Jump to content
Posted
Merhaba, daha önce "Ally oynamak yürek ister" isimli bir topic açmıştım. Kim için nasıl bir rahatsızlık sebebi oldu
bilmiyorum ama topic kapatıldı. Oysa gayet düzgün, sadece gerçekleri yansıtan bir topicti. Maalesef konu ile ilgilenen gm
arkadaşa attığım maillerde cevapsız kaldı. yoğunluktan bakamamış olabilir.

Benim merak ettiğim bu topicten rahatsızlık duyanlar. Topicte yalan varmı, yok. Ally sayıca azmı, evet az. Az olan
tarafta oynamak yürek istermi, evet ister. Kaçmak kolaymı, evet çok kolay, 20k ( pazarlığada açık ). herkesin bildiği bu
gerçeklerin yazılması neden rahatsızlık doğurur anlayamadım.

Genel durumu anlatan, "haha kazandık biz güçlüyüz, yaşasın" diyen arkadaşlara, seninle alakalı değil (sende bir keramet
yok) sadece kalabalıksınız, demek isteyen bir topicti. Lütfen geçen seferki gibi "şu benim şekerimi aldı, bende ona kaka
dedim" şeklinde kişisel sorunlarınızı yansıtmazsanız sevinirim.

Daha öncede dediğim gibi ben ally ye geçicem diyenler bir daha düşünsün, zordur. Olanlar yanına yüreğinide alsın çünkü
burada gerekli. RJALK
  • Replies 193
  • Views 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Farma bağlanmak istemeyenler logout olsun hemen forumdan Forumfarmer geldi :D

Edit ; İyicocuk abimin hesap acık kalmıs

Edited by Alemci

vay arkadaş aly ken hordelerı farmladığım istatistikleri ss alsaymışım iyi prim yaparmış :D
Ya şey dicem Persian beni çözsene geçen farma bağladın hala çıkamadım eve gelen giden oluyo ne bu halin diyolar :(
[quote name='Rokka' timestamp='1291390004' post='281718']
Ya şey dicem Persian beni çözsene geçen farma bağladın hala çıkamadım eve gelen giden oluyo ne bu halin diyolar :(
[arkanı dönüp kaççakmışsın abi öyle çıkılıyomuş :P :D
İstiyosa başka bi hesap alayım açık bırakayım hatta bot kurayım farma bağlasın ama foruma girmesin bi daha :D
[quote name='Rokka' timestamp='1291393246' post='281727']
İstiyosa başka bi hesap alayım açık bırakayım hatta bot kurayım farma bağlasın ama foruma girmesin bi daha :D
[/quote]
:lol: forumu biraz denetleseler tekrardan seviyeli bi hale gelir abi forum bence herkes istediğine sövücekse olmaz :D
[quote name='Rokka' timestamp='1291390004' post='281718']
[/quote]
NAİL seni çözmeye gerek yoks en mala baglamışsın :)
[quote name='persian' timestamp='1291397721' post='281735']
[/quote]
ohoo
libidosu yükselmeye başladı konunun kapanması vatana millete hayrolabilir.
[quote name='persian' timestamp='1291397721' post='281735']
[/quote]
Aferin evladım adımı da öğrenmişsin. Sen nasıl bi varlıksın ki ya bir insana 100 kişi gerizekalı derse durur düşünür ben gerizekalımıyım diye. Ama yok hala zekisin hala zeki.

şu hesap 1 hakaret içinde daha banlanmazsa bütün forumu küfürle doldurmayı planlıyorum nasılsa ilgilenen yok.
akşam yemekte rakı roka balık(denizden olcaksa lapin) (tatlı suysa SAZAN tercihimdir)

...
sevgiler
[quote name='Rokka' timestamp='1291448224' post='281756']
Aferin evladım adımı da öğrenmişsin. Sen nasıl bi varlıksın ki ya bir insana 100 kişi gerizekalı derse durur düşünür ben gerizekalımıyım diye. Ama yok hala zekisin hala zeki.

şu hesap 1 hakaret içinde daha banlanmazsa bütün forumu küfürle doldurmayı planlıyorum nasılsa ilgilenen yok.
[/quote]
hakaretler 1 olsa neyse şahıs hakaret farmlıyo burda
[quote name='persian' timestamp='1291461370' post='281763']
akşam yemekte rakı roka balık(denizden olcaksa lapin) (tatlı suysa SAZAN tercihimdir)

...
sevgiler
[/quote]
Ben normalde moron severim ama seni sevemedim bir türlü
[quote name='Rokka' timestamp='1291463627' post='281765']
[/quote]
abi tamam sen uyma
biz 5 yaşında karşımızdakine dicek bişi bulamayınca öle hakaret ederdik gerizekalı moron vs vs derdik
yaş kaç oldu NAİL büyü biraz ...
[quote name='Rokka' timestamp='1291328710' post='281651']
Utanarak sıkılarak arkadaşa cibiliyetsiz demeyi bir borç biliyorum..
[/quote]
+
[quote name='Rokka' timestamp='1291448224' post='281756']

[/quote]
+
[quote name='Rokka' timestamp='1291463627' post='281765']
[/quote]
+
[quote name='Cuqqa' timestamp='1291224061' post='281507']
amuqa diye hatırlıyorum ben bi yanlışlık olmasın
[/quote]
+
Tribe girmişsin sen, sonunda dank etmiş sanırım hakkındaki genel kanı. Dikkati yöneltmeye çalışıyorsun kendince. =)
[quote name='persian' timestamp='1291464879' post='281772']
+
[/quote]
+
şimdi yukarda yazan arkadaşlar HEM HORDE + birbirlerinin friends listesinde mevcutlar
yoruma gerek yok zaten seviyeliride belli
foruma YAş SINIRI GETİRİLSİN +9 olsun en azından (akıl yaşı BAZ ALINSIN)

bişeyler yazıyorsun dogru yada yanlış adam içindeki imla ve yazım hatalarına bakıo + HEPSİ TÜRKCE hocası
Hakaret edip hesabı banlansın nasıl der biri ? yukardaki tarihler kimin olayı başlattıgınıda gösterio
kapatalım konuyu demişim ama kimin umrunda POLEMİGE devam

YİNE anlatıcam,
bi gün bir konyalı arkadaşlarına atıp tutuyormuş ben köydeyken eşşekle 5 . kata cıkardım diye
ordan hemen demişler konya orda ama eşşekle merdiven burda gel de dene.

şimdi sayın ki ben sallıyorum hem bglerde eziliorum hem laf ediyorum girersin OYUNA BUYUR ARKADAş BAK EZİKSİN HALA KONUşUOSUN DERSİN
ama BAKIN BEN DİORUM ETSW DEMENTOR CUQQA NAİL bu OYUNDA KONUşUCAK KADAR YETENEKLİ DEGİLSİNİZ
BIRAKINDA HAK EDEN HORDE KONUşSUN horde de saglam player mı yok var tabi ama siz degilsiniz ...

CCK
DİsGUST
QUANSY
EDDY
NEETE
RYU
ASMaDOaN
LİFEGİVİNG

la bırakında bunlar konuşsun adamlar bişi yazdıda hayır mı dedik ...