Jump to content
Posted
[URL=http://img696.imageshack.us/i/wowscrnshot120210143422.jpg/][IMG]http://img696.imageshack.us/img696/5913/wowscrnshot120210143422.jpg[/IMG][/URL]

Random bg bi şekilde başlatılmış.Oyundaki oyuncular Physcolock , Wirus.Asım abi sinirlenmiş çıkmış hatta lfgden isyan ediyor bu bgyi başlatanlar sesimi duyuyorsa diye baya sinirlenmiş.Bende forumda takılıyorum.şimdi bu battleground nasıl başladı ? Who dan listeyi çıkardım.Guild listesini çıkaracaktım ki yine herzamanki gibi bir dc herşeyi berbat etti.
Bu battlegroundda hordelar içinde olupta same ip ile alliance karakterine girip battleground yazılan kişi yada kişiler loglardan bulunamaz mı ? yada böyle bi durum için bi önlem yokmu ? bunu yapan kişi yada kişilerin sınırsız banlanmaları gerekmiyor mu ? Bunu yapan kişi yada kişilerin bulunması bu kadar zormu ?
Ben bu kişi yada kişilerin bulunup cezalandırılmasını istiyorum.Bu oyunu böyle amaçsız şekilde oynayanların diğer oyuncuları bu şekilde rahatsız etmeye hakları yok !

Featured Replies

Bilmiyorum Tam Sorun Ne Denildigi Gibi Bişi Varsa Bİ KOntrol Edilse VE Yaptırım Uygulansa Iyi Olur GErcekten
darkie sizlerden yakalayablirseniz bir ss yada bir isim istiyoruz db yi araştırmak sanıldığı kadar kolay değil emin olun eğer olmuş olsaydi bu tarz şeyler hiç yaşanmazdı tekrar sizlerden ricam sadece isim istiyorum sizlerden yapması muhtemelen yahut yapan kişiler hakkında.

Bana pm atabilirsiniz.
şimdi kontrol ettim, battleground'lar en az 5er kişi yazıldığında başlıyor. yazıldığını unutup dungeon'a girenler battleground başladığında girmemeyi seçmiş olabilirler. anlatamadım sanırım ama demem o ki kasıtlı bir şey olmayabilir. tabi ki bundan böyle 2-10 veya 4-15 battleground'ları sevdiğimiz düşünülmesin ally için olduğu kadar horde için de rahatsız edici. 5 kişi 1 adamı kesmek honor vermek yerine almalı bence :}
[quote name='occi' timestamp='1291300693' post='281594']
şimdi kontrol ettim, battleground'lar en az 5er kişi yazıldığında başlıyor. yazıldığını unutup dungeon'a girenler battleground başladığında girmemeyi seçmiş olabilirler. anlatamadım sanırım ama demem o ki kasıtlı bir şey olmayabilir. tabi ki bundan böyle 2-10 veya 4-15 battleground'ları sevdiğimiz düşünülmesin ally için olduğu kadar horde için de rahatsız edici. 5 kişi 1 adamı kesmek honor vermek yerine almalı bence :}
[/quote]

bence orası battleground. dışarıda olsa ben de honor vermek degil de alınmalı düşüncesini güderim ama bg farklı. yazılan insan bunu göze alarak yazılmalı. "battleground'da her şey mübahtır" tarzı düşüncem var benim (tabi bug kullanmak tarzı bir şey degil, isterse 10v1 olsun bunu bilerek yazılmalı insan) bana kalsa 3v3'de de başlasın bg.
  • Author
bugunkü olay öyle yazılıp unutma falan degildi bildigin 3 kişi yazılıydı bizden başka kimse yoktu sırada Wirus Physcolock Koko başka kimse yoktu oyunda ztn digerleri 5 man yapıodu ve onlar bgye yazılmayan arkadaşlar PVP itemlerine sahip olduktan sonra bg yapma mantıgına sahip olan kişiler.
şimdi şöylede birşey var 5 kişi olduysa sınır onu 1 e düşürelim daha iyi olur sürekli bg olur -_-
amaç bg olması ise yani keyif eylence sayısal eşitlikle yapılan bir bg degilse amaç bence 1 e düşsün
hem o zaman daha zevkli bgler olur 1v16 1v10 gibi daha acımasız olabiliriz.
  • Author
[quote name='Yurias' timestamp='1291299853' post='281592']
darkie sizlerden yakalayablirseniz bir ss yada bir isim istiyoruz db yi araştırmak sanıldığı kadar kolay değil emin olun eğer olmuş olsaydi bu tarz şeyler hiç yaşanmazdı tekrar sizlerden ricam sadece isim istiyorum sizlerden yapması muhtemelen yahut yapan kişiler hakkında.

Bana pm atabilirsiniz.
[/quote]
ya şimdi 10 kişi var o battlegroundda kimsenin günahını alamam ama içlerinden biriyse ve hala aramızda oynuyorsa bence bi sorun vardır bu işte.
bunun takibi falan oldukça zor bişiye benziyo yani muhtemelen o bgdeki hordelardan biri yan charla bg yazılıyo ama bgde horde çok hepsinin ipsine bakılcak hangisi ally chardan yazılmış buluncak da vs zor gibi geliyo keşke oyuncular böyle bişi yapmasa da böyle sorunlar olmasa çünkü belli ki pvp yapma mantığıyla yapılan bişi değil bu adamda biraz pvp yapma isteği varsa bgye yazıldığı ally charla girer o bgye horde çarını akf bırakır nasılsa muhtemelen yine de horde fazla olcaktır bgde hiç değilse aktif char sayısı daha yakın olur bu oyuncu da bi kişiye bin kişi dalmaktansa pvp yapar hatta eğer amaç boş boş honor kasmaktansa pvp yapmaksa ya da en güzeli hiç böyle bişi yapmaz ha şöyle denebilir kime ne zararı var doğru pek zararlı bişey değil yapılan 3 ally giriyosa bgye onlar da honor alıyo horde yok yere fazladan honor alıyo ama bence etik değil
Evet bu karşı taraftan yazılma olayının takip edilmesini bende isterim.Ben Allykende oluyordu horde'da oynayıp ally charları bgye sokanlar.En yüksek dereceden yaptırım uygulanmalı...He şu var wow'un yarısından fazlası olan pvp(bg-arena) için ilgilenecek gm bulamıyoruz.Örnek vermek gerekirse geçenlerde bayrak bendeyken nos patlamış alliance basesinin çatısına sıkışmıştım.123432124321... kere yazmama rağmen bayrağı bırakmassan ban yiceksin tarzı sistem mesajı geçti bir gm.E be Allah'ın kulu bayrağı bırak diyorsunda niye gelip kill falan atmıyorsun.İlla bg'den çıkmak zorunda mı kalıcam? diye sormadan ve eleştirmedende geçiremiyorum gmleri(anthony,aurel hariç onlar oyunda değildi :D)
şuraya yazan playerların acaba kac tanesi anlasmalı 2v2 atmadı diye sormak istiyorum :D

2K honor alsalar ne olur, almasalar ne olur.
[quote name='Alemci' timestamp='1291326490' post='281646']
şuraya yazan playerların acaba kac tanesi anlasmalı 2v2 atmadı diye sormak istiyorum :D

2K honor alsalar ne olur, almasalar ne olur.
[/quote]
Nargile isteyen playerları da yazayım mı :D
[quote name='Rokka' timestamp='1291328101' post='281649']
Nargile isteyen playerları da yazayım mı :D
[/quote]

Nargile dediğin nedir hacı ya ben sana malbora alayım :D