Jump to content
Posted
Merhaba, daha önce "Ally oynamak yürek ister" isimli bir topic açmıştım. Kim için nasıl bir rahatsızlık sebebi oldu
bilmiyorum ama topic kapatıldı. Oysa gayet düzgün, sadece gerçekleri yansıtan bir topicti. Maalesef konu ile ilgilenen gm
arkadaşa attığım maillerde cevapsız kaldı. yoğunluktan bakamamış olabilir.

Benim merak ettiğim bu topicten rahatsızlık duyanlar. Topicte yalan varmı, yok. Ally sayıca azmı, evet az. Az olan
tarafta oynamak yürek istermi, evet ister. Kaçmak kolaymı, evet çok kolay, 20k ( pazarlığada açık ). herkesin bildiği bu
gerçeklerin yazılması neden rahatsızlık doğurur anlayamadım.

Genel durumu anlatan, "haha kazandık biz güçlüyüz, yaşasın" diyen arkadaşlara, seninle alakalı değil (sende bir keramet
yok) sadece kalabalıksınız, demek isteyen bir topicti. Lütfen geçen seferki gibi "şu benim şekerimi aldı, bende ona kaka
dedim" şeklinde kişisel sorunlarınızı yansıtmazsanız sevinirim.

Daha öncede dediğim gibi ben ally ye geçicem diyenler bir daha düşünsün, zordur. Olanlar yanına yüreğinide alsın çünkü
burada gerekli. RJALK
  • Replies 193
  • Views 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

[quote name='persian' timestamp='1291465655' post='281777']

CCK
DİsGUST
QUANSY
EDDY
NEETE
RYU
ASMaDOaN
LİFEGİVİNG

la bırakında bunlar konuşsun adamlar bişi yazdıda hayır mı dedik ...
[/quote]

[quote name='persian' timestamp='1291329143' post='281655']
göz damlası :)
ama size etkisi az olur size supozivatuarı var ondan verelim :)
[/quote]

gibi bi cevap aldığım için konuşmaya gerek olmadığını anladım.
Konu haddinden fazla dağılmış arkadaşlar, boşuna tartışmayın kan davası gibi laf dalaşına girilmiş sonu gelmez bunun, konuyu kitlenmiş farzedin, yazmamak elinizde...
şimdi yukarda yazan arkadaşlar HEM HORDE + birbirlerinin friends listesinde mevcutlar
yoruma gerek yok zaten seviyeliride belli
foruma YAş SINIRI GETİRİLSİN +9 olsun en azından (akıl yaşı BAZ ALINSIN)

bişeyler yazıyorsun dogru yada yanlış adam içindeki imla ve yazım hatalarına bakıo + HEPSİ TÜRKCE hocası
Hakaret edip hesabı banlansın nasıl der biri ? yukardaki tarihler kimin olayı başlattıgınıda gösterio
kapatalım konuyu demişim ama kimin umrunda POLEMİGE devam

YİNE anlatıcam,
bi gün bir konyalı arkadaşlarına atıp tutuyormuş ben köydeyken eşşekle 5 . kata cıkardım diye
ordan hemen demişler konya orda ama eşşekle merdiven burda gel de dene.

şimdi sayın ki ben sallıyorum hem bglerde eziliorum hem laf ediyorum girersin OYUNA BUYUR ARKADAş BAK EZİKSİN HALA KONUşUOSUN DERSİN
ama BAKIN BEN DİORUM ETSW DEMENTOR CUQQA NAİL bu OYUNDA KONUşUCAK KADAR YETENEKLİ DEGİLSİNİZ
BIRAKINDA HAK EDEN HORDE KONUşSUN horde de saglam player mı yok var tabi ama siz degilsiniz ...

CCK
DİsGUST
QUANSY
EDDY
NEETE
RYU
ASMaDOaN
LİFEGİVİNG

[/quote]
şu sıralarda oyunu oynamıyo oluşum seni daha iyi oyuncu yapıyorsa öylesindir :) git bir kaç kişiye hem ally hem horde oynadığım dönemde Rokka'yı sor.

Ayrıca gerçekten bir psikologa görünmelisin. Ciddi problemlerin var. Yaşın kaç,sosyokültürel seviyen nedir,mesleğin nedir bilemiyorum ancak akli dengenin yerinde olmadığına adım gibi eminim. şimdi ben seni kendi haline bırakıp vazgeçsem birşeyler yazmaktan sen gene sevineceksin ezdim adamları diye. Gerçekten yazdıklarını kendin arada bir okuyor musun? şu anda herhangi bir yetkilinin olmayışı ve boş konuşmana devam edebilmeni mi fırsat biliyorsun? Topluluk içinde yaşamayı bilmediğin aşikar ki forumda da dışlanıyorsun şu anda. Yazık sana içten içe üzülüyorum da,seni bu hale getiren toplumun yani bizlerinde suçu var konumunda. Umarım iyi olursun.
NAİL bu OYUNDA KONUşUCAK KADAR YETENEKLİ DEGİLSİNİZ
BIRAKINDA HAK EDEN HORDE KONUşSUN horde de saglam player mı yok var tabi ama siz degilsiniz ...

[/quote]
allianceın wsgye 4 değil de 1 healla girdiği dönemlerde en çok çekinilen alliance oyuncusu idi yeteneksiz dediğin adam o sıralar sen de sıradan bir balance druiddin. bana gelince kendime yetenekliyim dediğim bir post yok şu ana kadar ama 1v1de sana hiç yenilmedim :) positive hariç başka bir charla yendiysen tebrik ederim o ayrı. zzye sürekli laf ediyosun yeteneksiz madem niye adamın düşük levelları kesmesine engel olamadınız? pvp turnuvasında nasıl oldu da finale geldi qansy, kazekage gibi oyuncuları yenerek? etswnin nesini gördün de laf ediyosun? adam pvp yapmıyor achivment kasıyor? sen bizim arkadaş listemizi nerden biliyosun? sana listemi gösteriyim hiç biri ekli değil. sen de biraz izin verde serverda sayılan alliance oyuncuları konuşsun.
[quote name='dementor' timestamp='1291467412' post='281783']
allianceın wsgye 4 değil de 1 healla girdiği dönemlerde en çok çekinilen alliance oyuncusu idi yeteneksiz dediğin adam o sıralar sen de sıradan bir balance druiddin. bana gelince kendime yetenekliyim dediğim bir post yok şu ana kadar ama 1v1de sana hiç yenilmedim :) positive hariç başka bir charla yendiysen tebrik ederim o ayrı. zzye sürekli laf ediyosun yeteneksiz madem niye adamın düşük levelları kesmesine engel olamadınız? pvp turnuvasında nasıl oldu da finale geldi qansy, kazekage gibi oyuncuları yenerek? etswnin nesini gördün de laf ediyosun? adam pvp yapmıyor achivment kasıyor? sen bizim arkadaş listemizi nerden biliyosun? sana listemi gösteriyim hiç biri ekli değil. sen de biraz izin verde serverda sayılan alliance oyuncuları konuşsun.
[/quote]
Abi cidden sıkıldım ben artık bu adamdan hiç mi yetkili olmaz şu forumda. Bilip bilmeden boş boş konuşuyor günlerdir.Arkadaş listesi konusunda da katılıyorum ki hiç birlikte oynamışlığımız da yok Yalın dışında biriyle. İnsanlar arasında saygı sevginin yalnızca iyi oynadıklarında oluştuğunu sanmakta bir meziyet sanırım
Oyunculuğuna güveniyor tabi ki. O kadar yetenekli bir oyuncu ki kişilik sahibi olup olmamanın bile bir önemi yok onun için artık.
3 gündür yusuf ve aurell geldi geçti forumdan belli ki bu forum isteyenin gönlünce hakaret edebileceği bi yer diğer seçenek ise bazılarının gönlünce hakaret edebileceği bi yer ki onu inanmak istemiyorum
Umarım görmemişlerdir henüz görüpte bir yaptırımları yoksa benim artık WtTeam'e saygım kalmaz

CCK
DİsGUST
QUANSY
EDDY
NEETE
RYU
ASMaDOaN
LİFEGİVİNG

[/quote]

tamam hadi senin dediğini yapalım. ben hakkımı EDDY ve ASMaDOaN'a bırakıyorum. benim için onlar konuşsun :lol:
[quote name='etsw' timestamp='1291487491' post='281799']
tamam hadi senin dediğini yapalım. ben hakkımı EDDY ve ASMaDOaN'a bırakıyorum. benim için onlar konuşsun :lol:
[/quote]
Bu adamlardan biri çıkıp şuna sus dese kurtulsak :D
[quote name='Rokka' timestamp='1291488795' post='281800']
Bu adamlardan biri çıkıp şuna sus dese kurtulsak :D
[/quote]
cck geldi konuşmaya gerek görmüyorum bu arkadaşla dedi ve gitti :D
[quote name='dementor' timestamp='1291489123' post='281801']
cck geldi konuşmaya gerek görmüyorum bu arkadaşla dedi ve gitti :D
[/quote]
Ettiği hakaretler olmasa densizin en doğru yaklaşım ama :)
ben asmodean, tek şey söylemek için geldim yalın. kamyonlar kavun taşır, ben hep seni düşünürdüm.
[quote name='occi' timestamp='1291498866' post='281805']
ben asmodean, tek şey söylemek için geldim yalın. kamyonlar kavun taşır, ben hep seni düşünürdüm.
[/quote]

asdaksjkdjklasdkllakjsdkjlas orçun yardın low :lol: :lol:
kimse kızmasın yada darılmasın ally tarafı cok bencil birlikleri yok beraberlikleri yok + cok havalılar horde cok mütavazi vede babacanlar... kısa vede öz durum
[/quote]
:D konu kapanmıştır :D
[quote name='Doom' timestamp='1291500241' post='281807']
kimse kızmasın yada darılmasın ally tarafı cok bencil birlikleri yok beraberlikleri yok + cok havalılar horde cok mütavazi vede babacanlar... kısa vede öz durum
[/quote]

+ - * /
[quote name='Ligafor' timestamp='1291502635' post='281812']
Kesinlikle Rock 'n Roll
[/quote]
bu avatardan ben de istiyorum :D
[/quote]

:P
Amaannn dert ettiniz şeylere bak :D yok ally sayısı azda yok horde su söylede yok bu buna sapıyoda altı üstü oyun :D qardaş :D