Jump to content
Posted
Wow da yapacak bişey kalmadı, yeni oyunlarda beş para etmez film ve diziler de bu aralar ya ara verdiler yada bi kaç ay sonra başlayacaklar.

Kkısacası can sıkıntısından yapacak bişey bulamıyorum iki site geziyorum bakıyorum tekrar buraya dönmüşüm var mı şöyle bildiğiniz güzl vakit geçirilecek bi site, oyun yada başka bi zıkkım lord of the rings online beleş olmuş mesela oynamaya değer mi ne yapak panpalar bi akıl verin hele.

Featured Replies

lord of the rings wow a hiç benzemez yaşar güzeldir fantasy falan ama wow ile kıyaslarsan 2-3 gün sonra sıkılırsın :D
yaşar www.zaytung.com gir haberleri oku sonra bana dua et :D
lotr ücretsiz oldu evet fakat gene ücret ödeyenle ödemeyen arasında oyundan sağuyacak nedenler çok bende lotr hastalarından biriyimdir ilk zamanlarındada düşünmüştüm he geçer oynarım diyorsan hikaye ve hayranlığı için geç oyna ama tabii dediğim gibi ücret ve ücretsiz arasında gene baya bi fark var
Fallout New Vegas çıktı onu oynuyorum bu ara baya geniş kapsamlı bir oyun olmuş, ama baştan uyarayım sağlam ingilizce şart.
Wow dan şaşma, ama gene eğlenmek için Final fantasy serisine başlayabilirsin. EPSX ve Snex9x ile 8-10 tane final fantasy oyununu oynayabilirsin. Tavsiye ettiğim final fantasy versyonları:
Epsxe : Final fantasy tactics, final fantasy 9
Snes : Finalfantasy 3(6 diye geçer bazı yerlerde) ve final fantasy 5
PC: Final fantasy 7 ve 8

Ondan başka flash oyun istersen armor games te güzel oyunlar var..
al sana nefis bir site. canın hiç sıkılmaz. : http://www.stumbleupon.com/
Wow da yapacak bişey kalmadı da ne demek 8 tane class var hepsinden aç 80 levele kas meslek kas item kas ohooo 2 sene oyalar seni ;) ;)
Wow da yapacak bişey kalmadı da ne demek 8 tane class var hepsinden aç 80 levele kas meslek kas item kas ohooo 2 sene oyalar seni ;) ;)
[quote name='AssasiN' timestamp='1291295670' post='281581']
Fallout New Vegas çıktı onu oynuyorum bu ara baya geniş kapsamlı bir oyun olmuş, ama baştan uyarayım sağlam ingilizce şart.
[/quote]

He yav ilki çok güzeldi bunuda bekliodum zaten indirdim en kısa zamanda başlarım tavsiye edilir ;)

Dediği gibi ingilizce şart en azından biraz yoksa oyunu ezbere oynarsınız çünkü oyunda yaptınız konuşmalar ikna etme filan var bide konuşmanızın sonucuna göre iyi veya kötü karakterli oluyorsunuz :)

Edited by asan61

two worlds 2 ADLI OYNAYA BİLİRSİNİZ biraz kafa karıştırı gelebilir ama harika bir oyun ve oyun yükleme süresi okadar kısaki lap diye acılıyo:)
  • Author
Bs ve Eng harici kasmadığım meslek yok şuan, bir çok karakter açtım bu meslekler onda bunlara ek olarak bir çok achiv ve title' ım var. mehmet zaytung, inci, alkışlarlayaşıyorum, yutup filan bunları zaten takip ediyorum bunlara ek olarak bi dünya haber sitesini de paso güncelleyerek yakip ediyorum daha fazla alternatif lazım :P

NightMare bu hafta bayaa bi dışarda gezdim /az önce geldim hatta) ama sağlığım açısından pek iyi gelmiyor şu an dışarı çıkmak bi süre daha evde durmalıyım maalesef :mellow:

Fallout New Vegas buna bi bakayım ;)
  • Author
Medal of honor yükledim yüklememle bitmesi bir oldu tadı damağımda kaldı müthiş bir oyundu :rolleyes:
Bu hafta Sonu ebattle.net üzerinden Diablo 2 1.13 ve Wc3 sunucularını aktif edicez.

Bu ara diablo oynamak istiyorum nedense :) altenatif PS3 üzerinden online worms little big planet oynamakta baya keyifli oluyor.
  • Author
[quote name='Yusuf' timestamp='1291320136' post='281633']
Bu hafta Sonu ebattle.net üzerinden Diablo 2 1.13 ve Wc3 sunucularını aktif edicez.

Bu ara diablo oynamak istiyorum nedense :) altenatif PS3 üzerinden online worms little big planet oynamakta baya keyifli oluyor.
[/quote]

inş katılım olurda hep beraber oynarız :)
Cod black ops oynamanızı tafsiye ederim ben bitirdim baya oluyor bir kaç ay ama oyundaki gerçekçilik akıllara zarar cod medal of honoru epey bi solladı
marvellous cok haklı nerdeyse medal of honordan 50 kat daha fazla zevk aldım diyebilirim.
ama cidden 16 yaşından küçük kardeşlermizin oyunu oynamaması kendi iyilikleri için iyi olur burdan uyarımızı yapalım ;)
  • Author
4-5 gün önce black ops yükledim 30 dk dayanabildim ancak grafik olarak mahvetti pc yi ayrıca nişan alma ve saklanma özellikleri rezaletti bi kayanın arkasında saklanırken adamlar beni öldürdü. Daha sonra medal of honor yükledim ve tek kelimeyle bayıldım, grafikler bi kere hiç kasmıyor 1680*1050 ekran çözünürlüğünde 40 fpsnin altına düşmedim sürekli bi aksiyon sürekli bi macera ya helikopter pilotu oluyorsunuz yada sniper müthiş bir deneyimdi. Bana kalırsa MoH black ops a göre daha iyiydi ama tek suçu çabuk bitmesiydi su gibi gitti valla :lol:
demek ki tam saklanamamışsın :P
bugün hardened'da bitirdim sonunda black ops'u ama, zaten pek beceremem de FPS lari, çektiğim çileyi bir ben bilirim.
Black Ops'ta bir sorun vardı bende de, bazı ayarları değiştirip tekrar girdiğimde kasması geçiyordu, senaryo ve aksiyon bakımından oldukça tadmin edici olmuş, MoH'un videosuna dün baktım o da baya güzel olmuş ama eski çizgisini bozmuş, modern savaşlar girmiş işin içine, biraz modern warfire ve black ops özentisi olduğu söyleniyormuş oyunun, ama benim hoşuma gitti onu da oynarım yakında, oynanış bakımından aksiyonun yerini biraz daha gerçekçi çatışma atmosferi verilmiş, call of duty serilerinde hep aksiyon yoğunluklu oluyor zaten. Çatışmada yediğimiz kurşunun haddi hesabı yok, ölmek için en zor modunda oynuyordum, bari biraz gerçekçi olsun diye :D

Oyun tavsiyesi olarak mafia 2 oynamadıysan onu da önerebilirim, oyun oldukça kısa ama çok güzel olmuş :)
Ben şubatı bekliyorum artık Assasin Creed Brotherhood(pc) için, sağlam geliyor ;)
Harry Potter and the Deathly Hallows Part:1 oynamaya başlayın call of duty den farkı yok :D hele bi büyü var ki bildiğin taramalı tüfek taşların arkasına saklanma kafa uzatıp büyü fırlatma atmosfer vs. dersiniz savaş oyunu :D oynayın görün :)