta oynamak yürek istermi, evet ister. Kaçmak kolaymı, evet çok kolay, 20k ( pazarlığada açık ). herkesin bildiği bu
gerçeklerin yazılması neden rahatsızlık doğurur anlayamadım.

Genel durumu anlatan, "haha kazandık biz güçlüyüz, yaşasın" diyen arkadaşlara, seninle alakalı değil (sende bir keramet
yok) sadece kalabalıksınız, demek isteyen bir topicti. Lütfen geçen seferki gibi "şu benim şekerimi aldı, bende ona kaka
dedim" şeklinde kişisel sorunlarınızı yansıtmazsanız sevinirim.

Daha öncede dediğim gibi ben ally ye geçicem diyenler bir daha düşünsün, zordur. Olanlar yanına yüreğinide alsın çünkü
burada gerekli. RJALK
  • Replies 193
  • Views 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

[quote name='persian' timestamp='1291324945' post='281638']
senin IP ne demenTOR nerden baglanıosun :P istanbul hakkari neresi ?
[/quote]
herkes seviyesini belli ediyo
[quote name='persian' timestamp='1291324945' post='281638']
senin IP ne demenTOR nerden baglanıosun :P istanbul hakkari neresi ?
[/quote]
Okai Yamaşito Kombambaa Kombambaa

ha bu arada kelime oyunu varmış şimdi gördüm.

Arkadaşın cümledeki hakaretten dolayı banlanmasını temenni ediyorum umarım wt team bunu kaçırmaz.

bunun dışında Okai Yamaşito Kombambaa kombambaa

Edited by Rokka

[quote name='Rokka' timestamp='1291325735' post='281642']
Okai Yamaşito Kombambaa Kombambaa

ha bu arada kelime oyunu varmış şimdi gördüm.

Arkadaşın cümledeki hakaretten dolayı banlanmasını temenni ediyorum umarım wt team bunu kaçırmaz.

bunun dışında Okai Yamaşito Kombambaa kombambaa
[/quote]
posttaki hakaret göze batmasın diye post editlenmiş tabi ama orjinali elimizde mevcut
[quote name='Rokka' timestamp='1291327591' post='281648']
DAMAnın postları okudukça imlam şaşıyor
[/quote]
aqumayı tersten okuyan zihniyet :) zaaaaaaaaaa
yeter sıktı gelin oyunda kapışalım :)
[quote name='persian' timestamp='1291328358' post='281650']
aqumayı tersten okuyan zihniyet :) zaaaaaaaaaa
yeter sıktı gelin oyunda kapışalım :)
[/quote]
Utanarak sıkılarak arkadaşa cibiliyetsiz demeyi bir borç biliyorum..
[quote name='etsw' timestamp='1291311327' post='281613']
sıradaki parçamız tüm sevenler için Tokat yöresinden geliyor, LAN BEN MİYİM.mp3
[/quote]
abi resimi göremiodum CROME ile acınca senin SIFATı gördüm küçük emrah gibisin hacı istersne telif haklarını veriyim LAN BEN MİYİM PARCASINI sen ok :)
abi yarıldım ya fotoyu alıorum
bu arada SIFATA ışık tutmayarak ve siyah beyaz cektirmen harika olmuş yok ışık tutulmuş ama yarısına.
AY PARÇAM benim

KAMYONLAR KAVUN TAŞIr ben hepseni düşünürdüm .... :)

zaaaaaaaaa

Edited by persian

[quote name='persian' timestamp='1291328744' post='281652']
abi resimi göremiodum CROME ile acınca senin SIFATı gördüm küçük emrah gibisin hacı istersne telif haklarını veriyim LAN BEN MİYİM PARCASINI sen ok :)
bu arada SIFATA ışık tutmayarak ve siyah beyaz cektirmen harika olmuş yok ışık tutulmuş ama yarısına.
AY PARÇAM benim

KAMYONLAR KAVUN TAşIr ben hepseni düşünürdüm .... :)

zaaaaaaaaa
[/quote]

Persian ne içtiysen ben de istiyorum ondan .
[quote name='Shekoly' timestamp='1291328930' post='281653']
Persian ne içtiysen ben de istiyorum ondan .
[/quote]
ben istemiyorum öyle olcaksam :D
göz damlası :)
ama size etkisi az olur size supozivatuarı var ondan verelim :)
AY PARÇAM benim

zaaaaaaaaa
[/quote]

"Boş adam" çakma ıssız adam.
ne yapalım yani nasıl cevap verelim? ille kötü mü olalım ? en azından benim iyi de olsa kötü de olsa bir sıfatım var. sıfatsızlıktan iyidir mi diyelim? bÜyÜKlÜ kÜÇüKLü mÜ yAZALım aNLaMAk iÇiN?? senin avatarınla mı dalga geçelim? nickinle mi geçelim? ne yapalım hadi bana yol göster? ama en azından "dalga geçildiğini anlayıp" cevap yazıyorsun, bu da bir ilerleme :) eskiden dalga geciLDİÐİNİ anLAMIYORDUN (pardon büyük harfler açık kalmış)
Serkan abi banlansın diyenler :) abi ne yaptın sen yaaa... kırdın geçirdin yine ortalığı ve tek suçlu sensin :)

Arkadaşlar bunun bir oyun olduğunu unutmayalım lütfen... altta kalmamak için sürekli cevap yazmak niye? heleki konuyla hiç alakası yokken...
AY PARÇAM benim

zaaaaaaaaa
[/quote]

yaralı kaplan :):):)
persian nicki hangi dilden english kimler english çe konuşuyor americans lar peki ya onların arkasında kim var bişey bilmiyorsunuz
[quote name='etsw' timestamp='1291337426' post='281663']
ne yapalım yani nasıl cevap verelim? ille kötü mü olalım ? en azından benim iyi de olsa kötü de olsa bir sıfatım var. sıfatsızlıktan iyidir mi diyelim? bÜyÜKlÜ kÜÇüKLü mÜ yAZALım aNLaMAk iÇiN?? senin avatarınla mı dalga geçelim? nickinle mi geçelim? ne yapalım hadi bana yol göster? ama en azından "dalga geçildiğini anlayıp" cevap yazıyorsun, bu da bir ilerleme :) eskiden dalga geciLDİÐİNİ anLAMIYORDUN (pardon büyük harfler açık kalmış)
[/quote]
yalın tamam sok emaneti yerine hapislerde çürüdüğüne deymez :lol:
[quote name='etsw' timestamp='1291337426' post='281663']
[/quote]
sana yol gösteriorum
hacı sen o tiple parayı kırarsın ne bilim git bi kavun karpuz sat valla ekonomiye katkın olsun. gerçi ARMUTTA satabilirsinde o tehlikeli senin için
alıcı ne alıcagını karıştırabilir :))

HADİ Bye canım oyunda görüşelim. dioyorum ne kadar derdi olan adam varsa :)

iyi oyunlar BAşARILAR dioruz hala vır vır konuşuosunuz :)
bU KONU BAşLIGININ DIşINA CIKTI SİZ YAZMAYIN BENDE UZATMAYAYIM .
YİNE DİORUM OYUNDA KAPIşALIM TOPLAYIN EN SAGLAMINDAN 10 15 Kİşİ KAPIşALIM KEYFİMİZ YERİNE GELSİN YADA BOZULSUN...,

GM ye sölyleriz sizin CLASS MASTERLARLA BİZİM TOPLADIGIMIZ Bİ GRUP EVENT YAPARIZ KİM NE DEMİşSE TÜKÜRDÜGÜNÜ YALAMIş olur .
[quote name='persian' timestamp='1291381092' post='281696']
bU KONU BAşLIGININ DIşINA CIKTI SİZ YAZMAYIN BENDE UZATMAYAYIM .
YİNE DİORUM OYUNDA KAPIşALIM TOPLAYIN EN SAGLAMINDAN 10 15 Kİşİ KAPIşALIM KEYFİMİZ YERİNE GELSİN YADA BOZULSUN...,

GM ye sölyleriz sizin CLASS MASTERLARLA BİZİM TOPLADIGIMIZ Bİ GRUP EVENT YAPARIZ KİM NE DEMİşSE TÜKÜRDÜGÜNÜ YALAMIş olur .
[/quote]
kapışçaksan git tek kapış sen farma bağlayan adam değil misin git 1v1 at
[quote name='persian' timestamp='1291380757' post='281695']
sana yol gösteriorum
hacı sen o tiple parayı kırarsın ne bilim git bi kavun karpuz sat valla ekonomiye katkın olsun. gerçi ARMUTTA satabilirsinde o tehlikeli senin için
alıcı ne alıcagını karıştırabilir :))

HADİ Bye canım oyunda görüşelim. dioyorum ne kadar derdi olan adam varsa :)

iyi oyunlar BAşARILAR dioruz hala vır vır konuşuosunuz :)
[/quote]

en azından ne olduğumu sergileyecek kadar yürekliyim. :)
neyse senin de dediğin gibi uzatmaya gerek yok. sevgili aqUMA seNİN haKKINDA birKAÇ arkaDAşA soru SORDUM (ally veya horde arkadaşlar farketmez) (bu yakın arkadaşım zannettiğin biri de olabilir) "boşVER uğrAşMAYA değMEZ" dediler (tabi onlar büyüklü küçüklü yazmayı, senden bulaştı bu tarz bana, bundan sonra böyle yazacam sanırım ben de hastalık gibi bulaşıyor) benDE (dahi anlamındaki de'yi ayrı yazmıyorum senin güzel hatrın için) öyLE yapACAÐIM ve arTIK oyUNUMUZU oyNAYALIM. sıKILDIM sanA biRşEYLER anLATMAYA çaLIşmakTAN.

iyi oyunlaR