Jump to content
Posted
Merhaba, daha önce "Ally oynamak yürek ister" isimli bir topic açmıştım. Kim için nasıl bir rahatsızlık sebebi oldu
bilmiyorum ama topic kapatıldı. Oysa gayet düzgün, sadece gerçekleri yansıtan bir topicti. Maalesef konu ile ilgilenen gm
arkadaşa attığım maillerde cevapsız kaldı. yoğunluktan bakamamış olabilir.

Benim merak ettiğim bu topicten rahatsızlık duyanlar. Topicte yalan varmı, yok. Ally sayıca azmı, evet az. Az olan
tarafta oynamak yürek istermi, evet ister. Kaçmak kolaymı, evet çok kolay, 20k ( pazarlığada açık ). herkesin bildiği bu
gerçeklerin yazılması neden rahatsızlık doğurur anlayamadım.

Genel durumu anlatan, "haha kazandık biz güçlüyüz, yaşasın" diyen arkadaşlara, seninle alakalı değil (sende bir keramet
yok) sadece kalabalıksınız, demek isteyen bir topicti. Lütfen geçen seferki gibi "şu benim şekerimi aldı, bende ona kaka
dedim" şeklinde kişisel sorunlarınızı yansıtmazsanız sevinirim.

Daha öncede dediğim gibi ben ally ye geçicem diyenler bir daha düşünsün, zordur. Olanlar yanına yüreğinide alsın çünkü
burada gerekli. RJALK
  • Replies 193
  • Views 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

[quote name='occi' timestamp='1291498866' post='281805']
ben asmodean, tek şey söylemek için geldim yalın. kamyonlar kavun taşır, ben hep seni düşünürdüm.
[/quote]

işte görmek istediğimiz hareketler zuhahaha koptum =)
[quote name='engincel' timestamp='1291512262' post='281816']
nail sen rokkayla ne zaman ally oynadın lan :D
sende yalanda var ha =)))
[/quote]
Lan charımı çaldın kişiliğime büründün benden sonra hala konuşuyon :D
threadin kutsal terra atesiyle vaftizi bilhassa sevaptir :D
[quote name='persian' timestamp='1291208416' post='281478']
bi dakka burda bize söz hakkı doguyor sanırım

DEMENTOR düştü falan demişte ne düşmesi yahu bizim guildin girdigi bglerde horde ye kapak olcak afiş olcak işler yapıoruz.
RESKİLLE baglıoruz hordeyi ally in düştügü falan yok sadece kaliteli adam sayısı az hem
BİZ KİMSEYE DUMMY OLMA DEMİORUZ diyoruzki EN AZINDAN YEşİL İTEMLE girmeyin bg bence bunda abartılıcak bişi yok gidin ORJİNAL SERVERDA o tip hareket yapanlar GUİLD BULABİLİO MU bi bakın
NOOB olmakla PRO oyuncu arasındaki çizgi bence cok belirgin bu oyunda oynayan adamı çok basit şeylerden tanıyabiliryorsunuz meslek fullemiş mi 5 man bile koavalıomu kendini geliştirebilio mu vs vs
ALLıanceda dayanmak zordur evt ÇÜNKÜ 9 yaşındaki cocuk nasıl bir TARAFTA acar bu oyunda tarafı bellidir az çok bişiye benzeyen insan olsun ister ama sonuçta oyun bilinci sıfırdır halbuki pro oyuncular acıcakları karakterin bakarlar + sı nedir - si nedir .şimdi hal böyle olunca ALLYda çoluk çocukla ugraşıoruz. ha burda bişi yapamayıp hordeyemi geliolar gitsinler ben şahsen öle ahım şahım birilerini görmüorum BGlerde.
HORDEler eski playerler alliance daha cok taze şuan bile bizim guilde 3 tane eski player varken high bornede 15i buluyordur bu sayı

EVT ally olmak zor sana sıfır faydası olan 6 tabne adamla wsgdesin düşün karşı taraftan 8 kişi bi anda yuklenio üstüne ve GEARLI adamlar oyunu bilmeyi gectim ... AMA yinede nedense biz kazanabilioruz. (bu bile yeterlidir)

O YÜZDEN İşİNİZE bakın ALLY OLMAK ZOR görmek isteyn varsa gelir görür öle itemle 14 kişi arasında takılmaya benzemez FULL yetenk olucaksın ehr şeyi düşünüceksin ... + coluk cocuga oyunu ögretmeye calışıcaksın :) halada ögretmeye devam edioruz

gelin sizede bişiler ögretelim ...

POSİTİVE ;
[/quote]

şimdi sizin ally horde tartısmanıza karısmıcam ama bişi sylicem;
-Orjinal wow da;
1- zaten yesil itemle bg ye girenler gneelde Guild ihtiyacı duymaz genelde pvp ci adamlardır pve sevmezler
2- ben cok gordum yeşil itemle bg girip iyi bi guild de olan adam ( muhtemelen yan char olabilir )
3- zaten bg lere girdiğinde orjinalde endi serverına adam gormen zor çünkü dier serverlardan random adam secip bg lere koyuluyor....
muhterem wow cemaati siz terbiyenizi bozmayın alliance oyuncuları oyunda form değiştirdiler ( hordelerin kötü olmaları gerekir )

Bu değişle positive özünde horde dir aramızda görmekten mutluluk duyarız Dama bağlanmak kötü iş birde forumda formfarmer yapınca iyice katlanılmaz oluyor
[quote name='Myrmidon' timestamp='1291558952' post='281837']
şimdi sizin ally horde tartısmanıza karısmıcam ama bişi sylicem;
-Orjinal wow da;
1- zaten yesil itemle bg ye girenler gneelde Guild ihtiyacı duymaz genelde pvp ci adamlardır pve sevmezler
2- ben cok gordum yeşil itemle bg girip iyi bi guild de olan adam ( muhtemelen yan char olabilir )
3- zaten bg lere girdiğinde orjinalde endi serverına adam gormen zor çünkü dier serverlardan random adam secip bg lere koyuluyor....
[/quote]

doğru diyosun ama wt de karşına gelebilecek oyuncu aynı olduğu için yeşil item larla bg lerde başarı elde etmek zor oluyor.yeşil item larla item kasmak onun için çok uzun zaman alıyor.onun için dungeon itemları ile ve emblem ler ile alınabilecek pvp item ları ile ( en azından) bg lere katılmak daha iyi olabilir.tabi kimsenin bu özgür iradesine engel olamazsın o ayrı mesele.
[quote name='persian' timestamp='1291208416' post='281478']
bi dakka burda bize söz hakkı doguyor sanırım

DEMENTOR düştü falan demişte ne düşmesi yahu bizim guildin girdigi bglerde horde ye kapak olcak afiş olcak işler yapıoruz.
RESKİLLE baglıoruz hordeyi ally in düştügü falan yok sadece kaliteli adam sayısı az hem
BİZ KİMSEYE DUMMY OLMA DEMİORUZ diyoruzki EN AZINDAN YEŞİL İTEMLE girmeyin bg bence bunda abartılıcak bişi yok gidin ORJİNAL SERVERDA o tip hareket yapanlar GUİLD BULABİLİO MU bi bakın
NOOB olmakla PRO oyuncu arasındaki çizgi bence cok belirgin bu oyunda oynayan adamı çok basit şeylerden tanıyabiliryorsunuz meslek fullemiş mi 5 man bile koavalıomu kendini geliştirebilio mu vs vs
ALLıanceda dayanmak zordur evt ÇÜNKÜ 9 yaşındaki cocuk nasıl bir TARAFTA acar bu oyunda tarafı bellidir az çok bişiye benzeyen insan olsun ister ama sonuçta oyun bilinci sıfırdır halbuki pro oyuncular acıcakları karakterin bakarlar + sı nedir - si nedir .şimdi hal böyle olunca ALLYda çoluk çocukla ugraşıoruz. ha burda bişi yapamayıp hordeyemi geliolar gitsinler ben şahsen öle ahım şahım birilerini görmüorum BGlerde.
HORDEler eski playerler alliance daha cok taze şuan bile bizim guilde 3 tane eski player varken high bornede 15i buluyordur bu sayı

EVT ally olmak zor sana sıfır faydası olan 6 tabne adamla wsgdesin düşün karşı taraftan 8 kişi bi anda yuklenio üstüne ve GEARLI adamlar oyunu bilmeyi gectim ... AMA yinede nedense biz kazanabilioruz. (bu bile yeterlidir)

O YÜZDEN İŞİNİZE bakın ALLY OLMAK ZOR görmek isteyn varsa gelir görür öle itemle 14 kişi arasında takılmaya benzemez FULL yetenk olucaksın ehr şeyi düşünüceksin ... + coluk cocuga oyunu ögretmeye calışıcaksın :) halada ögretmeye devam edioruz

gelin sizede bişiler ögretelim ...

POSİTİVE ;
[/quote]

İlk olarak ''HORDU FARMA BAYLAYANA DAMA'' kampanyasını başlatan kral şahıs laf yok Positive'ye (aldırmayın kendini çarı sanıo hayatını oyun ( o aslında yoh :) ))

İkinci olarak bgye isteyen girer kimsede laf diyemez wtyi bırakmadan önce bi bgye giren yeni 80 olan çok arkadaşla karşılaştım hepsine bişi derlerse aldırma oyun bu eğlenmene bak diye yazdım ama alyde kovmaktan beter ediyolarmış e siz söleyin bi adam yeni 80 olmuş ve bole saçma tepkiler alırsa alyde ne artış olur ne bişe alyde mantık hatası var öncelikle bu bi ''OYUN'' unutuyorlar ;)

Anlatıcam anlamıcaklar çok denedik gene sölim her iki taraftada yeni 80ler serbestçe bg girerse gayet eşit olur ve doğrusuda bu pvp itemi honorla alınır honorda bgyle kasılır.Hordede isteyen girio ama aly hep aynı ekip 3-5 heal 1-2 tank filan girerler hordeden karışık ne varsa kim yazılmışsa (normali bu) girer sonra alyler bgde eziomuş vaybe nası oluo bize öğretsene :P (Ben solim ekip kur healli tanklı sora itemsizleri kov zaten guild seçeneği yok alyde mecbur boyun eğiyorlar raid için eğmeyenlerde açıp horde kasıo)

Edited by asan61

[quote name='marvellous' timestamp='1291560106' post='281839']
muhterem wow cemaati siz terbiyenizi bozmayın alliance oyuncuları oyunda form değiştirdiler ( hordelerin kötü olmaları gerekir )

Bu değişle positive özünde horde dir aramızda görmekten mutluluk duyarız Dama bağlanmak kötü iş birde forumda formfarmer yapınca iyice katlanılmaz oluyor
[/quote]
kötü horde gul'dan'ın liderliğindeki horde oluyor thrall'ın liderliğindeki horde "onur" temelinde kurulmuştur npc konuşmalarından da anlayabilirsiniz sözün özü gul'dan ölmeseydi damayı yanında görmekten gurur duyardı :P thrall duymazdı
Artık harbiden Rock 'n Roll
[quote]Artık harbiden Rock 'n Roll [/quote]

Death Metal >xD
[quote name='Ricochet' timestamp='1291600633' post='281851']
[img]http://img713.imageshack.us/img713/6259/adszbol.jpg[/img]

ver bi alt dudak
[/quote]
:lol:
drawf şerefli bi ırktır dudak flan ayıp
[quote name='marvellous' timestamp='1291797188' post='281879']
drawf şerefli bi ırktır dudak flan ayıp
[/quote]