Jump to content
Posted
Wow da yapacak bişey kalmadı, yeni oyunlarda beş para etmez film ve diziler de bu aralar ya ara verdiler yada bi kaç ay sonra başlayacaklar.

Kkısacası can sıkıntısından yapacak bişey bulamıyorum iki site geziyorum bakıyorum tekrar buraya dönmüşüm var mı şöyle bildiğiniz güzl vakit geçirilecek bi site, oyun yada başka bi zıkkım lord of the rings online beleş olmuş mesela oynamaya değer mi ne yapak panpalar bi akıl verin hele.

Featured Replies

http://www.addictinggames.com/ricochet-kills-2-game.html

Birkaç saat oylar seni :)
Eğer Wc3 fun haritası DotA yı oynadıysanız aynı mantıkta daha güzel bi oyun var.Üstelik de Dota nın yapımcılarından.
Tavsiye ederim baya güzel.

http://www.leagueoflegends.com/
  • Author
[quote name='AssasiN' timestamp='1291332335' post='281660']
Black Ops'ta bir sorun vardı bende de, bazı ayarları değiştirip tekrar girdiğimde kasması geçiyordu, senaryo ve aksiyon bakımından oldukça tadmin edici olmuş, MoH'un videosuna dün baktım o da baya güzel olmuş ama eski çizgisini bozmuş, modern savaşlar girmiş işin içine, biraz modern warfire ve black ops özentisi olduğu söyleniyormuş oyunun, ama benim hoşuma gitti onu da oynarım yakında, oynanış bakımından aksiyonun yerini biraz daha gerçekçi çatışma atmosferi verilmiş, call of duty serilerinde hep aksiyon yoğunluklu oluyor zaten. Çatışmada yediğimiz kurşunun haddi hesabı yok, ölmek için en zor modunda oynuyordum, bari biraz gerçekçi olsun diye :D

Oyun tavsiyesi olarak mafia 2 oynamadıysan onu da önerebilirim, oyun oldukça kısa ama çok güzel olmuş :)
Ben şubatı bekliyorum artık Assasin Creed Brotherhood(pc) için, sağlam geliyor ;)
[/quote]

mafia son yıllarda oynadığım en rezalet oyunlardan biriydi artık insanların cebinden parayı çalmanın modern yollarından birisi mafia 2 gibi oyunlar yapmak amacı olmayan başlamasıyla bitmesi bir olan oyunlar, hani adı mafia olunca zannedersin ki adım adım ilerleyip dev mafya baronu olucaz ama nerdeee :D
[quote name='ShadyRIDDLE' timestamp='1291374047' post='281674']
mafia son yıllarda oynadığım en rezalet oyunlardan biriydi artık insanların cebinden parayı çalmanın modern yollarından birisi mafia 2 gibi oyunlar yapmak amacı olmayan başlamasıyla bitmesi bir olan oyunlar, hani adı mafia olunca zannedersin ki adım adım ilerleyip dev mafya baronu olucaz ama nerdeee :D
[/quote]

Buradan Mafia'nın ilk oyununu oynamadığını çıkarttım, doğru mudur?
  • Author
[quote name='schoolbus' timestamp='1291375094' post='281676']
Buradan Mafia'nın ilk oyununu oynamadığını çıkarttım, doğru mudur?
[/quote]

yarım yamalak oynamıştım aracı kontrol edemeyince sıkılmıştım :lol:
[quote name='ShadyRIDDLE' timestamp='1291375921' post='281677']
yarım yamalak oynamıştım aracı kontrol edemeyince sıkılmıştım :lol:
[/quote]

En zevkli kısımlarından biri bence araba kullanmaktı :)
Mafia dönemi itibariyle çok güzel bir oyundu fakat daha Mafia 2 oynamadım wow dan zaman kalmıyor.
Mafia'nın ilk çıktığı zaman pc sistemim kötüydü, kasıyordu baya bende, yakın bir arkadaşım oynadı, bitirdi, oynadığım en güzel oyunlardan biri dedi (ki bu arkadaş bazı sitelerde oyun incelemeleri yapan, evinde 400 kusur oyun arşivi bulunan, oyundan anlayan bir adam kısaca :D ). Bende kastığından oynayamamıştım, sonra sistem topladım ama oyunun grafikleri yetersiz geldi artık aradan yıllar geçtiği için, oynamadım kaldı öyle, ikinci oyunda dediğin gibi ben de baya bir ilerleyip daha büyük bir mafya babası olacağız umudu taşıdım hep, ancak çoğunlukla ayak işleri ve ufak çete savaşlarıyla geçen oyunun ansızın bitmesi beni de biraz şaşırttı, ama oyundan keyif aldım, daha büyük beklentilerim vardı Mafia 2 den ama her zaman beklentileri karşılayamıyolar, neyse artık bir dahaki seriye düzeltirler inşallah :)

Spoiler: Mafia'nın ilkini bitiren arkadaşım geçen geldi dedi ki "abi çok güzel bir şey oldu mafia 2'de, sonlara doğru bahçesini sulayan yaşlı bir adamı öldürüyolar ya, o adam ilk oyundaki oynadığımız karakter, onun sonunda da bahçe sularken vuruluyorduk, nasıl vurulduğumuzu göstermişler bu oyunda" dedi heyecanlı bir şekilde :D Yani ilk oyunu oynayanda daha çok etki bırakabiliyor oyun :D
[quote name='AssasiN' timestamp='1291383618' post='281712']
Mafia'nın ilk çıktığı zaman pc sistemim kötüydü, kasıyordu baya bende, yakın bir arkadaşım oynadı, bitirdi, oynadığım en güzel oyunlardan biri dedi (ki bu arkadaş bazı sitelerde oyun incelemeleri yapan, evinde 400 kusur oyun arşivi bulunan, oyundan anlayan bir adam kısaca :D ). Bende kastığından oynayamamıştım, sonra sistem topladım ama oyunun grafikleri yetersiz geldi artık aradan yıllar geçtiği için, oynamadım kaldı öyle, ikinci oyunda dediğin gibi ben de baya bir ilerleyip daha büyük bir mafya babası olacağız umudu taşıdım hep, ancak çoğunlukla ayak işleri ve ufak çete savaşlarıyla geçen oyunun ansızın bitmesi beni de biraz şaşırttı, ama oyundan keyif aldım, daha büyük beklentilerim vardı Mafia 2 den ama her zaman beklentileri karşılayamıyolar, neyse artık bir dahaki seriye düzeltirler inşallah :)

Spoiler: Mafia'nın ilkini bitiren arkadaşım geçen geldi dedi ki "abi çok güzel bir şey oldu mafia 2'de, sonlara doğru bahçesini sulayan yaşlı bir adamı öldürüyolar ya, o adam ilk oyundaki oynadığımız karakter, onun sonunda da bahçe sularken vuruluyorduk, nasıl vurulduğumuzu göstermişler bu oyunda" dedi heyecanlı bir şekilde :D Yani ilk oyunu oynayanda daha çok etki bırakabiliyor oyun :D
[/quote]
Benzeri bir olay Cod serisinin tamamını benim gibi yalayıp yutmuş adamlar için Modern Warfare 2 de vardı. Önemli bi mahkumu kurtarmak için duvarı patlatıp odaya girdiğinde mahkumun gardiyanı boğduğunu ve sonra ağzınızın ortasına gelen yumruğunu görüyorsunuz :D Peki mahkum kim tabi ki Captain Price :D